Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie kochani, dziekuje wam za wsparcie,zas mam panike, wstalam rano to mnie zaczelo bolec z tylu szyja oczywiscie boli mnie do tej pory,zrobilam jedzenie dla rodzinny i o godzinie 14 poszlam spac, przespalam sie 2 godzinki, nagle wastaje a ja ledwo co widze na prawe oko,widze normalnie zamgla,boje sie teraz ze slepne, czemu ja widze zle,mial ktos z was tak ? ja chyba zaraz oszaleje co mi sie zas porobilo,prosze was niech mi ktosc napisze czy tak tez mial ,czy ja moze slepne.
Madziu jak się cieszę, że się odnalazł piesek, super. Ja też bym pewnie płakała jak małe dziecko gdyby coś się takiego wydarzyło. Ja mam psy od zawsze, jak mi zmarła rok temu moja dalmatynka to już się zarzekałam, że nie będę więcej miała psów, że nie chcę przeżywać znów smierci psa. A tu proszę, znów pojawił się u nas piesek, teraz dla odmiany malutki, suczka yoreczka :) Jest niesamowita, bardzo mądra a przy tym niezła cwaniara :) Trzymaj się Madziu, śij spokojnie . Iwonko bardzo się cieszę, że jest Ci lepiej. I tak trzymaj :) Walka, cóż Ci mogę doradzić, problemów z okiem to nie miałam, ale skoro tak się boisz to powinnaś iść do lekarza. Moim zdaniem to na tle nerwowym ale ja nie jestem lekarzem więc się nie sugeruj. Kochanie, lekarz to też człowiek, nie bój się, Zawsze lepiej wcześniej zdiagnozować chorobę i zacząć leczyć niż czekać. Głowa do góry, będzie dobrze, zobaczysz. Życzę dobrej nocki wszystkim.
witajcie kochane Iwonko P wspólczuje Ci z całego serca ja miałam dokładnie tak samo jak stwierdzili ta nerwice u mnie i tak jak mowisz po tylu latach ona powraca na kilka dni potem znowu jest spokój na jakis czas ale ja juz mozna powiedziec uwolniłam sie od niej bo nie biore zadnych leków mam od lekarza własnie tylko tak na doraznie jak by cos sie działo i tak jak chyba Walka tez wszedzie miałam raka wyciełam sobie nawet guza którego miałam w pasie wielkosci jajka kurzego i nic dziewczyny zyje ale tak to jest nerwica to moze człowieka wykonczyc-nie dajmy sie tej wredocie tylko ze fajnie sie tak pisze gdy jej nie ma ale jak powraca to nie moge sie skupic na niczym i czekam kiedy zaatakuje na maksa ze padne i wyląduje na pogotowiu... a u mnie po staremu dzis i jutro wolne ale kolezanka dała mi znac ze w pracy znowu kocioł ze szefowa sie czepia itd.jestem nastawiona ze w poniedziałek ide do pracy na 12 do 20 i jak sie znowu przyczepi to poprosze zeby poszukała sobie kogos na moje miejsce bo ja nie mam sił uzerac sie najpierw z pierwszym mezem a teraz przez nia sie wykanczac tak powiem i ewentualnie wyjde a szefowi opowiem jak ta praca wyglada bo on nic nie wie jak kiedys powiedziałam mu ze starzystka liczyła moja wypłate ile wziełam i połozyłam pod portfelem bo nie zdązyłam włozyc do srodka to wpdał w szał i chciał ja odrazu wyrzucic i ja tego nie widziałam tylko szefowa i nic jej nie powiedziała tylko mi wiec ja odpowiednio zareagowałam a potem szefowa do mnie pretensje jak moge mowic szefowi co tu sie dzieje jak ona nie mowi al;e co za szefowa ze sama nie zwróciła gowniarze uwagi? duzo wiem i jak mnie wku...to dzwonie do szefa i mowie co sie dzieje i czemu niky nie chce u niej pracowac i koniec moich nerwów dam wam znak jak cos wyjdzie wolała bym zeby było ok ale nie zapowiada sie pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Przepraszam że wczoraj nie napisałam ale komp mi padł. Ostatnio jestem padnięta:) ale to przez pracę:P Nie przeszkadza mi to zmęczenie bo przynajmniej mam co robić. No ale za tydzień