Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonko Ja dla siebie nie mam czasu , często nawet nie daję rady zjeść rano śniadania . Męża nawet nie interesuje robienie zakupów ( nawet tych większych ) , on tylko chodzi do pracy wraca je obiad i siada do kompa.W nocy idzie spać rano wstaje itak w kółko . Wszystko co dotyczy domu i dzieci to moja działka . Rodzice pracują - mają swoje problemy , na teściach nie mogę polegać i liczyć . Oj ciężko jest i to chyba stąd ta nerwica . Elcias ja mam od czasu do czasu tak samo . 5 rano punkt a mnie wybudza napad lęku i tętno 160 , tak trzyma od 7 dni do nawet 3 miesięcy . Przede wszystkim bierz magnez dwa , trzy razy dziennie . A mnie pomagało od razu jak się obudziłam z tym lękiem to siadałam na forum i czytałam co dziewczyny pisały . Po jakimś czasie przechodziło . Głowa go góry będzie dobrze , tak musisz sobie powtarzać . Madzia zdrowiej , u mnie już lepiej - inaczej być nie może , bo kto zrobi dziś obiad i zajmie się dziećmi ?
Gość czarna68
Czesc dziewczynki!!! troche was zaniedbalam,ale choroba dala sie we znaki,dzis juz troszke lepiej ,ale jestem jeszcze slaba-a jutro do pracy.Mimo tego ze bylam chora cala robote robilam w domu-weekend do du..... caly czas siedzialam i robilam co z tego ze platny jak zycia zero.wczoraj na obiad byla pizzaa bo nie mialam czasu nic zrobic.dzis tylko rosół bo robie szybko zeby chociaz po poludniu miec wolne ;) a jeszcze zebranie w kosciele vwrrrr.Chyba pojade do doroty na obiad dzis pewnie same frykasy hahahah.trzymajcie sie dzielnie pozdrawiam i caluje was mocno,mocno!!!!!!!!!!!!!!!
Gość krystyna 3
Witajcie kochani Wczoraj nie pisałam tak jakoś mi zleciało byłam na spacerku chyba ze 2 godziny chodziłam taka ładna pogoda była wczoraj i nie spieszyło mi się nigdzie przemyślała sobie dużo odnośnie tej choroby jakby tak nie przejmować się tym co się dzieje z nami traktować tą chorobe z dystansem poprostu olewać to jak zaczynamy się bać tylko czy tak się da ja postaram się sprubować zobaczymy co z tego wyjdzie ale sprubować można. Iwonko A czy takie spotkania z takim panem pomogą na naszą nerwice napweno rozmawialaś z nim o tej chorobie czy coś konkretnego powiedział czy potrafiłby się z nią rozprawić ? Pozdrawiam Dorotko no to miałaś przeboje z tym telewizorem Magdziu wracaj do zdrowia Pozdrawiam Czarna to dobrze że już Ci troszke lepiej wyzdrowiej szybciutko bo się musimy wreszcie zobaczyć Pozdrawiam Pozrawiam wszyyyyyyyyystkich bez wyjątku ściskam was moi kochani miłej spokojnej niedzieli wam życzę buziaczki
Dorotko,ciesz sie mezem. Iwonko,to fakt czytalam wczoraj ksazke,ale nie tak dlugo,juz przed21 chrapalam w poduszke. Madziu,zdrowiej! Dagmarka,fajnie ze juz jestes. Acha,MADZIU,jest taka rewelacyjna masc,wlasciwie balsam z wyciagiem z korzenia diabelskiego pazura,nazywa sieTEUFELSKRALLEN Balsam.mowie ci,pomaga na rozne bole miesni,kosci i jest niedroga,w mojej aptece place za nia ok.11zl.jak tylko bedziesz mogla to kup ja,dosyc spore pudelko to jest i na dlugo starcza. Czarna,no nieciekawie ostatnio,lykaj teraz jakies witaminki,zeby znow cie cos nie wzielo. Nefri,ciezko miec wszystko na swojej glowie.moj maz tez idzie na latwizne,niczym sie nie przejmuje nie martwi.ja musze czasem na glowie stawac zeby kasy starczylo,a on tylko wola daj na to na tamto.chyba mysli ze w jakis cudowny sposob rozmnazam jego pensje.chcialabym. Krysiu,co u ciebie? dziewczynki,pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku!
