Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

NIEDZIELA PALMOWA …........$.....$....$..... …...$...$$...$$..$$...$ …..$$...$$ $$..$$..$$ ......$$..$$..$$...$$ .........$$.$$.$$.$$ ..........$$.$$.$$ ............(▓▓▓) ........*\(█)(█)///* .......*\(█)(▒)(█)//** ........**\(█)(█)//** .....*\\\(█)(█)//////* ......**\(█)(▒)(█)//** ........*\(█)(█)///* ............(▓▓▓) .......*&█%█%█&* .....*&█$%█%$█&* ...*&&█$%█%$█&&* ...*&&█$%█%$█&&* .......*&█%█%█&* ............(▓▓▓) .....*&&&&&&&&&* ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&* *&(▒)(█)(▒)&(▒)(█)(▒)&* ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&* .....*&&&&&&&&&* ...........*(▓▓▓)* .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ .............]█▓[ `•.,(¯`•♥•´¯) ŻYCZĘ __ `•.,(¯`•♥•´¯) PIĘKNEJ ____ `•.,(¯`•♥•´¯) SŁONECZNEJ ______ `•.,(¯`•♥•´¯) NIEDZIELI ________ `•.,(¯`•♥•´¯) PALMOWEJ *¯*« »*¯*«,_))¸.•*_,»*¯*« »*¯*
Moja niedzielka całkiem miło, rano kościół, ale dłuuuuuga ta Ewangelia, wystałam się na niej, że ho ho, niedawno wrocilam od mojej najlepszej padrugi, ale sie nagadalysmy bylam od 13 coś do 18, hahaha. Ale pod koniec oczywiscie zle samopoczucie, jakbym zemdlec miala, ale wrocilam, czekolade zjadlam i odeszlo, no nadmiar wrazen dzisiaj, ale milo :) abym dzisiaj spala, bo boje sie, ze nie usne, zawsze tak mam jak jest nadmiar wrazen... buziaki Wam :*:*:*
Iwonko pamiętam o Was i czesto myślę --jak tylko znajduję czas to zaraz siadam do kompa i czytam Wasze posty:)) Co do ogrodu to faktycznie jest sporo pracy ale jeśli się kocha to co się robi to praca zamienia się w przyjemność.Przyjemne z pożytecznym nawet bym żekła ,ponieważ zgubiłam ponad 4 kilogramy! Madziu dobry sposób z tą czekoladą--magnezu w niej dużo a własnie z powodu jego braku jesteśmy nerwowi i narastają w nas lęki:) Elcia307 śliczna palma --dzięki serdeczne Krysiu odezwij się --plisss Małgosiu już naturalne słoneczko opala całkiem nie żle wię solarka chyba pójdzie w odstawkę!
__ °★°____°★°____°★°._ ____(¯`★´¯)(¯`★´¯)_ _____ °★°____°★°_ ....,,, ★...DOBRY......_/|_ ...★..WIECZÓR..★....*,** ★ ....._/|_★......★ * ˚ ˚ ˛ *˚ ˚ ....*,** ★...★...★* __Π___ ˛ *__Π ___*。* ˚ ˚ /______/~\ 。 */______/~\˛ ˚ |田田 |門| ˚ |田田 |門|.. Moc gwiazd i księżyca blask, o Twoje sny dziś się troszczą, Radością ugoszczą,pięknością napełnią, czułością obejmą,ciepłem okryją, Twe sny umilą. _S ------.._ ___S-..........`-._ .____S..............`-. ._____S_......_........S .____((●))--((●))........S .______S/..................S ______./_...................S _______./___. )............S _________S-...............S _________/..................* ________/*...................*. ______./*....................* _____./*.................,,* _----***-.............._,´ -._............._,-* .. .....`**--** ...............•¤»((¯♥¯))«¤•MÓWIĘ .........•¤»((¯♥¯))«¤•DOBRANOC .....•¤»((¯♥¯))«¤•TOBIE • ¤»((¯♥¯))«¤•ŻYCZĘ •¤»((¯♥¯))«¤•BAJECZNYCH •¤»((¯♥¯))«¤•SNÓW «¤•BUZIACZKI •¤»((¯♥¯))«¤•NA NOC.
