Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Elcia spokojnie--zajmij się czymś i nie myśl o tym bo nic Ci sie nie stanie.Nie możesz wpaść w panikę bo to tylko spotęguje złe samopoczucie.Wyjdż chwilę na świerze powietrze ,pooddychaj głęboko i weż coś na uspokojenie. Ta choroba bierze się z naszej głowy więc im mniej będziesz o tym myslała tym szybciej Ci przejdzie Głowa do góry ---dasz radę!
Witam Kochane dziewczęta ,no u mnie dzisiaj znowu sypie wczoraj topnialo dzisiaj sypie co za pogoda ,napewno też ma wplyw na nasze samopoczucie,troszeczke moje nastawienie sie poprawiło ale to cholerstwo czasem daje sie we znaki że szok,,,,,,,,, Dagmarko i jak nerwobol minął,bo nie napisalaś a okres napewno też moglyc powodem tego bólu ,ale ciesze sie że juz lepiej ,a swojądrogą ja jak dostane okres to bardzo bolą mnie uda ,ciekawe dlaczego ? no ale to już babskie przypadlości taka nasza uroda ze musimy sie co miesiąc męczyc ,trzymaj sie kochanie,,,,,,,,,buziaczki Elcias ,moze ta pogoda na ciebie tak wplywa albo sie przejmujesz tym że będziesz musiala isc po syna a nie najlepiej sie czujesz ,znam kochanie to uczucie i ten strach ,cos okropnego ale mam nadzieje ze do 12,30 Ci troszeczke przejdzie ,,,,,,,,,,buziaczki Dorotko ,no co Ty dzisiaj tak skromnie ,pewnie pączki pieczesz i nie masz czasu ,pisalam wczoraj do Ciebie na gg ale pewnie nie mialaś czasu lub nie doszlo bo ostatnio cos to moje gg szwankuje ,,,,,raz jest raz nie ma .Pozdrawiam ,,,,,,,buziaczki Iwonka kochanie a co z Toba ,nic nie piszesz na forum ,pewnie nie masz czasu bo dużo jeżdzisz i spacerujesz ,ale napisz chociaż jak twoje samopoczucie,,,,,,,,,buziaczki Krysiu kochana Ty juz dzisiaj w pelni przygotowań ,ale to będzie piekny dzień dla Twojej córuni i dla Ciebie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Freciu kochana a Ty jak dzisiaj sie czujesz ,mam nadzieje ze juz dużo lepiej ,,,,,,,,,buziaczki Nati słonko a co u Ciebie dzisiaj ,pączuszki pieczesz ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,buziaczki Madziu ,Malgosiu ,Dandy ,Blondasku ,Matiago,i cała reszte bardzo bardzo sciskam i pozdrawiam ,nie przejedzcie się dzisiaj paczkami kochane ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Elcia spokojnie i nwszystko sie uda:) nie mysl o tym przedewszystkim:) Gosia powiem Ci tak ze tak jakby odpukac troche lepiej! powiem Ci ze wczoraj to tak czulalm jakbym cos mial w tej piersi cos takiego twardegfo i tak bolalo az po serce myslalm ze to serducho;/ A co do okresu to ja czasem przechodze spokojnie ale czasem to porazka! dziaij zjadlalm juz od rana dwie tabletki i dalej boli:( No uda tez bola heheh:) kobitki maja przesrane:p
Elcias powiem Ci tak nie cofaj sie idz nic Ci sie nie stanie ,nie popełnij tego błedu co ja ,ja jak miałam coś takiego to albo sie wracałam albo wręcz w ogole z domu nie wychodzilam i doprowadziłam sie do takiego stanu że dzisiaj sama nie wychodze z domu tylko z drugą osobą ,a gdybym kiedys sie nie poddała napewno do tego by nie doszło ,wiec wychodz choćby na siłe ,,,,,,,,,,,,,
Gość Dorota W
Elcias idż śmiało ale zacznij myśleć o czym innym. Zobaczysz ,ze gdy odwrócisz uwagę to ten strach minie! Gosiu no faktycznie nie dostałam nic od Ciebie na gg Piekę ,piekę ale nie pączki lecz rożki z nutellą --pączki po obiadku przywiezie tatulek bo na kawcie razem z mamusią i Bartusiem wpadają!!!! Dagmarko hej hej ranny ptaszku! Dziewczynki pozdrawiam Was pączkowo---hiihhihihihihihihihihihihihihih Takiego pozdrowienia jeszcze nie było ----ihihihiihihihihihihhihihiihihhi
Witajcie z rana,u mnie tez zima na całego ,rano zagoniłam wiktorie do kuchni i zrobiła chruściki na paczki sie nie rzucam ,bo nie umiem . SAmopoczucie lepsze ,chciałabym zeby kazda z was miała taką panią tereske ,bo trudno opisać jak wieleona robi dla mnie .WIDZIALAM wczoraj w jakim skupieniu mnie sluchała i ma świetne przykłady np.zaakceptowanie choroby tłumaczyła mi na złamanej nodze ,jesli ktoś złamał noge to nie jest w stanie tego cofnąć musi to zaakceptowac i bedzie mu z tym łatwiej zyc ,niz wtedy gdy by cały czas gadał jak mu ciezko z tą noga,niby proste a mi pomogło. TROCHE sie boje tej wizyty jutro ,dam wam znac jak było . Elcias PRZECHODZIŁAM TO CO TY TERAZ KILKA DNI TEMU ,JESTEM zyje ,a wydawałoby sie ze nie dam rady ,wiem jak jest ciezko nie dopuśc do rowiniecia głupich mysli ,jesli trzeba to spiewaj cokolwiek tylko nie rozmyślaj.TRZYMAM KCIUKI . DAGMARKO ,TO BYŁ napewno bó l przed pkresem ,a jesli cos wyczuwasz to po okresie zrób usg napewno dobrze wyjdzie i sie uspokoisz.KRYSIU Mam nadzieje ze dobrze u ciebie i juz sie cieszysz z tego wesela .GOSIU u mnie taka pogoda jak u ciebie brrrr zimno.
