Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Tez tak małgoś mysle bo dzisaij ma 36,6 i lata jak z pieprzem. iwonko ciekawe jak na komuni u bratowej ,jak dałas radę. ja od kilku dni jakos gorzej ale daje rade ,jedyną trudność sprawia mi pogodzenie sie z tym ze te gorsez dni wciaz sie zdarzaja ,bo kiedy tak długo jest okey to trudniej mi zniesc te gorsze chwile ,musze o tym pogadac z pania tereska. Kochane meldowac sie jak leci ? Nefri co u ciebie ? nati pewnie lezy gdzies nad morzem i wypoczywa. Krysiu ,Dagmarko ,madziu napiszcie cosik. Całą reszte pozdrawiam mocno,
Gość malenka
witajcie kochani mam chwilke to zagladam do was chociaz juz troche mnie tu nie było z nogą dalej problemy znowu była nacinana rana i nadal chodze co drugi dzien na kontrol a meza wynikow jak nie było tak nie ma i czekam nadal na wszystko ... w zyciu tez zaczyna mi sie troche walic nerwy i tylko nerwy ale nie poddaje sie i mam nadzieje ze sie to juz nie długo skonczy pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy
Gość Dorota W
Witajcie To ja Wasz imprezowiczka --hihihihihi Rozszalała sie Dorotka po tych czterdziestych urodzinkach .Wczoraj miałam gosci ,grillowaliśmy ,piwkowaliśmy i ogólnie było cudownie. Szczerze mówiąc przeraża mnie to ,ze czuję się tak super bo jest na prawdę tak super ,ze czasem wydaje mi się jakby to był tylko sen.Nawet w najskrytszych marzeniach nie oczekiwałam tak rewelacyjnego samopoczucia. Troszkę mi głupio ,że pisze do Was o swoim rewelacyjnym samopoczuciu bo zdaję sobie sprawę ,że nie u wszystkich z Was jest ok ale tak na prawdę muszę z siebie wyrzucić te pozytywne emocje a Wy jesteście jedynymi osobami.który tak otwarcie mówię o wszystkim. Małgosiu ja doskonale wiem ,że nie lubisz jak się do Ciebie zwraca per Małgośka ale chyba zauważyłaś ,ze to co napisałam było formą żaru albo raczej mojego superaśnego nastroju ,gdzie chciało mi się troszkę pobroić. Freciu Twoja Martynka chyba jest bardzo wrażliwą dziewczynką.Ta temperatura ,po meczu to nic innego jak upust emocji .Mój młodszy syn także gra od kilku lat w piłę i całkiem podobnie reagował z początku .Po każdym wygranym meczu wracał z wypiekami na policzkach a po przegranym leżał w łóżku i się przez kilka godzin nie odzywał do mnie. Maleńka zauważyłam ,ze od jakiegoś czasu Twoje posty są takie smutne.Napisz proszę co Cię trapi to moze choć w pewnym stopniu Ci ulży Krysiu gdzie się podziewasz?.Piszę na gg ale nie ma odzewu z Twojej strony! Idę teraz robić obiadek Dziś synuś zdaje biologię--trzymajcie kciuki!
