Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Elcias typowy napad paniki . Staraj się wtedy myśleć o czymś pozytywnym , i powtarzać że to tylko nerwy , nic mi przecież nie będzie . A ja zaraz będe wyć , kopać itp. Mam już serdecznie dość dzisiejszego dnia - właśnie zepsuła się pralka , nawet nie wyprala się pierwsza partia zarzyganych betów , poleżały sobie tylko w wodzie i tyle . Facet do naprawy będzie dopiero jutro , i nie wiem co z tego wyniknie . A do jutro łazienka będzie cuchnąć . Mam już dzis DOSC !!!
Witajcie Kochani! U mnie dzisiaj tako, nie najlepiej, nie najgorzej, nie umiem się określić, mam ostatnio problemy z żołądkiem, w szkole pije wodę, zjem zawsze jakąś bułeczkę, ale chyba przez zimną wodę zaczyna mnie boleć żołądek, strasznie dusi tak, no straszny ból, tylko odliczam czas do końca ćwiczeń, teraz zjadłam ciepły obiad i herbata i przeszło, aj :(( Dagmarka, napiszę, a mama raczej na forum nie zasiądzie, ale widzę, że źle się czuje, mówi, że dusi od kilku dni w klatce piersiowej, tak mi jej żal, mi troszkę lepiej, a teraz ona znowu, zauważyłam, że co raz to wraca, ja nie wiem, wtedy kiedy jest problem to nic nie dolega, a kiedy jest ok, to nagle coś dolega, nie czaje juz tej nerwicy. Dorotka, w koncu Tobie tez należą się ferie, odpoczynek :)) wiec spokojnie spij nawet do 10 hehe, ja tak w ferie mialam niekiedy, w koncu czasami mozna :P Nikos, no podejrzana sprawa, nie wiem, ale wg mnie to dziwnie wygląda, skoro teraz nic do Ciebie nie czuję, albo źle odebrałam, to stopniowo zacznie czuć? Hm... chyba nie rozumiem, albo coś tu jest nie tak, ale nie okazuj, że aż tak bardzo Ci zależy, bo to nie jest dobre rozwiązanie... tak czy siak powodzenia!! Dandy, dokładnie, w każdej szkole znajdzie się taki zonk, że tak powiem, nie wiem, mi na studiach jest poki co ok, ale staram sie nie przyzwyczajac do tych ludzi, bo Ci znajomi to wciaz sie wymieniaja podczas takich edukacji... w ogole mam mniejsze zaufanie, po tym jak sie zawiodlam na tylu osobach... no, ale nie warto wracac :)) Nati, śliczna myśl :)) buziaki przesyłam!!! Nefri, a może Twoja córcia ma chorobe lokomocyjną?? Moja mamcia ma i zawsze wcześniej zażywa lek, ale wg mnie nic co ludzkie nie jest obce, jestem wyrozumiała i jako Pani jeżdżąca taxi zrozumiałabym to... było mineło, niestety, ale w życiu wszystko się zdarza... buziak do góry :)) Ewa witaj!!
Gość elcias 10
dzieki za odpowiedz Nefri uspokoilam sie....a tak przy okazji to masz dzis nie zly dzien .....glowa do gory bedzie ok a lazienke poprostu musisz wywietrzyc i tyle....Magda1989Wszystko bedzie dobrze z mama trzymam kciuki.Pozdrawiam wszystkich
Do Ewy Ewa nie przejmuj się, też tak nieraz miewam z ta uwagą :) No cóż jest nas sporo i czasami mozna sie poczuć niezauważonym, mi też się zdarza i niezauważyć (chociaż staram się) i być niezauważonym. Głowa do góry. A wogóle to co Twojemu mężowi odwaliło z tymi narkotykami, żeby mu się nie zaczęło tak zdarzać częściej bo będzie problem. Ewa pogadaj z nim. Trzymaj się:)
witam! nie wiem czy dobrze trafilam bo w zasadzie to nie wiem gdzie powinnam pisac i szukac wyjasnienia:( od zawsze narzekalam na bol glowy -bo kogoz on nie dopada...ostatnio jednak moj bol stal sie bardziej niepokojacy dla mnie. głowa boli mnie bo jednej stronie tylko (lewa) jest to nie bol nawet a ciagly ucisk scisk czasem mrowienie i dretwienia...nie jest to cala polowka lewej strony a tylko konkretnie maly kawalek na srodku głowy i blizej czoła mniej wiecej do tego dochodzi ucisk na skroni czasem czuje ze boli mnie oczodól i oko..brew bardzo denerwujace uczucie:(:( bylam u lekarza ktory skierowal mnie do okulisty badanie nic