Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkie! Poetka,nie martw sie, tylko u Nas w Polsce taki problem robia z byle zarysowania.Jak byłam we Włoszech to jeżdzą jak popaprańce, jak kto chce, zarysuje to zarysuje, ubezieczenie pokryje iok. Nie łam się!! Szkoda nerwów A ja dzis byłam rezonansie. Bala sie od 1/2 roku, że ni ewjade do tej pierońskiej tuby....przychodze a tam żadnej tubt, taki baldachim do klatki piersiowej i spoko! Któras tu ostatnio z Was dała pomysl z gumką, ...jest super, zawinęłam sobie ja na środkowy koniec palca, i tak żeby sięnie ruszac kciukiem paznokcia drazniłam sie co jakis czas, tak bez ruchu....i liczyłam od 300 do 1 i znowu....poszło super. Z tego wszystkiego nyłam tak szcżęsiwa,że przyszłam do domu wzięłam psa i....................POSZŁAM DO PARKU! Chyba sobie zapomniałam,że tam nie dochodze, bo sie boję.Gorzej z powrotemjak doszło do mnie *BOże a jak cos mi sie stanie?!* Nic sie nie stało, jestem w domu i jest ok! a ostatnie dni były cięzkie, chyba bałam siępodświadomie tego badania i znowu miałam leki, musiałam zażyC XANAX :(( Maleńska, kobietko,ja czytając Ciebie przypominam sobie siebie sprzed paru miesięcy....pogotowie, lęki, placze i dasz uwierz,dobry psychiatra, diagznoza,która pozwoli Ci uwiezyc,że to nic takieo i odpoczynek! Wiele robi, praca praca sle ja na L-4 i urlopie nadrobiłam wiele nerwów. Jako humoreskę, powiemCi, że diagnoza o przepuklinie byłanajpiękniejsza jaka usyszalam, bo to nie znaczy zawał a Ty mi tu piszesz o jakims pęknięciu....Prosze CIE! Maleńka, mne też tak boli w klatce, jakbu stado słoni siedizalo mi na klatce, więc rozumiem Twój problem,ale uwierz .....minie...nie szybko ale minie. Najgorzej spanikowac , wtedy to faktycznie ratunek tylko w pogotowiu ale jak ma Ci pomóc, to dzwoń, sa dla ludzi :) Dorotko, tak polubiłam tu wchodzic i zobaczymy. Czje sie troche wyobcowana, bo wy o sobie wiele wiecie prywatnie, znacie sie, ale jak kiedys juz napisała, bedzie zle,to pójdę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((( POZDAWIAM. :)))))))))))))))))))))))))
Witajcie Kochani! dawno nie pisalam,jakas depre mialam i nie widzialam sensu w niczym,w pisaniu rowniez,bo ze mnie to wolami trzeba wyciagac zebym cos powiedziala o sobie.ciezki charakterek.a potem jakos tak nie bylo kiedy,stary wsadzil lape w pile a ja glupia wiozlam go skuterem do miasta na ratunkowy.na szczescie nic groznego sobie nie zrobil,potem malowanie domu.nie znosze malowania,bo wszedzie syf wtedy mam.na szczescie farby zabraklo i na razie mam spokoj.jutro koniec roku szkolnego nareszcie,cora srednia4,9 czyli super jak dla ,mnie.ponad dwa miesiace luziku.no i co poza tym,jakos pomalu toczy sie to moje zycie i tyle. witam nowe dziewczyny na forum,milo mi was poznac,tylko szkoda ze w takich okolicznosciach.no i p[ozdrawiam wszystkich serdecznie,za jakis czas odezwe sie,moze napisze konkretnego posta.hej!
Witajcie ! ja dzis troche pózno ,ale rano tyle do zrobienia ,potem zrobilam przerwe a tu internet wcięło.Teraz mam chwilke ,zaraz jade na mecz .U mnie dzis duszno ,ciezkie powietrze.Dorotko67 tak na poczatku jak zaczyan sie pisac nA FORUM mialam tez obawy jak mnie kobitki przyjma ,wydawalo mi sie ze nie ma tu dla mnie miejsca ,chociaz ich posty były mi tak bliskie .Ale te obawy minęły i powolutku je poznawałam . Jesli masz ochote mnie zobaczyc to mam konto na nk napisz na moj adres boguszynska032@gmail.com podam ci dane. A teraz czuje ja rodzinke bym mialam w necie ,a niedlugo minie rok jak tu jestem .Madziu gratuluje 2 roku ,a pamietasz jak pislaas ze zaczynasz studia ,zobaczysz jak czas zleci i bedziesz pani nauczycielka !!!! Dandy usmiech prosze!!!!! Dorotko masz zadanie nad morzem powdychac dla mnie jodu ,zycze miłego pobytu ,długich spacerow i dobrej rybki.