Witajcie kochane ! Ja z rana mam najwiecej czasu ,potem zakupy i dzis jeszcze zebranie w sprawie komuni . jeszcze dzis zaplanowałam posprzatac jedno miejsce w ogrodzie . A jutro na kilka dni przyjeżdza siostra z małym szcześciem wioec trzeba bedzie go wyściskac na zapas. Pierwszy tydzien od dawna wolny od terapi ,dentysty i wizyt super . Dorotko mój ogród nie jest duzy ,a przy twoim to wierze ze tyle pracy . Samopoczucie takie sobie jestem przed okresem i to dla mnie najgorsze dni ,nerwica jest wtedy najgorsza i to juz zaobserwowałam ze przed okresem najghorzej ,ale nie tak zle skarby zeby do mojego ulubionego sklepiku nie wpaść. W tym tygodniu zaczynamy wypieki i smakołyki ,ma być piękna pogoda cieszmy sie tymi świetami i słoneczkiem . A potem do komuni to juz rzut beretem ,pytam sie bartka denerwujesz sie troche komunią? Nie ,no to czemu sie ja mam stresowac ,miłego dnia.
Witajcie w piękny słoneczny poniedziałek! Słabiutko z frekwencją na forum w ostatnich dniach ...w sumie nie powinno mnie to dziwić bo każdego roku jest podobnie .Od kiedy wiosną wkraczała w nasze życie to postów z dnia na dzień było mniej i tak trwało, aż do jesieni a zimą czasem z czytaniem człowiek nie mógł nadążyć :) Ja dzisiaj jestem w domku.Przygotowuję sobie troszkę potraw świątecznych aby w piątek i sobotę nie szaleć i nie umęczyć się za bardzo. Zrobiłam już zrazy do zamrażarki i bigos gotuję się ,a w tej chwili smażę mielaki czyli pieczarki faszerowane mielonym mięskiem:) Samopoczucie oki aż czasem mi wstyd o tym pisać ,ponieważ wiem że nie wszyscy mają takie szczęście jak jak w ostatnich miesiącach.Wiem ,wiem swoje przez te ponad siedem lat też wycierpiałam ale mimo wszystko żal mi w serduszku jak widze męczarnie innych osób. Pozdrawiam serdecznie Będę zaglądała co jakiś czas a tym czasem, zmykam do kuchni bo z mielaków węgiel się przetworzy:)
Witajcie za oknem wiosna na całego. Widzę że dziewczynki w pełni zapracowane w ogrodach:) Ale wam zazdroszczę. A Dorotce chyba najbardziej - 4kg w dół to super:) Wczoraj miałam taką migrenę, że przez cały dzień nic do ust nie wzięłam, tylko łóżko i toaleta. Ja dzisiaj cały dzień z maleństwem, jutro też. Teściowa musi trochę odpocząć i umyć okna:) Ale wieczorkiem ma podjechać na godzinkę żebyśmy mogli z mężem iść na rolki. Od dzisiaj jestem na diecie. Trzeba się ograniczyć z tym jedzonkiem bo normalnie ciuchów na mnie nie ma:) Dietę mam ułożoną przez dietetyka. Zobaczymy jak to będzie. Na razie burczy mi w brzuchu od picia wody. Ja nigdy wody nie piłam, a teraz to podstawa. Chyba żabki mi się lęgną w brzuchu. Ale mam nadzieję, że wytrwam i do wakacji będzie ok. W czerwcu nad morzem będę mogła kostium założyć, hihi. I zaczęłam ćwiczyć. Na razie pomału, bo moja kondycja jest słabiuteńka. Idę jakiś obiadek zjeść bo padam. Buziaczki:)
Gość Małgosia1990