Dandy, a dziękuje, spisze nazwe, a wiesz, moj tatko ma taka masc, jak cos dolega, tutaj u nas mowi sie na nią końska maść, smiesznie tak, ale posmarowalam i pomoglo troszke, potem poleze na poduszce elektrycznej, tez zawsze bardzo pomaga, ale dziekuje bardzo, jak cos to tez bede wiedziala. Dziekuje dziewczynki za mile slowo, do mnie zaraz kolezanka przyjedzie, mam nadzieje, ze bede sie ok czula i pogadamy sobie, buzka.
Gość krystyna 3
Nefri 77 To troszke takie przykre co napisałaś że małżonka nic nie obchodzi oprucz tego że idzie do pracy wybacz że tak pisze ale przecierz tobie też się coś od życia nalerzy nie tylko dom i dzieci może porozmawiaj z malżonkiem żeby od czasu do czasu coś ci pomógł przeciesz wie napewno że masz tą paskudną chorobe i nie zawsze możesz się czuć dobrze i że czasami chciałabyś odpocząć choć troszke od zakupów i tych wszystkich obowiązków domowych trzymaj się kochana Pozdrawiam
Jestem juz po odwiedzinach kolezanki, ale milo bylo, ale za krotko :P sprawilam jej prezent, bo zblizaja sie jej urodziny i tym razem wymyslilam kalendarz samorobke, w wordzie robilam, na kazdej stronie wielkie nasze zdjecie, rozne to sa zdjecia, jeszcze z dawnych lat i takie zdjecie kazdego poszczegolnego miesiaca jest w tle, a na wierzchu, ze tak powiem dni miesiaca, ale sie ucieszyla i do tego tradycyjnie kartka :)) Np. styczen to zdjecie ze studniowki, a grudzien, to fotka z wesela naszej dobrej kolezanki, gdzie siedzimy we trzy itd. itd. no podobalo mi sie samej az, moze w przyszlosci sobie tez taki zrobie i caly kalendarz obindowany, wiec jest jak powiesic, ponoc ja tylko mam takie dobre pomysly :) a ja sie czuje wzglednie, ale chyba ide jeszcze polezec pod kocykiem, malo piszecie, wiec korzystacie z niedzieli i dobrze, buzka :)
Gość malenka
witajcie słoneczka kochane1 dawno sie nie odzywałam ale jak to zawsze bywa cos wypada w sobote cały dzien w pracy jak wróciłam wypilismy z mezem szampanika i tak zleciało dzis tez nie dawno wrócilismy ze spacerku a teraz bierzemy sie za druga kawke,pogoda u mnie w miare czuje juz ie ze wiosna sie bardzo zbliza a moje samopoczucie w miare tylko cos moja córka rano źle sie poczuła i zwracała od wysiłku az dostała jakies wypryski na twarzy i lezy sobie pod kocykiem a z reszta po staremu pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze duzo spokoju
witam was.ja dziewczyny niemam nk,jakoś tak boje sie tych komentarzy wiem,że można zablokować ale na samą myśl,ze ktoś komentuje mój wygląd ah odrazu szok.dorotko* domnie niestety niedoszły zdjęcia.mattiaga*ty masz widze małe dziecko moge prosić o pare słów jak to było w ciąży z tą nerwicą chodzi mi o nasilenie,branie leków.jeśli możesz to napisz pare słów.może jeszcze któraś z was ma podobne doświadczenia to też prosze napiszcie coś.jeszcze do dandy*czasem ale na szczęście żadko też mam takie to dziwne uczucie wiekich rzeczy wokół mnie.dotąt niemówiłam otym nikomu bo bałam sie,że będą sie śmiać ale tu jest ok. wy rozumiecie chorobe.choć żadko sie odzywam to jak już siąde jak mam czas to przeczytam wszystkie zaległości dzisij chyba z pięć stron.ząb mnie boli ah znowu wiertełko:-(( dobrej nocki kochane.szczegulnie dorotce hi hi.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Ja dzisiaj byłam u babci na imieninach:) A za nim pojechaliśmy do babci wpadliśmy na działkę (kiedyś mieszkali tam rodzice mojej mamy,ale niestety umarli) i na cmentarz zapalic im lampeczkę. Ślicznie jest teraz na działce:) Nigdzie nie ma śniegu a tam do łydek:) Dookoła las i ten śnieg:) Widok cudny:) Żałowałam tylko że nie udało mi się zobaczyc sarenki:P bo pełno śladów na śniegu:P Później pojechaliśmy do babci na imieninki;) Ucieszyła się bardzo aż łzy miała w oczach. Kochana babusia:) Trochę mnie później tylko kuzyn wkurzył ale co poradzic chamidła z niego nie da się wyplemic:/ troszkę po drodze miałam lęków ale dałam radę:) ale za to teraz jestem padnięta:P
Ano przykre krysiu , już rozmawialiśmy , chodziliśmy na terapie i nic . On jest uzależniony od komputera i nie chce z tym nic zrobić bo mu dobrze . Niestety nie mam już sił z nim walczyć i jest jak jest , ostatnio dużo choruję ( chyba już z wyczerpania ) i tylko przez pierwszy dzień mi pomaga ( oczywiście nie zaniedbując gier ). Staram się to na razie znosić , aby dzieci miały jako takie dzieciństwo . chodze z nimi na przeróżne zajęcia bo chcę aby się rozwijali , chodzę po specjalistach( typu logopeda, ortopeda i rehabilitacja córki ) bo wiem że muszę dopilnować ich rozwoju . Moja nerwica bierze się chyba z tego iż nie daję rady już sama wszystkiego ciągnąc . Naprawde nie wiem jak Dorota daje rade sama z dwoma synami . Dorotko jestem pełna podziwu dla ciebie . Ja już chyba dziś nie będe pisać , bo od rana głowa mnie potwornie boli i nawet ibuprom nie działa ( oby tylko znów choroba nie wracała ). Dobranoc kochani !@!!
