Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonka, znowu dałaś radę, ciesze się bardzo!!! Nio jakoś tak wyszło, że i mnie jakas nostalgia taka łapie ;/ no bywały gorsze dni faktycznie masz rację, aj... czy kiedyś to się skończy i będzie inaczej, chociaż prawie tak jak kiedyś... Dorotka hmm... właśnie co do boba, ja bym się skusiła chętnie, ale boje się, że będę musiała ciągle układać włosy,a rano nie myje włosów, więc tym bardziej by się nie chciały ułożyć, ale powiem Ci, że bardzo bym miała ochotkę na niego, bo mam tak poniszczone już te włoski... Małgosia, faktycznie straszne to co się stało... normalnie zawsze wtedy przychodzą mi na myśl słowa - śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...
Gość Dorota W
Iwonko a wcale bo nie leniuchuję !!!haha Siedzę na projektem ,poniewaz miałam coś do pozaznaczania a na jutro muszę go klientowi dostarczyć! Dzisiaj jestem jakaś taka przymulona i robota słabiutko mi idzie ,No cóż czasem tak bywa.Nie wiele mi zostało już ,może z godzinkę i będzie gotowe. Madziu ja Ciebie nie namawiam tylko sugeruję taka zmianę ale decyzja nalezy do Ciebie skarbie!Zastanów się ,prześpij się z tym i może zmienisz zadnie! Małgosiu przykra sprawa z panią wicedyrektor .Tętniki to straszna sprawa .Wiem sporo na ten temat ponieważ moja teściowa miała operowaną głowę z tego powodu.Straszna rzecz!
Witajcie dziewczynki,jestem pierwsza??ojej musze to opic.U mnie nadal straszna zima,sypie non stop,dzieci juz w szkole a ja powoli przygotowuje sie do tego calego dnia.Latanie po urzedach,wyjazd do Opola,zakupy,i tak znowu dzien minie jak blyskawica,pozdrawiam was wszystkie,do uslyszenia
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. No do szkoły muszę iść na 11.30 ale atmosfera w szkole na pewno miła nie będzie:/ To była anioł nie kobieta. Mimo tego że 10 lat chodziła z *bombą zegarową* w głowie nigdy nie pokazała tego po sobie. Zawsze uśmiechnięta, ciągle żartowała. I nie zapomnę ile zrobiła dla mnie w ubiegłym roku szkolnym. No ale taka jest kolej rzeczy. Ja dzisiaj się czuję nawet nawet oby tak do wieczora zostało.
Gość krystyna 3
Witajcie kochani U mnie śniegu tyle że coś okropnego i dalej sypie samopoczucie takie sobie dzisiaj dzwoniłam rano do lekarza bo od soboty mam takie sr..... pewnie po tej doxycyklinie i lekarz kazał odstawic a zaczełam 3 serje tych antybiotyków i jutro znowu musze iść do niego szkoda gadac Małgosiu boze co ty piszesz jesteś jeszcze taka młoda gdzie ci się spieszy ? na tamten świat dużo za wcześnie dla ciebie az mnie serce zabolało przez to co napisałaś prosze cie nie myśl tak nigdy więcej Buziaczki Pozdrawiam wszystkie moje kochane dziewczynki Buziaczki
Witam Was kochane sloneczka ,u mnie śniegu coraz mniej zaraz go nie będzie wcale pięknie świeci słoneczko ,zaraz człowiek inaczej sie czuje, chociaz tak nie do końca dobrze no ale moze nadejdzie ten upragniony czas ze wszystko minie i będe mogla **normalnie życ** ale na to potrzeba jeszcze dużo czasu i cierpliwosci ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Malgosia kochana nasza iskiereczko co Ty tu wypisujesz ani sie nie waż wiecej tak myslec ,spotkasz na swojej drodze piękną miłość napewno ,widocznie ta nie jest Ci pisana ,bądz cierpliwa a zobczysz ze warto ,,,,,,,,,,,głowka do góry kochanie ,a tamtego chlopaka olej ,pokaż mu że ci na nim nie zależy choćby Ci serce pękało (wstaw na naszą klase jaką fotke w uscisku innego kolegi niech mu żółć pęka z zazdrosći),to moze piórka mu troche opadną ,,,,,,,,,,ale moim zdaniem nie jest Ciebie wart ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Iwonka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udaje ,zasługujesz na To kochana,jestes taka ciepłą osobą ,napewno już teraz będzie coraz lepiej ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Krysiu ,ciesze sie że czujesz sie lepiej ,pewnie w tym tygodniu masz urwanie głowy z weselem córeczki,ale wszystko będzie super będziesz hulać do białego rana ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorotka ty to jestes pracuś ,ale dobrze bo glowka nie ma czasu myślec o chorobsku ,ja jakos swojej nie umiem przestawic na inny tor ,zaklinowala sie totalnie i ani drgnie ,no ale zobaczymy moze i w końcu mi odpusci chociaż troche ,kurcze pocieszam chyba juz sama siebie ,,,,,,,,,,,,,buziaczki Nati kochana jakos nie mam odwagi jeszcze gdzies wyjsc cos mnie blokuje i koniec ,ale moze kidys nadejdzie ten dzien ,,,,,,,,,,,,,,, Czarna tak trzymaj ,dajesz rade a i na myślenie zostaje mniej czasu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorma ,Blondasku ,Madziu ,Freciu ,Dandy ,POZDRAWIAM WSZYSTKICH I BUAZIACZKI PRZESYŁAM ,jezeli kogos pominęłam to tym mocniej ściskam ,,,,,,,,,,,,,
U mnie ferie na całego i to w dodatku biłe ,dawno tak nie było . SIŁĄ wysłałam wiktorie na ferie do domu kultury ,prosze boga zeby było tam ciekawie ,bo jak bedzie nuda jutro nie pójdzie taka umowa .MARTYNKA od rano rysuje mi obrazki ,a ja biore sie za knedle . ,MAŁGOŚ WSZYSTKO SIE JESZCZE W Twoim zyciu odmienie na dobre zobaczysz. PEWNIE nie uda mi sie tak często do was zaglądać ,dziewczyny juz mają zapluty komputer ,bo u nas sie zapluwa juz rano .
Gość Małgosia1990
Dziekuję kochani za dobre słowa. Bardzo mi pomagają:) Jest mi dzięki Wam lżej:* Kocham Was:* na pewno macie racje :) A w nosie z nim:) Życie jest zbyt krótkie by marnować je na płakanie za jakimś łachem:) Freciu hmm zapluwa?? ale tak w przenośni czy serio??:P
Małgos zapluwa to oznacza mniej wiecej to ..MARTYNA budzi sie pierwsza i mówi raz ,dwa trzy zapluwam komputer i tzn ,tyle ze gra pierwsza! U MNIE tez super pogoda wróciłam z MARTYNA ze spacerku ,po drodze byliśmy u koni daliśmy im suchy chleb i daliśmy im imoina GENIU i heniu prosto i na temat.BLISKO NAS JEST DUZA działka i od jakiegos czasu sa na niej dwa koniki ,obok stoi pojemnik na suchy chleb i sobie do nich chodzimy ,byłam raz na obozie konnym i jakoś tak lubimy te zwierzeta ,dobrze im z oczy patrzy . SAmopoczucie tak sobie ,ale żadna makabra juz sie przyzwyczaiłam . DOROTKO wiesz co za mną chodzi do zjedzenia ,,(tylko sie nie śmiej)taka wiejska kiełbasa ,ja nie przepadam za kiełbasa ale taka robiona to co innego. KRYSIU I WOGÓLE WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA Wpisy na nk do profilu ,wasze wierszyki i pamiec umilają dzien. KRYSIU zobacz ,niedługo wydasz córke zamąz ,o pewnie wielkie przeżycie,wszystko bedzie dobrze ,bedziesz z radoscia wspominać ten dzien.NATI książka jest super ,bardzo niesamowita histoira ,cały zcas czytam,a najgorsze to ze juz bym komuś chciała opowiedzieć...