Witajcie moje gwiazdeczki:) Moje samopoczucie dzisiaj ujdzie w tłumie przy szumie:D Chyba coś się z pogodą dzieje bo mam małą karuzelę w głowie momentami. Humorek też dobry, tylko wkurzyła mnie dzisiaj wychowawczyni. Grzecznie zapytałam czy moja mama musi koniecznie przyjść na jutrzejsze zebranie bo przed świętami nie ma z kim się zamienić w pracy, to tak mi odwarknęła że szok. Przyjdzie koza do woza. Będzie coś chciałam to jej tak samo odwarknę. No a teraz pracuje pościel:P a później dalej za porządki się biorę. Muszę pomóc mamie jak najwięcej mimo że sama mam niewiele sił. Tylko na mnie mama może liczyć. Moja siostra to lepiej nie mówić. Mama z powrotem ją wzięła pod swój dach a ona ma do mamy wieczne pretensje i żale:( O wszystko trzeba się z nią wykłócać. Mimo,że mieszka z nami od dwóch lat znowu to wcale nie poczuwa się do wspólnego przygotowywania świąt, sprzątania. Po wielkich awanturach teraz przekłada swoje rzeczy z kąta w kąt:/ I tyle jej pomocy. Co drugi dzień ma wolne i nawet nie łaska zrobić najdrobniejszej pracy domowej. Nawet lekcje z jej córką odrabiam ja. Mój brat powiedział że skoro ona nic nie robi to on też nic robić nie będzie:( Dzisiaj tatę udało mi się wyprosić by pomalował w kuchni ścianę. Szkoda mi tej mojej mamy. Staram się jak mogę, chociaż nie mam już siły, serce daje się we znaki, ale nie mogę zawieść mamy, Niech wie, że chociaż we mnie ma oparcie...
czesc dziewczyny dawno mnie TU nie BYLO/ tydzień/. Walczę z tą nerwicą AKTYWNIE. Na rowerze chyba juz ze 100 km zrobiłam .. wróciłam do pracy jest lepiej :) tylko ta gula mi zostala w gardle.. Moje Lęki ... hmmm jakie lęki ?? no są czasem przed snem ale do opanowania. Chodze sama po marketach na basen - I mam nadzieje ze bedzie dobrze czego i wam zycze kochane!!Trzeba myslec pozytywnie - POGODA TEZ NAM SPRZYJA
Witajcie kochane ,zrobiło sie pusto na forum ,ale wybaczam dotleniajcie sie ! Wczoraj zebranie komunijne koszmar rodzice sami sobie wymyslaja problemy ,zreszta najwiekszy problem jest taki ze rodzice i goscie stoja na mszy bo osoby nie zwiazane z komunia nie moga zrozumiec ze powinny w maju gdy sa komunie chodzic na inna godzine . U wiktori tez na komuni stałam bo nie było miejsca. Ławki maja napis rezerwacja a i tak osoby starsze siadaja. No teraz co chwile próby i kosciół . Wiktori wczoraj w lumpexie kupiłam super letnią sukienke no i przymirzyła ja i poszła sie zwarzyć i przytyła 50 dkg i powiedziła ze moja dieta jest do dupy! Ja dostałam takiej głupawki ze jak teraz sobie to przypomne to sie smieje. Małgoś duzy plus ze pomagasz mamie to super .Mattiago to super jazdy ci zycze ! Pozdrawiam wszystkich zapracowanych ,stesknionych słonca i czasmi zaglądajcie! Dorotko a maz na świeta do domku wpadnie?
Gość elcias 10
czesc mialam problem z internetem tz albo go nie bylo albo wyskakiwal mi jakis blad i nie moglam wejsc na forum.Dzis sie udalo wiec jestem u mnie troszke lepiej tz od paru dni nie mam lekow,a w niedziele poszlam z dzieciami na godzinny spacer i bylo ok.Moj syn zacza sam chodzic do szkoly bo w zasadzie to wszystkie dzieci juz z jego kl chodza same i on tez chcial ja stoje kolo drogi a on idzie do szkoly jest taki zadowolony ze siebie hi,hi.chodzi samym poboczem bardzo ostroznie.Ja troche sie boje o niego wiec stoje i patrze jak on idzie i jak wraca ze szkoly to tez czekam na niego.Moj maz poszedl dzis do pracy co mnie cieszy bo w koncu beda stale pieniadze a nie takie ciagniecie z dnia na dzien.Strasznie pusto w domu bez niego.Poza tym to mam ful roboty przed swietami pewno wy tez.Dzis piore kapy z lozek i foteli i czeka mnie generalne scieranie kurzy z mebli i wszystkich zakamarkow.Pozdrawiam was i zycze milego dnia.
