Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki, a dziekuje, przekaze mamie, ale szczerze mowiac, ona malo obcuje z komputerem, wiec musialabym ja poduczyc obslugi naszego forum hehe :) ale dziekuje. Frecia, wlasnie widze, ze tez czyms sie zajmujesz i to pomaga, wlasnie rozmawialam z mama, byla dzisiaj w miescie, zrobili z tatem zakupy i nie myslala o nerwicy, przyjechala i znowu nie bardzo sie czuje, wlasnie chyba to na tej zasadzie funkcjonuje, jak nie ma zajecia, to jeszcze bardziej to lapie, jakis taki atak ;/ dobrze, ze juz po feriach, bo nie wysiedzialabym w domu... :(
Gość elcias 10
Wiecie co mi powiedziala pani doktor ....ze to zle ze ja z wami pisze bo jak bede miala takie towarzystwo to nigdy sie z tej nerwicy nie wyplacze bo zawsze sie bede nakrecac przez innych.Powiedziala ze jest poprawa ale to jeszcze za malo ja sie staram ...powiedzialam jej ze czasem to na sama mysl ze mam gdzies isc to juz cos mi sie dzieje a ona na to ze po co o tym mysle( dla mnie to normalne ze jak gdzies mam isc to mysle gdzie ide bo jak inaczej trafie)i przez to sie nakrecam i jestem sobie sama winna takiego stanu rzeczy ....na walentynki maz chcial mnie wziac do sklepu zeby mi cos kupic a ja wtedy na sama mysl o pojechaniu do sklepu dostalam ataku paniki wiec nie pojechalam (maz to rozumie i nie robi mi wyzutow )a lekarka powiedziala ze zle ze nie pojechalam ze sie cofie i takie tam .....potem powiedziala ze nawet jak teraz z tego wyjde to i tak sie to do mnie wroci...ja chcialam pogadac z nia ale powiedziala ze juz nie ma czasu i na tym koniec .......mam dosc
Gość Dorota W
Jestem jestem moje skarby Obrabiałam fotki i jedną wstawiłam na nk Byłam na terapii--pisałam Wam o tym rano. Jak zwykle czuję się po niej naładowana pozytywną energią.Jak chcecie to mogę Wam troszkę jej przesłać. Oj ,zeby tylko tak już chciało pozostać! Dziś psycholożka oznajmiła mi,że na dobrą sprawę jestem już gotowa aby zrezygnować z naszych spotkań --obiecałam ,ze się zastanowię .Nie wiem jak to będzie bez tyc naszych spotkań --kurcze tyle lat na nie uczęszczam ,ze będzie ciężko zrezygnować.Terapia jest dla mnie bardzo ważna i bardzo pomocna ale skoro jest na tyle dobrze to moze warto podjąć próbę i przynajmniej jeden miesiąc sobie odpuścić Nie wiem ,nie wiem na prawdę mam mętlik w głowie i muszę sobie to przemyśleć Idę na kolacyjkę ,za pół godzinki napisze ponownie
DZIEKI nefri juz w porządku ,zamawiałam zaproszenia na komunie martyny i jakoś zeszło.ELCIAS powiem krótko wzburzyło mnie zachowanie tej pani doktor ,kurcze posłuchaj ,piszac tu nie wkręcamy sie wzajemnie ,tylko wspieramy ,rozumiemy ,a twoja pani doktor chyba cie nie rozumie ,nie ma pojecia jak trudno czasem wyjść,jak trudno sie przemuc .PANI doktor powinna cie wspierac ,nie jesteśmy małymi dzecmi ,które czytaja forum i wzajemnie sie wkręcją ,ja tu znalazłam zrozumienie ,traktuje was jak przyjaciół ....ach trudno to wyrazić słowami ,trzymaj sie kochana !