Witajcie, dzisiaj byłam u psychiatry, na wejście pytała czy tarczycy nie mam, bo mam duże oczy, mówi, no chyba, że taka Pani natura, a ja, ze niecały rok temu robiłam badania i było oki, więc nie wiem, może znowu trzeba powtórzyć badanie krwi hmmm... przeraziło mnie to troszkę, nie dość, że te leki biorę i jak sobie pomyślę, że jeszcze jakieś brac, jeju ;/ mam nadzieję, ze to jednak taka moja uroda... Freciu, bardzo szybko zleciało, też niebawem będę rok na forum :) a co do Pedagogiki, to myśli mi się aby być Pedagogiem w szkole, pomagac uczniom jak się coś dzieje, w problemach itd. Coś w stylu Psychologa szkolnego, w ogóle mi wciąż chodzi po głowie ta Psychologia, aby ją zacząć kiedyś, ale najbliżej w Lublinie jest, a dojeżdżać nie bardzo, lepiej aby na miejscu było coś...;) Dorotka, fajna taka imprezka :) a co do ciasteczek, to były HIT - pyszne hehehe :) A ja już wakacjuje sobie, ale pogoda nie wskazuje na wakacje jednak... buziaki.
Gość Małgosia1990
Witajcie. Przepraszam, że wczoraj nie pisałam ale nie miałam internetu. Zresztą nie miałabym i tak siły napisać. Myślałam, że były zrozumiał jednak okazało się że wcale nie zrozumiał. Wczoraj odszedł na dobre:( Wiecie co nie mam już na nic siły:( Przepraszam, że tak krótko piszę ale nie mam siły, jestem kompletnie załamana i chyba nawet sobotnia wizyta u psychiatry nic nie da. Zresztą tak jak zawsze. Modle się tylko o to żeby znaleźć pracę na wakacje bo chyba oszaleje siedząc w domu:(
Witajcie Oj jak długo tu nie zaglądałam aż wstyd. Ale miałam doła i nie mogę się podnieść. W niedzielę zmarł synek mojej koleżanki, był miesiąc młodszy od Domisia. Wczoraj był pogrzeb ale nie poszłam bo moje nerwy mi nie pozwoliły. Pomodliłam się za Maleństwo, ale całej ceremonii bym nie wytrzymała. Do tego wszystkiego Mati chory od piątku - najpierw kichanie, katar - alergia, potem kaszel i we wtorek okazało się że zapalenie oskrzeli. Jutro miał jechać na taką dużą wycieczkę z przedszkola i nie pojedzie. W sobotę dwie imprezy w przedszkolu, potem we wtorek następna wycieczka, a on będzie w domku. Ale wolę żeby teraz wyzdrowiał bo za tydzień wyjazd nad morze, więc z chorym dzieckiem nie będę ryzykowała. Niestety wczoraj Domiś dostał temperatury, byliśmy dzisiaj u lekarza i powiedziała że nic nie widzi żeby coś się działo - a on kaszle jak diabli. Teraz temp 39st i chyba jednak jutro znowu pójdę do lekarza. Ku...wa jak nie urok to dzieci chore. I to przed samym wyjazdem. Dzisiaj byłam w sklepie i dostałam takich bóli w klatce że myślałam że karetkę wezwiemy. Ale po godzinie zmniejszyło się . To chyba te nerwy i przeżycia. 25 czerwca mam egzamin na prawko i też już się trzęsę. Kurcze strasznie nerwowo jest teraz. Nawet nie mam czasu poczytać co u was. Ale biorę laptopa ze sobą i wszystko nadrobię. Niestety do wyjazdu musimy tyle spraw pozałatwiać i dzieci... Zbieramy dokumentację do budowy i w firmie trochę problemów. A sił brak. Ściskam Wszystkich bardzo, bardzo mocno i buziaki dla Was.
witajcie! No mattiago rzeczywiscie nie najlepiej ,ale miejmy nadzieje ze do wyjazdu nad morze dzieci dojda do siebie i potem bedzie juz tylko lepiej . Moje dziewczyny odszykowane po odbiór swiadectwa ,ja tez zaraz wychodze wika ma na 10 ,porobie troche zdjec. O rany ,wika konczy podstawówke ,jak ten czas leci .... Pogoda idealna na dola ciemno ,duszno i nie najlepiej . Pozdrawiam mocnO wszystkich.