na dobre skończy się nuda i zacznie się szkoła;/ a ten rok będzie baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciężki. Wczoraj na dobre się moje kolano odezwało;/ myślałam że dostanę fioła z bólu, aż mnie pod kolanem wierciło.Robiłam prześwietlenie i wszystko ok jest w stawie kolanowym, więc nie wiem czemu mam takie bóle po większym wysiłku. Madziu jak super że już jesteś z nami:* I dobrze że piesek się znalazł:) Ja nie wiem chyba bym się zapłakała na śmierć jakby mi ktoś moją sunię zabrał. Krysiu moja sunia czuje się super:) codziennie jak wracam z pracy to mało z siebie nie wyjdzie z radości:) I codziennie prowadzi mnie do swojego spania i mam ją układać do snu:D Nati masz rację bardzo się cieszę że przytrafiła mi się ta praca:) Akurat troszkę grosza mi potrzeba:D Iwonko;*;*;* Walka na pewno nie ślepniesz. Może takie nerw w noku. Nie raz jak wstanę to też tak się mi robi bo np. poduszką sobie za mocno przygniotłam, ale po chwili to przechodzi:)
Małgosiu, to masz teraz dużo zajęcia, aż Ci zazdroszczę, bo się nie nudzisz, ja z kolei z nudów okna myje, sprzątam, chociaż czasami to i nie mam co, bo jest czysto :) hehe, a ja jeszcze do 28 września wakacje mam, ale wolałabym szybciej aby się skończyły, teskno mi za ludzmi :) tez sie ciesze, ze juz wrocilam, a pies to prawdziwy przyjaciel czlowieka, teraz to wiem w 100% :) Walka, ja miałam bardzo długi czas, że nerwy mi krążyły po całym ciele, to w rękach nie miałam czucia, to nie mogłam chodzić WCALE!! Poważnie mówię... to bóle głowy, i chyba wszystko co możliwe, wzrok też, że jak idę to mi się rozmazuje czy coś, więc naprawde nie ślepniesz, idź do lekarza, porob badania, ulzy Ci i zacznij brac systematycznie leki, walcz nawet z pomoca psycholog, bo warto!! Ja juz walcze rok... Nati mmm też fajny Twój piesek musi być...:)) Cudowne to zwierzęta, czasami mam wrażenie, ze lepiej mnie rozumieją niż człowiek... kolorowych ;*** Ciekawa jestem jak tam Frecia Nasza wypoczywa...:)) Krysiu, Iwonko przeslodkie buziAKI DLA WAS!!!! DANDY CO U CIEBIE?? DAGMARKO, EWO?? :)))
Witajcie moje kochane! Na poczatek zeby bylo grzecznie pozdrawiam nowe osoby ja mam 36 lat ,dwie corki i fajnego meza +niefajna nerwica . Biore od pół roku Cital i on uratował mi zycie .POsty przeczytałam ,pranie wstawiłam i coz pisze do was choć poózna juz godzina . Malgos kurcze ja to okien myc nie bardzo lubie ,ale za kase to co innego . Mattiago boze kochana i tak jestes dzielna . Iwonko czyli rok juz jestes na forum ,ja chyba zaraz po tobie tu sie przywleklam ,a ten atak wieczoerem co maialas tez taki mialam kilka razy ,straszne uczucie . Krysiu no buziak i dla ciebie ,dobrze ze to usg wyszło dobrze. Nefri prosze nie pij winka wiem ze trudno zasnac ale ja tez tak zaczynałam potem winko było za malo ,straszne chwile kiedy caly dom spal a ja nie. Nati mam nadzije ze z mama lepiej ,pewnie nawet nie m,asz czasu na czytanie . Gosiu ,blondasku ,madziu pozdrawiam. Dorotko odpoczywaj nalezy ci sie . Robo dzieci nam rosna . Kochani ,podczas wyjAZDU zero schizy nic ,spalam jak dziecko .O jezu Pieniny sa cudowne ,wspaniałe widoki ,splyw jest bajecny Dunaj ma jaies dobre pradu bo czułąm sie super . Mam odciski przeszałam najwyzsze szczyty ,a splywu nie zapomne do konca zycia . Kiedy sie zaczyna wedrówke do pieninach ,na drodze stoi wielki biały krzyz i jest tam napis ... Zanim pojdziesz w góry pomódli sie w tym miejscu i podziekuj Bogu ze masz oczy ... Dziewczyny moje zadowolone ,szkoda ze juz koniec ... Ide spac ... Do jutra.