Hej kochani:):* Nie odzywalalm sie bo nie bylo mnie w domu! Bylalm caly weekend na uczelni! Msakra taka zmeczona jestem! W tyg cdaly czas pracao 6 wstaje! a w weekendy studia! zajecia mialalm w piatek sobote i niedz od 8-19! Myslalm ze padne! Tak mnie wczoraj glowa bolala tak ćmi8la i mialalm raz uczucie ciapla raz zimna! Cisnienie mierzylalm i mialalm dobre! Jak myslicie czemu takie cos mialalm? Adzisija mam taka ciezka glowe i tak mnie cmi czasem! Masakra! Zaraz sie biore do czytania postow! buziaki dla wszystkich:*):*
Gość Małgosia1990
Witaski:) Ja w końcu odzyskuję humorek:D Ahh jak mi go brakowało:p Właśnie szykuję się na praktyki:P Przestałam się przejmować tym gburem szefem:D Niech mnie w nosek ugryzie:P Dorotko wiem że w żartach to pisałaś:P Ahh chyba mnie zaraziłaś tym szampańskim humorem:D
Witajcie kochani ale sie wkurzyłam napisalam takiego dlugiego posta i mi nie wysłało ,,,,,,,,,,,,,,,brrrrrrrr od poniedzialku sie zdenerwowałam ,,,,,,,,,, Dorotko ciesze sie ze masz dobry humorek tak ma byc caly czas ,,,,,,,,,,przeciez życie zaczyna sie po 40 ,,,,,,,,,trzymam kciuki za twojego synka ale z tego co czytalam to zdolny z niego chlopak napewno bedzie ok Krysiu kochana co się dzieje jak bedziesz na gg i bedziesz miala ochote pogadac to się odezwij do mnie ,,,,,,,,,,,ja teraz siedze w domku Iwonko ciesze sie ze u Ciebie tez jest duza poprawa a jak dzisiaj samopoczucie po wczorajszej imprezie Madziu ,Dorotko dziękuje za komentarze na nk Pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątku
Frecia Twoja coreczka napewnota goraczke z wrazenia miala! A jak sie dzios czuje? Laptopik jest to napewno sie cieszy:):* Małgosiu hmmm z bylym bylas:):p o prosze:) heheh I jak bylo? pisalas ze milo:) opowiadaj:) A co do szefa to nie przejmuj sie zlewaj i to bedzie najlepsze wyjscie:) Dorotko ciesze sie ze u Ciebie swietnie:):* Krystynko zobaczysz ze bedzie dobrez:):* trzymam kciuki:) jak bedziesz wiedziala juz co Ci lekarz powiedzial napisz:):*
Dzień Dobry. Właśnie wróciłam od psychiatry, przepisała znowu pramolan i trzy razy dziennie mam brać, wizyta może 5 minutowa - 70 zł. ;/ masakra, ale jak trzeba to trzeba. Właśnie wróciłam z miasta, a na 13.30 na ćwiczenia, czuje sie dzisiaj fatalnie, okres mi sie spoznial, chyba przez tabletki z tego co wyczytalam, az dzisiaj rano bol brzucha jak nigdy! i dołu plecow, wzielam nospe i potem patrze okres jest, kurde i dalej brzuch pobolewa, nigdy tak fatalnie chyba nie bylo, zazwyczaj malo co mnie boli podczas tych ciezkich dni i to jeszcze z poniedzialku, caly tydzien sie pomecze :( Dzisiaj tatuś wychodzi, w końcu ze szpitala :) wczoraj bylismy u niego,w dobrym humorze, fajnych kolegow ma na sali, potem w kosciolku bylismy, pieknie wytrzymalam :) No i to chyba tyle u mnie... A teraz jeszcze brat buduje się i wiecie, takie zamieszanie w domku, bo duzo tego wszystkiego z tym zwiazanego. Ale fajnie, bede miala ich blisko. Daguś, mam nadzieje, ze odczytalas na nk wiadomosc, mysle, ze te Twoje objawy to juz przemeczenie Slonce. Małgosia i tak trzymaj z humorkiem!! :) Dorotka, super, nie mysl czemu jest dobrze, ze korzystaj z kazdego pieknego dnia :)) Frecia, mam tak jak Ty, jest oki, a potem wraca jakas cholera w jakims innym stylu, mam na mysli nerwice, ktora roznie sie objawia, ale mam nadzieje, ze wiecej bedzie u Nas tych pieknych dni :) Gosia, musze jeszcze raz pochwalic Twoje fotki na nk, cudowne są, tak bajeczne miejsca, ze ja bym mogla w nich siedziec cale dnie hehe :)
Gość Iwona P.