Gość elcias 10
Kochana Freciu ja bardzo sie ciesze ze tu trafilam i ze was mam bo to daje mi te swiadomosc ze nie jestem sama tu nikt mi nie napisze ze zwariowalam .....tu kazdy mnie rozumie a to bardzo duzo.Przepraszam jesli ktos poczul sie urazony jest mi tak przykro ze nawet nie wiem jak to napisac
Gość Dorota W
Elcia Twoja pani doktor jest przeciwieństwem mojej.Lekarka do ,której chodze już parę lat, wprost przeciwnie --dostrzega w tym forum wiele zalet.Sam zagląda tu od czasu do czasu i czyta a potem zapisuje swoje spostrzeżenia. Nie rozumiem w czym pisanie tutaj moze Ci zaszkodzić.Przecież w cwili obecnej mamy na forum spokój --bo musisz wiedzieć,że bywały tu również nie miłe sytuacje ,które faktycznie ,bardziej wrażliwe osoby mogły zdołować. Przyjazne,bratnie dusze z podobnym problemem rozumieją się doskonale natomiast pani doktor do ,której uczęszcza chyba na ten temat nie wiele wie. No cóż -ma prawo do swojego zdania --Ty również W każdym razie ,przynajmniej mnie pisanie tutaj i znajomość Wami wszystkimi dodało skrzydeł!
Elcia, no ta doktor to jak nie doktor, ale też kiedyś słyszałam na początku nerwicy takie słowa, ale nie pamietam juz od kogo, ze takie forum to wlasnie czlowiek sie wkreca itd. A ja upieralam sie przy swoim i wyszlo na moje. Mowilam moim najblizszym, ze mam WAS i w duzym stopniu to Wy pomogliscie mi!! W bardzo duzym!!! Wiec niech zadna doktorka nie gada durnot, Elcia glowa do gory, moze to faktycznie moze wrocic, ale w jakims stopniu da sie podleczyc, wiem po sobie, bo jest lepiej, nie chce myslec jak kiedys bylo, zreszta pisalam Ci na nk czesciowo o tym. Dorotka, bardzo sie ciesze, ze jest juz lepiej!!! Bardzo, faktycznie moze przemysl, ale np. wg mnie to moze warto tak przedluzac jakby ten czas wolny od wizyty ostatniej, ja teraz mniej wiecej co miesiac sie spotykam z psycholog, ale ona tez mowila, ze jak bedzie poprawa, to bedziemy co raz zadziej sie spotykaly, aby w koncu wyszlo na dobre i do szlo do tego, aby spotkania juz nie byly potrzebne :)
Gość czarna68
hejka dziewczyny! weszlam tutaj tylko na chwilke -bo od wczoraj mam goraczke 39 st. elcias wkurzyla mnie ta twoja psycholożka ,ale nie przejmuj sie nia my cie rozumiemy ,wymien ja na lepszyu model hahahaa niezraz tak jest ze a trzeba przejsc kilka terapii zeby trafic na wlsciwa osoba.Majusia jesli masz n-k to jestem u dorotki moje zdjecie takie jakby w bibliotece napisz do mnie wszystko ci opowiem. Boze mowie wam jak kiepsko sie czuje a nie chce w 3 tygodniu pracy juz byc chora ach lepiej nie mowic wybaczcie moja niedyspozycje ale wiecie ,ze wszystkie was uwielbiam pA!!! kurcze ten post nie trzyma sie kupy ,ale naprawde ledwo patrze na oczy
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. Dzisiaj jakaś smutna i przygnębiona jestem:( Ostatnio strasznie mi ciężko. Jeszcze na dodatek muszę jechać na tę zabździaną wycieczkę:/ Wychowawczyni zapomniała przekazać nauczycielce która trzyma pieniądze za wycieczkę, że ja zrezygnowała, no a teraz po ptakach:/ Na samą myśl że mam jechać na te targi ekonomiczne brzuch mnie boli. W sumie nie tylko sam wyjazd mi nie pasuje co osoby z klasy. Kurcze jak to jest że wszyscy u nas w klasie nie lubią klasy swojej:D
Wiesz, Małgosiu chyba w każdej klasie tak jest, w mojej zawsze były takie grupki, miałam trzech chlopakow w klasie, a dziewczyny dupy za przeproszeniem obrabialy jedne drugim ;/ straszne to bylo, juz czekalam do konca sredniej szkoly, nie lubie takiego czegos, a myslalam, ze zrednia szkola, to ludzie madrzejsi niz w gimnazjum,a tak naprawde przewleka to sie wciaz... i nic sie nie poradzi, no, ale zawsze tez sa fajne osoby i to jest mile :)) a kolezanki z Twoich zdjec, to z Twojej klasy sa? Jak tak to fajnie, wygladaja na fajne dziewczyny :))
Gość Dorota W
Madziu jest lepiej --to fakt ale takie nagłe odstawienie czegoś do czego jestem przyzwyczajona od dawien dawna,może nie wyjść dla mnie na dobre.Moja psycholożka zaproponowała mi to bo musiała ,przecież czuję się o wiele lepiej . Tak sobie myślę ,ze musiała mi to zaproponować aby nie wyglądało ,ze mnie na kase naciąga skoro jest ok. Nie wiem już sama co myśleć Małgosiu przykro mi jak jestes taka smutna Uśmiechnij się proszę! Czarna zdróweczka życze --lecz się co w końcu zaczniesz częściej do nas zaglądać!
