Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie kochane! popaprany ten dzien jak nieszczescie,ale musze napisac kilka slow,nie chce zebyscie martwily sie.te bole o ktorych pisalam przeszly,ale nie radze sobie z psychika,siada mi.pewnie dlatego ze ostatnio ciagle pod gorke,a dzisiejszy dzien pewnie odchoruje.zmeczona jestem tym wszystkim,gdzies obok zycie plynie,ludzie normalnie zyja,pracuja,spotykaja sie,a moje przeplywa miedzy palcami.na wlasne zyczenie marnuje je sobie i nic nie potrafie z tym zrobic.sorki,troszke sie zdolowalam po dzisiejszej rozmowie z kims,z kim przyjaznie sie ponad pol swojego zycia i myslalam ze znam ta osobe.no dobra,to sprawa nie na forum.chce wam napisac cos apropo tych moich boli.mialam takie bolesne sciskajace skurcze w klatce piersiowej,czyli to co zwykle,a jednak cos innego.odczuwalam je troszke inaczej,uspakajacze pomagaly nie na dlugo i wiecie co,cos mi przyszlo do glowy-wzielam no spe i przeszlo jak reka odjal.nie wiem czy jestem jakims idywiduum,czy moze powinnam udac sie znow na gastroskopie,bo moze to cos zwiazane z refluksem. dziekuje dziewczynki za pamiec,najpierw ryczalam po porannej rozmowie,potem ryczalam ze pamietacie o mnie.dosc tego placzu,Dandusie nie placza! Marietko,super pomysl z ta pierogarnia.jestem chetna zebys mnie przyjela,jak kiedys otworzysz.mam tez pewna wprawe,na pewno nie dorastam ci do kostek,bo jestem powolna,ale czesto robie spore ilosci dla rodzinki,wiec jakis pozytek mialabys ze mnie.napisze cos,co juz napisala chyba Nati,imie rzeczywiscie masz piekne,takie niespotykane. Malgosiu,bardzo sie ciesze ze wrocilas!brakuje jeszcze Dagmarki i Madzi,wracac dziewczynki! Matiaga,wszystkiego najlepszego dla syncia,niech ci rosnie zdrowo twoje sloneczko. Dzenifer witaj!Frecia ma racje,masz szanse pozbyc sie tego cholerstwa i koniecznie zrob sobie badania. Iwonko,Dorotko,Blondasku.....i wszyscy inni kochani moi,tysiac buziakow dla was.
Gość krystyna 3
Witam kochani Ja od rana w rejs poszłam najpierw na targ potem pochodziłam po sklepach zrobiłam troche zakupy ale sie zdenerwowałam w sklepie nie dosc że trudno mi stać w kolejkach przez te zawroty głowy to jeszcze podchodzi facet i on chce tylko za piwo zapłacić to ja mu mówie że ja tylko za chleb chce zapłacić i stoje a on mi na to że gówno go to obchodzi no tak się strasznie wściekłam że myślałam że go kopne w dupe myślałam że ta ekspedyjętka przyjmie mu za to piwi poza kolejnością ale nie zostawił to piwo i wyszedł kurde nawet w sklepie człowiek musi się wnerwić szkoda gadac Małgosiu super że wróciłas na forum buziaczki Pozdrawiam wszystkie was kochane musze skończyć dzisiaj już to prasowanie bo wczoraj nie skończyłam i trzeba by się pomału brac za jakies świąteczne sprzątanie trzymajcie się kochani buziaczki Witam oczywiście nową forumowiczke Dzennifer
Gość Małgosia1990