Gość Dorota W
Freciu oj podpadające są te Twoje apetyty--ja 16 lat temu w pewnym stanie też miewałam ochotę na taką kiełbaskę hihiihhihihi. Super powiedzonko z tym zapluwaniem--rany czego te dzieci nie wymyślą hahah Krysiu u mnie śniegu nie ma w ogóle i zazdroszczę Ci bo teraz kiedy chłopaki mają ferie przydałoby się go troszkę ,ponieważ mogliby wykorzystać swoje skuterki i pozjeżdżać na stokach a tu zero --dupa blada !!! Małgosiu nie dziękuj kochanie bo nie ma za co .Masz się po prostu trzymać i w końcu uśmiechnąć bo przeraża mnie ten Twój smutek!!! Gosiu teraz to i tak bardzo mało pracuję --ale już mi sie powolutku kończą laby i trzeba się solidnie zabrać za realizowanie umówi zleceń . Masz rację gdyby nie te moje zajęcia to chyba dostałabym jakiegoś kręćka od teo myślenia o chorobie!
Gość Iwona P.
Witam moje sloneczka kochane))** ,U mnie dzis pogoda sloneczna ,chociaz miejscami snieg,ale jest tak bajecznie na dworze ,ze az chec wyjsc na swierze powietrze, Ja juz dzis po obiedzie,--krupniczek* Samopoczucie wspaniale ,az dech zapiera hiii,superowo sie czuje,tancze sobie z radosci,jak do tej pory zadnych planow na popoludnie nie mam,dziewczyny wiecie co mi sie dzis snilo,ze obok mnie w wyrku lezal murzyn,ja piernicze co za sen !!!,, Freciu kochanie Iwonka zaprasza do mnie na wiejska kielbaske,mam jeszcze ze swiniobicia w zamrazarce,nawet w sloikach mniam,mniam..Musze ci powiedziec ,ze moj Seba nie siedzi za duzo w necie,plusik dla mnie ,mam tylko go dla siebie,dzis mial isc na kulig organizowany przez szkola,dupa z niego,nie chcial isc,no tak jakby mamuska szla to od razu bylby pierwszy,czasami mam wrazenie,ze pepowina jeszcze nas laczy,ha,he,ale cicho bo od godziny jest na dworze,a myslalam ,ze caly dzien przesiedzi w domu, Dorotko pokazywalam mezowi ,fotki jakie mi przeslalas na gg,byl w szoku ,rowniez jak ja,jestem pod wrazeniem tego ,super naprawde,,,,i zapewne cie to wicisza na maksarobiac takie cudenka.ale z takim talentem sie zadko czlowiek rodzi,, Gosiu ,nie przesadzaj o mnie,ja poprostu staram sie jak moge,ale poki co jest znaczna poprawa z wyjsciami poza dom,hiii,,sama siebie wczoraj przeszlam,no i ciesze sie jak dzicia,za jasna byc na cmetarzu to dla mnie bylo jeszcze nie tak dawno problemem,natepny raz bedzie napewno lepiej,ja paskude zamklam w spizarni he ha,ta pogoda sloneczna na mnie tak wplywa pozytywnie, Malgosiu widze poprawe w samopoczuciu,brawo tak czymaj ,badz dzielna ja daje rade we wszzystkim,usmiecham sie ,walcze na codzien,wychodze na sile ,jestem taka jak pragnelam,przez te kilka miesiecy,,,,,i nie pokazuj bylemy smutnej minki,nie jest tego wart, Krysiu kochana ,wiem,ze trudne dni przed toba,ale znam cie ,ze dasz rade.ta paskude wywal przez okno jakby cie dreczyla, Madziu jak tam blo dzis na uczelni ,dalas rade, Pozdrawiam wszystkich,milego popoludnia i buziaczki gorace..paski....
Hej Kochani. Iwonka już mówię, a więc pojechałam wpierw na miasto, spotkałam się z koleżanką, bo oddawałam jej płytki ze Studniówki, potem pojechałam na uczelnie, tak miło, wszyscy jakby stęsknieni za sobą :D i zajęcia zapoznawcze trwały z pół godzinki i do domku, chciałysmy zdac indeksy, ale dzial nauczania byl zamkniety. Na miescie duzo ludzi bylo, ciezko bylo, ale udalo sie !!! W ogole to przyszla mi dzisiaj paczka z rmfu, juz tyle razy pisalam do niech o jakies gadzety, bo tyle lat jestem z nimi i przyslali mi gazete z filmem i dwie plyty cd piosenek I Love Tokyo, wiec super :D wlasnie przesluchuje, a ja dzisiaj mam w miare ok humorek, mam nadzieje, ze to sie nie zmieni... Gosia, mi tez ciezko tak wychodzic do ludzi, strasznie musze sie przelamywac,a jeszcze teraz po feriach to calkiem..... ale zobaczysz, uda sie!!!!
