Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Dorotko proszę mi tu pisać jak się czujesz, a nie tak, że źle się czujesz i nie piszesz żeby nas nie martwić. My Tobie też chcemy pomagać i wspierać tak jak Ty nas:) Madziu ja Cie wyleczę bezsenności jak chcesz:) Pójdziemy na disco i będziesz odsypiała cały miesiąc:P
Gość Małgosia1990
Witam:) I o zdrówko wszystkich pytam:D Ja dzisiaj w super humorku:) Śniadanko zjedzone:) Teraz na 10 do kościoła:) a później o 17 z moimi dziewuszkami na pizzę:D Madziu nie ma co się zastanawiać co będzie, czy będzie się źle działo czy nie bo wtedy tylko się nakręca. I wszystkie objawy dają znać. Ja zaczęłam robić takie wypady spontanicznie:) I nic się mi nie dzieje:D A nawet jak czuję że coś jest nie tak to przestałam panikować:) Upadne to trochę się potłukę i się podniosę:) Nic wielkiego:D
Witam Kochani! maz w pracy,corka pojechala na konkurs recytatorski,siedze sama wiec czas nadrobic zaleglosci.kochane,przede wszystkim bardzo dziekuje za komentarze na nk,jestescie super! Nati,nie mam co czytac,poraz kolejny wzielam sie za Rodziewiczowne,ale chetnie cos nowego poczytalabym.przynajmniej wtedy nie mysle o glupotach.ostatnio znow jestem na etapie wmawiania sobie roznych chorob.ludzie na prawde ciezko choruja,ale staraja cieszyc sie zyciem,chwytac kazdy dzien,a ja glupia wmawiam sobie jakies chorobska i zadreczam sie.ktos powinien mi dac kopa w cztery litery. Dorotko,dziewczyny maja racje,nie powinnas zamykac sie przed nami.ja wiem ze ty wolisz pomagac innym,ale daj sobie rowniez pomoc,chocby poprzez wygadanie sie. Nefri,to paskudne chorobsko dorwala cie,uwazaj na siebie kochana! Madziu,spalas dzis skarbie? Malgosiu,na pewno bylabys dobrym psychologiem,rozumialabys wielu swoich pacjentow,bo sama przechodzisz pieklo.no i to ze ty dajesz rade,dawaloby sile twoim pacjentom. Malenka,cale szczescie ze w pore znalazlas sie w szpitalu.Boze,co to za lekarz ze nawet w karte nie spojrzal.zdrowiej kochana,trzymam kciuki za twojego meza!nie mysl o najgorszym,widze ze wyobraznia juz u ciebie pracuje ostro.mysl pozytywnie kochana! Iwonko,co tam u ciebie?napisz chos sloweczko. Krysiu,jak sie czujesz? Blondasku,odezwij sie kochana! Frecia,alez zlecialo do tej komunii piorunem.bede niecierpliwie czekala na zdjecia na nk z uroczystosci! witaj NS,wiesz ja tez miewam problemy z przelykaniem,mam wrazenie ze puchnie mi gardlo i zaraz sie udusze,brrr,makabra.trzymaj sie! acha,Nati,to bardzo madre co napisalas. pozdrawiam wszystkich Nerwuskow i zycze wam kochani milej niedzieli.
malenka bedzie dobrze z Twoim mezem ,bede sie modlić ,tyle przezyłas z tymi lekami nasi lekarze sa swietni. Ale mysle ze bedzie lepiej z twoja noga. Dorotko dołączam do postu dziewczyn pisz kiedy ci zle ,nam wszystkim słuzysz pomocą ,moze my tez mozemy czasem ci pomóc . Ja dzsi tez tak sobie ale nie poddaje sie jest słoneczko i mam zamiar sie z tego cieszyć. oczywiscie ze zdjecia z komuni wrzuce na nk.
Madziu,nie wiem jak to wytlumaczyc,co to znaczy,ale kiedys przez wiele lat bardzo czesto mialam tez takie sny,ze ktos lub cos mnie goni.zawsze sie budzilam gdy to cos mialo mnie juz dorwac.ja to sobie tlumaczylam swoimi lekami,mialam pewne obawy i te sny skonczyly sie,gdy faktycznie moje leki ustaly.dobrze ze w koncu udalo ci sie pospac,to juz pewnie ze zmeczenia. Marietko,a gdzie ty sie podziewasz dziewczynko co?
