Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Witajcie ja tez już jestem. Wróciłam od lekarza, ale pozostawię to bez komentarza. Juz nie mam siły się denerwowac. Iwonko cieszę się że się odzywasz. Czarna robi psikusy:) Dorotka jak zwykle czuwa z Krysią. Buziaki dla wszystkich.
Dzień dobry Wszystkim...Dziękuję za słowa otuchy Catullus....Zrobiłam zapas persenu magnezu itp....Ale zaraz idę na rozmowę o pracę....i już mi kluska w gardle rośnie...Zrobiłam sie na bóstwo ale trzęsę sie jak osika....Chciałabym być odważniejsza wiem że nikt mnie nie zje ale ten strach mnie paraliżuje........Pozdrawiam ciepło...
Gość krystyna 3
WITAM MOJE SKARBECZKI Dobrze że aguś już pod opieką lekarzy będę się modliła żeby wyzdrowiała i szybciutko do nas wróciła CZARNA jakbym mogla o tobie zapomnieć skarbie Dorotko już wykombinowałam będzie fasolówka Iwonka tobie nakope do d...... MATIAGA jak się czujesz co z tym lekarzem mam pytanie?czy wy nie wiecie co to za góść nas odwiedza i znika nic o nim nie wiemy kto to taki czy też ma nerwice lękową nic o sobie nie napisał GOŚCIU KTO TY JESTEŚ?
Gość catullus
Doroto, no ogólnie, to zależy, co się studiuje. Ja studiuję na tkaim kierunku, że muszę czytać, bo inaczej studia nie miałyby sensu ;). Poza tym.. lubię to, ale czasem poczytałoby się coś innego. Poza tym, nie czytałem, tylko latałem po mieście w poszukiwaniu ładowarki. Trochę mnie wygalaretkowało, ale uznałem, że pitolę i nie dam się. I sobie poradziłem. Joker, witaj! Bądź twarda dla siebie i nie daj się!
dorotko serio, serio pracuję, cały czas zreszta pan naczelnik sie objawia krysiu no masz szczęśćie, że nazwałaś mnie skarbem, bo juz za tym teskniłam joker - powiem szczerze, że nie chciałabym być na twoim miejscu, ja czasm na zwykłej , bardziej nerwowej rozmowie trzęse sie jak galareta, mam nadzieje, że dostaniesz tą robotę, ale kciuków nie trzymam, bo to zapesza matiiago, aono sie troche szaleje no nie? nie kochana ja po prostu jestem zakręcona jak baranie rogi, stąd pomyłka no właśnie , coś gość przestał/a sie odzywać
Gość catullus
Doroto, to super. Filozofię chciałem od zawsze studiować, ale chyba się okazuje, że do łaciny i tematów pokrewnych mam większe zacięcie. Też chciałbym się doktoryzować, ale jak to będzie - zobaczymy. A ja się znowu zastanawiam, co się z Justine dzieje..
witam wszystkich bardzo serdecznie !!!! Dorotko od ciebie nadal nie mam zdjec, moj mail to vivian8@interia.pl dzisiaj byłam drugi raz o nowej pani psycholog i nawet jestem zadowolna. jutro czeka mnie psychiatra i moze jakos bedzie do przodu. Matiiago czytałam wczoraj to co pisałas o naszej słuzbie zdrowia normalnie włos sie jezy na głowie, masakra. u mnie zeby dostac sie do lekarza rodzinnego trzeba okupowac przychodnie od 6 rano !!! a i tak nie ma sie pewnosci czy lekarz przyjmie czy nie. Mam nadzieje, ze ten szpital pomodze Agnieszce, bardzo mocno trzymam za nia kciuki. Krysiu waw bardzo chciałam wysłac Tobie moje dwie fotki ale mam problem z poczta zaraz spróbuje jeszcze raz.