Witajcie kochane nerwuski u mnie jako tako mogłoby byc lepiej ale nie ma co narzekac ,pracy full ogród narazie wygląda jak po wybuchu bomby ,ale efekt napewno będzie ,no i przygotowania do świat wszystkie prace na raz ,a po swiętach wyjazd i ciesze sie i nie ,chcialabym byc i tam i tu ale sie tak nie da ,trzymajcie sie dziewczynki spadam pracowac ,,,,,,,,,,buziaczki Małgosiu jestes super córeczką ,mama napewno to docenia ,moze tego nie powie ale serce jej sie raduje uwierz mi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Witajcie. :* Jaki czas mnie tu nie było, ale już się pojawiam. Jestem chora i do końca tygodnia muszę leżeć w łóżku. Nie jestem akurat jakoś z tego powodu specjalnie niezadowolona. Hmm.. myślę nawet, że wręcz przeciwnie. Leżę sobie, niczym się nie przejmuję i nie muszę się denerwować WF-em. Wczoraj byłam u lekarza i właśnie dał mi zwolnienie z WF do 21.04, czyli super!! Potem się będę na nowo denerwować. No cóż. A teraz nie ma się czym przejmować. Cudownie, że już zbliżają się święta wielkanocne. Spędzę je jak zwykle - miło w gronie rodziny. :) Wam też życzę już z góry: udanych, wesołych i przede wszystkim zdrowych świąt :*:* Pozdrawiam Was Kochani!! :* :)
Witajcie . U mnie kicha , mąz dziś poszedł do pracy - od czwartku był na zwolnieniu i jeszcze dwa dni ma brać antybiotyk ( zapalenie oskrzeli ) , nadal kaszle no ale co zrobić . córa też katar do pasa i już kaszle , syn na razie lekki katarek i mały kaszel . U mnie zatoki już przeszły ( inhalacje z amolu pomogły ) ale katar został . Do tego przyplątał sie potworny kaszel i ból w klatce piersiowej od kaszlu - a w przychodni terminów już nie ma - nic tylko umrzec . Nie wiem czy dam rade zrobić jakieś zakupy na świeta , czuje się okropnie i nie mam siły na pieczenie i gotowanie - jak dalej będzie tak kiepsko to w świeta będzie tylko obiad . Pozdrawiam !!!
