Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kochani co u was missajgon. aniu, załamana , i cała reszta gdzie wy się podziewacie nic nie piszecie halo odezwijcie się ??? u mnie dzisiaj lepiej ale wczoraj strasznie wystraszył mnie ten zawrót głowy i nawet dzisiaj i nich cały dzień myslę oby tylko nie powróciły , w ogóle jestem bardzo nerwowa wszystko mnie wkurza nie umiem nad soba panować o ludzie jakie to jest głupie że nie mozna normalnie żyć tylko tak się męczyć i wiecznie czekać na coś np. na jakiś zawrót albo jakiś lęk masakra już jestem tym bardzo zmęczona. EDYTKO widzisz tak bynajmniej sobie to tłumacze że mozna normalnie żyć tak jak było we święta widzisz wtedy nie było czasu mysleć o głupotach i było zajebiście. musimy się bardziej strać. a jak u ciebie dzisiaj co słychac jak zdrówko . KRZYSIU jeżeli nie robiłeś badań to nie wiadomo co to może być z jednej stronie wygląda to na nerwice no ale z drugiej to może być coś innego, nie bój się badań ani wyników pamiętaj że im szybciej dowiesz się co ci dolega tym szybciej się tego pozbędziesz. nie ma na co czekać zrób badania i później daj znać co wykazały. ja kiedyś też tak miałam jak piłam alkohol to czułam się super kiedy na drugi dzień trzeźwiałam to przeżywałam masakre gorszą od twojej i musze ci powiedzieć że to wszystko z czasem narosło i później nie dawałam sobie rady i było już tylko gorzej i gorzej a teraz kiedy leczę się na nerwice to alkohol w ogóle mi nie smakuje nawet może dla mnie w ogóle nie istnieć. marsz do lekarza powiedz o swoich objawach zrób badania i daj znać pozdrawiam kochani odezwijcie się do mnie czekam papa nadia a ty gdzie sie podziewasz

Witam, Was wszystkich, na swieta wyjechalm do swojego rodzinnego miasta Gdanska, myslalam, ze tam sie odstresuje i ze wszystkie leki mina, ale nie, bylam w bledzie, to kurestwo nie opusilo nawet w swieta, w pierwszy dzien swiat lezalam plackiem w lozku i tylko mierzyal sobie puls do ilu juz doszedl :(((((((( rece opadaja, rece opadaja poprostu wszystko opada :((( Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam zycze, a przede wszystkim, zeby ta nerwica w koncu odpuscila...pozdrawiam

A powiedziecie mi gdzie się udać na takie badania i jakie trzeba robić, wystarczy iść do rodzinnego i on wszystko tam u Siebie zrobi czy trzeba iść do jakiegoś szpitala ? Odp. bo na prawdę nie wiem, pierwszy raz będę szedł na takie badania ;) Z resztą tak czy siak będę musiał je zrobić bo chcę zostać kierowcą ciężarówki i bez tego też się w sumie nie obejdzie i ważne je mieć dla samego Siebie może wtedy naprawdę trochę Mniej będę się denerwował. ;))

Hej Nerwusy!!!U mnie oki. Swieta i po...Teraz przygotowuje Sylwestra. Cala rodzina M. (6osob), kuzynostwo i moi znajomi, bedzie sie dzialo.Ja juz zaczelam przygotowywac jedzenie, sama radosc hehe. Lena kochana co za zawroty koluja Toba???Nie pierwsze ale mam nadzieje, ze ostatnie. To fakt, ze przez swieta tyle sie dzialo, ze ja tez jakby zapomnialam o nerwicy, szkoda ze malpa nie zapomniala o mnie.Kochani jestem chyba pierwsza osoba, ktora schudla w swieta, znow mam nawrot i nie moge lykac, ale mam nadzieje, ze nadrobie niedlugo hehe. Krzysiu idz do rodzinnego, powiedz co sie dzieje i jak nic sensownego lekarz Ci nie powie, powiedz, ze chcesz do psychiatry bo obawiasz sie nerwicy i proste. Pamietaj, ze psychiatra to tez lekarz i nie ma co sie wstydzic. Kochani ciezko jest nam z ta Pania, ale ja mam postanowienie na 2013 walczyc i zwyciezyc i tego sie trzymam!!!Dam jej do wiwatu!!!Rolnik milo uslyszec klika od Ciebie, mam nadzieje, ze oki?!Kochani buziaki, slodkich snow i do nastepnbego.