hej laski ciesze sie ze u was ok FRECIU dla ciebie 6 za takie wyczyny brawo Krysiu super ze pomalu i do przodu. Nati co z mama jak sobie radzisz z tym wszystkim? Nefri wszystko sie ulozy zobaczysz bedzie dobrze czy ty z kims rozmawiasz o swoich problemach?Jak ci sie uklada z mezem ? Dorotko duzo radosci na wypoczynku ci zycze i zdrowia cale tony ;) Witam nowe osoby na forum ja jestem Elka mam 28 lat dwoch synow meza problemy i nerwice he he Jak na razie u mnie lipa z mezem jestem poklocona i wogole do bani sie czuje.Przeswietlenie trzeba bedzie powturzyc bo ten krwiak wszystko zaslania i nic lekarz nie widzi. Jestem zla i zawiedziona strasznie mi przykro zle sie czuje. Pozdrawiam was wszystkie i duzo miosci od waszych partnerow wam zycze
Wczoraj pierwszy raz z bólu straciłam przytomność. Do 14 czułam się ok, trochę bolała noga, ale nie brałam leków, bo dało się wytrzymać. No i poszłam sobie do sklepu po bułeczki i przy sklepie złapał mnie ból. Zacisnęłam zęby i weszłam do sklepu. Niestety przy kasie ból był już tak silny, że cała zdrętwiała, zrobiło mi się ciemno w oczach i dalej nic nie pamiętam. Jak otworzyłam oczy to leżałam na podłodze w sklepie i ludzie dziwnie się patrzyli. Chcieli pogotowie wezwać, ale jak już polezałam to mi ból przeszdł i powiedzaiałm że nie trzeba. Wyszłam ze sklepu i położyłam się na ławce przed sklepem. Rozpłakałam się z bezsilności i wstydu, a ludzie przechodzc patrzyli na mnie jak na jakąś pijaczkę, która leż przed sklepem. Jakaś baba podeszła, nachyliła się nademną i powiedziała: o jaka nachlana leży, wstyd. No a ja nie wytrzymała i walnęłam ją ręką tylko nie wiem gdzie bo spieprzyła. Nikt, ale to nikt nawet nie zapytał czy dobrze się czuję, czy coś mi jest i tp. Normalnie znieczulica. Ledwo wróciłam do domu, wzięłaam sporą dawkę tramalu i połlożyłam się. obudziła się o 20, ale ból nie przeszedl. Całą noc się wierciłam na łóżku, bo nie mogłam się ułożyć. Bolą mnie wszystkie gnaty od tego leżenia. Dzisiaj też wzięłam tramal i chociaż do łazienki mogę dojść. Nie wkiem co to będzie. utro muszę to wszystko powiedzioeć lekarzowi. Cholernie się boję i mam już dosyć bólu. Chyba dopada mnie depresja, ciągle płaczę, nic już mi się nie chce. Mam dość. A było już tak dobrze. Mam nadzieję, że długo to nie potrwa. Jestem silna i wytrzymała, ale teraz tracę tą siłę i ma coraz więcej wątpliwości. No i nerwica powraca. Myśli krążą że t może rak czy coś, i nakręcam się że mnie sparaliżuje , a dzieci takie małe. A może .... cholera normalnie świruję.
Gość Małgosia1990
Witajcie ja dzisiaj mam troszkę do popracowania nad prezentacją, bo o 16 idę do tej pani, co mi pomaga. Jeszcze z tydzień i już będę miała maturę ustną przygotowaną:D Wczoraj oczywiście mój były mnie zdenerwował, chyba to mu sprawia radość. Wiecie co z dnia na dzień jak on się tak zachowuje to zamiast miłości czuję do niego niechęć. Może to i lepiej w końcu wyleczę się z tej chorej miłości. Freciu ja tak sobie lubie okna myć, ale te wyjątkowo mnie wkurzają bo są zafadane tak że na prawdę można zęby ze złości zjeść przy nich. Elcias na pewno wszystko się dobrze ułoży:) Madzia chętnie podzielę się z Tobą zajęciami:P
Gość Małgosia1990
Matiiaga kochana nie poddawaj się. Mimo że jest ciężko to wiem że dasz radę. Niestety ludzie są teraz poje......brzydko mówiąc. Może nie wszyscy ale wiekszość. I wkurza mnie jak ludzie tak piep....zamaist zapytać najpierw jak osoba się czuje. Odrazu najlepiej powiedzieć że ktoś jest pijany. Ale dobrze że nie poszła na policję głościć pobicia.
