Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwona P.
Witam )))*** Dlugo mnie nie bylo ,ale bylam najpierw w przychodni,super sie czulam,zero lękow,nie dowierzam sama sobie ,20 minut siedzialam w srodku u pani doktor,,ale raz popilam wode niegazowana,ale to juz moj nawyk....i oczywiscie mietusek w busce,,,,jestem dumna ze dalam rade,pozniej pojechalam do sklepu na zakupy,oczywiscie super,,,,,,,,,,odwiedzilam nawet tesciowa,,Przyjechalismy do domku o 21.00, ,moi panowie ogladaja film na tvn,a ja czas dla siebie,,, Dandy dzieki za pogaduszki na gg,wiesz bylam taka spokojna pozniej,a zapiekanke napewno zrobie ,buziolek Nati coz ten twoj mezus ci tak podpadl co????/ale wiadomo sa czasami madralami ale kochamy ich nad zycie..buska.aha nati nie sadze ,ze moj mezus kupi mi stringi haaaaaa,, Dorotko ja od dzis zaczynam ta super dietke,ale keks 1x a 3x sex hiiiiii,ale ubawilam sie z twojego postu,jestes naprawde super babka.buska. Krysiu kochana dlaczego czytasz wszystko w necie dotyczace choroby,nakrecasz sie niepotrzebnie,bedzie dobrze ,trzymam kciuki.pa.buska. Malgosiu ,buziaczek dla ciebie za mile slowa.pa. Freciu kochana wiesz ja mam psa tez,ale piorun idzie tylko na wycieraczki,,,,,ile juz maz kupil nowych ola ,ola la.Moj Seba tez od dzis ma juz ferie,,ale ja mu szkole dam dopiero,codziennie pokoj wylizany,haa,,,buska. Malenko.Dorma,Matiiago,Nefri,Blondi,Iwonka 25,Madziu ,Gosiu pozdrawiam was,aha jeszcze Dagmarko BUSKI ,,, Dobranoc i zycze udanych prezencikow Walentynkowych.paaaaaaaaaaaaa...
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. Dzisiaj humorek do niczego:( To przez te ohydne walentynki:( Siedzę dzisiaj cały dzień w domu bo nie chcę patrzeć na zakochane pary:( Śniegu u mnie że ho ho i dalej pada:P Oj chętnie poszłabym sobie na lodowisko w końcu nauczyć się jeździć na łyżwach ale wole nie narażać tego mojego kolana na upadek. I tak po tym zapaleniu jeszcze nie mogę klęknąć na nie. A jakbym je jeszcze stłukła to dopiero bym sobie narobiła biedy. Dorotko no no dieta normalnie cud miód:P Hmm tylko ja nie bardzo mam się z czego odchudzać:P Iwonko buziaczki wielkie dla Ciebie:* I pozdrów męża:)
Gość Dorota W
Witam kochani !!! Zyczę Wam miłych Walentynek i przesyłam mały prezencik w postaci wiersza! Ciągle mi Ciebie mało ciągle chcę Ciebie więcej tęsknię do Ciebie ogromnie zachłanne jest moje serce chwile, które mi dajesz kończą się w oka mgnieniu niedosyt wciąż pozostaje nie daje zaistnieć spełnieniu więc daruj mi siebie po trosze na raty – inaczej się nie da w tym czasie gdy przy mnie jesteś ma dusza się wznosi do nieba słowa czule szeptane pochłaniam duszą i sercem nic na to nie poradzę że ciągle chcę Ciebie więcej... Pozdrawiam wszystkie babeczki i panów ,którzy o nas zapomnieli !!!!
Witajcie Kochani! Wstaje.. a tu tak biało, pięknie na dworze, oj chyba będzie jutro sesyjka, bo nadal sypie :) a ja właśnie kakao popijam, dziękuje za życzonka w profilu!! Kobietki zawsze pamiętacie :))) Małgosia, ja też siedzę w domu, nie będę patrzyła na te pary i róże i to wszystko :P Iwonka, dzielna kobieta!!! Super, a co do wody ja też ją mam zazwyczaj przy sobie, na uczelni to zawsze :D :) bo durne myśli, że zemdleje czy coś, więc muszę ją mieć, ale w sumie jak dużo godzin to potrzebna!! Pozdrawiam!! Nati, bardzo się cieszę, że udały się, bardzo :)) i super, bo właśnie każdy przeróżnie kombinuje, u Nas też już z różnym nadzieniem bywało i chyba z każdym super wychodzą, a z nutellą mmmm... jeszcze tego nie próbowaliśmy, ale musi być super :))
Gość krystyna 3
Witam kochane moje Dandy Gosienko 1963 Nati Maleńka Dorotko Bardzo wam dziękuje za odpowiedzi tak bardzo się zlękłam tej diagnozy że nawet sobie sptawy nie zdajecie bo to wszystko jak zrobiłam spiromerie i zaraz poszłam z wynikiem do lekarza on też mi powiedział zebym się nie przeziębiała ale jak przeczytałam w necie że się można udusić od tego to koniec myślałam że to już koniec nawet usnąć się bałam matko święta to był szok niby lekarz mi nic nie mowił ze mogę się udusić ale sobie pomyslałam że nie chce mniestraszyć i już odechciało mi się wszystkiego uwierzcie mi kochane moje tak bardzo się zlękłam ale poraz kolejny moje najukochańsze dziewczynki z forum uświadomiły mi że mam się nie martwić. Co ja bym bez was zrobiła? To tylko dzięki wam wychodze z dołków To tylko dzięki wam jakoś żyje To wy sprawiacie że jeszcze się nie poddałam I za to wszystko wam serdecznie dziękuje bo tylko tyle mogę Podziękować i cieszyć się że jesteście Poraz kolejny przekonałam się jak bardzo jesteście mi potrzebni Co wart byłby świat bez takich wspaniałych serdecznych osób których spotkałam na tym forum i szkoda tylko że nie mogę was uścisnać przytulić się do was poczuć wasze ciepłe serduszka jakie macie dla wszystkich forumowiczów DZIEKUJE WAM KOCHANI Sczęściem jest to że was mam Zawsze rozweselicie moją twarz Nie pozwolicie płakać i smucić się Choć nieraz w życiu jest tak żle Pozdrawiam was kochani moi miłego spokojnego dnia Buziaczki dla wszystkich
Gość Iwona P.