Witam no w końcu jakiś tu ruch się zaczął witam wszystkich. missajgon a co to z tobą też nie ciekawa sytuacja z tym łykaniem. ten zawrót nie wiem co to miało być ale wiesz jak to jest teraz o nim cały czas myślę i oczekauję następnego ale na szczęśćie nie ma ich może to tak jednorazowa oby. to sylwka będziesz miała hucznego a to fajnie baw sie dobrze franca niech spada na drzewo ja z moim siedzimy w domu jakoś nie chce mi się nigdzie iść. zresztą jakoś tak większość znajomych siedzi w tym roku w domu. chciałam lecieć do paryża ale mój A nie chce bo twierdzi że to tylko męczarnia a nic przyjemnego no niech mu będzie. krzysiu tak jak pisze missajgon idz do rodzinnego lekarza powiedz o swoich objawach i poproś o padania krwi bo od tego się zaczyna. jęzeli lekarz stwierdzi że może dolegać ci coś jeszcze to napewno przepisze ci skierowanie też na inne badania ale od tego muszisz zacząć. powodzenia nadia kochanie może za dużo o tym wszystkim myślisz musisz się trochę wyłączyć myśleć o czymś innym walczyć. a co robisz na sylwestra tylko nie zamykaj sie znowu w łóżku bo to tylko cie pogłębi pokaż tej francy że to ty jesteś silniejsza od niej i dobrze sie baw. pozdrawiam kochani papa

Hej Wam! Wyobrazcie sobie, ze nie mialam internetu i nawet nie moglam Wam zlozyc swiatecznych zyczen :/ teraz moge juz tylko Noworoczne skladac.. U mnie oczywiscie choroba goni chorobe, juz sobie takie wymyslam, ze byscie nie uwierzyli :) Po nowym roku chce poprosic mame, zeby pomogla mi po pracy z dzieckiem, a ja szukam psychologa. Bo tak sie dalej nie da. Lena my tez zostajemy w domu. Moze zrobie cos dobrego do jedzenia. Krzysiu witamy. Tak jak mowia dziewczyny, najpierw badania, potem sie zastanawiaj. Lekarz na pewno da skierowanie. Edytka jak wyniki rezonansu? Jak u reszty?

Witam wszystkich, co u was słychać u mnie nawet ok. W środę zaczynam pracę na uczelni i trochę się jej boję. Jak wy sobie radzicie w pracy, czy w niej jest lepiej czy gorzej?? Ja się boję, choć 8 h spokojnie wytrzymuję w domku, a gdy jeszcze praca będzie zawalona to nie będę miała czasu myśleć o złych rzeczach. Ja dalej przyjmuję leki, a dzisiaj miałam wizytę u dentysty, musiałam usunąć zęba. Pozdrawiam i życzę miłej nocki.