Hej moje laseczki:) Cieszę się że sprawiłam troszkę radości moim powrotem:D No działacie jak kokaina:D Jak się raz spróbuje to już nie ma końca:D No jutro kalendarzowa wiosna ale to co dzieje się na dworze w mojej miejscowości nie ma nic wspólnego z wiosną:P Śnieg, mróz i wietrzysko:P Dzisiaj z klasą i panią od polskiego byliśmy na targach edukacyjnych w szkole obok;) nazbierałam ulotek z różnych uczelni i gadżetów:D Poczytam pomyślę nad nimi, w prawdzie za rok czeka mnie wybór uczelni ale warto już teraz podumać troszkę:) W przyszłym roku pewnie troszkę się znowu pozmienia na tych uczelniach, to dojdą nowe kierunki, to zasady rekrutacji mogą się zmienić w związku z moją nową maturą. No ale wstępnie zapoznać się można:) W końcu to nie boli:D
Dzeenifer posłuchaj kolezanki ,latwiej isc do poleconego lekarza ja nim trafiłam straciłam sporo kasy ,takze mysl pozytywnie ,pisz z nami wzajemnie sie wspieramy ,no i ja tez monika mam 36 lat dwie córki 13 i 9 które cały czas sie tluką ,kochane ostanio nawet doszło do rekoczynów ,ale uciekłam do siostry na herbate i tak było dobrze. Dandy kochane cieszmy sie z małych rzeczy ,małych radosci ,trzeba mysleć pozytywnie nie ma innej opcji przy tej chorobie inaczej wpedzimy sie w dół bez dna.
Gość marietta
kochane dziewwczynki dotrłam wreszcie do komputra wyprawiłam wszystkich z domu a sama leniuchowałam ale od paru dni mam bóle kregosłupa i noce nie są wesołe ja mam z kręgosłupem powazny problem od 15 roku zycia i z wiekiem niestety sie nasila a na szpitale jakos czasu brak.Dandy kochanie jak bozia da i otworzę tą firme prace masz jak w banku wiesz szybkosc to u mnie jest poprostu ogromna wprawą juz napewno paremilionów pierogów ,uszek itd zrobiłam ale Ty piszesz ze tez robisz duze ilosci dla rodziny no to ja gratuluje pracowitosci moja rodzina nigdy nie moze sie doprosic pierogow .ale często a raczej codziennie robie obiady i robię czesto spagetti bo tez je naszczesie bardzo lubia Dzenifer jidz na ta wizytę do psychiatry napewno to nie zaszkodzi a moze pomóc i dobre leki dobierze wiesz mi mówię to z własnego doswiadczenia ja trafiłam do takiego profesora w warszawie prywatnie ,on wyleczył moją kuzynkę z padaczki,a moze zaleczył ale tak skutecznie ze dziewczyna nie ma ataków 2je dzieci urodziła i jest ok a mnie on ustawiał signopam który na mnie bardzio dobrze działał tak ze nie bój sie idz! Iwonko bardzo dziękuję za zaproszenie na nk! Freciu ja tez nie spię po nocach do 3 tłukę jak to mówi mój mąz telewizor a i tak masz fajnie ze twoja córka jeszcze pyta czy moze załozyc wiosenną kurtkę moje chłopaki jak wiosne poczuli tak sie powystrajali ze ja potem ładnych pare złotych w aptece zostawiłam! Maleńka powodzenia u dentysty o jak ja Ci zazdroszcz dentysta to mój wróg nr 1 ale tak całkiem serio ze ja mam jeszcze jakies swoje zemby to cud Wierzcie mi chyba takiego drugiego jak ja egzemplarza nie ma w chodzeniu do dentysty i bardzo nad tym ubolewam ale nie jestem w stanie przełamac sie chodzę naprawde bardzo zadko jak juz pyralgin nie jest w stanie pomóc Dorotko powodzenia w załatwianiu pozytywnie spraw!!!!!!!!! potem sie odezwę bo i ja za cos się muszę wziąsc samo sie nie zrobi narazie pa
Dziewczyny dziękuję wam za wsparcie aż się popłakałam że ktoś w końcu mnie rozumie !! Ktoś ma takie problemy jak ja i jak czytałam to wszystko to zaczynam wierzyć ze uda mi się tak jak WAM kochane z tym żyć. DO psychiatry idę we wtorek - 3majcie za mnie kciuki! Będę oczywiście zaglądać na forum :) I wam wszystkim też życzę powodzenia!