nie wykazalo poza mala wada wzroku (+0.5 lewe oko) badanie dna oka wporzadku.potem zostalam skierowana do laryngologa ktory rowniez nie stwierdzil zadnych niepokojacych zmian uszy i zatoki wporzadku.nastepnie wizyta u neurologa ktory po dokladnym zbadaniu mnie rowniez nie stwierdzil zadnych niepokojacych objawow-jego diagnoza to bóle klaserow i migrena napieciowa. powiem jednak szczerze ze nadal sie boje i obawiam czy ci lekarze maja racje i naprawde nic mi nie jest (moze mam guza albo tetniaka ktorego nie wykryli). zastanawia mnie dlaczego nie skierowali mnie na rezonans albo przeswietlenie głowy? a moze powinnam isc znowu do lekarza i zarzadac te badania a moze sama powinnam je zrobic prywatnie....co o tym myslicie? a moze zaufac lekarzowi ?....prosze o porade...moze ktos z was ma podobne doswiadczenia
Gość Dorota W
Dziewczynki ,które do mnie na gg pisały !!!!!---przepraszam ,ze nie odpisałam :( Zostawiłam w kuchni laptopa włączonego i poszłam na górę do pracowni przy normalnym kompie troszkę popracować (tam gg wyłączone)wiec nic nie słyszałam . Już jestem cała Wasza bo na dziś skończyłam pracę! A teraz Wam coś napiszę! Wypiłam o 15 -tej prawdziwą kawę! huraaaaaaa !!! i nic się po niej nie dzieje -huuuuraaaaa! O rany jaka była dobra --a ten boski zapach ymmmmmm!! Postanowiłam sprawdzić co sie będzie działo ---jest ok hurararararaaaa! Normalnie cieszulkam się jak małe dziecko z nowej zabawki hiihhihi Freciu Tobie życzę samych przyjemności podczas pobytu w pięknym Paryżu!!! Będę o Tobie myślała .Wracaj do nas cała i zdrowa i uśmiechnięta z cudownymi wrażeniami! Ewuniu ja przeoczyłam Twojego posta.Przyznaję się bez bicia .Nie masz o co się gniewac bo to sie zdarza.Wielokrotnie przeocza się posty po prostu przez nieuwagę! Iwonko pamiętam o Tobie i napiszę ale chyba na gg Elcias jak się teraz czujesz? Madziu całkowicie się zgadzam z Twoją odpowiedzią do Nikosa. Buziaczki! Nefri oj strasznie przykra sprawa z tym wypadkiem w taksówce ale nie ma co się tym przejmować ,ponieważ specjalnie nik tego nie zrobił:) Nie jeden raz pewno jakiś pijus do tego auta facetowi narobił .także gościu jest w tych sprawach doświadczony! Dagmarka załatwiam Ci zaproszenie do programu*Gwiazdy tańcza na lodzie *hihiihihihihhihihihii
Gość krystyna 3
Witam dziewczynki Wiecie ciężko się jest przyzwyczaić do myśli że zostało się już tylko z małżonkiem i napwewno z utęsknieniem będę czekała na odwiedziny córuni. Od wesela syna mineły już 4 lata i jakoś się przyzwyczaiłam ale wiecie jak to jest zawsze to inaczej jak córka odchodzi z domu choć dzieci kocha się jednakowo Zawsze rano zaczym córunia wychodziła do pracy wstawałam roiłam nam poranną kawe i piłyśmy sobie rozmawiały o wszystkim a terza będzie mi tego bardzo brakowało Wiem że do wszystkiego można się przyzwyczaić ale to trochę czasu musi upłynąć żebym się przyzwyczaiła i pewnie jeszcze nieraz łezka zakręci się w oku ale coż takie jest życie cieszę się że jest szczęśliwa. Dorotko pewnie ta kawa smakowała jak nigdy prawda super że się nic nie działo Freciu 3 Oczywiście że mogę odetchnąć że wszystko się udało że ja dałam rade ale tęsknota za corunią i tak pozostanie buziaczki Dagmarko 222 Miło przeczytać że dobrze się czujesz z nami na forum i tak powinno być buziaczki Nikoś witam na forum i pozdrawiam Nati Pozdrawiam i buziaczki kochana Nefri77 Nie przejmuj się kochana pralką naprawisz i będzie dobrze to taka złośliwość żeczy martwych buziaczki Magdziu 1989 pozdrawiam buziaczki Majusia Witam Ciebie też na forum i pozdrawiam Iwonko Pozdrawiam Cię kochana dalam rade i bardzo się ciesze że wszystko się udało że nie miałam trzęsawek bo ich obawiałam się najbardziej Buziaczki Dandy Cieszę się że podobają ci się zdjęcia to tylko takie co syn robił ale będą jeszcze inne POzdrawiam kochanie Czarna 68 wracaj do zdrowia bo przeciesz musimy się wkońcu zobaczyć przeciesz dzieli nas tylko kilkanaście minut jazdy od siebie kuruj się kochana zdrówiej szybciutko buziaczki Gosieńko 1963 Pozdrawiam Cię serdecznie Buziaczki napewno o kimś zapomniałam jak zwykle ale wszystkich serdecznie jeszcze raz pozdrawiam ściskam was moje kochane buuuuuuuziaczki dla wszystkich
