Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam byłem u tego psychiatry i nawet wytrzymałem w kolejce w recepcji i miedzy ludzmi małymi kroczkami i mam nadzieje bedzie lepiej mam nadal brac jedna tabletke seroxatu rano i jedna z rana Pramolan. niewiem co to za lek ten drugi ponoc jakis lekki uspokajacz zobaczymy pozdrawiam wszystkich Nerwusku co tam dałas rade z tymi zawrotami napewno takze widzisz to by7ł napad lęku

To jeszcze raz ja bo miałem robione badanie eeg jakies 10 lat temu i wyszedł zapis nieprawidłowy tzw napadowy jakies 1miesiac temu tez miałem eeg i tez wyszło ze mam nieprawidłowy zapis ale dodam że nigdy niemiałem Padaczki i żyłem sobie normalnie jak kazdy człowiek leczenia przeciw padaczkowego niewdrozyli bo sie nieleczy samego zapisu nieprawidłowego tylko padaczke a u mnie niewystepuje poprostu mam nieprawidłowy zapis duzo ludzi ale to nieznaczy ze musi miec padaczke tyle w tym temacie pozdrawiam

Witam kochani ja wczoraj wieczorkiem wróciłam z Niemiec było super raz tylko miałam takie osłabnięcie i nie ukrywam że bardzo się wystraszyłam ale od razu postarałam się zapanować nad tym szybko zajęłam się czym innym i przeszło. czułam się super żadnych lęków poprostu nic pogoda była piękna jak lato bo było 28 stopni latałam w krótkim rękawku i rybaczkach aż żyć się chce kiedy jest taka piekna pogoda i dobre samopoczucie. a dzisiaj znowu czuję się gorzej mam problem z równowagą i kręci mi się w głowie nic nie mogę robic wkurza mnie to bo jak zawsze musze sie czuc do dupy a tak bardzo się staram żyby było inaczej jak jestem w polsce to ta pogoda zawsze mnie dobija a tu u mnie dzisiaj tez jest pieknie ale samopoczucie do niczego , mam nadzieje ze jak moze zajme sie robota to mi przejdzie bo zapomnę. kochani koncze później jeszcze zajrze do was ppozdrawiam pa pa PAWEŁ PANIKA gratulacje za ta kolejke robisz postepy oby tak dalej pa.

No Lena prosze byłas tak daleko i sobie poradziłas moja kolejka do twojej przygody nawet sie nieumywa fajnie jak sie słyszy ze kazdy z nas małymi kroczkami idzie ku polepszeniu chodz i kazdy z nas miewa ciezkie dni ale tak to juz chyba bedzie powiem wam ze zaczynam sie przyzwyczajac do takiego stanu rzeczy a gdzie reszta sie podziewa ludziska odezwijcie sie jak samopoczucie u was

PAWEŁ tak masz racje że jakos pomału dajemy rade twoje sukcesy są też bardzo duże tylko że jeszcze tego nie wiesz jakiś czas temu dla mnie sukcesem było chćby wejscie do sklepu a teraz poprzeczke sobie podnosze i u ciebie tak będzie z czasem się wszystko poprawi. ważne jest że się nie poddajemy a walczymy. ja też u siebie zauważyłam że mam bardzo wysokie ciśnienie bo rano jak do was pisałam to czułam się bardzo źle ale później wzięłam tabletke na nadciśnienie i mi sie poprawiło bo czułam się i nadal czuję się super bez zawrotów bez lęków całkiem fajnie tylko cos mnie klatka piersiowa boli. powodzenia missajgon co u ciebie co słychać odezwij się!!!! ZAŁAMANA a ty gdzie sie podziewasz ???? NERWUSEK ja też czasem mam takie coś jak ty że zrobi mi się słabo zakręci w głowie i mam cały dzień spiepszony ale to nic nowego sprawdz sobie czy nie masz wysokiego ciśnienia bo to przez to też może być. EDYKO, NADIA i cała reszta odezwijcie sie czekam pa pa

Cześć kochani umnie ostatnio bardzo źle nie wiem czemu tak jest... pogoda jest ładna a ja czuje sie gorzej niż czasami w ciągu jesiennych wieczorów... nic mi sie nie chce, nie mam na nic siły najchętniej to bym leżała cały dzien w domu i nawet sie nie przebierala taka jest teraz moja rzeczywistosc nawet nie chce mi sie jechac do psychologa. apetyt też nie za bardzo dopisuje ogolnie jakies rozbicie maksymalne mnie złapało...

