Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotko dostałam zdjecia, dziękuję. Krysiu jaka z Ciebie elegantka, suuuuuper wyszłaś, pięknie wyglądasz na zdjęciu. No córka oczywiście piękna dziewczyna, bardzo podobna do Ciebie Krysiu, zięć też niczego sobie facet :) Wielkie gratulacje .
witam wszystkich i odrazu dołączam sie do życzen spóźnione ale z serca dla wszystkich Gosieniek i Małgorzat!!! wszystkiego najlepszego! u mnie dzien jak kazdy inny aby gorzej nie było witam nowego kolege NIKOSA - będzie dobrze mój drogi razem wszyscy damy rade! teraz uciekam na mój film pa do usłyszenia!
Do Majusi :) Już miałam wcześniej napisać, Majusia nie ma czego zazdrościć, jesteś z nami, po prostu częściej się przypominaj nam pisząc na forum. Wiesz, jest nas dużo i czasami trudno do wszystkich odnieść się osobiście, a nieraz jest tak, ze ktoś napisze kilka razy i już się nie pojawia. Ale naprawdę każdemu jesteśmy przyjazne, Tobie kochanie też :) I jak masz gorsze dni i jak lepsze to zaglądaj do nas i pisz,.Trzymaj się Majusia.
Dandy: Będę próbował, a czytając twojego posta wynika że jesteśmy bardzo podobnymi osobami, też mam straszny problem z nawiązywaniem kontaktów, być może przez dziwne wydarzenia z przeszłości, i dlatego boję się teraz zaufać ludziom. A jak nawiązuje już kontakt to przeważnie trwa to bardzo bardzo bardzo długo gdy się w końcu otworze i pokaże samego siebie. Głowa do góry, akceptuj siebie, i troszkę próbuj się zmienić, a może się uda.. ! :) Dorota W.: Tak, ale mam konto tylko na Myspace. :) Małgosia1990: Jak mi nie ucieknie to być może.. Ja jestem bardzo zamkniętą osobą, dopiero się otwieram gdy ktoś mi poświeci dosyć dużo czasu i jest ze mną sam na sam. Taka osobę umiem obdarowywać miłością i całym siebie od stóp do głów. :) Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie! :****
Gość Małgosia1990
Nikos ja niestety przestałam ufać ludziom. Zbyt wiele z nich mnie zraniło. Jedynie gdzie się otwieram to właśnie forum. Nawet przed psychiatrą w pełni nie umiem się otworzyć. I właśnie przez to jest mi ciężej:( Ostatnio bardzo pogubiłam się w życiu:(
Nikos to fajnie, że masz na Myspace, ale to masz bloga czy swój osobisty profil ? Masz tam jakieś zdjęcia? To może podasz nam adres, chętnie pooglądamy jednego rodzynka tutaj, kiedyś było dwóch panów, ale coś ich nie widać. :) Tu prawie każdy każdego widział fotki, to Ciebie też byśmy chciały zobaczyć :)) A wogóle to dobranoc wszystkim, do jutra. Całuski.
Gość elcias 10
Dzień dobry wszystkim...mam dziś boja jak nie wiem co ponieważ mam wizyte u pani doktor o13.30 spina mnie od samego rana.Znowu sie boje że nie dojadę na miejsce bo coś mi sie stanie.Oczywiście nie jadę sama.Koleżanka zabiera dziś po szkole mojego syna do siebie.Mam stresa bo jak wyjde od pani doktor to mam zrobić zakupy,wykupić leki w aptece i odebrać syna od koleżanki.Ostatnio jak jechałam na wizyte też tak sie męczyłam i wszystko było ok....a co będzie dzis?Pozdrawiam
Witam kochani Ja piję kawkę i pomału zbieram się do pracy :) U mnie 5 stopni mrozu i piękne słońce, pogoda naprawdę fantastyczna. Ale mimo to już chcę wiosnę. Elcias dzisiaj też będzie dobrze !! Nie masz się czym martwić, wogóle nie myśl o tym, że mogłoby być coś nie tak. Dasz radę kochana, głowa do góry. Trzymaj się :) Po powrocie napisz jak było u lekarza. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia, całuski.
