Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nikos !!! Nie opowiadaj bzdur , co się dzieje że masz takiego doła ? Elusia !!! Moja psycholożka jak chodziłam to mówiła że jeśli czuje iż forum mi pomaga to dobrze .Ja mówiłam że my nie tylko piszemy jak nam żle i takie tam dołujące rzeczy , ale też piszemy o różnych fajnych sprawach . Ja dzięki forum czuję że nie jestem sama . Nie mam koleżanek ( te które miałam mają inne spojrzenie na świat odkąd mamy dzieci ) i ciągle czułam że nie mam z kim porozmawiać .
Gość Iwona P.
Elciu jestem w szoku,jak ta twoja pani psycholozka mogla cos takiego powiedziec o forum,chyba sama nie ma doswiadczenia z nerwica,powinna sie cieszyc ,ze starasz sie codziennie nie nakrecac,myslec pozytywnie,a ona doluje cie,,,normalnie smiechu warte to jest.......ja pamietam jak zaczelo mnie brac z nerwica,te okropne ataki paniki,pani doktor powiedziala mi ,ze mam razem z moimi panami ogladac mecz,co powiem szczerze nie bardzo siie udzielam w nim,denerwowalo mnie to,wolalam siedziec w necie na naszym forum i pisalam i pisze nadal o wszystkim ,sa dni takie ,ze mam dosc wszystkiego ,chodze smutna i te forum mi pomaga,wszystkie dziewczyny pomagaja sobie wzajemnie,wiem ,ze zawsze moge liczyc na wsparcie tutaj,,,,,,,ale nie wiem jak ty naprawde to odczuwasz ,,,,,,,napewno jestes spokojniejsza i masz usmiech na twarzy co???..wiec glowa do gory kochana. Malgosiu ,juz tak dobrze bylo z twoim samopoczuciem,no kurde ,co sie dzieje kochana??,usmiechnij sie prosze!!!!! Czarna kuroj sie kochana,,,,,,, Freciu skarbie moj,widze,ze nie zaciekawie sie czujesz,,,,,,kurde nie wiem co powiedziec,moze ten wyjazd zmieni twoj nastroj i poprawi samopoczucie,,,,,,bedzie dobrze kochana...Wiesz nie ogladalam wczorajszych ,,Rozmow w toku,ale moge sie domyslec jakie problemy dzieciaki sprawiaja ,moj mlodzieniec od niedzieli na 100% sie zmienil,,caly czas rozmawia ze mna,nie do poznania jest,moze dlatego,ze dostal pieska jorke na urodziny,jaki cukiereczek z tej psinki,,,Iwi na nia wolamy,ma pol roku,grzet ma czarny,lapki jasno brazowe i pyszczek taki sam,taka slodka jest ... Madziu milo bedzie jak twoja mama dolaczy do nas.... Nefi duzy plusik masz u mnie,ze tak czesto jestes na forum od 2 dni,brawo kochana,,,,,,,,a jak tam u meza w pracy ?? Nikos witaj,co z toba sie dzieje,ze takiego dola dostales co???,mysl pozytywnie, Ewuniu widze ,ze myslisz slowami swoimi a nie psycholozki,masz racje to ty masz prawo wyboru co ci pomaga,tak trzymaj, Dorotko napisz jak polegaja grupowe terapie,ja dotychczas nie uczeszczalam bo u nas nie ma ,ojca kuratorka kiedys mi proponowala chodzic na takie rerapie rodzin ,w ktorych naduzywa sie alkochol chodzilo jej o to ze ja jestem niby poszkodowana przez ojca alkocholika,sa tam zony alkocholikow i dzieci ale czy mnie to akutarat interesuje sama nie wiem,,,,, Malenko co tam z mama twoja czy wszystko dobrze jak sie czuje?? Gosiu,Krysiu a gdzie wy sie podzialyscie dzisiaj?? Dormo cieszy mnie to,ze choc jestes bardzo zmewczona zawsze cos napiszesz, Dagmarko wszystko bedzie dobrze kochana,poki co odpoczywaj....... Nati kochana a co u ciebie?? Dobranoc moje kochane...paaaaaaaaaa.buziolki.....