Dzien dobry)))*** ,Te zyczenia wam przesyla Walentynka pewna mila ,w dniu tak pieknym i wspanialym zycze wam serduszkiem calym,duzo szczescia namietnosci,nie konczacej sie milosci))*** U mnie z rana humorek super,pada snieg,wiec jest bialo na dworze,zabieram sie za obowiazki domowe,poniewaz mamy wyjazd popoludniu , Nati nie dostalam ,,stringow od Walentego..hmmmm,ale za to cos lepszego,napisze wieczorem.buska. Dziewczyny zycze milegoo dzionka,pozdrawiam.paski....
Gość Dorota W
Oooo widze ,że moje spioszki zaczynają się powolutku wynurzać spod swoich cieplutkich kołderek!!!! Krysiu ciesze sie ,ze troszkę Ci przemówiliśmy do główki i odrobinkę zmieniłas nastawienie do tej choroby. Oj a już się o Ciebie na prawdę bardzo bałam ,szczególnie po popołudniowej rozmowie na gg. Małgosiu to fakt ,ze w walentynki człowiek samotny nie czuję sie zbyt miło ale co tam kochana ,przed Tobą tak wiele walentynek w przyszłości ,że tylko pozazdrościć! Iwonko oj Ty nam się rozszalałas z tymi wyjazdami hiihihihi ale dobrze bo przynajmniej Ci sie nie nudzi Madziu ja też siedze przy kubeczku słodziutkiego kakao ,żeby sobie humorek poprawić i uzupełnić magnesik ale niestety u mnie szaro i śniegu ani widu ani słychu Dzięki za komentarze na moim profilku Jesteście kochane
Dzień dobry. U mnie jest tyle śniegu, że całą Polskę bym obdarowała, chyba z 1/2 metra napadało :) Krysiu jak mi się miło zrobiło po Twoich słowach, cieszę się, że sie udaje pomóc chociaż troszkę :) Ale my to taka super grupa, drugiej takiej nie ma :)) Iwonko koniecznie się pochwal co dostałaś na walentynki, a ja dziękuję za walentynkę od Ciebie, buziak. Małgosiu dopiero się dzień zaczął, jeszcze wszystko może się zdarzyć, może będzie jakaś walentynka jednak :)) Madziu u Ciebie też pewnie jakaś będzie. :) Wszystkim życzę bardzo miłego dnia, ja niestety wpadam w prozę życia, sprzatanie, gotowanie itd. A tak mi się nie chce..........