Gość krystyna 3
Witam moi kochani U mnie tak sobie tylko mąż mnie chyba zaraził cały tydzień psikał kaszlał a do lekarza nie poszdł kupił sobie w aptece jakieś leki na przeziębienie a ja od wczoraj kicham kaszle szkoda gadać w nocy się tak upociłam wziełam na noc 2 polopiryny S musiałam wstawać zmieniać koszule apetytu zero ale to dobrze bo przydałoby mi się schudnąć zeby kręgosłup był jak najmniej obciążoy Nati wyniki z prześwietlenia bębę dopiero miała w czwartek aż się boje zeby tam się coś nie pogorszyło ale trudno co będzie to będzie buziaczki Maleńka to poprostu szok że podali ci lek na który jesteś uczulona ale dobrze że w pore zareagowałaś napewno po nowych lekach nóżka się zagoi Pozdrawiam Dorotko w pełni popieram dziewczyny Buziaczki Freciu 3 pozdrawiam Małgosiu 1990 mam nadzieje że wypad na pizze z dziewczynami się udał buziaczki kochanie Dandy pozdrawiam serdecznie Iwonko a co u ciebie napisz coś pozdrawiam ??????? A gdzie reszta dziewczym ? napiszcie co u was? Witam nowych forumowiczów i pozdrawiam serdecznie A na koniec chciałam wam się pochwalić że znowu zostane babcią strasznie się ciesze mam nadzieje że córunia będzie miała dziewczynke ale co bóg da to się będe cieszyła i kochała Pozdrawiam serdecznie wszystkie moje kochane dziewczynki Buziaczki ściskam was mocno
Witajcie kochani:) U mnie piękna pogoda ,słonko świeci od rana i zapowiada się całkiem miłe popołudnie. Kochane moje nie martwcie się o mnie bo w gruncie rzeczy nic strasznego się nie dzieje. Miałam drobne problemy z teściową.Czasami potrafi tak bardzo popsuc mi nastrój ,że się człowiekowi wszystkiego odechciewa. Zmykam na obiadek--Na razie pa!
Gość Małgosia1990
Madziu cieszę się że troszkę moje posty Ci pomagają:) Ale ja poważnie tak do tego podchodzę:) czasami źle się czuje, mama mówi żebym została w domu, a ja jej odpowiadam jak się przewrócę to się podniosę:P Tyłek nie szklanka, się nie zbije:D Dorotko aj masz się z tą teściową. Ale głowka do góry:) Krysiu no ja też mam nadzieję, że uda się wypad:) Dandy może masz i rację, że lepiej bym rozumiała pacjentów. Już wcześniej myślałam by zostać lekarzem, ale boję się że jestem na to za wrażliwa. Nie umiałabym powiedzieć człowiekowi,że np. za rok może już go tu nie być.
Witam serdecznie w niedzielny dzionek...ja juz po obiedzie i mam czas teraz dla siebie,,popoludniu bede przesiadywala na ogrodku,tym razem na warzywnym,maz fasole posadzi a ja przy malej czarnej bede jemu towarzyszyla hhaaa.. U mnie dzis slonecznie,choc troszke zimny wiatr,ale da sie przezyc...Tata jak zwykle ma dzis kiepski humorek,,,bluzli bez sensu,,,ale jeszcze tydzien chyba i zawieziemy go do szpitala,,,nie mam juz sil dzis do niego..wczoraj cale popoludnie mialam spokoj,zrobilam numer bratu....dwa domy dalej mojego brata szef ma dzialke ogrodowa i brat kopal tam ogrod,wiec postanowilam,ze zaprowadze tate tam,ale brat byl zly na mnie ze przyprowadzilam go,ja mowie do niego niech tate przypilnuje troche,zeszlo to chyba 5 godzin,ale bylam szczesliwa,ze braciszek jest wsciekly ,,haaaa,,,,jak ja lubie jak jest taki wsciekly,dobrze paskudzie za takie traktowanie mnie i mojej rodzinki,a bratowa cale popoludnie wogole sie do mnie nie odzywala,mowila tylko ,poco ja zaprowadzilam tate tam,Leszkowi wsydu narobi przed majstrem,a sobie mysle,,,heeeeeee...mam to gdzies... Dorotko ta tesciowa twoja to nie wiarygodna kobitka cos,,daj jej czadu,,haaaaa,,, Freciu co posialas juz w ogrodku,,, Malenko bedzie dobrze z mezusiem,,, Dandy ale masz luz sama w domu,,,, Krysiu kuroj sie szybciutko,,razem z mezusiem,,, Malgosiu ciesze sei,ze humorek dopisuje.... Madziu swietnie spalas,a sny nie raz bywaja takie ,ale nie bierz sobie tego do serca.. Nefri bedzie wszystko dobrze ,,wyzdrowiejesz,,a sprawy sercowe uloza sie.. Elciu co u ciebie... Blondasku jak ty sobie radzisz.. Nati zapewne sadzi kwiatki,,, Dorma ty sie obrazilas na nas... Gosiu a gdzie ty zniklas... Marietto a ty pieroszki kleisz,ze cie nie ma... Matiiaga co u ciebie...... Dagmarka a ty jak zyjesz........... pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia,buski dla was...paaaaaaaaaaaaaa...
