Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kochane nerwuski i witam nowych forumowiczów -nerwicowcow , wiecie co czytam wasze historie i kurcze ta **franca**ma u wszystkich podobne objawy ,Freciu masz racje coraz więcej ludzi popada w nerwice i depresje ,,,,,,,,,,zastanawiam sie czym tak do końca jest to spowodowane czy tempem życia ? mamy coraz wiecej problemów napewno ale przecież nasi rodzice też mieli napewno nie mniejsze jak my a mimo to nie bylo tylu kudzi z nerwicą czyżby to chemia ktorą wdychamy i jemy tak rojnowala nam psychike ? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale sobie wymyślilam rozmyślanie zaraz mnie tu pogonicie ,,,,,,,,
Gość Iwona P.
Witam cie Edziab,,ja mam 41 lat ,jednego syna 13 lat i z ta paskuda walcze kilka miesiecy,biore psychotrop i chyba????,jest znacznie lepiej,minely mnie juz te ataki paniki,,,,lęki zostania samej w domu,tylko pozostalo mi to,ze boje sie sama wyjsc do sklepu czy do jakiegokolwiek marketu,ale caly czas nad tym pracuje........moze w krotce uda mi sie to,pozdrawiam cie , --------- Freciu*** masz racje co raz czesciej dolaczaja do nas mlodzi ludzie ,ale powiem ci w szpitalu w ktorym jest moj tata .to szok,tyle mlodych chlpoakow tam przebywa,,,,,A w mojej miejscowosci juz w tym roku trzech mlodych ludzi powiesilo sie,koszmar,,,,,,,w ta sobote nawet mlodego chlopaka 26 lat) znalezli w rzece ,,,,co raz wiecej ludzi mlodych popada w depresje,,,,,hm....
Gość Iwona P.
Kolejny smutny dzień Znów nie wiem co robić Być może pójdę się przejść Świat zamazany wciąż w oczach rośnie lęk Nie mogę wytrzymać Chciałbym unieść się... (...) Powiedz czemu Wszystko takie straszne jest...? Powiedz czemu Co dzień czuje się jak pies...? Powiedz czemu...? Daj mi na życie sposób Nie pozwól abym był piątym kołem u wozu... Niby coraz bliżej a jestem coraz dalej Świat miał być piękny A nie jest taki doskonały wcale... (?)
Witajcie :) Iwonka, książę na koniu nie zjawił się, ale pewnie jak będzie cieplej, to znowu będzie udawał się na przejażdżki :) a masz Iwonka rację, teraz mam kolokwia już i praktyki od poniedziałku, oj będzie ciężko, ale aby wiosna przyszła to i inna chęć do wszystkiego :) Iwonka, nie przejmuj się, źle się czułaś to nie pojechałaś na imieniny, widocznie niektórzy tego nie rozumieją, a są tacy ludzie, niestety mało tolerancyjni, główka do góry i kwiatuszki też niebawem się na pewno pojawią, ja cieszę oko póki co - tymi żonkilami na naszej klasie, hehehehe :) buźka, trzymaj się!!! Dorotka, niezłe życzenia dziewczynom napisałaś, konkretne :)) Marietta - 100 lat i dużo zdrówka. MTX no tak, widzę głupie objawy nerwicy, jestem w Twoim wieku, szkoda, że znowu widzę ten przypadek, że dotyka tak młodych ludzi wrr. Zresztą nikt na nią nie zasługuje. Nati, straszna ta migrena, jeju, normalnie nie pozwala Ci funkcjonować, mam nadzieję, że w końcu Ci przejdzie. A ja dzisiaj kupiłam wiosenny biały płaszczyk, mam białe pantofle, torebki z białym, więc będzie do koloru do wyboru, jednak to prawda, że zakupy poprawiają humor, a płaszczyk pomagali wybrać bracia :D Do usłyszenia!!
Gość krystyna 3
Witam dziewczynki U mnie śniegu tyle napadało a teraz już prawie nie ma nic Nati napewno przejdzie ci ta migrena byle jak najszybciej współczuje ci kochana Iwonko trzymaj się jakoś co to za smutny wierszyk ty zasze taka wesoła co się dzieje kochana Witam nowych nerwuzków na forum i pozdrawiam U mnie jakos narazie leci dzisiaj troszkę lepsze samopoczucie odwiedziła mnie córunia pogadałyśmy troszke bardzo sie ciesze że mnie odwiedziła Acha wstawiłam zdjęcia na NK jak wyglądała córunia w dniu ślubu Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku buziaczki kochani
frecia kilka lat temu też brałam antydepresant Seroxat i dzięki Bogu za niego bo byłam w takim stanie że sama terapia by mi nie pomogła,nawet wtedy takiej terapi nikt mi nie zapronował,Ale z lekiem czy bez dobrze wiemy ile kosztuje nasz codzienna walka. Iwona P napewno się uda wiem znam to uczucie kiedy jak jesteś w sklepie to masz wrażenie takiego odrealnienia i lęku że za chwilę stanie się coś okropnego. Ale tak jak pisałam już z tego pomału wychodzę.Mówię sobie no i co najwyżej zemdleję wokół jest mnostwo życzliwych ludzi przecież ktoś mi pomoże,Ajak zacznę wrzeszczeć ze strachu to co się stanie poprostu będzie wesoło. Tak sobie mowię i ostatnio udaję mi się przekonać.POZDRAWIAM
Gość Iwona P.
Michal co sie dzieje z toba ,ze dzis prosisz o pomoc,czy cos cie zdenerwowalo,napisz...... Madziu witaj,,az zazdroszcze ci tych praktyk w przeczkolu,ja uwielbiam dzieci,,,, Freciu dzieki za pogaduszki na gg,,, Edziab podziwiam cie,ze zadnych lekow nie bierzesz i dajesz sobie rade,,,,ja bez psychotropu nie dawalam sobie rady,,,,,,ale jak zapomne o nim ,to dziwnie sie czuje,,,, Gosiu witaj,,,ta zmora jest nasza przyjaciolka haaaaaaaaaa...zartuje... Nie pokoje sie o Dorotke ,hmmmm,dziwna sprawa..dzisiaj wogole zadnych komentarzykow nie dala na profile na nk,co z nia????.,,Dorotko odezwij sie,,,
Gość Iwona P.
Krysiu ,ja nie jestm smutna ,ten wiersz mi sie spodobal i czasami tak ze mna jest ,ze zastanawiam sie ,dlaczego ta paskuda akurat mnie wybrala za ,,przyjaciolke hi,heeeee.. Edziab- mam pytanie ,czy jakikolwiek bierzesz uspakajacz,,,,,,,,napisz z kad jestes,ja z Wielkopolski,,,,,
Michał ja tak mialam po coaxilu ,kreciło sie w glowie i ciągly strach ,ożniej to minęlo troche i pojawiło sie kołysanie jak na statku teraz odpukac to mija pomaleńku ale ja biore już 3 miesiąc ten lek ,miałam przestac brac w ogole ale mi odradzono ,bo nie mam w sobie dosc samozaparcia zebym dała rade bez leku przynajmniej narazie musze brac