Witajcie kochani:) Oj ledwo co dzisiaj chodzę .Miałam dzień kompletnie zabiegany.Od rana zakupy na święta,potem w domku praca ,po objedzie wysiewałam z teściami nowalijki na działce a na prace zawodową muszę niestety nocami czas poświęcać. Freciu kochana mój mąż niestety na święta nie przyjedzie ale zaskoczę Cię bardzo w tym momencie ,ponieważ pod koniec miesiąca na moje urodzinki przyjeżdża i już zostaje na stałe w domku:))))))))))))) Krysiu buziaczki kochana moja:) Małgosiu ,Iwonko ,Madziu Nefri ,Matiiago ,Gosiu ,Nati Elcia ,Dagmarka ,Czarna ,Dorma,Robo ,Dandy ,Ewunia ,Maleńka ,Blondasku i wszystkie pozostałe osoby których nie wymieniłam przez sklerozę ----ściskam Was mocno i przesyłam milion buziaczków:)))
Gość Małgosia1990
Moje skarbeńki witam Was serdecznie:) Dzisiaj miałam występ o którym Wam kiedyś wspominałam:D Przeczytałam wiersz bez stresu:D Na początku że strachu chciało mi się baaaaaaaardzo siusiu ale później minęło:D Jetem z siebie dumna:) Po wystąpieniu troszkę się wkurzyłam bo taka jedna dziewczyna w klasie chodzi ostatnimi czasy i za przeproszeniem mało wychowawczyni w dupę nie wejdzie, poszła poprosić czy jutro osoby które nie pisały klasówki z ekonomiki mogły by ją pisać bo ona się nauczyła. No a pani oczywiście się zgodziła bo Asieńka ją poprosiła. Tylko taka jest różnica że ona mieszka w internacie i w domu pomagać nie musi. A cała reszta musi pomagać w domu i w tym tygodniu niewiele czasu mamy na naukę. No miałam ochotę ją udusić. Ostatnio strasznie przegina, już 2 tygodnie temu się ode mnie jej siegło chyba trzeba jej znowu przypomnieć. A nauczyciele w większości obchodzą się z nią jak z jajkiem bo nie ma rodziców i rodzeństwo się nią opiekuje. Współczuje je jej z powodu straty rodziców ale to nie jest powód do innego traktowania. Wiele osób nie ma rodziców i nikt ich z tego powodu nie taktuje inaczej. I przez takie głaskanie jej ona czuje się bezkarna w swoich zachowaniach do nas bo wie że i tak pani uwierzy jej a nie nam. No cóż ale ja na pewno nie będę jej zachowań tolerowała. Mogą mi nawet naganne zachowanie postawić mam to gdzieś.
witajcie skarby przepraszam ze ostatnio rzadko tu zagladam ale praca idzie cała para co dziennie na 11 godzin do domu wpadam jak gosc ewentualnie dokoncze obiadek robic na nastepny dzien mąz wstawia a ja dokanczam go robic i jakas kapiel i tak to wyglada troszke z dziecmi porozmawiam a potem juz trzeba sie kłasc dzieci juz w lozkach ja zaraz ide sie wykapac i tez spac reszta u mnie bez zmian cos coraz mniej nas tu ............ pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy pamietam o was kochani
Hej Dziewczyny, właśnie niedawno wróciłam od fryzjerki, robiłam pasemka, a dokładniej to odrosty, mam już wolne do następnego czwartku, troszkę nerwy po mnie skaczą nie wiem czemu, ale jako tłumacze sobie samej wszystko, chce już definitywnie odstawić leki, ale nie wiem czy się uda, pogoda śliczna, aż żyje się inaczej. Małgosia, co do tej laski zgadzam się z Tobą, nigdy nie lubiłam takich *lizo dup*, pomijając jej sytuacje, bo ma nie fajna, powinna tez uszanować innych, widzę, ze nie zgrana klasę masz tak jak i ja grupę, zawsze wybija się chociażby jedna osoba. Buziaki na dobranockę wszystkim!!!
Gość krystyna 3
Witam moje kochane ja tez ostatnio mało pisze ale jak mam sie denerwowac że napisze i znowu kapa z postem to mi się coś robi ale widze że na forum też mały ruch wszyscy zabiegani U mnie po staremu jakoś leci kończę sprzątanie zakupy prawie zrobione Pogoda wspaniała tylko żeby tak samo wspaniale było z samopoczuciem hm może kiedyś Moje kochane Zyczę wam spokojnych wesołych świąt radości noi wspaniałego samopoczucia mokrego dyngusa Wszystkiego naj naj naj najleprzego Napisałam kochani wam życzenia bo gdyby tak ten mój gracic nie zaskoczył w sobote to nie wiem co bym zrobiła Pozdrawiam was moje kochane wszystkie bez wyjątku trzymajcie się skarbeczki NEFRI 77 co do tej alergi to tylko mogę ci napisać że może kiedyś dzieciaczki wyrosną z tego mam sąsiadke jej syn miał alergie na kurze na jakieś pyłki teraz ma 18 lat i jest ok choć wiem że niezawsze się to może cofnąć ale trzeba być dobrej myśli Pozdrawiam