na początek serdecznie dziękuje dagmarce za namiry.taki słodki uśmiech na buzi aż żal serce ściska,że to paskuctwo cie nęka.*czarna ciebie prosze o nazwe tych kropli które bierzesz bo ja też odstawiam leki więc może by i mi pomogły.*nati tobie dziękuje za miłe słowa wiesz jakoś bardzo trudno mi się otworzyć.ja jestem strasznie zamknięta w sobie i bardzo wrażliwa,aż czasami jestem wściekła sama na siebie zato bo naprawde potrafie przejąć sie błachostką a pużniej cierpie.mam taki problem chyba dostałam obsesji na punkcie drugiego dziecka może jest to spowodowane tym ,że synuś poszedł do szkoły i ja siedze w domu sama,albo poprostu już niewiem.ale naprawde się nakręcam wyczytałam już chyba cały net na temat ciąży z nerwicą i czy to w jakiś sposób może zagrozić dziecinie,że brałam leki psychotropowe.w mojej głowie na chwile obecną mam tylko myśli czy powinnam,czy dam rade,czy nerwica niewruci w czsie ciąży.aj mam chyba kręćka.całusy dla was wszystkich.a..jak ja moge to też bym chciała zdjęcia z wesela krysieńki córy.tusia73@amorki.pl
Gość Dorota W
Witam! U mnie już po śniegu--nie nacieszyłam się za długo . Dzisiaj mam wizytę u psycholożki a poza tym godzinne zajęcia na terapii grupowej. Samopoczucie dopisuje ,humorek tez ok! Majusia oczywiście prześle Ci fotki z wesela Nie wiem czy wysłałam wszystkim ,którzy o to prosili ,jeżeli kogoś pominęłam to sorki --prosze się przypomnieć ok? Iwonko -wiadomość na gg dostałam i oczywiście nie ma sprawy. Widzę ,ze czytasz co się na forum dzieje ale nic nie piszesz --dlaczego? Nati przyjemnej pracy i miłego dzionka! Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! Pa!
Nati: A to taki profil do kontaktu z ludźmi ze świata, niestety nie blog :) nie mam dużo fotek, ale proszę bardzo jeżeli tak bardzo chcesz oglądnąć :) To ja proszę twoje teraz! :D : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=437223581 Małgosia1990: Musisz się otworzyć Gosiu, trzymać ich trochę na dystans - jak się boisz, ale wyjdź do nich przecież tam na zewnątrz wszystko inaczej smakuje - czy to dziki seks czy to spacer z kimś bliskim, czy to wspólna rozmowa, czy to wspólne współodczuwanie i doświadczanie. :) Wydaje mi się że brakuje ci kogoś bliskiego z kim mogłabyś się budzić i zasypiać i na prawdę na kimś polegać. :) Przepraszam że nie odpisałem na wszystkich posty ale za dużo tego :P
witajcie kochani! od rana jestem zdenerwowana poniewaz moja mam ma okropne bóle w plecach i pod zebrami az ciezko jej sie oddycha a lekarz dopiero bedzie po 16 i tak czekamy nasmarowała sie mascią i wzieła ketonal i mówi ze troche jej pomogło mam nadzieje ze to tylko przeziebieni a nie zapalenia płuc albo jakis półpasiec musimy czekac wziełam wolne z pracy a reszta po staremu pije kawe i musiałam tu zerknąć chociaz na chwilke zycze wszystkim miłego dnia pa kochane!
Gość Iwona P.
Dzien dobry skarby)))*** Dorotko ok jak tylko znajdziesz czas przeslij mi focie,masz racje czytam posty a nic nie napisalam,,ale jakos ostatnio nie mam dla siebie czasu,, U mnie pogoda ponura dzeszczowa....w sobote jeszcze bylo tyle sniegi a dzis chlapa na calego,samopoczucie super,obiadek juz gotowy,sama jestem w domku ,mlodzieniec na dworze a mezus na drzewo jechal,,,poki co mam czas dla siebie, Wczoraj wieczorem nic juz nie pisalam ,poniewaz robilam przepaske na szydelku dla bratanka,tak mnie wciaglo szydelkowanie ,ze mezus juz mnie opierniczyl,ze calymi popoludniami dziergam haaaa, Krysiu kochanie nie wiesz jak sie ciesze,ze dalas rade,kiedy czytalam twoje posty az siarki po plecach mi przechodzily,a jak dzis sie czujesz???buska. Gosiu skarbie nie mialam ostatnio czasu na pogaduszki na gg,ale jak tylko bedziesz miala czas odezwij sie,a co do spacerkow,to tak...........poszlam owszem okolo 500m od mojego domu,zero lekow,w sumie nic nie myslalam o nerwiczce,ale nie do konca jest tak jakbym chciala......ale i tak jestem z siebie zadowolona ,ze daje rade sobie,kilka misiecy temu bylam zupelnie inna ,sadze ,ze ta paskudna nerwica,odeszal sobie ..buska.. Elciu dzieki ,za mile slowa o mnie,ty rowniez masz wspaniala rodzinke,,buska. Malenko bedzie dobrze z mamusia,moze to jakis nerwobol ,,,poki co na spokojnie,buska. Freciu kochana ty dzis nic nie napisalas,zapewne pakujesz sie juz co???.buska. Nati kochana jak tam minela juz migrena ,przykro mi z tego powodu,ze czesto tak masz,ale to tez pogoda daje w skore nam popalic,mnie wczoraj tak wieczorem zaczela bolec,ale to chyba ze zlosci,bylam zla na ojca.ale jakos przeszlo,buska. Madziu kochanie dziekuje za mile slowka dla mnie ,jestes cudowna dziewczyna,buska. Malgosiu co tam u ciebie,jak samopoczucie???buska, Dandy jak ty kochana sie czujesz??buska. Czarna zapewne w pracy,odezwie sie napewno wieczorem.buska, Blondasku a gdzie ty kochana sie podziewasz co???,buska. Matiiago jak tam u ciebie ???buska. Nefri jak tam twoje samopoczucie przy maludach *??buska.. Dorma ty kochana zapewne w salonie co???buska. Dagmarko a co nowego u ciebie,buska, Witaj Majusia otworz sie troche a zobaczysz ,ze poczujesz ulge na sercu,,,,buska. Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia,buziolki ....