Elcias mi to samo powiedziała moja psycholog, ze nie powinnam udzielac sie na forum ani czytac postów, bo przez to rzekomo sama sie nakręcam. nie wiem moze cos w tym jest. ale na mnie takie słowa nie działają i robię co chcę. Lubię tą babkę bo jest konkretna i niczego nie owija w bawełnę, duzo mi pomogła, sporo jej zawdzięczam takze przy nastepnych spotkanaich juz nie mowie o forum bo i po co? i tak bede sie udzielac
Gość Małgosia1990
Nikos daj spokój jaki sznurek jaka klamka?? Chciałbyś w tak prymitywny sposób odejść?? Człowieku dzisiaj jest źle ale jutro będzie super. Ja mam ostatnio dni do bani i jakoś daję radę,uśmiecham się na siłe to prawda ale się uśmiecham;) Dzisiaj na prawie rysowałam rybkę NEMO:P Facet uśmiał się:D
Gość Małgosia1990
Madziu niestety ze ludźmi z klasy i i rodziną wychodzi się ładnie tylko na zdjęciach:D Ja na nich nawet patrzeć nie mogę. Tak to mają mnie w dupie, a jak im potrzeba na kartkówce czy klasówce podpowiedzieć to wiedzą gdzie mnie znaleźć. Są strasznie fałszywe. Mój lekarz psychiatra powiedział żebym się nie przejmowała bo te znajomości ze szkoły średniej są w życiu epizodem a prawdziwe znajomości zaczynają się na studiach:) Dorotko staram się uśmiechać ale kiepsko mi to idzie:(
Witajcie dziewczyny, wybaczcie ze nie pisze ale nie ma dnia abym o was nie myslala,mam totalny zawrot glowy ,zmiana szkoly dla mojego syna okazala sie najlepszym rozwiazaniem, jest zczesliwy, ja mam wiecej pracy bo z dwoch szkol przywoze dzieci,musze kontrolowac wszystko jak w szwajcarskim zegarku,poprostu urawnie glowy, na nic nie mam czasu,pozdrawiam was gorąco,pa
Witam:):* Przepraszam ze nie pisze ale mam problemy z netem! wogoel mnostwo zalatwien wracamy do Pl w sobote:) Kochani u mnie nic nowego nadal sie zle czuje;/ myslicie ze bole lewej reki i dretwienia to sa min nerwobole?;/ Jak sie dzis czujecie ja dzis okropnie;/ chce mi sie spac;/ i slaba jestem;/ Nikos nie gadaj nawet takich glupot! Jewstes swietnym facetem napewno sie wszytsko ulozy:) glowa do gory kazdy ma zly dzien:) Majusia a Ciebie tez bym chciala zobaczyc:) daj jakies namiary:) pozdrawiam serdecznie wszytskich:):*
Małgosiu, to prawda z tym co Ci psychiatra powiedział co do ludzi z liceum, ja nie chcę zapeszać, ale na studiach mam fajnych ludzi w grupie, fakt, że nie znamy się jeszcze aż tak długo, ale póki co jest miło, są ludzie z którymi mniej się rozmawia, ale... oni z tego co zauważyłam sami się odseparowują od reszty, na wielu ludziach sie przejechalam, oj na wielu, wiec teraz tez az tak szybko nie ufam komus... Nikos, przestan! Co sie stalo, az tak zle sie czujesz???