Iwonko mnie na terapię DDA czyli Dzieci Doroslych Alkoholików wysłała kiedys lekarka ale okazalo sie ze moja nerwica nie wynikla z picia mojego ojca. mialam 4 spotkania z dziewczyna ktora byla moja rowiesniczka i czulam sie dziwnie opowiadajac jej w swoim zyciu, w koncu jakos sie przemoglam. ale po kilku razach ta laska sama doszla do wniosku ze miałam zbyt słabe relacje z ojcem zeby mogl wplynac na moje zycie, na nerwice i na to co sie dzieje teraz. ale moze spróbuj, na pewno nie zaszkodzi, przymysl sprawe. ja przynajmniej dowiedzialam sie ze moja nerwica wynika zupelnie czegos innego. A poza tym dziewczyny wyobrazcie sobie jaki ja przezyłam szok w sobote. moj maz poszedl na piwo z kolega, a ja ze znajomymi na impreze. jak wrocilam do domu on juz lezal w łózku, troche pijany ale do tego ...............naćpany !!!!!!!! wziąl jakas tabletke ktora mu dal kolega. boze stary kon 33 lata a jak gowniarz. normalnie szok, pierwszy raz zdarzylo mu sie cos takiego. ja juz nie mam siły..........................
Gość krystyna 3
Witam kochaniutkie po południu napisze teraz jade do wnusia bo oszaleje w tym domu w czterech ścianach Czarna 68 wracaj do zdrowia Buziaczki Jak wróce napisze posta ostatnio zaniedbałam forum wybaczcie POzdrawiam wszystkich serdecznie
Hej kochani:):* Ja wstalalm wlasnie i teraz mam caly dzien wolny:) czytalalm posty wlasnie:) Elcias ja juz rozmawiallm z Toba na yten temat na gg :) kochani ja tez juz slyszlalm takie slowa ze przez forum mi sie pogarsza i wogoel ze nigdy ztgeo nie wyjde jak bd sie nakrecac i takie tam! Ale ja mam to gdzies co mowia inni ! Powiem Wam cos owszem sa takie fora *choc sama z nich nie korzystalalm* ze napewno nie pomagaja nam! Ale to ze do Was trafiallm to sama radosc1 Wy mi pomagacie:) Dzieki Wam wiem ze bedzie wszystko oki:) Najbardziej kazda z Was i kazdy mnei rozumiecie bo tez macie z tym do czynienienia! Co moze na to powiedziec osoba ktora nigdy nie spotkala sie z nerwica!? No co wlasnie nic! Takie osoby tylko moga nam wspolczuc darzyc miloscia itp Ale nigdy nie przekonaja sie jak to jest! RTo tak jak z cukierkiem dopoki nie sprobujesz jaki ma smak nie bd wiedziala! Ja mam w Was wsparcie i wogole tyle radosci mi dajecie ze szok:) hihi Madzia czekamy na Twoja mame:):* Madzia nie psiallm na gg bo cos mam z netem;/ odezwij sie jeszcze raz bo wzielo mi Twoj nr;/ Nikos jak dzis sie czujesz? Jestes na nk? Malgosia jak samopoczucie kochana? Krysiu jak wrocisz odezwij sie:):* Milego pobytu u wnuczusia:):) Frecia kurcze widze ze Twoje samopoczucie jest nie najlepsze;/ kochana wiem ze to zabrzmi banalnie ale wiem ze bd dobrze:) Musi byc:) Pozdrawiam wszytskich:)
Gość Dorota W
Witam ! Przez te ferie całkowicie się rozleniwię! Chłopaki spią do samego południa w domu cisza i śpię jak suseł wnet do 8-mej. Obiecuję sobie codziennie ,ze w kolejny dzień wstanę wcześniej ale kończy się tylko na obietnicach. W sumie robota nie zając ,nie ucieknie ale co za dużo to nie zdrowo. Krysiu to masz rację z tym zaniedbywaniem--mam nadzieje ,ze sie porawisz hihihihii Dagmarko ja też wielokrotnie to słyszałam na samym początku ale sama widzisz ,ze jest ok -czuję się rewelacyjnie i uważam ,ze po części jest to zasługa znajomości z Wami! Freciu jak się czujesz?