Gość krystyna 3
Witajcie kochani ja czuje ze wpadam znowu w doła to wszystko nie na moje siły a nie potrafie się nie przejmować Dziękuje wam kochane za słowa otuchy ale i tak moje nerwy już tego nie wytrzymują nie mogę spać jeść lece z wgi to nawet dobrze ze lecę z wagi ale to nie tak powinno być muszę się czymś zająć dlatego zdecydowałam się wzionś wnusia na trochę do siebie może jak go będę miała przy sobie to troszke sie uspokoje Pozdrawiam was moje kochane dziewczynki ściskam was mocno wszystkie Buziaczki
Witajcie ! Wychodzi na to ,ze mamy nareszcie wakacje!!!!!!!!--super Byłam w szkole na akademii ,ponieważ jestem--(byłam) przewodniczącą Rady Rodziców i należało wziąć udział w tej uroczystości.Dostałam piękny bukiet róż za 10 letni wkład pracy i pomoc szkole.To miłe aż mi sie łezka w oku zakręciła jak pani dyrektor wręczała mi podziękowanie i kwiaty. Synuś świadectwo całkiem znośne ,załapał się nawet na pasek i to nie taki do lania po dupie tylko czerwony na świadectwie. Zaraz po akademii byłam z nim zawieść resztę dokumentów do liceum aby mieć to z głowy ni a teraz dopijam kawusię i za pół godzinki śmigamy nad Bałtyk. Pogoda co prawda nie najlepsza ale nie przeszkadzam nam to wcale a wcale bo mamy zamiar zabawić się a do tego potrzebne jest tylko dobre towarzystwo i super humorek a tego mi nie brakuje:)) Trzymajcie sie kochane moje. Będę o Was myślała .Pewnie napisze do Was z wybrzeża bo nie wytrzymam z ciekawości co się ciekawego na forum dzieje . Krysiu nie poddawaj się. Pamiętaj ,że kocham i trzymam kciuki:)) Całuję Was mocno-----Dorota W
Gość Małgosia1990
Witajcie.Dzisiaj zakończenie roku szkolnego. Wyniki na świadectwie nawet nawet, dostałam, też dyplom i album o Siedlcach za zaangażowanie w koło polonistyczne. Ale wcale mnie to jakoś nie cieszy, zresztą nic mnie ostatnio nie cieszy:( Jutro mam do psychiatry i szczerzę mówiąc to nie wiem po co ja tam chodzę, i tak nic mi te wizyty nie dają, zresztą z mojej winy:(
dobry wieczór skarby! dziekuje wszystkim za troski ja dalej os nie zabardzo sie dobrze czuje nic mi sie nie chce nawet isc do pracy ostatnio jak ide to wszystko sie w srdoku mi trzesie nie wiem co to za lęki a kilka godzin temu widziałam jak w bloku po drugiej stronie ulicy policja wywalała drzwi i bardzo długo reanimowali tam jakiegos starszego człowieka potem wynosili go na noszach do karetki zaintubowany był ja juz zaraz dostałam skurczu w klatce i dziwnie sie czuje az mam zawroty w głowie ale zaraz ide sie wykapac i połoze sie mam nadzieje ze zasne spokojnie a jutro mam wolne to sobie pospie a o tym magnezie faktycznie zapomniałam musze sobie troche go pojesc pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy pa kochani