a co do dentysty - rok temu usuwałam zęba pod narkozą.. a teraz boję się iść z dziurą . więc wiem co to znaczy :) . tydzień temu byłam u fryzjera zrobić balejaż i miałam *atak* lęku czy nawet paniki - po tym zdarzeniu poszłam właśnie do lekarza.. a od 3 tygodni źle się czuję..i dzieje mi się wszystko - a tak naprawdę to nic bo przecież to jest w NASZYCH GŁOWACH.....
Hej dziolchy jak sie trzymacie dobze ,ze wiosna niedlugo, to zawsze pomaga fatalna doline zaliczam muli w zoladku lepetyna kreci chyba przesadzilem wczoraj z winem do obiadu Wiecie co jest w tej chorobie najgorsze?, ze mozna w pewnym momencie zbagatelizowac cos powaznego majac zakodowana nerwice w glowie czuje ze pisze bzdety wiec koncze .NIECH MOC BEDZIE Z WAMI ;0
Gość marietta
dzenifer ja tez pamietam jak kiedys poszłam do fryzjera i to samo kołatanie serca niepokój paniczny lęk i to ze nie mozesz tego powiedziec bo będa patrzec jak na stwora okropne to było tak ze i potem fryzjera unikałam i choc nerwice mam w zasadzie juz za soba to raczej zadko chodzę do fryzjera moze to podswiadome nie wiem był czas taki ze domnie fryzjerka przychodziła a wtedy było ok?dom jakies bezpieczenstwo/ tak to wszystko mamy w mózgu Małgosiu ja tez własnie w dziecinstwie jak mi na zywo wyrwali zęba tak do dzis to pamietam i moze dlatego dentysta to wróg nadczym bardzo ubolewam bo jak patrze na sliczne ząbki kobitek to zazdroszcze im.a swoją drogą jak cie brzuch boli i o tym powiesz wszyscy to rozumieją a jakos tych naszych lęków nikt postronny nie rozumie i patrzą jak na dziwolaga i dlatego ja starałam sie zeby nikt nie wiedział bo i tak nie roumieli a raczej sie odsuwali zero wsparcia no moze tylko ja miałam takie pseudo szczescie spotkac takich ludzi
Kochani ,a ja choc nie lubie to chodze do fryziera mój sposób to cukierek mietowy i cały czas nawijam z fryzierką no i wyleczyłam w tym roku dwa zeby ,tu było ciezko ale liczyłam w głowei byle nie mysleć i sie udało ,ale wyszłam dumna wtedy od dentysty. Dzisiaj tak sobie kołysze mną zahej ,ale walcze ,nie mam odwagi stanąc z tym lekiem tak wiecie twarza w twarz przyszedłeś okey? Boje sie ...ale ten dzien nastąpi. Robo co za nastrój ,pocwicz trochę i bedzie dobrze ,a u ciebie to juz wiosna ? U mnie teraz pada śnieg ,nieżle!
