Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

NADIA wszyscy chyba zdaja sobie sprawe,ze najgorsze jest doszukiwanie sie chorob ale jak tu inaczej zyc???:( Jak sie na badania czeka po miesiac czasu...wstałąm dziś z bólem głowy i już wiem,ze ten dzien bedzie do bani bo jedyne o czym bede myslec to to,ze ZNOWU mnie boli głowa a konkretne badania mam dopiero za dwa tygodnie... czasami to juz czuje sie tak bezsilna,ze tylko polozyc sie i ryczec... wszyscy sie ciesza swietami nadchodzacymi a ja nie mam jednego dnia spokoju bez bolu, strachu leku czy wmawiania sobie śmiertelnych chorób i myślenia o śmierci...

Witajcie, dzis bylam w szkole..i to byl najgorszy dzień mojego życia.myslalam ze jak pojde, przypomnę sobie stare czasy, to mnie cos puści.ale nie, bylo jeszcze gorzej, ledwo co rozmawiałam z koleżankam,starałam sie mimo wszystko robic dobrą minę do złej gry.byly momenty ze myslalam ze nie wytrzymam i zaraz sie rozbeczę i wyjde.na dodatek musialam sie wiercic w ławce,nie mogłam wysiedziec.chciało mi sie płakać.siedziałam na lekcjach i nie słuchałam,nie uważałam,nie odrabiam lekcji tylko leze i nie moge sie nauczyć,nic mnie nie cieszy i nie ma sensu.

Hej Nerwusy!!!U mnie tez nie za...Grypa zaczyna odpuszczac za to humor rodem ze zlotu czarownic. Mecze mojego M. nieustajacym zlym nastrojem, az powiem Wam szczerze zal mi go. Musze cos z tym zrobic. Chlop cierpliwy, ale do czasu.Poza tym cos mi sie z reka stalo, mianowicie pod skora mam jakby kawalek kosci, ktora sie oderwala. Maly ale jest, jutro ide do lekarza z tym i niech wyciaga. Dzisiaj wpaldam (doslownie)na kolezanke, wiec zeby okazji nie zmarnowac poszlysmy ma kawke i ciasteczko mniam:)Poza tym pokupowalam male co nieco dla rodzicow i siostry. Bede dzis wysylac, wieczorkiem kurier przyjedzie i zabierze pake,a dlaczego pake bo tata mnie poprosil, zeby pierniki upiec i wysylam rowniez3 sztuki.Ale wiecie, ze ja lubie kuchnie i juz te swiateczne zapachy. Kochani trzymajmy sie zima przejdzie i nastanie wiosna a wtedy wszystko bedzie lepiej wygladac:)Tego sie trzymam i staram sie cieszyc swiateczna atmosfera:) Papaty i do pozniej... P.S.Marcinie nie chowaj sie, nie ma sensu. Lepiej pokazac wszystkim jakim fajnym czlowiekeim jestes:)

Edytto, stwarzanie sobie problemow, to chyba jedyna rzecz ktora tak swietnie mi wychodzi. A chorob jakich ja nie mialam, ojejn ile sobie nawymyslalam, mimo, ze badania nic szczegolnego nie wykazaly ja i tak martwie sie ze jestem na cos chora, najgorsze jest to ze obawiam sie ze jest to smiertelna choroba. Niby nikt z tego zycia nie wyjdzie zywy, ale mimo wszystko boje sie smierci i nie chce jeszcze umierac !!!! Dlatego chyba jest to takie straszne i objawy wegetatywne nerwicy siegaja u mnie zenitu

Witam kochani gdzie wy wszyscy sie podziewacie missajgon gdzie ty jestes załamana a ty aniu no a ty ??? u mnie spoko czuje sie dobrze ale ta franca nie odpuszcza czasem jakis lek przed spacerem zreszta nie chodze za daleko na nogach bo sie boje tylko autem. a tak poza tym jest ok. zima u mnie sroga sniegu po kolana i mrozik tez jest ale ja lubie zime dzisiaj kupiłam choinke prawdziwa i za chwile bede ja ubierała. pozdrawiam was i do później pa pa

Hej Nerwusy!!!Ja tylko na chwilke, wlasnie wrocilam z imprezy (21 urodziny)super bylo, a byloby lepiej gdyby moj M tez poszedl, ale on nie lubi imprez:(. Poza tym grypsko trzyma, juz mniej, dlatego poszlam. Zalamana trzymaj sie, grypa nie straszna nam hehe. Lena nie mam weny, ale tak naprawde, mam swoj zly czas, nie umiem tego wytlumaczyc, ale cos wewnatrz mnie walczy dlatego wole nie pisac .Kochana trzymaj sie cieplutko. Leszku jak dobrze slyszec od Ciebie, mam nadzieje, ze wszystko oki:)Czesc Zabko,przepraszam, ze nie wczesniej, franca wrocila?Mam nadzieje, ze nie na dlugo. Kochani trzymajcie sie i do nastepnego.