Małgosia, cieszę się, że udało się z wyjazdem, brawo Złotko!! A jak piszesz o tej działce, to aż sobie pomyślałam o takiej sesyjce, musi być tam piknie :D A ja mam dylemat z włosami, no tragos jest, takie cienkie, a ja wciaz prostownicy uzywam przed uczelnia, bo wyboru nie mam :( a dzisiaj sie dowiedzialam, ze taka kolezanka wlosy sobie przedluzala, bo jej od prostowiny sie posypaly troche, bym sciela do ramion, ale nawet o trwalej myslalam, miala ktoras z was trwala? plusy minusy? a moze jeszcze gorzej bedzie? hm, do Dormy na nk znowu napisalam i na necie czytalam full juz... sama nie wiem co robic, zetne je na pewno chociaz troszke, no dla mnie to troszke problem, w sumie natura od zawsze nie obdarzyla wlosami grubymi, ale byly lepsze jak byly... na zdjeciach na nk nie wydaja sie takie cienkie, ale hmmm.. Nefri, no i tak na pierwszy rzut oka czytajac Twoje posty mysle, taki problem masz i nie problem, ale teraz widze, ze to jest PROBLEM!!! CHOLERNIE DUZY! Nie wiem, prad wylaczyc czy co, ale widze, ze wszystkie obowiazki spadaja na Ciebie i juz nie dajesz rady, kurde, sama nie wiem co w tej sytuacji, czy maz sie nie poczuwa, ze powinien zajac sie tez domem... losie, co to sie dzieje, nie pomyslalabym nigdy, ze tak moze byc...
Gość matiiaga
Witajcie dziewczynki nie bardzo mam czas pisać i czytać bo w firmie kryzys, w domu szał dwóch małych i jednej dużej bestyjki, głowa pęka. Do tego jestem wkurzona bo wypadła mi plomba z zęba przednia dlna jedynka, jestem szczerbata i nie mogę nic jeść normalnego tylko wszystko rzadkie bo boję się żeby ząbek się nie złamał. Mam nadzieję że jutro mnie moja dentystka przyjmie bo długo na tym rzadkim jedzonku nie wytrzymam. majusia jutro ci napiszę co i jak było w ciąży. Dzisiaj idę spać bo jestem okropnie głodna , hi. Buziaczki dla wszystkich. Jutro będę.