Witam. Cos kijowy ten ostatni czas, każda ma cięższe dni...może pogoda! Ja dostaje odnowa napady lęku, no nie takie ale pomału mnie wykańczają. Matiiaga,czy te bóle w klatce, to takie nerwowe czy cos masz z kręgosłupem piersiowym? Mnie tak cholernie boli w mostku i żebra,że nie daje juz rady. Wczoraj miałam moment wahania czy nie jechać na SOR. Mam duże zmiany zwyrodnieniowe więc kupiłam sobie dzis ALEV, podobno ok, i faktycznie zażylam razno i lepiej tylko zastanawiam się czy to nie nierwowe. Tych leków mam mam juz *Po kokardke* Maleńka Ty nie myśl o tym magnezie tylko kup.Mnie kardiolog polecil zamiast magnezu Aspargin bo zawiera tez oprócz MG Potas. Poczytaj sobie skład i zobzacz, oba bez recepty. Dzis jak co roku na Wianki w Krakowie pada,szkoda :( Dagmarka, rób jak Ci srce podpowiada, tak naprawde nie znamy twojego faceta a zawsze jak cos nie wyjdzie, to można poprawić lub cóż,zmienic byle za wczasu. Posłuchaj serducha. Ono wie. Pozdrawiam swzystkie i życze uśmiechu
witajcie kochani Dorotko67 juz na noc wziełam 2 asparginy mam to w domku bo kardiolog zalecił mi od czasu do czasu ale ja całkiem zapomnialam dzis czuje sie znacznie lepiej chociaz dopadły mnie bóle comiesieczne ale nie jest tak źle jak narazie...:))))) odpoczywam dzis sobie rano [psprzątałam z córkami mąz zrobił pierogi z truskawkami nawet zjadłam 4 i smakowały mi,pogoda jak zwykle nie za piękna ale dobrze ze chociaz narazie nie pada jutro mam do pracy a poniedziałek wolny tylko ze w poniedziałek mam bardzo duzo spraw do załatwienia i do taty musze pojechac ale bedzie dobrze zeby chociaz juz ciepło sie zrobiło pozdrawiam wszystkich i sciskam papa
Witam serdecznie))*** Ja dopiero teraz,nie mialam netu,,jakas awaria ..hmmmmm,,,cos czesto.... ,,,,U mnie wszystko dobrze ,,czuje sie dobrze ,,,samopoczucie super,humorek dopisuje..haaaaaaa,,,,Dzis wieczorem jade na wianki,,,,oby nie padalo,,poki co pogoda jest ladna,,, Krysiu kochanie nie mozesz sie tak zadreczac,,,glowa do gory ,,pomysl o sobie,,, Malenko witam cie kochana,,,, Dorotko milego wypoczynku..... Freciu ,,,czas leci szybko,,my sie starzejemy wedlog dzieci,,, Dorotko 67,,,witam cie kochana,,, Madziu ,,,Malgosiu,,,nareszcie wakacje co*??? Pozdrawiam wszystkich i duze buziolki.paaa...
Maleńka...odstąp mi Twojego mężą na trochę....pierogi...taki skarb! A Aspargin to codziennie bierz, nie jak sobie przypomnisz. Mnie dał codzennie2 x 1 a w okresach stresu i przed okresem oraz tak ogólnie w złych stanach to 2x 2 więc to chyba pomaga. Kup soie TONISOL, taki peparat Naturell Szedzka firma *zalecany da osób odczuwających pogoszenie samopoczucia, przynebienie, stany niepokoju is tresu. składniki pozytywnie wpływaja na funkcjonwanie mózgu i ukł.nerwowego. zwany Hormonem szczęściaPomaga osiągnąc uczuciewewnętrzenego uspokojenia o odprężęnia.łagodzi stany stresowe i rozdraznienia, ułatwia zasypianie* Bez recepty,ziołowy,plecoł mi psychiatra a ja Tobie.Chuba pomaga... Maleńka...odstąp mi Twojego mężą na trochę....pierogi...taki skarb! A Aspargin to codziennie bierz, nie jak sobie przypomnisz. Mnie dał codzennie2 x 1 a w okresach stresu i przed okresem oraz tak ogólnie w złych stanach to 2x 2 więc to chyba pomaga. Kup soie TONISOL, taki peparat Naturell Szedzka firma *zalecany da osób odczuwających pogoszenie samopoczucia, przynebienie, stany niepokoju is tresu. składniki pozytywnie wpływaja na funkcjonwanie mózgu i ukł.nerwowego. zwany Hormonem szczęściaPomaga osiągnąc uczucie wewnętrzenego uspokojenia o odprężęnia.łagodzi stany stresowe i rozdraznienia, ułatwia zasypianie* Bez recepty,ziołowy,polecił mi psychiatra a ja Tobie.Chyba pomaga...