Gość elcias 10
Kurcze Gosia boje sie ze zeslabne bo tak jakos dziwnie slabo mi sie robi i nogi mam jak z waty a wiecie co jest najsmieszniejsze w tym wszystkim ze szkola mojego kochanego synusia jest zaledwie pare krokow od naszego domu.......Jestem beznadziejna wczoraj poszlam i jakos dalam rade a dzis juz nie wiadomo co sie dzieje.Gosienko to takie wszystko trudne
Witajcie dziewczyny,witaj elcia,dokladnie wiem o czym piszesz,przezywalam to samo,strach nie do opisania,slabosc,uczucie ze zemndleje przy moim dziecku,cos strasznego,ale wiesz co musisz sobie pomoc zorganizowac te powroty dziecka.Pisalas ze szkola jest blisko,umawiaj sie z dzieckiem aby naprzyklad samo podeszlo czesc drogi a ty juz bedziesz czekac,ja pozmienialam pare spraw aby mi bylo latwiej.Dzisiaj mam glowe jak z olowiu,sciska mnie jak cholera,zawroty i mimo to musialam pozalatwiac pare waznych spraw jak naprzyklad przeniesienie mojego syna do nowej szkoly,mam dosyc agresji w obecnej szkole i na blagania syna przepisalam go do innej,mniejszej z bardzo dobrą opinią i tak od poniedzialku moje dziecko idzie do nowej szkoly.Trzymajcie kciuki,hej
Gość Małgosia1990
Witajcie moje chrabąszcze:D Mmm dzisiaj pychota dzień:D Ha dostałam 4 z kartkówki z towaroznawstwa:D Samopoczucie nawet nawet:D Nie jest źle a to najważniejsze :D a i ten śnieg ciągle pada i pada. Elciu nie myśl o tym kiedy się źle czujesz bo wtedy jest jeszcze gorzej. Wiem że łatwo mówić, ale też kiedyś tak miałam. Teraz też mam te okropne objawy ale już się tym nie przejmuję. Jak wychodzę z domu i nieciekawie się czuje to idę z nastawieniem że Boziu drogi jak się przewrócę to i się podniosę. Nic złego stać mi się nie stanie bo wszystkie wyniki mam dobre, a każdemu może się zdarzyć źle poczuć:) Takie nastawienie pomaga:D Dorotko weź już ten śnieg ode mnie:P Mi już wystarczy:P Oj czuję że Dorotka dzisiaj pyszniutkie pączusie i faworki robi:D mmmmm mniam:D
Gość elcias 10
Doma wiem ze masz dobre intencje i chcesz mi pomóc ale muszę chodzić po syna do szkoły bo on jest w 1 kl i boi sie sam chodzić i zawsze mówi **mamuś przyjdz po mnie **mieszkamy przy głównej drodze i naprawdę jezdzą jak wariaci.Są pasy ale mimo to było tu już kilka poważnych wypadków a jeden nawet śmiertelny dziewczynki która właśnie szła przez pasy.....Małgosiu dziś cały dzień sie zmagam z tym żeby myśleć o czymś innym czasem sie to udaje i jest ok a czasem to mnie pokonuje.Atak wogóle to byłam w tej szkole i nic mi sie nie stało.....ha ha teraz to czuję niezłą ulgę.Jeszcze koleżanka zadzwoniła żebym jej syna wzieła do siebie a ona potem po niego przyjdzie i z panią wychowawczynią syna gadałam i wszystko jakoś poszło ale tak mnie słabiło i ten niepokój do tego strasznie sie trzęsłam....ale dałam rady.Kochane jesteście