Witajcie kochaniutkie i witaj rodzynku,no ja dzisiaj robie produkcje krokietow (znowu) nie tak dawno robiłam tyle porcjii a tu wczoraj ,patrze do zamrazarki i zero ,no wiec trzeba bylo sie wziąsc do roboty ,moje córki sobie biorą do pracy i dlatego tak szybko znikają ,ale chwilke musialam do Was zajrzec i troche odpocząc ,dzionek dzisiaj jaki taki ,nawet nieżle sie czuje poza bólem gardla ale moze to dlatego że nie mam czasu za dużo myślec o tej paskudzie ,jestem w swoim żywiole,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Małgosiu moja kochana imienniczko ,tak sie ciesze ze wrociłas ,jak opowiadacie o swoich problemach napewno innych niz nasze ,to czlowiek wraca wspomnieniami do młodosci i tak inaczej na duszy sie robi ,wiesz moze nie zawsze dobrze doradzimy czy odpiszemy ale ,,,,,,,,no wlaśnie ta rożnica pokoleń ,jednak mysle ze zostanie nam to czasami wybaczone ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dzennifer (kurcze czemu sobie takie skomplikowane nazwy wymyślacie toż to jęzor idzie połamać nie mówiąc o pisaniu ) żart oczywiście -- miło ze do nas dołączyłaś ,napewno znajdziesz wsparcie tu na forum ,tu są wspaniale niepowtarzalne kobitki,,,,,,,,, Marietto nie jestes odosobnionym egzemplarzem co do dentysty ,takiego cykora jak ja to chyba ze świeczka nie znajdziecie ,mam 2 zą bki do usunięcia i to 3 bo mi sie popsuly i boje sie jak cholera a śmieje sie tak żeby nie było mi ich widać ,szkoda gadać ,stara baba a boje sie jak diabli wole już porod przeżyc jak dentyste ----serio Matiago ja ciebie nie mam na naszej klasie ,kurcze jak to sie stalo wszystkie dziewczyny są a ciebie nie mam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Freciu kochana ale chociaż masz wesolo z corkami ,przezyjesz to ja też to przerabiałam ,u mnie nieraz różne rzeczy fruwaly nad glowami i trzeba było uwazac ,a i szyby w drzwiach lecialy ale jak musialy naprawiac ze swoich pieniązków to jakimś cudem przestały wylatywać od trzaskania a rożnica miedzy nimi 3 lata ,teraz są **stare krowy** a też potrafią sie japać jak dzieci ,,,,,,,,,,tak to juz chyba z rodzenstwem bywa Dandy kochana głowka do góry ,niedawno wy mnie pocieszałyscie a teraz ja Ciebie ,musimy sobie jakos radzić ,ja siedziałam pół dnia gadałam sama ze soba (oczywiscie nikogo nie bylo w domu )ryczałam jak bóbr i na końcu stwierdziłam że jak sie sama za siebie nie wezme to nic mi nie pomoze ,narazie jest ok ,,,,,,,,,,,,,,,, Ale sie rozbujałam z tym pisaniem ,kończe odezwe sie pózniej ide robic dalej te krokiety ,pa ,
Gosiu ty robisz krokiety a ja własnie nareszcie skonczyłam pierogi racja jak ja zrobie krokiety to moment i tez ich nie ma .nic przeciw krokietom nie mam ale mam jedną patelnie do nalesników w domu i szlak mnie trafia bo najlepiej sie robi na 4 czy 5 naraz oile jest szybciej wtedy ,ale jak sie robi rzadko to przeciez nie kupie 5 patelni bo gdzie to wszystko trzymac.Gosiu swiete słowa jak człowiek sobie sam nie pomorze .... itd.zawsze liczę na siebie no moze troche na męza ale on wieczny optymista czego mu bardzo zadroszczę i jak ja sie zamartwiam on ze bedzie dobrze musi byc dobrze.i niejednokrotnie ma racje a potem a widzisz na moje wyszło co racja to racja ale pomartwic sie trzeba co nie.hahaha wpadne potem buziaki