Witam co słychać u mnie nie ciekawie od ponad tygodnia nie biorę tabletek bo po pierwsze przez te święta to zapomiałam a po drugie to we święta chciałam sobie wypić jakiegoś drinka i wszystko było ok ale dzisiaj poczułam się juz stanowczo gorzej byłam na giełdzie i od rana strasznie kręciło mi się w głowie znowu taki głupi lek przed ludźmi i sklepami a już było tak fajnie , czasami myślałam że może już nie będę musiała brać tych tabletek że już mi przeszło ale się myliłam tak naprawdę wszystko bym zniosła ale nie daję rady z tymi zawrotami głowy i tymi zaburzeniami równowagi no i strachem przed ludźmi reszta jest ok no ale cóż po nowym roku wracam do tabletek i zaczynam od nowa. dzisiaj mam zły dzień jestem ospała nic mi się nie chce upiekłam ciasto sernik z rosą i lekko mi się przypiekło to dopiero sie wkurzyłam a teraz jeszcze na dodatek dostałam okres i juz całkiem siły mnie opuściły. przyprawiałam sobie juz pieczeń z dzika żeby jutro upiec na kolacje. a teraz trochę poleżę i pooglądam filmy jestem zmęczona w nocy w ogóle nie mogłam spać ah ale ponarzekałam. dobrze że mam was wy zawsze mnie posłuchacie dziękuję !!!! a co u was kochani jak przygotowania do sylwestra ? czekam na jakieś posty pozdrawiam do później

Hej Nerwusy!!!!To juz jutro, nie moge sie doczekac. Pieke, sprzatam i jestem w swoim zywiole bo lubie kuchnie. Az mi slinka cieknie na tego dzika Lena, zjadlabym:)Ja mam jagniecine, wlasnie sie w zalewie moczy hehehe. Lena co z Toba???Moze, ze te leki odstawilas albo, ze sobie poalkoholowalas. Kochana u mnie alkohol szkodzi. Jak juz wczesniej pisalam uwielbiam wina, ale niestety az sie boje wypic jak pomysle co mnie czeka w nocy wiec jednak staram sie rezygnowac. Z drugiej strony Lena walisz w morde francy i mowisz NIE. Chcesz drinka, winka a czemu nie!!!Kochana bedzie dobrze, z reszta sama wiesz jak jest, raz na wozie raz pod hehehe. Kochani ja jutro za nic nie bede miala czasu zeby wejsc i zlozyc zyczenia wiec moi drodzy wszystkim zycze w tym nadchodzacym roku mniej strachow a wiecej usmiechow i zwyciestw nad nasza Pania. Buziaki i do klika w Nowym Roku. Papaty.

Mam wyniki TK dzisiaj odebralam! Dziewczyny jest napisane tak: Struktury mózgowia przed i po podaniu srodka cieniujacego bez zmian. Ukłąd komorowy prawidłowy. Odcinkowo bezpowietrzny wyrostek sutkowaty lewej piramidy kości skroniowej - możliwe stan zapalny. I zamiast cieszyc sie ze nie mam guza to ja sie martwie co to jest ten stan zapalny i juz rycze jak idiotka:((

Witam kochani jak przygotowania do sylwestra u mnie robota już zrobiona jeszcze tylko się wykąpać. powiem wam szczerze ze bardzo kiepsko się czuję nic mi się nie chce jestem taka zrezygnowana chce mi się płakać, smutna jestem a już w ogóle nie czuję że dzisiaj jest sylwester znowu nachodzą mnie jakieś lęki a w ogóle mam dosyć od jutra zaczynam brać tabletki bo chce normalnie żyć a one mi w tym pomagają. tak czasem myślę o moim A jak on ze mną wytrzymuje in jest naprawdę bardzo wspaniałaym facetem a ja taka do niczego, chcieliśmy spędzić tego sylwestra razem miało być tak fajnie a ja znowu nawalam już nie mam siły nie umiem wziąść się w garść. pisze do was i płacze. edytko stan zapalny to nic takiego ja też miałam np. on może pochodzić od zapalenia zatok i już sa zmiany w głowie także nie martw sie wszystko jest ok jesteś zdrowa jak ryc baw się dzisiaj dobrze. kochani pozostali z okazji nowego roku zyzcę wam dużo zdrówka abyśmy wszyscy pokonali tą france, zyczę wam dużo szczęscia i powodzenia w nowym roku aby ten co nadchodzi nie był gorszy od tego co minął. pozdrawiam was życzę miłej zabawy bawcie się również za mnie ja dam z siebie wszystko aby dobrze sie bawić.

