Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Nati oj chyba dogadałabym się z Twoją Hanią bo ja również lubię nietypowe ciuchy .Podoba mi się styl hippi i bladers choć nie łatwo w naszych sklepach coś w tym rodzaju kupić.No być może jakieś cacko jutro złowię! Małgosiu nie no oceny spoko tylko to zachowanie nieciekawe ale co ja moge za to że to taki szalony dzieciak.Nie krzyczę na niego za to bo ostatecznie to nie przestępstwo ale poważna rozmowa musiała się niestety odbyć! Dagmarko to tylko przesądy.Niczym się nie martw będzie dobrze.
Gość Małgosia1990
Dargmarko pochwal się uwagą:P A czuję się tak sobie. spraszanie tęsknie za nim:( Ja mając 3 lata pobiłam panią w przedszkolu kijem:P Żeby było ciekawiej pani miała prawie 2m wzrostu :D Oberwała za to że nie pozwoliła mi iść na huśtawkę:P
Dorotka, ale się uśmiałam, fajne ocenki, wręcz boskie, a tu takie akcje hahahaha :D dobre pomysły ma Twój chłopak, wesoły młodzieniaszek nie ma co, ale powinnaś być dumna :D Małgosia, no dokładnie, mój dojazd to też tyle co nic i masakra...;/ już mam dość czasami!! :P Dagmarka, witaj Laleczko, jutro już lecisz, ajjj :D fajno fajno Ci :D ja to bym sie nie odwazyla do samolotu wsiąść haha, no a u mnie nudy :P Nati masz rację, ale chyba tydzień by mi wystarczył, bo strasznie już się nudze, więc wystarczy :) wszystko co trzeba było to porobiłam w ferie i zeszyty kupiłam i z nudów tak ładnie je popodpisywałam, bojak to moja koleżanka mówi, że ja to jestem estetka na maska :))
A ja jak byłam mała, to jak byłam u babci z moim bratem ciotecznym, to on z kolegami bawił się w takim fajnym lasku i mnie tam nie chcieli wpuścić, a jak już chcieli, to zrobili zasadzke, pokopali kilka dolkow przykrywajac je listeczkami i mialam w nie wpasc, ale ja wiedzialam co sie swieci i pokrzywami poparzylam po twarzy chyba ;/ jednego z kolegow brata, masakra, zachodze do babci, siedze z mama tam i rodzinka, a zaraz przybiega jego matka z mucholapka!!!!! :D ze jak ja tak moglam itd. no masakra, mialam z 5 lat :D a pamietam prawie jak dzis, a jakies to do mnie nie podobne kompletnie... :))
Dorotka wiem ale no widzisz ja juz taka jestem hehehe:) co tam u Ciebie?? Małgosia no dobra pochawal esie hehe:) no pislao tam ze sie pluje z kolega kulkami ktorymi sa w rurce z dlugopisa:):p Heheh Ty to rozbojnica bylas:):p A co do bylego wiem wiem nie nosisz glowy do gory heheh:) ale kochan postaraj sie i nie mysl o tym:) Madzia no widzisz a ja sie tak boje:p masakra heheh:) Co tam porabiasz:)
Witajcie,Dorotka dostalas od tesciowej cieplego karpia??no no,niezle.Moja byla na dniu babci w szkole u syna i jedyne co potem powiedziala to,ze moja corka byla zbyt cienko ubrana,nie mam z nia dobrego kontaktu, ale na szczescie nie musze ,a jak tam pozostale dziewczyny,jak sie czujecie? mi od wczoraj leb gniecie,jest niskie cisnienie i chodze jak pjana,ale walcze w pracy jak lew,pozdrawiam was pa
Gość Dorota W
Freciu ja Cie biore bez gotowania sprzątania itd.Po prostu bedzięsz i to mi wystarczy ok? A piesek zjada buty bo jest zły na coś albo na kogoś.Może jak to zrobił ,któregoś domownika nie było w domciu i się z tego powodu złościł
Dorotko cały zcas jest z nami ,zniknąl na 5 minut dosłownie ,nigdy nic nie obrzerał ,teraz tak go naszło ,ale wiem o co jest zły ..kupiłam mu tansze żarcie w tym miesiącu ....no tak i teraz musze buty kupić ..jak to powiem bartkowi bedzie zły ,moze mu nie powiem cos musze wykombinować ,bo te buty on kupował sam chyba tydzyień temu .. Ale synus ci sie udał ,naprawde ,sama chyba wiesz jak trudno teraz wychować dzieci ,a on super ocenki ,a uwagi przecież to facet ...
Gość Dorota W
Freciu jak miałam mojego dalmatyńczyka Figo to podobnie się zachowywał z tym ,że takie cuda zawsze wyprawiał jak któryś z domowników był nieobecny .Najgorzej działo się jak całą rodzinką gdzieś wychodziliśmy a on zostawał całkiem sam.Meksyk ,Sodoma i gomora w domu ,pogryziona kanapa,nogi od nowego stołu kuchennego, i zerwane rolety w oknie. Przyjaciel mojego męza ,który jest weterynarzem zasugerował aby go wykastrować ,ponieważ tylko w takim wypadku ustabilizuje się jego temperament.No niestety piesio nie doczekał sie zabiegu bo zachorował nam na parwiwurozę .
Widzisz Dorotko a my go zostawiamy w domku i nic sie nie dzieje ,ale ma duzo ruchu i moze dlatego ,no ma słabość do gąbki jak na dole zostawie łazienke otwartą to juz po gąbce. W Sobote do psychiatry ,kurcze od kiedy mam p.tereske właściwie ,chodze do niego tylko po recepte i za bardzo nieweim co gadać bo wszystko co mam do powiedzenia mówie jej ,ale ktos musi te recepte wypisać ,szkoda ze za 150 ale dzisaj marudze o tej kasie brrrrr koncze to .
Dorotko wiesz jaka jest najlepsza teściowa ?? - teściowa na 102 !! 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią hahahaa, a sama kiedyś bedę tesciową :) A Twojej tesciowej zachowanie mnie rozwaliło normalnie :) Ale uważaj Dorotko, żeby rybka nie była czasami lekko nieświeża hi hi hi.