Hej kochani Ale robicie pyszności dzisiaj, pierożki, krokieciki mniam..........a u mnie zwykła pomidorówka :( Widzę, że dzisiaj fajny temat na forum - dentysta, może będę odosobnioba ale muszę się pochwalić, że ja się wogóle nie boję dentysty :) Ha... Za to nie cierpę chodzić do ginekologa, bardzo .........chodzę oczywiście, robię systematycznie cytologię i wogóle, ale nie lubię i już. ! A do fryzjera to bardzo lubię chodzić :) Gosiu ja bym Ci polecała założyć spółkę z Mariettą, otwórzcie dziewczynki Pierogarnio-krokieciarnię, napewno klientów by Wam nie zabrakło, sama bym u Was zamawiała. DHL-em byście mi przysyłały. Ale by fajnie było :) Nie to, że ja nie umiem robić, wręcz przeciwnie wychodzą mi pyszne ale ciągle czasu brak. Witaj Dzenifer, miło Cię poznać. Ja też bym Ci radziłą skorzystać z wizyty u psychiatry, tym bardziej, że masz poleconego, sprawdzonego, warto pójść. Dandy a co Ty słońce taka zdołowana ?? Nie wolno tak, my kobiety musimy być silne i .......masz rację, Dandusie nie płaczą :) Trzymaj się Dandusiu, jeszcze będzie pięknie. Krysiu, no ale bezczelny gość, żeby chociaż przepraszam powiedział, a to jeszcze rzuca mięsem, ale są ludzie i ludziska, niestety.........tylko szkoda nerwów. Madziu ale się rozpisałaś...........no, wiesz co, czytałam i czytałam hahaha, nastepnym razem proszę więcej :) Dziewczynki muszę iść, gdybym już nie zaglądnęła go Was to życzę Wam dobrej nocki, i ...... pięknych snów kandyzowanych w słodkim optymiźmie. Pa
Gość Dorota W
Witajcie ponownie kochani Pozałatwiałam wszystko co miała pozałatwiać oraz odbyłam spotkanie z klientką i jej rodzinką składającą się z męża ,15 letniej córki i 17 -letniego syna.Tragedia ,nie wiem czy nie popełnie błędu biorąc to zlecenie.Rozmowa z kobitką i jej menem przebiegała nawet dość sympatycznie do czasu....aż nie wtargnęły dzieci.Masakra ,nie spotkałam jeszcze chyba tak rozbestwionych nastolatków. Córka zrobiła awanturę ,ze chce mieć pokój na czarno wymalowany w stylu emo a synuś powiedział ,ze pie...doli wszystko i może mieć nasrane w pokoju i nic nie da w nim zrobić.Awantura na całego aż głupio się czułam. Powiedziałam ,ze dopóki nie dojdą wszyscy wspólnie do porozumienia, to za projekt się nie zabieram ,bo nie mam zamiaru robić go dwa razy a jak już by się tak miało stać to w umowie proszę o aneks o dodatkowych kosztach.Oj jak to ciężko się współpracuje z takimi ludżmi--no cóż klient nasz pan i o ile się zgodzę na projekt to z zaciśniętymi zębami wywiążę się z zobowiązania. ****Maleńka nie ma sprawy jak tylko będziesz miał troszeczkę wolnego czasu to porozmawiamy na temat tych moich przedszkolnych zajęć:)) ****Iwonka Ty jesteś niesamowita !!!--takimi komplementami mnie obdarzyłaś ,ze aż buraka na twarzy złapałam ))Kochana jesteś --dzięki takim słowom cieplej na serduszku człowiekowi się robi. Dzięki ****Elciu podjęłas decyzję co do leków ale myślę,że abyś to jeszcze raz dokładnie przemyślała.Mogłabyś zacząć stosować asentrę ,którą ja biorę.Jest to lek nowej generacji,nie uzależnia ,nie powoduje skutków ubocznych a nawet jeśli,to w minimalnym stopniu.Dzięki niemu psychika i organizm odpoczywa od życia w ciągłym strachu a co za tym idzie regeneruje się i nabiera sił do dalszej walki. Jest to lek ,który przepisuje się na recepcie z literką P więc nie jest drogi:) ****Nati u moich synów w szkole także zaplanowano powitanie wiosny ale czarno to widzę,ponieważ pada