Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Czarna, to był taki żarcik. Ja jestem wyluzowany jak ciężarówka wypełniona tybetańskimi mnichami. Agunia, współczuję.. Również średnio się dziś czuję i też mnie to cholernie męczy. Poza tym.. nie masz za co przepraszać, czasem trzeba sobie ponarzekać.
witajcie moi mili!!!!! jak weszłam na tą strone to poczułam sie jak w domu w sród najbliższych mi osób fajnie ze ktos założył taką stronke i widze ez fajnie sie pocieszacie to jest najprzyjemniejsze i odrazu poczułam sie lepiej,teżchciała bym popisac na swój temat leczyłam kiedys nerwice wegetatywno-lękową była tak silna ze dochodziło do hiperwentylacji i bardzo sie przy tym męczyłam do tego doszła depresja ale jest juz kilka lat po leczeniu za to terza mam powazniejszy problem okazało sie ze cierpie na migotanie przedsionków lekarz stwierdził ze jest to nastepstwo tych wszystkich nerwic i czeka mnie duzo badan miedzy innymi ablacja a tak sie bardzo boje ze wrecz jestem pewna ze po tym mnie juz nie bedzie na tym swiecie zdazaja sie wypadki ze ludzie po tym umieraja mam nawet kilku znajomych którzy tak skonczyli a ja chce zyc mam dopiero 30 lat, zycze Wam Wszystkim duzo zdrówka pozdrawiam buziaczki-a co do nerwicy to leczcie sie i najlepiej własnie wygadac sie całkiem obcym osobom jak czasem siostrze....