Gość nerwusek30

Dzisiaj u mnie tragedia:( mam okropny lek, co chwila mysle,ze zemdleje albo gorzej. Nie moge sie uspokoic. Jestem sama w domu i to mnie jeszcze bardziej nakreca. Dzwonilam do meza chcialam,zeby przyjechal, ale ma problem w praci i nie chcialam go jeszcze tym dolowac. Czemu ta nerwica tak wykancza?!

Hej Nerwusy!!!Dziewczyny to pewnie te przesilenia wiosenne, chociaz slyszalam, ze w Polsce zabraklo wiosny:) Edytko, Nerwusku trzymajcie sie, nic sie Wam nie stanie to tylko i az nerwica. Ja dzis mialam dwi wizyty, jedna u psychiatry a druga u internisty i o obu zapomnialam. To znaczy nie zapomnialam, myslalam, ze mam je jutro, kurka. Udalo mi sie przelozyc wizyte u internisty na poniedzialek, niestety wizyte u psychiatry mam za miesiac:( Zapracowany ten psychiatra. Kochane dziewczyny jestem dusza z Wami, wiem dokladnie co przechodzicie i da sie to pokonac, wiec wiecej odwagi i sily zycze. A co z pozostalymi Nerwusami????

Hejka ja biorę cital i jest on dla mnie bardzo dobry. kochani co słychać pustki tu straszne dziewczyny nerwusek i edytko ja tez czasami czuję się tak źle jak wy to normalne przy tej nerwicy a w dodatku ta pogoda co raz jest inna i dodatkowo te przesilenie wiosenne tak działa. ciśnienie jest co raz to inne a potem my się tak źle czujemy. u mnie nawet dobrze mam tylko problem z równowagą i mocno mi serce wali ale jakoś daję radę. tak pa za tym jest ok. missajgon co słychać widzę że skleroza cię dopada haha kochani odezwijcie sie bo tu takie pustki ze masakra pozdrawiam i do później papa

Witajcie:) jestem:), u mnie raz gorzej raz lepiej.... w czwartek wieczorem młoda dostała kataru i miałam nockę nieprzespaną...serce waliło mi jak szalone, do tego ciągły lęk nawet przez sen, na szczęście rano minęło ale miałam kłucia w lewym boku nad piersią, uczucie jakby mi słon siadł na klatce piersiowej:(......... Dzis w sklepie znowu strach, lek i słabosc, ale o akurat spowodowane jest brakiem kasy, a jednak jedzenie trzeba kupować......... Dziś u nas zimno, więc siedze z młodą w domu, nie chce żeby ten katar przerodził się w coś innego, robie jej inhalacje, smaruje maściami na noc też ją wysmaruje, oby do poniedziałku ustąpiło!!!

Gość nerwusek30

Witajcie kochani, jestem, jakos funkcjonuje. PAWEL, tak jak piszesz, to byla nerwica, niby tez to wiedzialam, ale w takich chwilach nie mysli sie racjonalnie. Niby jakos funkcjonuje, ale co to funkcjonowanie z ciaglym lekiem na plecach. Tak bardzo bym chciala pewnego dnia napisac tutaj, kochani jest super, poradzilam sobie i dac Wam kilka dobrych rad, podpowiedzi jak to zrobic... Moze kiedys nadejdzie ten dzien... Pozdrawiam Was wszystkich goraco. Buzka:)

No hej wszystkim u mnie niechce zapeszac jest jako tako tak to ujme ale nienarzekam daje rade mam jakies plany a to juz jest dobrze ze cos planuje i wybiegam w przyszłosc dawno tak niemialem chodz by to mialo byc chwilowe to i tak to doceniam i jestem pozytywnie nastawiony dzisiaj w OBI bylem stalem w małej kolejce ale stałem i byłem lekko poddenerwowany takze sa plusy bo byłem w Aptece i tez stałem w kolejce i przezyłem takze moze idzie ku lepszemu noii Modle sie o to by było dobrze pozdrawiam wszystkich