śnieg na przemian z deszczem. Brak entuzjazmu = przesilenie wiosenne --jeszcze dobry miesiąc i wszystkie nabierzemy wigoru i będziemy biegać niczym szesnastki:)) ****Freciu Twoja pani Tereska to na prawdę jakis klon mojej pani Ali. Zauważyłam ,ze stosują bardzo podobne metody a jeśli tak jest faktyczne to Twoja terapię widzę w różowym kolorze :) ****Krysiu trzeba było tego gościa z lacza potraktować i w kosmos wysłać ihhiihii Widać gościu musiał być wczorajszy skoro nie mógł się piwa doczekać Kochanie ja prasowanie mam zaliczone ale....jutro znowu nowego przybedzie bo dzisiaj sporo poprałam .Jeśli dziś nie skończyłas swojej robotki to jutro dotrzymam Ci towarzystwa i wspólnie w prasowaczki się pobawimy:)) ****Małgosiu my to hera koka i amfa w jednym.Kochana gdzie znajdziesz lepszą bandę nerwusków jak nie na tym forum???Gosiu mój syn pojechał w zeszłym tygodniu na targi eduk. do Bydgoszczy ale zamiast ulotek z uczelni przywiózł do domu menu z ballbeka gdzie był na kebabie w galerii pom.i nowe spodnie zakupione w fokusie:) Ech mam nadzieję ,że chłopak ma olej w głowie i wie co robi ****Madziu zgubo Ty nasza :) Gdzie się podziewasz? Co porabiasz? Jak się czujesz skarbie:)) ****Blondasku nie pogadałyśmy za długo na gg ale obowiązki domowe wzywały (obiadek) Wieczorkiem będę w domu więc jeśli masz ochotę możemy dokończyć pogaduszki. ****Gosiu z Ciebie też jest nie zły pracuś --jak nie torty to krokiety ,Zapasy jak na wojnę hahahah--na okrągło coś grzebiesz ale to chyba dobrze prawda? bo masz mniej czasu na myślenie o chorobie. ****Robo4 --cześć chłopulku Kacyk Cie dziś dopadł???Nie martw się jutro będzie lepiej a jak jutro będzie lepiej to i dłuższego posta do babińca napiszesz! Pozdrawiam serdecznie ****Matiiago tort w Twoim wykonaniu to prawdziwa rewelacja.Taki piękny ,kolorowy,wręcz bajeczny aż mi mi ślinka ciekła po brodzie jak na niego zerkałam. Mati i Domiś rosną jak na drożdżach i wyglądają cudownie:) ****Dandy uważnie przeczytałam Twojego posta,poniewaz często spotykałam się z podobnymi skurczami w okolicy klatki piersiowej.Teraz już wiem co było tego przyczyną a skoro no-spa Ci pomogłam ma powód aby podejrzewać ,że to samo Ciebie dotyczy.Nie mogę tu mówić o 100% pewności ale być może to niedobór potasu i magnezu w Twoim organizmie.Właśnie bark tych makroelementów w ten sposób objawiał się w moim przypadku ****Dzenifer witam Ciebie serdecznie Mam na imię Katarzyna Dorota .Lat 39 .Mężatka ,mama dwóch synów w wieku 16 i 19 lat .Mieszkam w okolicach Torunia. Mam do Ciebie pytanie droga Dzenifer a mianowicie...U jakiego lekarza byłas? Pytam ,ponieważ zdziwiło mnie jak przeczytałam jaki lek Ci doktor zapisał.Czy to ten lekarz zdiagnozował u Ciebie nerwicę?Czy robiono Ci badania kardiologiczne? Przepraszam ,ale jeśli mamy się na wzajem wspierać to chciałabym wiedzieć troszkę więcej na ten temat. Ja z nerwicą walcze 8 rok.Od 15 miesięcy czuję się znacznie lepiej dzięki odpowiednim lekom i psychoterapii Dziewczyny i nasz rodzynku ale sie rozpisałam ,mam nadzieję ,ze mi nie nakopiecie do tyłka za to hahahah:)) Aha jeszcze coś A co się dzieje z Dagmarką ? Wiktorio jutro u mnie będzie mam więc popytam w Twojej sprawie No dobra spadam teraz pojeżdzić rowerkiem.Dziś przytachałam do domu CLA z zieloną herbatą i L-karnityną więc muszę, solidnie ćwiczyć przy tym ,aby tłuszczyk w tkankę mięśniową się zamienił i latem w jakieś bikini mogłabym wskoczyć hahahaha:))--marzenie ale za marzenia karać nikt nie będzie