Gość Małgosia1990
Kochani moi kiepsko u mnie z nastrojem,a jak pomyślę że idzie jesień to aż boję się pomyśleć co to będzie. Na jesieni zawsze mam wielkiego doła:(( Dorotko dla Ciebie słowa tej piosenki. kiedy w oczy tylko wiatr myślisz sobie jestem sam znudzony kolejny raz w lustrze znowu widzisz przemęczoną twarz zagubiony jak we śnie spędzasz swój kolejny dzień i znów szybki kawy łyk i uczucie, że nie rozumie nikt warto mieć marzenia i uśmiechem witać dzień, nowy dzień to nic, kiedy płyną łzy, to nic, że tak trudno być każdy dzień przynosi przecież nowe nadzieje to nic, kiedy płyną łzy, bo świat ma już dosyć ich dobrze wiesz, że warto zawsze próbować raz jeszcze z nieba znowu tylko deszcz a ulice jak we mgle znikają i nie wiesz już czy zapomniał o tobie twój anioł stróż zagubiony jak we śnie spędzasz tak kolejny dzień i znów tylko kawy łyk i uczucie, że nie rozumie nikt warto mieć marzenia i uśmiechem witać dzień, nowy dzień to nic, kiedy płyną łzy, to nic, że tak trudno być każdy dzień przynosi przecież nowe nadzieje to nic, kiedy płyną łzy, bo świat ma już dosyć ich dobrze wiesz, że warto zawsze próbować raz jeszcze szybować nad chmury, tak jak ptak zwyczajnie wolności poczuć smak by w życiu swym znaleźć miejsce otwórz serce swe
witam)))**** ,,,,,,,,,U mnie dzis humorek do d....,,jestem zla ,ale nie wiem sama do konca na co i kogo,,,poprostu taka wstalam rano,,wszystko mnie drazni,,,,,,chociaz sama jestem w domu,,,i tak emocjonalnie jestem rozdrazniona,,najchetniej bym sie na kims wyladowala,,,mozliwe,ze hormonki moje tak szaleja,,popoludniu wszystko minie ,oby!!!,,odezwie sie do was pozniej ,,koncze obiad ,bo Seba wkrotce sie zjawi,,,, ,,,,,,,pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych na forum,,milego popoludnia skarby moje,,,buziolki ze slonecznej Wielkopolski,,,,,,,,pa..
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani.U mnie nastrój od wczoraj do niczego. Jutro w pracy wolne i chyba dobrze bo jestem bardzo zmęczona. Hmm cóż więcej by napisać dzisiaj o sobie, to chyba byłoby na tyle. Madziu tak To Sashy piosenka:)) Madziu co się dzieje że taki opisik na gg?? Iwonko hormonki swoje robią, czy Ty się czasem nie spodziewasz nowego członka rodziny??:P
Gość krystyna 3
Witam kochane moje U mnie jakoś leci przez dwa dni było zimno a dzisiaj zapowiada się piękny dzień mam urwanie glowy bo nie dość że ten moj szkrab mały rozrabia to jeszcze mam na przechowaniu pieska Córunia pojechała na tydzień nad morze i zostawiła mi sunie ma dopiero 7 miesięcy tak że mam urwanie głowy zresztą jak zawsze miałamiśc do lekarza z tym wynikiem z USG ale nie mam kiedy ale po niedzieli syn ma 2 tygodnie urlopu to już sobie wszystko pozałatwiam POzdrawiam wszystkich sciskam was mocno
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Ja mam dzisiaj wolne, więc mam czas na odpoczynek:) Krysiu hehe chętnie bym się z Tobą zamieniła:) Masz w domu to co lubię najbardziej:) Dziecko i psa:D:D Katia witaj wśród nas nerwusków:) Napisz nam troszkę więcej o sobie:) Ja mam 19 lat i od dwóch lat cierpię na nerwicę lękową i depresję. No i dwa lata temu wykryto u mnie wadę serca.