Witajcie kochani! Dorotko,dziekuje za zdjecia i przepraszam za klopot. Krysiu,piekne zdjecia,mloda para fantastyczna i ty rowniez ladnie wyszlas! Nikos,pomimo znacznej roznicy wieku odczuwam w tobie bratnia dusze.czasami tak jest prawda?wiesz,chyba na kazdego z forum,na to ze jestesmy jacy jestesmy,mialy wplyw zdarzenia z przeszlosci.jedni potrafia od razu sie otworzyc,inni nie.ja wciaz nie potrafie tak do konca otworzyc sie,ale zawsze bylam skryta i wole sluchac.tym bardziej ze na forum moze wejsc kazdy i chyba to mnie tak blokuje.jaka mnie Panie Boze stworzyles,taka mnie masz.moglo byc gorzej.
Iwonka,ale masz pamiec.ja wole nie wymieniac kazdego z osobna,bo na pewno zapomnialabym o kims.u mnie ogolnie okay,mam pare spraw na glowie,poza malymi nerwobolami nic mi nie dokucza.w piatek jade z mama na pole widzenia,trzymajcie kciuki.potem i z mama i z cora do ortopedy,do okulisty na kontrole itd. Malenka,nie zamartwiaj sie i napisz potem koniecznie co z twoja mama! Majusia,nie czytaj tego neta,bo jeszcze bardziej nakrecisz sie.postaraj sie uspokoic,wyciszyc sie i...do dziela!oby bocian byl laskawy.
Witajcie kochani ,nie napisłam ,bo nie najlepiej sie czuje ,nie zadna masakra ,ale walcze ,licze dni do tycjh nowych tabletek i pokładam w nich nadzieje. MAlenka tak to w tym naszym zyciu jest stale coś ,wciaz sie martwimy ,ach mam nadzieje ze z mama to nic powaznego . MAM tak ze nie moge zebrac uwagi ,na przykład czytanie dzisiaj odpada ,ale to moze tez i to ze nie biore tego swojego leku i organizm to odczuwa. OJ dzisiaj to by mi sie przydła pani tereska ,zeby mnie wyprostowac . RANO załatwiłam fryziera i zapisałam sie na maj ,martyna ma długie włosy i do komuni sama nie dam rady jej uczesac ,teraz ti juz z górki poleci ,ale dobrze chce te impreze miec juz za sobą . MIŁEGO dnia kochani.
witam serdecznie!! nikos przystojniaczek z ciebie ;) u mnie chyba oki, poza bolem zoladka z glodu, bo znowu nie zjadlam nic na uczelni i masakra... humor fajny, bo sloneczko tez wyszlo, wiec ono duzo dalo, moze to glupie, ale jak zaswieci slonce, to od razu az zyc sie chce :) akurat wychodzilam z uczelni jak tak pieknie swiecilo :) pozdrawiam wszystkich cieplutko i dziekuje za komentarze, jestescie kochane dziewczyny, az cieplo robi sie na serduszku, wczoraj mamie opowiadalam o was, bo bardzo ciekawa byla, no i pod wrazeniem jak to ludzie ze soba rozmawiaja na takim forum, ze fantastyczna sprawa, moja mama tez teraz na lekach, bo tez nerwice ma :(
NEFRI daje rade ,juz mi lepiej wziełam sie za porzadki w szafach i jest lepiej .MUSZE sie wziąśc za pakowanie ,wyjazdy sa okey ,ale nie cierpie sie pakowac i rozpakowywać ,jak wracamy z wakacji to bartek zawsze jedzie po zakupy ,a ja to robie sama a i tak wyzywam .KUPILIŚMY jakieś jedzonko zeby jak najmniej wydać na jedzenie,mam nadzieje ze nie bedzie padac ,jak byłam rok temu było piekne słonce . MADZIU zapraszamy mamę ! MAJKA odpuśc to czytanie neta ,wiem na sobie ze nic pozytywnego z tego nie wynika . DOROTKO jak po wizycie u psycholożki ,pewnie super ,pozdrawiam . IWONKO niewiem czy oglądałs wczoraj rozmowy w toku o dorastających dzieciach ,wiesz dziekujmy bogu ze mamy jak mamy ,bo inni mają gorzej.