Czesc dziwczynki,wszyyyystko przeczytalam, widze ze poruszylyscie kilka tematow,a ja nie wiem od czego zacząć.Wiecie co wracajac do tematu pani doktor ktora skrytykowala to forum to troche ja usprawiedliwie,poniewaz ona jest przekonana ze my tu tylko nazekamy, a tak nie jest przeciez,ale poznalam kiedys przez internet pania ktora potrzebowala pomocy i ja chcialam byc tą pomoca jednak zauwazylam ze ona tylko nazekala,wszystko bylo zle,straszne i dolowalam sie wiec zrezygnowalam z tego typu pomocy bo faktycznie mnie to dolowalo,ale was uwielbiam i zaluje ze ostatnio mam mniej czasu,pomagacie mi bardzo,czuje w was bardzo inteligentne i fajne babki z taka małą przypadloscia jaką jest nerwica.....Moj syn zachwycony nową szkolą ,dziecko odzylo,ale ja mam wiecej pracy,a dzisiaj stwierdzilam ze musze wzasc kogos do srzatania bo nie daje rady a jestem pedantką,znacie kogos fajnego?FRecia a ty spakowana juz jestes?Dorota taka mala kawa a jaaak samkuje co?Iwonko dzieki za pamiec,Elcias takie napady sa normą ,przyzwyczaj sie do tego,Magdus a twoj zolądek co tak swiruje,?Witaj kala jesli masz tak sie wykanczac to zrob sobie tomografie ,uspokoisz sie ,caluje was dziewczyny
Hej kochani:):** Ja wlasnie sobie weszlam na neta:) cos mi internet szwankuje;/ Madzia nic mi nie doszlo! Nie wiem co jest z tym gadu;/ No chyba sie zapisze do mam talent:) albo gwiazdy tancza na lodzie buhahahaha Ewka dokaldnie Dorotka ma racje to przez neiuwage nie przeczytalismy posta! czasem sie tak zdarza!! Dorotka czekam na to zaproszenie:):) hihi Kawke wypilassss oo superrrrr:) Witaj Kala:) Sluchaj powiem Ci szczerze ze jakis czas temu tez mnie bolala glowa non stop;/ i tez sie balalm bylalm u lekarza i dal mi tabletki jakies na migrene i jak narazie odpukac lepiej! Mi tez tak pulsowala straszny bol;/ masakra;/ Powiem Ci tak ze moze lekarze maja racje moze po prostu to przez stres|! Bo sie martwisz ze cos Ci jest! im bardziej o tym myslisz to bardziej boli! Ale jesli Cie to uspokoi to idz prywatnie i zrob dodatkowe badania! Trzymaj sie:)
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. Udało mi się i nie jadę na wycieczkę:D Uff nie będę musiała się męczyć z moją klasą na wycieczce:D Mam na prawdę wspaniałą wychowawczyni. Można z nią o wszystkim porozmawiać. Zapytała mnie dlaczego tak bardzo nie chcę jechać, no i powiedziałam jej dlaczego. I powiedziała mi że mnie rozumie i nie będzie problemu skoro nie chcę jechać. Troszkę mi jednak szkoda tego wyjazdu bo ominą mnie zakupy w centrum handlowym:( A chciałam sobie kupić parę fajnych rzeczy.Teraz takie promocje w warszawskich sklepach. No ale cóż trudno się mówi.Była mnie już delikatnie mówiąc wnerwił:/ Dandy wiesz co myślę, że ta zazdrość jest po części spowodowana nieświadomie przez rodziców. Dzieci patrzą że rodzice są dumni z tego dziecka które ma dobre oceny i rodzice których dzieci mają słabsze oceny ciągle stawiają im na wzór te z dobrymi ocenami. I tak rodzi się zawiść u dzieci. Nikos wiesz taka mała rada póki ona nie zapomni o tamtym nie angażuj się za bardzo, żebyś później nie cierpiał. Ja za bardzo się zaangażowałam i teraz mam co mam.