Witajcie kochane i Ty katia! U mnie spokój i cisza wiki pojechała do babci ,marta na obozie trzy dniowym przygotowanie do tur nieju w sobotę. Małgos przyjez do mnie do mojego labradora ,wyszalejcie sie oboje!Psychicznie nastawaim sie na zmainy wrzesniowe ,czyli praca ,wiki dojazdy do szkoły narazie pozytyw ,ale same wiecie jak to jest ,raz z górki raz pod . Krysiu no to masz meksyk w domku ,trzymam kciuki
Witajcie, u mnie ostatnio stanowczo za dużo łez, ale były ku temu powody, zaczęło się od psa, ale tak jak pisałam, znalazł się, a w niedziele w nocy pobili mojego brata i jego kolegów ZA NIC na takiej dużej imprezie z okazji pożegnania wakacji... wracali już do auta i 15 na nich się rzuciło... nawet nie wiecie ile łez wylałam, zdałam sobie sprawę, że rodzina jest najważniejsza, a podczas takich sytuacji najbardziej czuje się tą więź... brat jest poobijany, na szczęście w domu, spodnie porwane, zegarek mu zabrali i w ogóle... szkoda mówić, znienawidziłam ten świat, nienawidzę tych fałszywych ludzi... chciałabym żeby złapali tych gówniarzów, jak pojechali na izbę, to okazało się, że nie tylko ich pobili na tej imprezie i prawdopodobnie to dzieci w wieku 17-19 lat, bo tacy ludzie to dzieci, a nie dorośli i było ich pietnastu... dzisiaj powoli dochodze do siebie, jest to ból nie do opisania... wczoraj wieczorem leżałam i drugi raz w życiu napisałam wiersz, który dokładnie pokazuje moje odczucia, oto on... Zakłamany świat... Pozbawiony barw... Pełen kłamstw... Wiele fałszywości i tak mało prawdziwej miłości... Brak uczuć, lecz wiele gier - tak to właśnie dzisiaj się zwie... A gdzie uczciwość, lojalność, tolerancja - czy to naprawdę już nie popłaca jak dobra praca? Rodzina, zdrowie, przyjaciele - trzy hasła, a znaczą tak wiele. Potrafią uświadomić swój sens, który zagadką moją się zwie... I budzi się, gdy jest naprawdę źle... A poza tym, tam gdzie ich pobili było ciemno, ale ludzie na pewno jacyś to widzieli, bo to było przy wyjściu z imprezy i widzicie, nienawidzę tego świata!! Nikt nie pomógł, nikt nie zadzwonił na policję, nic, a nic... każdy o swoją dupę się martwi, nikomu nie pomoże... a co jakby stało się coś gorszego, jestem strasznie rozgoryczona tym, nie mam zaufania już do nikogo naprawdę... jak można nie mieć nerwicy w dzisiejszym świecie, no jak??
Gość Małgosia1990
Freciu Twój labrador po zetknięciu ze mną nie był by już tym samym psem:D:D hehehe:D ja to bym mogła mieć i 20 psów wcale by mi to nie przeszkadzało:P z moją sunią potrafię się godzinami wydurniać:D Że też ona jeszcze ma ochotę na zabaw:P ale sama przychodzi i zaczepia:P Dzisiaj prawie podarłyśmy jej ręcznik:P hihihi:D:D:D Madziu to przykre co przytrafiło się Twojemu bratu, ale niestety ten świat jest poje....ja np. nie umiem ogarnąć tego świata, może dlatego tak trudno mi żyć i dlatego nie jestem szczęśliwa. Teraz ludzie mają w sobie tyle egoizmu i masz racje chronią tylko swój tyłek. Nawet własną rodzinę by sprzedali aby tylko siebie obronić. A tych gówniarzy nawet jak zajdą to i tak nic wielkiego im nie zrobią. Dostaną zawiasy albo i to nie.
MADZIU ,malgosiu dzisiaj tylko my na posterunku .I przykre co sie bratu zdarzyło ,ale mysle ze tak ty Małgos jestes super dziewczyna wrazliwa ,myslaca o innych ,Ty madziu wrazliwa wspaniała dziewczyna i świat dzieki takim osobom jest okey a takie wyrostki predzej czy pozniej przekonaja sie ze nie na tym rzecz polega. Mysle jednak ze takich fajnych ludzi jest wiecej ,ze gdzies w naturze człowieka lezy jednak dobro ,nie zło. MADZIU fajny wiersz ,ja tez pisze juz dlugo od technikum,mam kilka zeszytow podaruje je kiedys moim dziewczynkom.Magda ,a ja ze spaniem poprawiło sie ?
Freciu, to może kiedyś napiszesz nam coś z tego zeszyciku, wiesz... nie chcę zapeszać, ale od miesiąca może śpię lepiej, może leki dopiero działają na to, mimo, że cały czas pramolan biorę, to może co do tego dopiero zaczął działać, aj nie chcę zapeszać... dlatego nie wspominałam o tym na forum :) Freciu i Małgosiu dziękuje za te słowa... lepiej jest jak człowiek komuś się wygada... o wiele lepiej...