Gość Dorota W
Gosiu nie wolno Ci przestać wierzyć Wyobraż sobie ,ze ja po 5-6 latach cholernej i ciężkiej walki z chorobą miałam coraz częściej chwile zwątpienia.Czasami wszystkiego mi się odechciewało . Płakałam, nie uśmiechałam się ,chodziłam nadąsana ,nerwowa ale coś mi podpowiadało ,ze mam walczyć bo kiedyś przyjdzie taki dzień ,że się i do mnie szczęście uśmiechnie. Teraz kiedy jest ze mną lepiej Bozi dziękuję za siłę do walki i aniołkom za opiekę nade mną.Ty kiedyś tak samo jak ja będziesz się uśmiechać i żyć pełnią życia!!!! Do boju Gosiu --pokaż co potrafisz!!! Freciu spójrz na to wszystko z innej strony!!! Co my byśmy bez tych potworków zrobiły???Przecież to nasze całe szczęście!!! Nie wiem ?--ale mały bobasek z pisiorkiem chyba by Ci się przydał ihhihihihi Madziu hejka .Widze ,ze u Ciebie dzisiaj dość dobry dzionek!! Nawet jakieś prezenciki Ci się trafiły--no no no !!! Iwonko bardzo się ciesze ,ze podobała Ci się moja praca! Ja tylko to projektuje i zamawiam wyposażenie a samym urządzanie zajmują się dziewczyny i firma pracująca na zlecenie!
Gość krystyna 3
Witam kochane moje Ja już buciki kupiłam tak że już jestem ubrana na wesele jutro jade z mężulkiem po garnitur i koszulke Gosieńko 1963 moja kochana nie załamuj się ja już Ci kiedyś pisałam 2 lata nie wychodziłam z domu an sama w domu nie zostawałam tak bardzo się bałam ale wszystko się jakoś unormowało choć nie do końca ale sukcesem jest to że już sama wychodze z domu i sama w domku zostaje i tobie się też napewno uda uwierz mi że nadejdzie taki dzień i wspomnisz moje słowa kochanie że będziesz śmigałała wszędzie zobaczysz tylko musisz się przestać bać bo to jest najgorsze strach ale nic ci się nie stanie daje ci słowo ze swojego doswiadczenia Ci o tym pisze i prosze Cię nie złamuj się małymi kroczkami do pszodu kociku dasz rade tylko uwierz w siebie buziaczki kochanie Nie wymieniam was wszystkich moje kochaniutkie bo wszystkie jednakowo ściskam i pozdrawiam
Gość Iwona P.
Witam)))** Nie mialam planow na dzisiejsze popoludniu,ale zmienilo sie ,bylam u tesciowej zawiozlam jej kule,ale na samo wejscie do niej dostalam furiii!!!!!,otoz sama kolo siebie nie moze nic zrobic,caly czas siedzi na kanapie z ta zlamana noga,mieszka z synem i synowa,a 100m dalej mieszka corka,i wyobrazcie sobie,ze miala taki balagan w kuchni ,kipialo w zlewie od naczyn brudnych,w pokoju na stole pelno szklanek od kawy i talezykow,a za chwile mial przyjechac pielegniarka zrobic tesciowej zastrzyk,i corunia i synek i synowa siedzieli sobie,,,wkur,, sie tak ,ze zaczelam zmywac naczynia i w pokoju posprzatalam a oni nadal siedzieli i papieroski palili,jak tak mozna nie rozumie,,,moze mile slowo o mnie pozniej tesciowa powie,haaaa,, Gosiu nie smuc sie,nadajdzie ten dzien ,co dasz rade wyjsc sobie sama,wiem to po sobie.... Buski...odezwie sie pozniej.pa.