Paweł witam cię i wszystkich pozostałych napewno idzie wszystko ku dobremu bądź dobrej mysli ale dam ci rade nie chwal się za szybko bo to później jakby czar pryska i wracamy do punktu wyjścia u mnie było tak kilka razy i dlatego teraz się za szybko nie cieszę ale ja też bardzo dużo się modle o to żeby mi przeszło o to żeby kolejny dzień był lepszy od pozostałego i powiem wam że bardzo często pomaga. bardzo się paweł cieszę z twoich sukcesów kochany oby tak dalej. a jak tam stosunki z żoną jak można zapytać ??? pozdrawiam serdecznie u mnie dzisiaj nie za ciekawie byłam na giełdzie ale bardzo źle się czułam kręciło mi się w głowie opetały mnie okropne lęki i nie mogłam nawet iśc do wc się zalatwić bo miałam problem z równowagą teraz jest już lepiej po giełdzie jak zjadłam obiad to około dwuch godzin jeździłam rowerem z moim A i jakoś trochę się wyluzowałam a na koniec dnia pokłóciłam się z moim A i teraz to już nic mi się nie chce. ale mam to w dup...!!! haha kochani gdzie sie podziewacie rzadko tu zaglądacie ostatnio czasem smuto bez was tutaj. ja bardzo lubie jak tu jest tłoczno bo wiem że nie jestem sama. kochani odezwijcie się halo ZAŁAMANA napisałabyś trochę więcej niż HEJ!!! ha ha MISSAJGON, EDYTA, NERWUSEK , PAWEŁ i cała reszta jeżeli o kims zapomniałam to przez moja skleroze kochani pozdrawiam i czekam na was papa

Paweł to przykre, że nie masz wsparcia w żonie, hmm ja chyba też nie mam wsparcia w mężu obecnie jesteśmy na etapie *milczenia* tzn rozmawaimy tylko o sprawach domowych typu zakupy, dziecko i tyle. Nie mam siły i już nawet ochoty na to żeby wyciągnąć pierwsza rękę....... Od 3 tygodni żyję w wielkim stresie, ale muszę się wziąć w garści i wezmę się za domowe porządki:)

Hej Nerwuski kochane!!!Czytam co dzien, niestety nie mam czasu zeby cos napisac. Moj kurs zajmuje mi cale dnie, nawet M. czasami jest zly, ze wieczorkiem nie mozemy razem filmu poogladac. Coz ja moge zrobic, nauki mam duzo:)Poza tym gardlo mnie boli jak cholera, natomiast nerwica jakby zasnela, wiec nie bede pisac o niej bo nie chce zbudzic. Pawel, Zalamana tak to jest nie wszyscy rozumieja z czym my walczymy i jak ciezko jest nam w pojedynke, ale coz mozna zrobic. W kazdym razie ja jestem z Wami i jak juz wczesniej pisalam czytam zawsze. Kochani buziaki dla wszystkich i do nastepnego klika. Lena nie kloc sie ze swoim facetem, bo to tylko rozdraznia Ciebie kochana:)Papaty.

Hejka kochani co słychać u mnie spoko czas leci jak powalony wczoraj byłam cały dzień na budowie narobiłam się jak głupia i dzisiaj wszystko mnie boli ale mam cały czas zajęcie i to dobrze wpływa na moje samopoczucie. MISSAJGON co do kłótni z A to on sam rozpoczyna kłutnie bo twierdzi że ja sobie wmawiam te wszystkie objawy on nie rozumnie tej choroby a ja już milionowy raz nie będę mu tego wszystkiego tłumaczyła. może on z jednej strony ma racje żebu zająć się czymś pozytywnym i zapomnieć o tych bzdurach czasem wiecie jak to jest czasem się uda a czasem nie ale staram się. także kochani ZAŁAMANA I PAWEŁ nie jesteście sami z tym problemem że druga połówka tego nie rozumnie mój tego też nie rozumie ale ja się tym nie przejmuje a ty ZAŁAMANA bądź silan i nie poddawaj się oni też muszą o nas walczyć a nie my jak zawsze musimy o wszystkim zapomnieć i na sile się godzić jak nie chcą gadać to niech nie gadają. MY ZAWSZE TU JESTEŚMY I MAMY SIEBIE !! nie zapomnijcie kochani idę robić obiad a później nie wiem co będę robiła może pojadę na zakupy no nic lece pozdrawiam wszystkich papa MISSAJGON a ty się nie zapracuje kochana czasem znajdź czas dla swego M!!! pozdrawiam papapa