Dzien dobry))*** U mnie pogoda dzisiaj sliczna,wstawilam reczniki i za chwilke pojde powiesic na linki,zdrowko oki,samopoczucie po wczorajszej komunii nie bardzo,jestem wsciekla tyle sie napracowalam,hmmmmm,a jeden kawalek placka zjadlam,o 17.00 juz bylam u siebie w domku,tak szybko to poszlo,ani placka nie dostalam do domu,pewnie za malo bylo w kopercie,,,,,,,jakbym mogla to bym bratowa udusila,,haaaaaaaa,,,lece obiadek robic ,,odezwie sie pozniej,,,pozdrawiam.........buziolki dla was......
Witajcie! No Martyna w porządku rano 36,4 ale wieczorem pytała mi sie czy jak bedzie ja bolała głowa to nie pójdzie ,no ja ze tak . Wiec martynka rano po mierzeniu temp,ze boli ja głowa ,wyszłam z pokoju a martyna do wiki po cichu ,wiesz mnie nie boli głowa tylko chce grac na laptopie ,,,,no i tka ta moja marta własnie . madziu własnie tak mam ,bardzo mi trudno przejsc nad tymi gorszymi dniami tak poprostu ,np, dzisiaj pierwszy dzien od tygodnia lepszy ,a cały tydzien własciwe walka . Iwonko tak juz czasem z rodzinką bywa . dagmarko ciśnienie sie wacha i dlatego głowa ćmi ,mnie przez tamten tydzioen bardzo bolała,a ciśnienie tez miałam okey. Dorotko ja to sie ciesze z twojego zdrówka ,przestan ty jestes jak filar tego forum i bardzo dobrze ze jest okey. dzisiaj na obiad krem ze szparag....lubicie? miłego dnia.
Gość Dorota W
Dziewczynki u mnie pogoda także fantastyczna.Cieplutko ,słonko świeci i dodaje mi energii oraz uśmiech na twarzy. Na obiadek robię dzisiaj leniwe pierożki z masełkiem i śmietaną a do tego zupkę wiosenną-mniam mniam Freciu ja uwielbiam szparagi Z tego co mi wiadomo w Twoich okolicach uprawia się je masowo. Przyznam szczerze ,ze nie wiele potrafię z nich zrobić .Zazwyczaj po ugotowaniu polewam je masełkiem i bułką no i ewentualnie robię zupę krem ale chyba nie do końca mi wychodzi tak jak powinna. Freciu jak masz jakieś fajne przepisy ze szparagami w tle to bardzo proszę napisz! Gosiu zazdroszczę Ci tych pięknych okolic gdzie robiłas fotki.Tam jest jak w bajce ---super! Małgosiu ja taka żartownisia czasem jestem ale wiem że mnie dobrze znasz i czasem mogę sobie na dowcipy pozwolić:)
Gość Dorota W
Madziu no niestety cenią się lekarze ale cóż zrobić --jak mus to mus.Ja jutro też mam wizytę u mojego lekarza a ponadto dentysta z Arkiem i dermatolog z Przemkiem więc portfel o 3 kilo będzie także lżejszy!-hihihihi Krysiu pisałam do Ciebie na gg ale chyba znów coś jest nie w porządku bo ja nic od Ciebie nie dostaję:) Iwonko dużo bratowej pomogłaś i jeszcze prezent małemu dałaś więc wcale nie mów że to za mało.A placuszek pewnie bratowa podzieli i dotrze do Ciebie do popołudniowej kawusi! Dagmarko Twoje zaburzenia spowodowane są nerwicą .Skoro ciśnienie było ok to nie dzieje się nic złego--nie martw się plisss wszystko będzie dobrze!