Gość Dorota W
Witajcie ! Mam rodzinke w komplecie i powinnam się radować z tego powodu ale,,,,, Wczoraj dostałam wiadomość ,że mój przyjaciel zmarł . Był moim powiernikiem ,poduszką w którą wypłakiwałam się w latach młodzieńczych z wlasnych problemów ,miłostek i wszelkich nieszczęść czy niepowodzeń.Miał zaledwie 42 lata --zmarł nagle na wylew . Mam go wśród znajomych na nk zaraz na samym początku ,chyba 4 z kolei. Krzysiu L
Gość elcias 10
Czesc dziewczyny.U mnie tak sobie...po sobotnim ataku lekow wczoraj bylam wystraszona jeszcze...po poludniu przyjechala mama do nas i milo nam bylo razem ...wygupialysmy sie z dzieciami,duzo gadalysmy az szkoda bylo sie rozstac...wieczorem poszlam ja odprowadzic na przystanek autobusowy mialam leki takie male ale zwalczylam to i poszlam....dalam rade...wiem ze mozna pokonywac lek tylko kiedy jest maly bo z duzym zupelnie sobie nie radze....Moje dzieciaki jeszcze zaziebione daje im witaminy i takie tam starszemu synowi juz duzo lepiej tylko mlodszy teraz ma katar i kaszel a goraczki nie ma apetyt tez ma dobry szczegolnie na slodycze hi hi.Pozdrawiam wszystkich ja sie zbieram bo trzeba syna do szkoly odprowadzic.PA PA ;)
Gość Małgosia1990
Witajcie moje kochane chrabąszcze:) Ja z samego rana na nogach mimo że mam na 11.30:P ale tak jakoś spac nie mogę:P Póki co dzionek i humorek mam dobry oby tak do wieczora zostało:) Jutro lecimy klasowo na film *Popiełuszko* Madziu widok na prawdę cudny, jakby się było w bajce:) Przypomniało mi się dzieciństwo u babci i dziadzia:) Ahh...szkoda tylko że nie jest już tam tak samo bez nich. Hmm a co do trwałej to ona chyba strasznie włosy niszczy. ja planuję przedłużenie włosów na studniówkę:P Dorotko przykro mi z powodu przyjaciela. Ale cieszę się że rodzinkę masz w komplecie:)
Gość krystyna 3
Witam z rana moje kochane U mnie od rana słoneczko świeci ładna pogoda zapowiada się zaraz wybieram się do pulmonologa wyznaczyć sobie wizyte pewnie będzie z miesiąc czekania zobacze jak dalekie są terminy Dorotko to przykre z przyjacielem że też ty zawsze musisz się dowiadywać o takich przykrościach Nefri 77 rozumiem Cię doskonale co ty przechodzisz to naprawde nie mieści się w głowie ale wiesz mój syn też tylko by grał na komputerze a ma 3 letniego syna i parę razy zaobserwowałam że jak dziecko do niego podchodzi i chce się z nim pobawić to go normalnie odpędza bo akurat gra i wiesz co zrobiłam ? Jak kiedyś przyszli z synową do mnie to mu powiedzialam prosto z mostu że jeszcze raz zobacze że się tak zachowuje że komputer ponad wszystko to poprostu pojade do niego jak będzie w pracy i poprostu potrzaskam kąputer a on na to że najwyżej odkupie jak potrzaskam a ja powiedziałam że napewno nie i nic mi nie zrobisz t uwierz mi że tak bym zrobila teraz jest już lepiej Ale tak po prawdzie to te kąputery kurde to żeczywiście tylko na zgube rodzin wymyślili i te cholerne gry nawet nie wiesz kotuś jak ci współczuję tej sytucji a zarazem podziwiam jesteś wspaniałą matką jak widze Nie załamuj się prosze Cię Może latem gdzieś wyjedz z dzieciakami i zostaw męża na 2 tygodnie może jak się przekona że obiatków po pracy nie będzie doceni Cię troszke trzymaj się kochana Pozdrawiam wszystkich miłego dnia kochani
Dzień dobry U mnie przeurocza pogoda, słoneczko świeci i jest faaaajnie :) Już troszkę czuć wiosnę w powietrzu. Wczoraj prawie cały dzień przelezałam, poprzednią noc zarwałam, będąc u znajomych i wczoraj byłam jak śnięta ryba. Za to dzisiaj już jestem pełna werwy do pracy, właśnie zaraz jadę. Dorotko przykro mi z powodu śmierci Twojego przyjaciela, taki młody człowiek. Ale cóż my możemy.........w tej jednej kwestii, nie możemy nic.......:( Madziu lepiej już ze zdrówkiem? A jeżeli chodzi o trwałą to powiem Ci, że teraz można zrobiś taką lekką, na grubych kołkach, płynem bardzo deliktnym ( obecne płyny już nie niszczą włosów )takie połamane loki wychodzą, fajnie to wygląda i praktycznie nie ma z nimi dużo pracy. Rano tylko trzeba wgnieść piankę do włosów kreconych i tyle. Fryzura wydaje się gęstsza. Moja koleżnka sobie zrobiła, też ma cienkie bardzo włosy i wygląda super. Oczywiście cały czas stosuje odżywki i co 2-3 miesiące powtarza ten styling, bo robi tak delikatnie. Zresztą to obecnie modna fryzura- takie połamane loki, jak ja to nazywam. Nie wiem czy wiesz o czym mówię. Bo to nie mają być takie drobne loczki jak to dawniej się robiło, zresztą jak dobra fryzjerka to wie o co chodzi. :) Nefri a Ty, zdrowa ? Już lepiej się czujesz ? Małgosiu czyżby rodzice zmienili zdanie na temat internetu , czy mi się wydaje, że miałaś nie mieć ze względu na brata ? Pewnie im przeszło :) Kończę już kochani, odezwę się później. Pa
WITAJCIE kochane ,teskniłam za wami !!Zyje i tylko jeden raz potrzebny był xanax !!!!!!! DAŁAM rade kochane ,podróż cieżka ,w ta strone do paryza padało ,ale dziewczyny dały rade i nie marudziły .POGODA W paryzu wiosennna ,ludzie w sandałkach ,krokusy juz kwitną ,było napradw ciepło 14 stopni ,jeżdzilismy wszedzie metrem i naprawde na max zwiedzaliśmy .Z ATRAKCJI NIEPRZEWIDZIANYCH KUPIŁAM SMIERDZACY SER ,KTÓRY ,NAM ZATRUŁ DROGE . NIE czytałam was jeszcze zrobie to pózniej ,pa kochane. DZISIAJ WZIEŁAM TA TABLETKE i juz czuje sie dziwnie ,ale musze przetrwac .