No naprawde głucho i cicho na naszym forum. Moim cichym marzeniem jest fakt, że ta cisza spowodowana jest tym, że uporaliscie się z nerwicą, chociaż zastanawiam sie czy w ogóle jest to możliwe, aby uporac sie z tym raz a porządnie i na zawsze. Mnie od kilku dni cos dusi, mam potrzebę nabierania w kółko głębokiego oddechu, ręce opadają jak nie urok to sraczka ciągle cos jak nie dusi to serce kołacze, jak nie serce to w głowie się kręci itp itd jak życ??? Ma ktos z Was na to receptę??? :) dobrej nocy

Gość zabka1983

Witajcie sloneczka...naprawde tu cichutko jakby makiem zasial...chyba wszyscy wpadli w wir przedswiatecznych prac...a propos ja probuje ale jakos mi to nie za bardzo wychodzi...ostatnio jestem jakas zmeczona i najchetniej bym lezala...wrrr... jakos mnie te Swieta nie ciesza...naprawde.... Dzis tez nie czuje sie najlepiej jakos mi dziwnie...nawet nie wiem jak to opisac...niby sloneczko co chwile sie pokazuje to jakos mnie do niczego nie motywuje...moze bierze mnie jakies chorobsko bo gardlo mnie pobolewa....tfu tfu...oby nie... A Wy dzis jak sie czujecie.... Powiedzcie mi skad jestesci...moze okolice GDANSKA..... POZDRAWIAM BUZIAKI.....] MISSAJGON WIEDZE ZE U CIEBIE TEZ NIE CIEKAWIE....

Hej U mnie strasznie do kwadratu, nawet nie mialam kiedy pisac, co sie ze mna dzialo to koszmar. Zaczelo sie od tego,ze dzidzius sie pochorowal i jest w sumie chory caly czas, juz go chcieli brac do szpitala,ale inny lekarz dal nam leki i kazal obserwowac, bo w szpitalu to przeciez najgorszy syf. Mam nadzieje,ze jak go dzis zbada to powie,ze juz lepiej. U mnie tez kicha, ja Wam nie mowilam ale po porodzie mialam straszne problemy z krwawieniami, tak ze potem jeszcze w szpitalu lezalam z 3 miesiace po porodzie i dostalam leki, po tych lekach czuje sie strasznie. Lekarz kazal mi porobic wszystkie badania i udac sie do szpitala bo podejrzewal zakrzepice-MASAKRA! Spedzilam w weekend caly dzien na izbie przyjec, zrobili mi badania i wyszlo,ze jest oki, ale wiecie jak sie balam. Do tego doszly u mnie znowu te kolatania i walenie serca, brak mozliwosci zlapania oddechu, Nadia mysle,ze mamy podobnie. To jest straszne. Jeszcze na pogotowiu lekarz mi powiedzial,ze mam sprawdzic, te uciski w glowie, bo pewnie nic mi nie jest, ale moze cos jednak. Kurw,,,,,, Jestem taka zestresowana. Choroba malego, swoimi objawami, jeszcze mam jakies dreszcze co chwila. Nie wiem co juz robic. Piszcze jak u reszta. Nadia jak tam z sercem? Pozdrowionka

Gość zabka1983

ofelia a ile twoj maluszek ma.... i na co jest chory....bierzesz jakies leki na nerwice.... ja tez mam te kolatania serca i problemy z uciskiem w klatce piersiowej i nie wiem jak sobie z tym radzic ....np wczoraj wieczorem lapalam powietrze jak ryba... ofelia a z tym sciskaniem glowy tez mam i bardzo duzo osob przy nerwicy tak ma...

Zabko, moj maluch ma ponad cztery miesiace i lekarz powiedzial,ze ma zapalenie pluc :/ ale potem bylam z nim jeszcze u innego lekarza i powiedzial,ze to wirusowka. Ten co powiedzial o zapaleniu pluc, to mnie troche zdziwlil , bo mowi do mnie nic nie slychac, czyste pluca, oskrzela ale prosze z nim jechac do szpitala, bo ja nie podejmuje decyzji, nie wiem co teraz jest z tymi lekarzami. A leki na serce biore, nie na nerwice, bo nigdy nie bylam u psychologa, chociaz bardzo bym chciala. Biore na serece beta blokery,bo mialam bardzo wysoki puls a teraz mam takie objawy jak Ty, to jest straszne. Caly czas sie boje,ze cos mi sie stanie, jak bede sama z dzieckiem. Pocieszylas mnie bardzo z ta glowa, bo ja mam taki ucisk, to w sumie nie jest bol tylko ucisk, na czubku, badz bardziej po lewej stronie. Tez Ci sie to zdarza? A Ty jakie bierzesz leki na nerwice? Buziaki