•´,•*´¨)¸.•*¨)WITAM SERDECZNIE ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨ (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) Czy Wy wiecie, że mój Walenty Wcale nie jest taki święty ! Lubi trochę leniuchować, Czasem się skutecznie schować. Biegam, szukam go po necie, A on fruwa po realnym świecie. To z kolegą na browarku, Raz na disco, raz przy barku… Raz potulny z niego Misiek, Raz zuchwały Bazyliszek. Chciałam wierszyk mu podarować, Lecz uciekły wszystkie słowa. Życzenia też mu złożyć chciałam Ale…rymów zapomniałam. Powiem krótko – kochaj ile sił, Żebyś też kochanym był !!! ___(—`·.¸¦?¦¸.·´—)(—`·.¸¦?¦¸.·´—)___ ,•**—*•. ...*•-•* ..) **ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA ** ……. .•* ……….. ** UROCZEGO WALENTYNKOWEGO WEEKENDU ** P O Z D R A W I A M** …. .•* ........ UŚMIECH ZOSTAWIAM.•*——*•. ….( ……. .•*,•*—*×...)***….*•.¸_¸.• :) (-)(-)(-)_______(-)(-)(-) _(-)(-)(-)_(-)___(-)_(-)(-)(-) (-)(-)_____(-)(-)(-)_____(-)(-) (-)(-)________(-)________(-)(-) (-)(-)__________________(-)(-) _(-)(-)________________(-)(-) ___(-)(-)_____________(-)(-) _____(-)(-)_________(-)(-) _______(-)(-)_____(-)(-) _________(-)(-)(-)(-) ___________(-)(-)(-)
Krysiu to ja cie pociesze jeszcze inaczej jak mialam robioną spirometrie przed zabiegiem na serduszko to wyszło mi że mam cechy rozdęcia płuc ale ja nie umialam w to dmuchac byłam przerażona ,jakies klamerki na nosie i w ogóle ,,,,,,,,,,,,i okazalo sie za 2 razem że nie ma ale juz wiedzialam jak sie to robi ,więc moze u Ciebie też wyjdą inne wyniki jak będziesz zupelnie zdrowa,a gdyby nawet była ta choroba to z nia sie żyje i z tego co wiem chyba sie nie bierze zadnych leków na to ,,,,,,,,,,bo przejrzałam u tesciowej leki i ma tylko na serce i cisnienie chyba ze 12 sztuk,a chorobe ma ,malo tego ona sobie robi nalewki wisniowe takie swojskie i sobie kieliszeczek codziennie wypija ,bo twierdzi ze to na poprawe trawienia,,,,,,,,,,,wiecie to ja bym chyba umarla ,przy tylu lekach jeszcze alkochol,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale kobieta ,pierze ,sprząta ,gotuje obiady ,obrabia dzialke bo córka pracuje ,tak że Krysieńko głowa do gory ,będziesz jeszcze wnuki żenic i prawnuki bawic ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, U mnie dzisiaj też bialo tylko że topnieje i robi sie taka ciapa bleeeeeeeee,no ale nic na to nie poradzimy ,zaraz biore sie za placuszek i obiadek ,a wieczór samotny ,bo jedna córka na wesele koleżanki druga na bal karnawałowy ,a ja sama ,,,,,,,,,,,,,,, Iwonka dobrze ze duzo jeżdzisz ,bo nie masz czasu myślec o tej frani ,masz zajęcie i tak trzymaj a byłaś juz na spacerku czy jeszcze nie ? bo ja cos sie nie moge zebrac zeby iść ,,,,,,,,,,,,,, Dorotko my dzisiaj chyba obie bez mężow mamy Walentynki ale cóż mysle ze jak wrocą to odrobią zaległości ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dziewcynki moje kochane pozdrawiam Was mile i caluski przesylam ,i dzisiaj macie byc wesole i uśmiechnięte ,i dziekuje WAM za to że jestescie ,ze Opatrznośc Boska dala mi znalezć to cudowne forum ,,,,,,,,,,,,wszystkiego najlepszego moje wirtualne przyjaciołeczki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Czarna jak w pracy ??????????/ Madziu i Malgosiu napewno jest Wam dzisiaj przykro ,,,,,,,,,,ale jeszcze tyle Walentynek przed wami i napewno cudownych ,trzymajcie sie kochane,,,,,,,,,, Jeszcze raz wszystkie ściskam ,nie będe wymieniac że by kogoś nie przeoczyc czasami przy dzisiejszym dniu ,,,,,,,BUUUUUZZZZZZIIIIIIAAAAACCCCZZZZZZZZKKKKIIIIII
DANDY, no cudowne te Twoje wiersze, myśli, ja wciąż myślę skąd Ty bierzesz takie cudeńka, jeszcze raz dziękuje Wszystkim za te cudeńka w profilu!!! :)) Gosieńko, a staram się jakoś o tym nie myśleć, tyle śniegu nasypało i to mi humorek poprawia, a i od Was takie cudne życzonka, więc ciesze się, że mam takie fajne babeczki :))) Nati, a jak walentynka dla Męza? Podobala się:)?? Na pewno :)) Kurcze wiecie co? Ale fajnie byłoby się kiedyś spotkać tą całą gromadką z forum :D ajjj, ale chyba to tylko marzenia, ale ponoć się spełniają :D
MOJE walentynki ,z całego serca was pozdrawiam i duzo uśmiechu zyczę .JA juz po WIZYCIE ,krótko i zwiężle ,recepta wypisana i koniec ,jeszcze nie mam mysleć o odstawieniu paromercu ,takze spokój . KRYSiu ładnie napisałś posta ,ja tez bardzo sie ciesze ze jesteście i nawet mój bartek sie czesto pyta co tam u dziewcząt na forum.IWONKO jesteś niemozliwa ,zeby tylko twój maz przezył te walentynki!!!! DORMA a ty strajk ,jak sie czujesz ,walentynke dla dekarza kupiłaś????MADZIU i małgoś mam nadzieje ,ze dzien wam zleci szybko ,a moze jakieś tajemnicze walentynki dostaniecie!BUZIAK dla całej reszty ,ja dostałam walentynkę od moich potworków!!