Czesc Dziewczynki! Dorotko,bardzo mi przykro z powodu smierci twojego przyjaciela,trzymaj sie kochana! Freciu,jak fajnie ze wrocilas!widzisz,dalas rade,super!a w tych sandalkach to tam nie za wczesnie?rany,ale tym Francuzom fajnie jak juz tak cieplo maja. Madziu,nie obcinaj wlosow bo szkoda.najwyzej koncowki troszke i moze niech ci fryzjer pocieniuje delikatnie tak zeby wygladaly na geste.ja kiedys mialam dlugasne wlosy i nakrecalam na papiloty,super wtedy wygladaly,az sie ludziska pytali co robie ze mam takie ladne.jak to co,ciezko pracowalam zeby wygladaly na ladne.tak wiec nie obcinaj Madziu,dobry fryzjer na pewno cos poradzi. Majusia,ty sie kochana nie boj komentarzy na nk,jakies idiotyzmy moga napisac tylko polmozgi,a taki komentarz zawsze mozna usunac.zreszta nikt znajomy na pewno nie napisze ci niczego glupiego,a ci co wchodza z ciekawosci to raczej nie komentuja.raz syn mojej kuzynki wpisal mi glupoty,to usunelam i tyle.tak wiec do dziela!moje gg-13937721 i tu mozesz mi przyslac namiary na siebie. Elcia,brawo!udalo ci sie zwalczyc lek,pokonasz jeszcze nie jeden! Nefri,paskudna sytuacja z tym twoim chlopem.my wszystkie poinnysmy wparowac do was i dac mu lomot.postanowilas dla dobra dzieci wytrzymac ta sytuacje,wiec trzymam kciuki,zebys miala duzo duzo sily,zeby to zniesc.
Gość malenka
dzien dobry kochane słoneczka u mnie po staremu wstałam rano z pieskami na spacer ,sniedanko i wykąpałam sie a teraz zateskniłam zeby Was odwiedzic,jestem dumna z siebie tylko sie nie smiejcie ale udało mi sie kupic pierwszy raz cos przez allegro - pilot do telewizora a spanikowałam bo nie wiedziałam jak zaznaczyc forme płatnosci i poprostu jupiłam i napisałam e-maila do tego pana odpisał mi i juz go wysłał jestem tak w pełni zajerestrowana dostałam nawet list pocztą z kodem tak ze musze uwazac zeby nie zakupic w opcjach kup teraz jakiegos supert autka bo jaja by były... pozdrawiam wszystkich i zycze miłego dnia
KOCHANE ile czytania mialam ,DOROTKO to smutne utracić przyjaciela .NIEWIEM KTÓRA TO PODAŁA PRZEPIS z gumką ale go podchwyciłam .JA MIŁAM CLORANKSEN TEN LEK MNIE WYCIĄGNĄŁ Z DOŁKA ,NIEMIAŁAM ZADNYCH dolegliwości ubocznych . Dzisiaj nie najlepiej bo piewrwszy raz te tabletki ,ale nie poddam sie. DORMA JAKas jazda z synem w tej nowej szkole ,muszisz mi opisac na gg.IWONKO trzymasz sie kochana ,buziak ,krysiu juz opadły emocje po weselu ,a córka zadowolona . DOROTKO a adamka walke miałąs z atrakcją!PA kochane ide sprzatac.