Gość czarna68
Czesc kochane!!! Noi poddałam sie chorobie-39 goraczki nadal-cholera.Siedze dzis w domu ,ale potem musze przywiez sobie prace do domu.Raz mi zimno,raz gorąco ogólnie beznadzieje byle tylko nie brac antybiotyku.Leze dzis grzecznie w łóżeczku moze do jutra sie wykaraskam.Moze macie jakies domowe sposoby jak pozbyc sie kataru? Nie moge brac lekow bo moje jelita tego nie znosza faszeruje sie czosnkiem ale to guzik pomaga. Buziaczki dla wszystkich!!!!
Hiii Kochani! Byłem wczoraj u dziewczyny, i jakoś tak przez chwile wzięło nas na poważne tematy o związku między nami i tak dalej... Powiedziała mi że miała przez rok chłopaka, który ją niestety zranił a ona dawała z siebie wszystko jeżeli chodzi o uczucia do niego, i prawdopodobnie jeszcze coś tam u niego zostało z tych uczuć. Wie że jestem w niej na maksa zakochany, i stwierdziła że muszę jej dać jeszcze dużo czasu żeby wybudziła się z tam tego snu i potrafiła coś do mnie poczuć. Nie przespałem całą noc bo myślałem o niej, dziś jest trochę lepiej ale nie znacznie... :(
hEJ!szkoda ze mnie nie widzicie ,poranny rytuał sie rozpoczął ,herbatka zielona (bo cosik mi śledzie z rana na zołądku lezą) posty przeczytane wiem co u was i teraz moge pisac ,lubię to niezależnie od tego co mówią lekarze ,mam was i wiem ze jak jest zle moge pisać tu albo na gg i to pomoze ,a jesli nie to przynajmniej ktoś z drugiej strony zrozumie. NIKOS DAJ dziewczynie czas ,badz przy niej niech wie ,ze moze na ciebie liczyc ,ale nie badz nachalny ,to potem obraca sie przeciw tobie .PEWNIE nie jedna z nas miała incydenty z chłopakami ,którzy sie narzucali ,byli wszedzie . MOJE dziewczyny bardzo sie cieszą tym wyjazdem ,juz mam dość odpowiadania na te wszystkie pytania ,ale w sumie to miłe ze sie cieszą .PAkowanko niewielkie piżamki ,jakies bluzy na przebranie ,dokumenty i wszystko. DAgmarko bedzioe dobrze ,bierz te leki systematycznie i szczesliwie wracaj. DORMA ciesze sie ze piotrusiwi szkoła pasuje ,tak miało być ,pozdrowienia.DOROTKO narazie dobrze sie czuje ,od wizyty u pani doktor tj,piątek nie musiałam brac xanaxu ,mam nadzije ze dotrwam do tych nowych leków ,pamiętam ze w zeszłym roku ,ani razu nie czułam sie zle w paryzu ,a tam juz wiosna prawia bo zaczynaja kwitnąć forsycje ,wezme w kieszen do was troche!! DZISIAJ na obiad tarta ze szpinakiem !! KRYSIA TEraz mozesz odetchnąć ,prawda . NEFRI U MNIE TEZ JESZCZE FERIE ,a po feriach marta ma duzo zdawania z religi ,teraz uczymy sie piesni po 3 zwrotki ,nieżle .
Gość Dorota W
No Nikos to czekaj chłopulku na to uczucie z jej strony Tylko ,żeby czasem w kim innym nie zdąrzyła się zakochać! Cierpliwości życzę! Jeszcze jedno Uważaj ,żebyś czasem pewniakiem sie dla nie nie stał ,skoro wie ,ze szalejesz na jej punkcie.Taki czarny koń to dobra alternatywa dla niezdecydowanych dziewczyn!
