Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Przez caly dzien sie uczylam. W koncu mam tylko jeden dzien wolnego a na tygodniu teraz nie bede miala juz tak duzo czasu. Jutro wracam na tance !!! nie moge sie doczekac mam zajecia o 20a koncze o 21.30! czyli ze do domu bede zachodzila po 22.A jak Wam minal dzien?
Gość Dorota W
Domi ja równiez się o nie martwię .Nawet wysłałam do Czarnej sms ale niestety nie odpisała.Wiem ,że zawsze w niedziele ma doła przed poniedziałkowym powrotem do pracy ale czy to właśnie ta sprawa jest powodem ,że jej z nami nie ma ??Może gdzieś wyszła albo ma gości .Musimy cierpliwie poczekać!
Hej ja jestem tylko co chwilę leżę...mam znowu 39st ale czuję się dobrze tylko zmęczona.Pamiętam o ciężkiej niedzieli dla Czarnej...odezwij się ..mam przekroczony limit i nie mam jak dzwonić... Z Olą piszę teraz , ona czuje się zle, wchodzi na leki...znosi to podobnie jak ja gdy zaczynam brać coś nowego...
Tak mam często jak gorzej się czuję nerwicowo...robiłam tyle razy wtedy wszystkie badania,wychodziły dobre więc się tym nie przejmuję , tylko teraz to tak długo trwa ,że jestem bardzo słaba.A lekarze stwierdzali że to nerwowe więc teraz juz nigdzie nie idę.W pią tek mam wizytę u psychiatry zobaczę co ona zdecyduje bo jak tak dalej pójdzie to nie wstanę w końcu z łóżka :)) Z Olą mam kontakt, ale co z Krysią-waw....i Jocker? Krysiu3dzwoniłam do Ciebie na domowy,ale nikt nie odbierał , może pozniej , albo jutro Dorotka też coś znika :)
Catullusie fajny jestes,a jaki przystojniak no,no! Dorotko ale jak kociku wyslac Ci zdjecia rybeczko,wymysl cos? Klaudiu jak tam? Iwonko znowu goraczka 39 st.ch...a Czarna gdzie sie podziewasz?wiem ze jutro poniedzialek,ale my czekamy na Ciebie! Joker gdzie jestes? Olu martwie sie o Ciebie moze na gg Cie zlapie? Domi moge Ci wyslac owszem,ale tez chce twoje nie ma zmiluj sie:) Krysiu3 fajnie ze masz juz gg! Krysia waw dzis milczy ciekawe dlaczego! Agunia zle sie dzis czula ciekawe jak teraz jest? Mattiaga tez milczy kurcze? Tak samo Olka? Justine jest i to mnie cieszy!