Madzia slonk0o przeczytalalm::):* Wiesz co moze rzeczywiscie to przemeczenie!jutro ide pierwszy raz do kardiologa! Ciekawe co mi powie! I do psychiatry tez sie wybieram! Madzia ja jak mam okres dostac to mnie brzuch juz tydz przed boli! Ale za to w pierwszy dzien okresu tylko pobolewa i potem spokoj! Powiem Ci ze to spoznienie tez moze przez pogode bo mi sie spoznil miesiac! Kurcze wizyty tyle az kosztuja? kurcze ladnie ja jutro panstwowo ide a do psychiatry prywatnie! A juak na uczelni? Freciu to dobrze ze Córcia juz sie dobrze czuje:):* Powiem Ci ze moze rzeczywiscie przez cisniebnie albo zmeczenie! Sama nie wiem! Wczoraj to myslalm ze tak ok 15 mi leb rozsadzi raz cieplo raz zimnora czulal,m sie jakbym miala goraczke a nie mialalm! Mierzylalm cisnienie kilka razy i mialalm dosc dobre! Ty tez sie zle czulas? Dorotko zazdroszcze pogody u mnie raz cieplo raz zimno raz slonce raz chmury! A obiadek sie szykuje mniammmmm:):* Iwonko powiem Ci ze z Rodzinkom czasem tak juz bywa! U mnie kiedys Rodzice byli u rodzinki na i mieninach! Mieli zaproszenie na sobote! Ale pojechali wniedz nha kawke! Bo w sobotye nie dali rady! Jak zajechali to ciocia mowi ze mieliscie przyjechac wczoraj a dziaisj to juz nic nie ma! Wiesz cpo wiec widzisz jak to jest! A ty bardziej ze wsobote prawie nikogo u nich nie bylo! Tak ye nie martw sie ! heheh
Kochani , mało ostatnio pisze ale staram się dzieciakom zapełniać cały dzień . W weekendy też ciężki z czasem bo zrobiło się ciepło i syn ma turnieje z piłki nożnej i musze z nim jeżdzić . Pamiętam o was cały czas i myślę , dziękuje za komentarze na nk. Mąż jakoś wytrzymuje bez lineage , ale nadrabia rozmowami z kolegami na forum ( po 3-4 godziny ) . Ale po mału może jakoś będzie i to ograniczał - nie mogę byż zołzowata jak mówi . Pozdrawiam was mocno i jeszcze mocniej ściskam !!!
Gość Iwona P.
Dziekuje kochane za mile slowa ...szczerze powiem,ze nie zalezy mi na placku,tylko jedynie dobry gest ze strony bratowej,ale ona taka juz jest,,,,moj irek byl chrzestnym,wiec wypadalo wlozyc w koperte tym bardziej,ze chcial kupic rower,ale nie mial kiedy,wraca z pracy o 21.00,,ja kupilam od taty mojego -zegarek i 100 wlozylam,no i tak poza tym nikogo wiecej nie bylo tylko nasza czworka i ich piatka,rodzicow bratowa swoich nie prosila ani siostry ktora jest chrzestna malego,,,/...Dzis rano wyruszyla do miasta na zakupy,akurat wrocila,,,hmm,,ciekawe czy zrobi kawke,ja jeszcze dzis nie pilam wiec z apetytem bym skorzystala,kit z plackiem,,,,,,juz w krotce mam imieniny ,wiec sobie upieke ciasto.. Dostalam dzis z Zusu,,na komisje dotyczaca renty,,,,,na 19.00,,,juz mam pietra,,,,,ale poki co nie ma sie co zamartwiac.
Dorotko ja ze szparag tez robie zupe krem ,albo gotuje i z masłem ,nic innego nie robie. no dagmarko ostatnio jakos tak miałam pod górke ,niby nic sie nie działo ale głupie mysli ,było mi jakos słabo jednym słowem do dupy,ale jak pisałam dzis lepiej ,no w środe pani tereska mnie ustawi do pionu . za kilka dni wiktoria jedzie na tą wycieczke ,trzymajcie kciuki zebym na ta słowacje nie musiał po nia jechac ,niby sie cieszy ale im termni wycieczki sie zbliza to jakos mniej te radosc widac ,az sie boje . dzisiaj dla poprawy humoru kupiłam nowe firany ,mała rzecz a cieszy!!!