Dziewczynki skończyłam krokiety ,posprzątałam i mam wolne !!!! Dorotko tort byl dla sasiadki a krokiety ,to wiesz ja tam wole raz a konkretnie narobic niz często je grzebać a że pochłaniają je w zawrotnym tempie to juz nic nie będe mówic ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nati cha ale pomysł nam podsunelas z tą pierogarnio-krokieciarnia hihihihi oj raz dwa by Wam tłuszczyk przybywal od naszych rarytasów _____prawda Marietto ,dopiero byscie nas beształy ,,,,,,,,,,,,hihihihi Dorotko oj to trafiła ci sie rodzinka ,nie zazdroszcze ale faktycznie te dzieci mialy tupet tak przy obcej przecież osobie sie odzywać ,,,,,,,,,, Małgosiu zapraszam na krokieciki ,jakie sobie życzysz ,,,,,,,,,,z grzybani ,z kapustą i grzybami lub z mięskiem ,,,,,,,,,,,,,,,,, ale wiecie co zauwazyłam ze jak robiłam te krokiety to żadziej sie łapałam na tym że mnie kolysze po statku ,kurcze może to faktycznie tylko w moim głupim łbie siedzi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dorotko rózni klienci sie zdarzaja ,bartek tez czasem ma takich co jak dzwonią to lepeij nie odbierac,pamietam jednego co bartek robił dach ,gość dzwonił nawet w niedziele z takimi pytaniami ze bartek juz wysiadał ,ale odbiło sie to na nas bo jemu przez telefon to cwierkał pięknie ,ale jak skonczył rozmowe to my mieliśmy słuchane. Ma być ładna sobota tak mówili w tv planuje porządki w garazu i kotłowni bo wszystko tak zawalone ze sprzetu w siłowni nie widac.Najgorzej u nas to ze śmieciami bo mamy taki kubeł ,segregujemy śmieci w workach ,które zabierają ,ale duzo jest innych rzeczy ,których nie ma gdzie wyrzucić. Trzeba sie wziąśc za okna ,jakies porzadki porobic. Maja martyna robi straszne błedy ortograficzne ,pisała kartkówke z religi wiecie co to za słowo pszystompilam???
Gość Dorota W
Freciu fhihihihihihihi fonetycznie pszystompiłam to to samo co pisemnie przystąpiłam prawda?Ech n ie martw się,mój syn w tym roku maturę robi a takie byki strzela ,ze szkoda gadać.Na całe szczęście jak są jakieś ważne prace ,konkursy czy egzaminy to potrafi zebrać się w sobie i napisać niczym mistrz j.polskiego Gosiu ja wiem ,ze najlepiej za jednym bałaganem krokiety się robi podobnie jak gołąbki --tez robie do zamrażarki bo nie lubię sprzątania po tych wojażach w kuchni:)
Dorotko, u mnie bez większych zmian, kolokwia powoli i pracę na ocenę, więc mam zajęcie, ale to i dobrze, bo nie myśli się o głupotach jak to ja mówię ;] dzisiaj z angola z kolokwium piąteczka, więc chodzę uradowana, niedawno był u mnie kolega, na koniu dosłownie, bo jeździ konno, znam Go od podstawówki, nawet urodziliśmy się w tym samym dniu, On jest starszy o dwie godziny, a to heca nie? Hehe ;] no i kazał mi wsiadać i jeździć konno, ale się bałam, więc stwierdził, że wpadnie takim koniem, który mi się rozłoży i wtedy wsiądę hehe, no więc pośmiałam się i wymarzłam, ale nic :P pogadaliśmy. A tak poza tym, to na uczelni też ok, od początku semestru jeszcze żadnych ćwiczeń nie opuściłam, więc wygrywam z nerwicą. No i mamy teraz radość w rodzinie, więc jest całkiem fajnie hi hi, pozdrawiam ciepło, buziulaki. Śledze Wasze wiadomości na bieżąco, ale jakoś tak, nie wiem czemu mało piszę, sama nie wiem...