Czesc dziewczynki! ja juz paczki popieklam i objadlam sie jak swinka.mniam,lubie tak sobie pojesc i ciesze sie ze moge jesc.mialam taki okres przy tej nerwicy,ze malo jadlam,prawie nic,lodowke otwieralam,robilo mi sie niedobrze i zamykalam ja z powrote.a tera to moge jesc i jesc,czasem to mam wrecz niepochamowany apetyt,tak jakby miedzy mozgiem a zoladkiem wysiadla mi jakas czesc informujaca ze jestem najedzona. Dagmarko,na poczatku nerwicy mialam tez takie bole lewej piersi,musialam uwazac jak cos robilam,zeby nie ruszyc jej bo zaraz okropnie bolala.oczywiscie poszlam na badanie i okazalo sie ze wszystko jest w porzadku.ty tez kochana zrob sobie badanie i bedziesz spokojniejsza,ale mam nadzieje ze juz nie dopadnie cie ten bol. Dorma, oczywiscie bede trzymac kciuki za twoje dziecko,zobaczysz szybko sie zaaklimatyzuje w nowej szkole.dobrze ze przenioslas do nowej,lepszej szkoly. Matiago,nie boj zaby kochana,na wsi nie jest tak zle.plotki wszedzie sa,na wsimaja wieksza intensywnosc bo wszyscy wszystkich znaja,niektorzy wiedza nawet o mnie wiecej niz ja sama.ale nie trzeba sie przejmowac ludzkim gadaniem,niech sobie gadaja.jak gadaja to znaczy ze pamietaja o tobie. Gosiu,ty tez nie przejmuj sie tym gadaniem,w rzeczywistosci ludzie sami a sobie plota glupoty,a mysla ze o kims.a kij im w ucho,niech gadaja. witaj Elcias,nie mialysmy jeszcze okazji poznac sie.wiesz,dobrze ze musisz isc po syna do szkoly.nie masz wyjscia i to ci daje sile do wziecia sie w garsc.gdybys nie musiala wyjsc,to na pewno nie zrobilabys tego i za jakis czas juz nigdzie nie ruszylabys z domu.bedzie dobrze kochana! Iwonko,co u ciebie? Krysiu,zyjesz juz tylko weselem?kochana,wytancuj sie na weselichu za wszystkie czasy i za mnie! Dorotko,pojadlam paczuchy,ale wpadlabym jeszcze na twoje faworki! kochane,pozdrawiam was wszystkie cieplusio!
witajcie słoneczka! kurcze ale mam do nadrobienia tyle postów...dawno sie nie odzywałam poniewaz naprawde nie mniałam czasu ciągle cos ale juz teraz mam wolne a dzis w ogóle mam wolne i jutro tez napiekłam faworków i bardzo sie ucieszyłam bo mi nawet wyszły a reszta u mnie po staremu raz lepiej raz troszke gorzej ale do przodu dzis pobolewa mnie prawa strona całe zebra a najbardziej wchodzi w plecy z prawej strony juz boje sie zeby nie tylko półpasiec.....az ciezko złapac głębszy oddech. Pogoda do kituy szaro i buro spac sie chce ale co teraz jak sie połoze to noc przetancuje teraz czekam na mężusia z obiadkiem a potem kawka i faworki nawet skusiłam sie na dwa.... dziewczynki wybaczcie ze tak późno sie odezwałam i postaram sie nadrobic wszystkie posty pozdrawiam i sciskam mocno,mocno,mocno buziaczki pa.pa
MALEŃKA ja tam cie usprawiedliwiam,odpoczywaj jak masz wolne i ciesz sie chwilką z męzem. JA TROCHE sie denerwuje ta jutrzejsza wizytą ,nie lubie tego całego opowiadania od początku którys juz raz ,moze kiedyś pokładałam w takiej kazdej wizycie wielkie nadzieje ,teraz wiem z czym walcze i wiem ze nie ma cudownej tabletki ,ale chce zeby było dobrze i napewno nie zdezerteruje. DOROTKO TO ZDJECIE PĄCZKÓW na nk super !!DZISIAJ WIKTORIA SAMA Z WŁASNEJ WOLI poprasowała ,miłe ,a martyna od rana ma wene i rysuje ,dzis maja dzien dobroci dla siebie .,Miłego popołudnia zobaczcie juz tłusty czwartek ,zaraz bedą swieta i wiosna .NATI teraz mam ksiązke Nory ROBERTS w samo południe ,mama mi podrzuciła tak ja wciągnęła ze do nocy czytała ,ale zaczne ja jutro .