witajcie kochani! Frecia,super pomysl z tymi aniolkami,na prawde!jutro wyruszasz tak?kochana zycze ci przyjemnej podrozy i cudownych wrazen i w ogole baw sie dobrze! Czarna,nie daj sie grypie,zdrowiej! Dorma,super ze twojemu synowi podoba sie w nowej szkole,bardzo sie ciesze. Madziu,Malgosiu,u mnie w szkole tak samo bylo,nie znosilam chodzic do szkoly,bo rozne grupki byly i tylko ploty szly.dla mnie szkola srednia byla wrecz traumatycznym przezyciem.mama namawiala mnie na jakies studium 2letnie po liceum,ale tak mialam dosc ze nie zdecydowalam sie na dalsza edukacje.do dzisiejszego dnia zle wspominam szkole,podstawowke rowniez.w podstawowce byla jakas glupia zazdrosc o to ze mam dobre oceny,nawet wychowawczyni potrafila dobic.moja corka przechodzi przez to samo.nie rozumiem tego,czy to rodzice sa zazdrosni o dobre oceny innego dziecka i w domu cos mowia,a dzieci powielaja ich zachowanie,czy tak same z siebie.nie nadazam za tym swiatem. Dorotko,bardzo sie ciesze ze u ciebie jest tak dobrze.zobaczysz ze poradzisz sobie bez lekow,wierze w ciebie! Nikos,nie pisz tak nigdy wiecej jak wczoraj,a przede wszystkim nie mysl w ten sposob.dopiero zaczynasz zycie,czerp z niego pelnymi garsciami,zyj na calego,zeby kiedys nie zalowac ze zmarnowales je sobie i nie wykorzystales tylu szans.no i czekaj cierpliwie na ta dziewczyne,chociaz jesli on wciaz kocha tamtego,to nie wiem czy warto.przepraszam ze tak pisze ale nie chce zebys zyl zludzeniami,a potem cierpial.
Witam kochani Dzisiaj jadę do pracy na 12, więc jeszcze mam trochę czasu. Widzę ogólne wzburzenie na słowa lekarki u której była Elcias, ja też jestem zdziwiona reakcją pani doktor, może Ona czytała jakieś forum inne, napewno nie nasze :) My się wspieramy ciągle i wciąż, rozmawiamy również o pierdołkach różnych i często śmiejemy się z głupot. I to jest super, nawet jak nie mam czasu pisać to i tak codziennie czytam co u Was. Poza tym: * Nie możemy żyć wyłącznie dla siebie. Tysiąc nici łączy nas z innymi ludźmi. I wzdłuż tych nici biegną nasze działania, których skutki tą samą drogą do nas wracają.* Herman Melville. Freciu zazdroszczę Ci tego wyjazdu do Paryża, porób dużo zdjęć, pokażesz nam Paryż i weź w woreczek tego klimatu paryskiego dla nas :) No i wracaj cała i zdrowa do nas. Dorotko, a tam .....należy Ci się też wypoczynek a nie tylko chłopcom, musisz korzystać jak mają ferie i właśnie spać długo. Za parę dni znów się zacznie pobudka raniutko :) A z tymi wizytami u psycholog to tak myślę, że możesz się z nią umówić, że w razie potrzeby będziesz do niej przychodziła, nie muszą to być już tak regularne wizyty jak teraz, ale żebyś miała takie poczucie bezpieczeństwa, ze w kazdej chwili możesz do niej pójść. I zobaczysz jak to będzie. Ale to tylko moja sugestia, decyzję i tak podejmiesz Dorotko sama. Gosiu a czemu nic się nie odzywasz? jak Twoje samopoczucie? Nikos, nie utwierdzaj dziewczyny w przekonaniu, że ma Cię już w garści, niech trochę też będzie *niepewna* Ciebie. Wtedy będziesz dla niej bardziej interesujący, ale oczywiscie trzymaj rękę na pulsie, jeżeli Ci na niej zależy. No i czekaj ..... Czarna kuruj się, jedz czosnek ( ufff ten zapach), pij herbatkę z malinami i wodę z miodem i cytryną. Najlepiej jak byś w łóżku została. No na mnie już czas, idę się ubierać ( jeszcze w szlafroku siedzę he he ) jakiś tam makijaż i jadę. A po południu jadę z mamą wybierać glazurę do łazienki, to będzie wyzwanie!! hahahaha :)) Pa kochani, życzę wszystkim miłego dnia, bardzo miłego :))