Gość Iwona P.
wITAM)))*** Ja na chwile,kiepsko sie czuje,od wieczora jakis niepokoj,zmywalam naczynia od kolacji,no i takie uczucie mialam ,ze mi sie slabo robi,,,,,nie cierpie takich chwil jak mi cos jest,mysle ,ze jutro bedzie ok.... Pozdrawiam i dobranoc,buski.
hej słoneczka! Dorciu kochana a jaką pijesz kawke bo ja jak zaczełam spowrotem pic kawe to juz tak zostało pije małą rozpuszczalną z kilkoma kroplami mleka i jest ok ciesze sie razem z Toba wiem jak to jest kochana WRACASZ do zdrówka gratuluję!!! ja juz po kąpieli poogladam jeszcze cos smiesznego na you to bee pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy pa całusy dla wszystkich!
Gość krystyna 3
Witam z rana U mnie jakoś leci Wiktorio Witam oczywiście że można cytować jeśli chcesz komuś odpowiedziec na posta pozdrawiam Iwonko co się dzieje ale wiesz te uczucie że się może zemdleć to tak jest i przy nerwicy i przy innych schorzeniach ja tak mam i sama nie wiem czy to od nerwicy czy od kręgosłupa szyjnego i żaden z lekarzy nie jest w stanie mi odpowiedzieć na to bo przyczyna moze być po obu stronach trzymaj się kochana buziaczki Freciu 3 Ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz trzymaj się kochana Nefri zdróweczka życzę mam nadzieje że ta choroba w końcu odpuści pozdrawiam Dorma mnie to forum też bardzo pomogło poznałam tu super osoby zawsze pomogą podtrzymają na duchu a przede wszystkim można tu o wszystkim napisać co nas dręczy bo przeciesz nie wszyscy zdrowi nas rozumieją jaka to choroba i jak można się czasami fatalnie czuć a są tu osoby borykające się z tą chorobą wiele lat a że czasami trafiają na forum ooby takie że ich celem jest pośmiać się z naszej choroby to trudno ale jak szybko się pojawiają tak szybko znikają i np ja nic sobie z takich osób nie robie nie znają tej choroby i gówno o niej wiedzą Pozdrawiam Cię serdecznie Małgosiu szkoda że zrezygnowałaś z wycieczki troszke byś się rozerwała ale to ty decydujesz i wiesz najlepiej czy dałabyś rade Buziaczki Kochanie Pozdrawiam całą reszte forumowiczów miłego dnia wam życzę wszystkich Pozdrawiam
Witajcie skarby . Postaram się jakoś dziś pisać , ale czuję sie okropnie ( czarna a ty ?). Gorączka całą noc nie odpuszczała , potworny ból mięśni ( nawet palce u nóg mnie rwały ) . Dziś goraczka tylko 38 ,ale czuje się fatalnie , mam tylko nadzieję iż facet tą pralke naprawi . Wszystkich mocno ściskam ( ja nie pamiętam każdego po nickach jak Dorota i Iwona _ co wy bierzecie na pamięć ).
Gość Dorota W
Witajcie Forum już tętni zyciem a ja cholerka dopiero wynurzyłam sie z wyrka.No to sobie nie żle pozwalam Wczoraj wieczorem zadzwonił mężulek z miłą niespodzianka!! Przylatuje na tydzień już w tą niedzielę rano!!! Zmykam sie ubrać ,potem napiszę!
Witajcie babeczki,ide do pracy o 14 wiec mam chwilke wytchnienia,Iwonko ja dzisiaj czuje sie jak pjana,moja temperatura to 35,5....tak mam zazwyczaj,musze sie pozbierac bo przeciez mam klientki dzisiaj.Krystyna a ty co dzis porabiasz,widze ze lepiej u ciebie,super,Dorotka juz szykuje sie dla mezusia,Frecia pakuje coreczki na wyprawe,widze was swoją wyobrażnią,mysle ze ktos stworzylby super scenarisz na film ktory bylby hitem w dzisiejszych czasachpt,,Luzne rozmowy o zyciu z chorobą,,patrzcie jaki jest tutaj przekroj osobowosci,problemow,radosci,smutkow,caly swiat kobiet na kawalku strony internetowej,to bardzo ciekawe nie uwazacie/ja wogole mam wrazenie ze ktos czyta nasze wypowiedzi i je notuje,jest takim cichym obserwatorem....ale mi wyobraznia pracuje co?ale pomyslcie ile tutaj jest madrosci zyciowej,na tym naszym forum,moze zarobilybysmy kupe kasy na opublikowaniu naszych postow co wy na to?