Zyczenia urodzinowe dla Nefri *************************************** ,,,,( …… ( ……( …… ( …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________ *”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°•. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:)))
Witam wszystkich ...dzieki za mile slowa szczerze to u mnie emocje zawsze sa silne ale krotkie ,wypilam w wczwartek flache wina ze znajomym bo sie obronil.i sie nawalilam na wesolo wiem ze nie wolno i ja wogole nie pije ale 2 razy narok oczyszczam sie na sposob slowianski hihi.nawet kaca nie mialam i nerwy mi przeszly .szczeniaki powoli zabieraja jeszcze 4 sa ale daja w kosc ,dewastacja mojego mienia non stop.a glodne to wiecznie stoja nademna jak komornik nad szafa i tak 2 litry mleka dziennie kilo sera i kurczak idzie. MONI 2222..no widzisc zrobilas i niec sie nie dzieje /aj dupsko przetrzepie/..juz o tym nie mysl tylko bierz sie za leczenie nerwow. ..Medycyna to moj konik ,i uparta jestem to sie tak latwo nie poddaje i wciaz szukam nowych sposobow zeby sie leczyc.
witajcie pewnie jeszcze lezycie w łozkach ,a ja juz na nogach wyszykowałam martyne na obóz i juz pojechała. Wczoraj wieczorkiem przed spaniem miała kryzys rozpłakała sie ,ale powiedziała ze chce jechac tylko czy sobioe da rade ? Poprzytulałam otarłam łzy i było dobrze.Trzymac mi za nia kciuki ma 8 lat ja w jej wieku jeszcze nie jezdziałam na obóz . Poetko bardzo mi sie podoba podejcie twoje do tej choroby walczymy i szukamy sposobu ,ja tez wiedziałam ze potrzebuje psychologa fachowca od tego i dopiero po 3 razie znalazłam p. terese . Nefri duzo radosci dla ciebie ,usmiechu i zdrowiaz całego serducha sle ci zyczenia z Wielkopolski !!!!!! Iwonko ciesze sie ze u ciebie dobrze ,pozdrawiam syna ,teraz 2 miesiace ma luzik od szkoły . Poetko podrzuc mi jednego szczeniaka moze mój labrador sie nim zajmie?
Gość krystyna 3
Witam moje kochane w niedzielny poranek Ja od wczoraj mam wnusia i musze wam powiedzieć że jestem spokojniejsza to dziecko dodaje mi chęci do życia jest taki kochany wprawdzie mieszkanie wygląda jak jeden plac zabaw ale wcale sie tym nie przejmuje bawie sie z nim rysujemy malujemy układamy klocki i nie myśle o chorobie Pozdrawiam was moje gwiazdy kochane miłej niedzieli
Hej dziewczynki Przepraszam, ze nie pisałam ostatnio ale znów mnie dopadła migrena. Te bóle głowy są straszne ale to juz pisałam, nie będę sie powtarzać. Pogoda beznadziejna, leje od wczoraj, zimno i ponuro. Tylko doła złapać i tyle.......... Poetko może Ty masz jakis przepis na pozbycie sie bóli migrenowych, znasz sie sporo na medycynie.............chociaż .......chyba tak naprawdę nie ma na to sposobu :( Nefri życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie, żeby Ci się to spełniło. Całus. Kochani nie bardzo daje rade pisać, patrząc w ekran komputera bardziej mnie boli głowa, napiszę jutro więcej. Mam nadzieję, ze mi całkiem już przejdzie. Pa, całuski wszystkim
Witam wszystkich.Nati bardzo Ci współczuję.Sama wiem co to znaczy migrenowy ból glowy.Totalna masakra.Ja czasami mam tak że glowa mnie boli przez kilka dni.Łykam tabletki i nic.Od jakiegoś czasu w razie bólu mam podawany zastrzyk z Ketonalu.I muszę powiedzieć ze mi pomaga.Ja miewam też czasami bóle które poprzedzane są aurą.Pierwszy raz jak coś takiego doznałam to się przestraszyłam bo nie widziałam wyrażnie na jedno oko.Potem mi to minęło ale zaczęła mnie boleć głowa i było mi strasznie niedobrze.Ten kto nigdy nie miał migreny nie zrozumie tego.Dołączam się do życzeń dla Nefri*wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i uśmiechu na każdy dzień*.