STARY ROK sie konczy, jego blask juz mija ,NOWY z nadziejami do brzegu dobija.Zycze by byl piekny, lepszy od starego i przyniosl dla wszystkich cos wyjatkowego .Samej serdecznosci, usmiechu na twarzy i wszystkiego o czym mozna sobie zamarzyc.Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2013 ROKU zyczy stara forumowiczka . Zycze wolnosci od trosk i oby nasza nerwica odeszla od nas na zawsze

Hej Nerwusy!!!Widze, ze Nowy Rok tak srednio dla niektorych sie zaczyna. Zalamana co za grypsko Ci sie przyplatalo?Lena a jak Ty sie dzis czujesz?Kochani ja musze sie przyznac, ze wczoraj odstawilam moje nasenne. Obled jak cialo moze reagowac na odstawienie. Trzeslam sie przez pol godziny, myslalam ze serducho mi peknie, ale tak jak powiedzialam tak robie. Nie bede brala chemii. Jestem ciekawa jak dzisiejsza nocka sie potoczy. Poza tym Sylwester udany, kazdemu smakowalo, troszku winka wypilam i po 2 skonczylismy, a dzis sprzatalam prawie do teraz czyli 15, ale warto bylo:)Kochani do nastepnego klika.

Witam w nowym roku!!! bawiłam sie fajnie ale powiem wam szczerze że dość mocno napiłam i dzisiaj ledwo żyję czuję się jakbym umierała strasznie kolibie mi się w głowie i cała się trzęsę. bawiłam się do 6 rano a dzisiaj zdycham ale fajnie jest bo już prawie wieczór dzisiaj położe się wcześniej spać a jutro będzie dużo lepiej. kochani nawet nie umiem się skupić także nie piszę więcej wpadnę do was później pozdrawiam

Hej Wam. Jak tam w Nowym Roku. Widze, ze nastroje rozne. Dziewczyny Misssajgon Lena jak poczytalam, ze sie dobrze bawilysie to az sie usmiechnelam :) tak trzeba i napic tez sie trzeba. Moze i ja sie kiedys odwaze. Missajgon napisz nam potem jak nocka bez lekow. Lena napilas sie chociaz za to, zeby nerwica spadala na drzewo? :) Edytko nic sie nie martw, to rzeczywiscie moga byc zatoki, idz do lekarza z wynikiem i nie placz. Ja sylwestra spedzilam w domu z dzidzia i mezem. Nawet tanczylam z maluchem, ale w nocy oczywiscie dopadly mnie lęki. Dzis ogladalam program z o tym, ze trzeba pozytywnie myslec, to nawet z choroby mozna wyjsc, tylko jak to zrobic.. ja pierd.. :) Buziaki dla Was

Czesc dziewczyny jak sie czujecie:) U mnie dzis jakos ponuro, jutro do neurologa ide pokazać jej te moje wyniki;) Missajgon na pewno sobie poradzisz i bedziesz zasypiać jak niemowlaczek niedługo bede trzymac kciucki za to:)) Powiem Wam,ze u mnie końcówka i początek Nowego Roku znowu jakiś dołek, a już było lepiej! W piątek jade do psychologa pogadać bo znowu zaczęły się napady płączu to dziwne wewnętrzne roztrzęsienie... Najgorsze ,że mój chłopak stara się mi bardzo pomagać a ja tą pomoc odrzucam bo boję się on już to sam zauważa... Dziś zaproponował mi też wspólne wyjście. ALe w taki fajny sposób bo zapytał czy możemy zobaczyć jak to będzie poza domkiem a może akurat okaże się,że będziue fajnie:) Postaram się..pójdę bo nie chcę być całe życie tchórzem!