Gość Małgosia1990
Dorotko no to trafili Ci się klienci nie ma co.Dziewczynie tej za rok znudzi się czarny pokój i rodzice będą musieli go znowu przemalować. Ale te dziewuchy są głupie, ten styl emo jest totalnie chory już nie wspomnę o ich poglądach. No a ich synuś widać podszedł do sprawy bardzo poważnie...hihihihihi:D:D:D Zrób mu pokój na odpier....w końcu sam sobie tego życzył:D A co do tych studiów to przejrzałam te ulotki i parę kierunków i przypasowało:) Tylko że to są uczelnie w mojej okolicy a ja postanowiłam wyjechać więc muszę się rozejrzeć za uczelniami w Bydgoszczy. W Białej Podlaskiej na uczelni zainteresowała mnie specjalność: kosmetyka praktyczna; w Instytucie Pedagogiki specjalność: profilaktyka i resocjalizacja; i w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania kierunek gospodarowanie nieruchomościami i zarządzanie innowacjami. Gosiu a chętnie wszystkich po trochu skosztuję:D Freciu wiesz miałam koleżankę w gimnazjum która robiła straszne błędy ortograficzne gdy śpieszyła się pisząc klasówki czy kartkówki. Gdy pisała coś na spokojnie nie robiła ani jednego błędu a niech tylko przyszło kartkówka to narobiła byków ile się dało. Nauczycielka polskiego nie mogła się temu nadziwić czemu tak jest. Ona po prostu pod wpływem stresu zapominała o ortografii:)
I jeszcze żeby tak wyzbyć się tych lęków, że zaraz zemdleję, bo ten lęk najbardziej za mną chodzi i ten statek o którym pisałyście - gdyby nie to, to byłoby cudownie. I... polubiłam studiowanie, ja nie chcę zapeszać, ale mam tak fajne dziewczyny w grupie, że tworzymy prawie, że taką paczkę, chyba studiowanie to faktycznie najfajniejszy okres w życiu...:) nie zapeszając. pozdrawiam, miłego wieczoru i kolorowych snów.
czesc jadzie Freciu tu gdzie siedze wiosna przychodzi z reguly ponad miesiac po naszej pieknej polskiej wiosnie Kiedy wy cieszycie sie swieza zielenia i widokiem obielonych sadow ,bockow ,co przycuply na przyjaznej mazurskiej chacie...... to ja nie raz co rana csiagam przemarznietym rekawem falde sniegu z przedniej szyby auta aby do pracy sie nie spoznic i jadac do roboty tylko przypominam sobie te czasy ,gdy jeszcze nie tak dawno sam na boso w tym czasie ganialem panienki spacerujace po malowniczych przywroclawskich lakach dzis raz zapada deszczem ,zaraz potem przypruszy bialym a potem slonce pokarze jezyk i szybko czmychnie za ciemne kleby chmur podobno w oslo juz ladnie ale to 500 km nizej ode mnie drogie panie kryzys i tu sie pokazal ,firmy plaituja inwestycje staja wiec norki szybciej pompuja rope ,zeby na zasilki starczylo a mnie dzis zlapal fatalny bol pod sercem piecze jak jasna ale do szpitala nie pujde,bo moja polska krew za bardzo cenna zeby znow jej upuscic na marne i na dodatek ryby we fiordach nie biora viva alkocholiko czyli w wolnym tlumaczeniu pozdrawiam polakow... to taki cytat z kabaretu..