Ja polozylam sie i zasnelalm:) co dopiero sie obudzilalm:) bo u mnie to 12 dopiero:) teraz musze cos zjesc:) Czarna bidulko;/ choroba Cie dorwala;/ ojjjj:( ale dasz rade:) polezysz dzisiaj a jutro bedzie lepiej:):* Co do sposobu na katar to nie mam zadnego domowego jedeyne co to czosnek wlozyc sobie do noska! i picie mleka cieplego z czosnkiem i maslem oraz z cukrem! niektorym to pomaga:) na kaszel mam domowy sposob ale na katra niestety nie! Nikos przykro mi ze tak sie styalo:( ale sluchaj napewno jak ona sobie przemysli pouklada wszystko w glowce to wrocicie do siebie!Nie narzucaj sie jej teraz bo ja cos wiem na ten temat! Nie wrato sie narzucac! czas jest najwazniejszy! wszystko bedzie dobrze:) Zobaczysz fajny facet z Ciebie:) Frecia mowisz ze sledzie Ci nie podeszly;/ ojjjj a lepiej juz? Nati milego d jai w pracy zycze:) Pozdrowionka dla wszytskich:)
hej skarby mam juz odwiozłam do domu był to ponoc ból od kregosłupa ale cos nie bardzo mi sie chce w to wierzyc ja mysle ze ja gdzies przewiało ale leki dostała i jest lepiej ,zaraz biore sie za smarzenie rybki na obiadek,u mnie pogoda do kitu pada deszcz ze sniegiem ale poprawiam sobie humor mysla ze jutro do fryzjera ide juz chciała bym wrócic do swojego kolorku zobacze co mi tam jutro wymodzi zycze wszystkim miłego dnia
Witam skarby . Jestem ostatnio dużo bo u nas ferie i dzieciaki nie chodzą na żadne zajęcie , wszyscy się lenimy . U męza na razie zwolnili 300 osób , ale w Warszawie . Mam nadzieję iż on jakoś da rade się utrzymać , zaczął w czerwcu i w kwietniu mają mu przedłużyć umowe .Wczoraj dostał pisemną pochwałe za wyniki . Smieję sie iż zamiast pochwały ja bym wolała żeby dostał umowe . A dziś u mnie fatalny dzien . Pojechałam z dzieciakami do ortopedy , i dupa zbita - termin miałam na wczoraj ( pomieszały mi się dni ) .Czekałam na ten termin 2 miesiące( pierwsza wizyta ) , ale pani w rejestracji była miła i wcisneła mnie na przyszły tydzień ( mam przyjść i powinni nas przyjąć ). A żeby tego było mało wracając taxi ( niestety nie mamy samochodu -a nie wiedziałam gdzie ten ośrodek jest i córa jak nie chluśnie , zarzygała cały tył samochodu . Koszmar !!! Ale jak już dojechaliśmy ( a ciężko było ) to dzieciaki do domu a ja do faceta i szorowaliśmy tapicerkę . Oj strasznie mi go żal jak tak będzie śmierdzieć , co się go naprzepraszałam . A z czego to , to nie wiem , rano wypiuła tylko kakao i nic . 2 lata temu było podobnie .Zadko jeżdzimy samochodami , ale jak już to jest OK . Te dwa razy było z rana , więc nie wiem czy jej się w brzuszku nie ułożyło , czy może ma chorobe lokomocyjną . Teraz zjadła zupke , i na razie nic ( czekam czy będzie powtórka ). Tak więc dzień zaczął mi się fatalnie . Małgosia , Nikos jak tam u was samopoczucie ? Frecia widzę troszkę lepiej . Iwonko ty tak jak Dorota o wszystkich pamiętacie .
Gość dagmarka222
Nefri to nie za ciekawie mialas dzisiaj! kurcze moze cos siadlo na zoladku Twojej coreczce? Kurcze ale jaj mialas dzisiaj nie za ciekawie;/ no ale nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo! Za tydz napewno uda sie z ortodontom:) A kierowca taxi napewno wybaczy:) tak ze glowka do gory:) Malenka widze ze jutro sie nowy kolorek szykuje:) hihi
Gość elcias 10
Cześć....nie wiem co sie dziś dzieje ....pomóżcie sprzątałam i nagle opanował mnie okropny lęk...troche sie przestraszyłam że mi sie pogarsza...ten lęk trwał krótko no parę chwil ale mnie ścieło,co to było....napiszcie proszę