witajcie kochani dziekuje Wam za miłe słowa noga dzis troszke znowu spuchła ale mysle ze to tak po tym jak mi pękło w tym miejscu i sie oczysciło moze dlatego a moze dlatego ze znowu cos sie tam zbiera bardzo sie boje, mąz dzis wszedł na wage i 2 kilo mniej wiecie jakie juz mam mysli....rece mu schudły ja chyba zwariuje dlatego nie moge myslec ,napewno dam znak jak cos sie dowiem trzymajcie sie kochane dziekuje za to ze jestescie zawsze na straży... miłej niedzieli:)
Jesteście takie Kochane, tak się o mnie martwicie, cieszycie ze mną, że nockę przespałam, bo ostatnio to tylko co drugą nockę śpię, swoją drogą zastanawia MNIE jak działa tabletka hydroxiziny, a syrop, ostatnio brałam łyche syropu na noc i nie działał, bo długi czas już go biorę, dzisiaj wezme tabletkę na noc, może coś da i usnę... kurcze, powiem Wam, że cieszę się iż dzisiaj pospałam, ale z drugiej strony boję dzisiejszej nocy, a przecież jutro zajęcia.. Krysiu gratuluję :) no to ja też Wam coś powiem, moja bratowa jest w ciąży, więc radość, ciocią w końcu będę!!! :))
Iwonko Ty jesteś niesamowita !Nie żle bratu dowaliłaś ihihihihhiihh Madziu gratulacje na tą ciocię. Maleńka bąz dobrej myśli ,nie wolno sie załamywać a spadek wagi u męża może mieć związek z wiosenną porą.Człowiek w tym czasie ma więcej ruchu i to może być powód do zgubienia 2-3 kilogramów Małgosiu no tam --mam się z tą teściową ale ona dawniej tata nie była ,teraz coś się z nią zaczyna dziać i staje się coraz bardziej dokuczliwa! Krysiu gdzie się tak przeziębiliście?.Zachciało Wam sie pewnie bez piżamek spać??? hihihihihihihi Freciu ja nie wątpię ,że otrzymam od Was wsparcie ale na prawdę byłam tak zdołowana ,ze nawet nie umiałam porządnie posta napisać stąd ta moja nieobecność na forum! A ja prace w ogródku? masz już porobione wszystko? Natki uwielbiam te mądre teksty ,które nam przesyłasz..Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć i nauczyć! Dandy postaram sie poprawić -hihihihih--buziaczki!
kochane jak wiecie w ogródku wciaz jest cos do zrobienia,ja nie potrafie siedziec w ogrodzie ,jak juz usiade to patrze i zawsze cos wypatrze . Z przodu ogródka mam skalniak i tam sa same roślinki ,kwiaty ,bo bokach mam choinki ,z tyłu ogródek gdzie mam maliny i troche fasoli ,cebulke zioła ,mam wiśnie i dwie jabłonki ,a reszta to trawa nie jest to duze ,ale znów nie takie maleńkie ,zreszta lubie grzebać w ziemi ,wiec i problemu nie ma. krysiu mam nadzije ze wynik beda okey . trzymajcie sie do jutra .
Witajcie w słoneczny poniedziałek ! Ja tylko na moment aby się z Wami przywitać i zaraz pedzę zamówić kwiaty na zakończenie roku szkolnego dla nauczycieli . To już w ten najbliższy piątek mój malutki synuś kończy liceum---ufffff a jeszcze nie tak dawno w pieluchach i ze smoczkiem w buzi biegał!!! Kochane u mnie słonko świeci od samego rana ale w nocy był leciutki przymrozek i nie było zbyt ciepło.Miejmy nadzieję ,ze to ostatnie podmuchy zimy i w końcu zrobi się iście wiosenna pogoda! Zmykam kochane ---odezwę się po powrocie Aha jeszcze po południu z moją sunią na szczepienie muszę jechać bo wczoraj mi 4 kleszcze przytachała w swojej sierści! Już mam w domu jedną pociechę z boreliozą więc teraz wolę dmucac na zimne! No to pa pa !!! Buziaczki!!!!!!!
witajcie! Widze ze nie najlepiej u Iwonki i dagmarka tez ,kurcze . Wiecie moja pani tereska mówi ze musze ten lek zaakceptowac ,co wcale nie znaczy polubic ,ale im bede bardziej walczyc tym on bedzie czesciej . To dla mnie bardzi trudne ,ale wiem ze u mojej siostry ani to własnie zadziałało ,ona mówi tak juz jest i koniec nic nie bierze i od kilku lat jest u niej lepiej ,oczywiscie ma gorsze dni ,ale twierdzi ze tak juz ma i trzeba to przepekac. Ja tak nie potrafie ,chce sie tego pozbyc a akcepatacja jest tak jakby zgoda na to ,niewiem czy nie namieszałam ale zrozumiecie bo wy madre kobitki jestescie . Trzymam za was kciuki iwonko i Dagmarko ,to tylko przejsciowy stan ,bedzie lepiej . Wczoraj ktos mi powiedział ze na komuni ma byc 8 stopni ,rany przeraziłam sie ,mam nadzije ze sie nie sprawdzi.
Gość Małgosia1990
Witajcie moje kwiatuszki kochane:) Nocka minęła bardzo dobrze:) Spałam jak zabita:D Na 11.30 do szkoły więc musiałam z samego rana zajrzeć do Was:) Humorek super, mimo że głowa mnie boli:D Dorotko no to już nie taki malutki ten Twój synek:P hihihihi:D Mnie za rok czeka to co jego w maju:D Madziu jestem ciekawa jak minęła Ci nocka dzisiaj. Nie możesz się tak przejmować, bo wtedy faktycznie spać nie możesz.