witam:):* Ja raz lepiej raz gorzej sie czuje! mam ciezka glowe! Powiem Wam tak jak np ide ulica to mysle o tym ze moge umrzec! boje sie tego! Mysle ze napewno cos mi sie styanie za kazdym razem jak mnie cos boli wmawaim sobie niewiadomo co! Dawniej taka radosna usmiechnieta bylalm na imprezy jezdzilalm i wogoel rozrywkowa bylalm! teraz nawet z domu nie chce mi sie wyjsc! Nefri wiadome ze chcesz jak najwiecej czasu spedzac z dzieciakami:) To syna masz sportsmana:):p Ładnie ładnie:) Rośnie nam nowy piłkarz:) A co do Twojego meza to napewno bedzie ok:) i to tez ograniczy:) Trzymam kciuki:):* Iwonko nie ma jak swoje ciasto w domku z kawusia:):p A i jak wrocisz daj znac cpo i jak z ta renta:):* Trzymam kciuki:) Freciu ja to uwielbiam szparagi w bulce tartej:) mniammmmm No ale kochan ateraz radosna jestes i tak ma byc:):*
dagmarko dlatego ze miałam takie mysli jak ty wsiadłam na rower ,zakupy ,wszedzie jezdze na rowerze i jest okey ,jets jeden minus ,ja uwielbiam spódnice i troche ich mam lubie takie no hipisowskie czyli kwiety coś takiego ,a jak wszedzie na rowerze to żadko w spódnicy chodze. A i w sobote musicie trzymac za mnie kciuki ide z bartkiem na koncert chyba mnie pogiłęo .ale strasznie lubie tego gościa co bedzie dawał koncert ,klub ciasny mały ,w latach mlodosci bywłam tam barddzo czesto miałam nawet swoje ulubine miejsce przy scenie (jak teraz pomysle ) ale ide najwyzej ....no co najwyzej zejde na koncercie ... pa kochane
Gość krystyna 3
Gosiu 1963 jakbys mogła mi napisac nr twojego gg bo ja miałam robiny komputer i wszystko prawie sie potaciło a na kartce nie miałam spisanych wszystkich g g moj nowu nr g g to 11258637 Pisałam Do Dorotko ale widac nie dostaje moich wiadomości Pozdrawiam
Gość Małgosia1990
Krysiu jak dobrze że napisałaś:*:*:*:*:*:*:* Dorotko ja wiem, że Ty taki mały psotnik czasami jesteś:P hihihihi:D:D Madziu żebyś wiedziała jaki ja mam ból brzucha jak mam okres, ooo masakro, zawsze pierwszego dnia w szkole mnie nie ma bo nie jestem w stanie pójść.
Hej Kochane :) Ostatni dzień praktyk, teraz zostały tylko pieczątki od kierowniczki świetlicy w której miałam praktyki, ale to już w następnym tygodniu bo jest na urlopie. Poniedziałki już mam praktycznie wolne, bo 4 z ćwiczeń z dydaktyki kształcenia ogólnego mi wystawiła, więc ok, ale groźnie brzmią te nazwy przedmiotów... hehe. Tatunio w domku :))) :D :D :D :D :))))) Brzuch na szczęście ustał, tylko dół pleców co raz pobolewa jeszcze. Dagmarka, mam tak samo, dalej się nie odważyłam pójść na większą imprezę... strach i już, ale muszę w końcu, z poniedziałku i w pierwszych dniach tygodnia chce mi się tańczyć i w ogóle, a przychodzi koniec tygodnia i zonk. Małgosia, My kobietki to się mamy, nie dość, że dzieci trzeba też kiedyś rodzić, okres, to faceci nie mają tak źle :) Buziaki wszystkim, idę coś skonsumować, bo głodna jestem jakaś, buziaki jeszcze raz :*