Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotko nie mam zasiłku pielęgnacyjnego na dziewczynki DZisiaj jest jakos tak zimno ,wiatr taki przeszywający nie chce sie wyjść ,musze sobie trzasnąć herbatke z cytrynką.NO to dorotko imprezujemy pod koniec tygodnia ,u mnie bedzie około 17 osób niezła imprezka ,nasbardziej przesrane ma wtedy pies ,bo musi dłuzej być wogrodzie ,a on akurat wtedy chce być z nami.
No dziewczynki ja już wyrobiona ,mieszkanko przeleciałam z odkurzaczem jak torpeda ,prasowanko zrobione ,fasolowa ugotowana wiec laba do 17 ,bo jak córcia wroci z pracy to już sie robi gwarno ,a jak jeszcze w zlym humorku to już całkiem bez kija nie podchodz bo ugryzie hihihihi,,,,,,,,,,a druga dopiero o 21 ,teraz sobie zrobiłam kawke i siedze przy kompie ,piszcie dużo żebym miała co czytać,,,,,,,,,,,,,,
Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie zimno zima na całego ja pomalutku dochodzę do siebie tylko ten kaszel mnie wykańcza już mnie całe wnętrzności bolą od tego kaszlu ale napewno wszystko pomału ustąpi Nati kochanie Wiem że muszę się z tym pogodzić że dzieci kiedyś opuszczą gniadzko domowe ale to jakoś dziwnie i trudno jest się na to wszystko przestawić Buziaczki kochana a dowcipy super Dagmatko 222 Tak mi się jakoś pisało i pisało wnet całą stronke bym napisała jakoś nie mogę Cię znaleść na NK a miło by mi było Cię zobaczyc Pozdrawiam Czarna ja już dzisiaj się cieszę na to spotkanie z tobą napewno będzie super Pozdrawiam kochanie Gosiu 1963 No dzięki bogu lepiej się czuje noi to wesele też przynosi troszkę stresu bo człowiek się przejmuje żeby wszystko wypadło super Piszesz że twoja córunia w przyszłym roku wychodzi za mąż to wspaniale to będziesz miała też trochę biegania kochana Ale taka nasza matczyna powinność starać się żeby ten najpiękniejszy dzień w życiu naszych dzieci był dla nich niezapomniany Pozdrawiam kochanie Freciu to życzę udanej imprezki Buziaczki Dorotko ty też będziesz miała imprezke widze noto się szykujcie dziewczyny Pozdrawiam Zmykam znowu się rozpisałam Pozdrawiam wszystkich Martha Witam na forum i pozdrawiam
Gość Iwona P.
Witam skarby ****************** Ale dzis mialam ciezka noc,za chiny nie moglam spac,o 4.00,jeszcze buszowalam po pokoju,,zebralo mi na placz i mozliwe,ze to bylo przyczyna,jestem poprostu zla na siebie,ze ciagle mnie cos spotyka,poprostu niedowarosciowa babka,kregoslup chory,nadcisnienie i teraz nen torbiel,,,,,chce cofnac czas 5 lat wstecz,jak pracowalam ,jezdzilam rowerem,chodzilam na basen,po sklepach zasowalam,a tu takie diabelstwo sie doczepi,no i jeszcze ta przyjacioleczka(nerwica)),z nia to akurat sobie poradze,,atam nie ma co o chorobie pisac,,zmieniam temat. U mnie zimnica jak chol....wiatr okropny,ale musze wyjsc na dwor,tylek przewietrzyc hiiii..cisza w domu na maxa,mezus w pracy,tata poszedl na spacer,synus na dworze ,a mamuska przed kapem. Freciu kochana dzis mialam taki sam obiadek jak ty..***potrawka....moi panowie uwielbiaja potrawke z ryzem ,mniammmmmmmm..a na podwieczorek,,budyn czekoladowy#.u nas tez panuje okropna grypa,przychodnie zawalone,od 2 miesiecy juz,,pozdro.pa... Krysiu cieszy mnie twoje dobre samopoczucie,ale kuroj sie kochana,mezus niech sie toba opiekuje,masazyc wieczorny niech ci zrobi....pozdro.paaaaaa.... Dorotko ,no ty kochana ciagle w ruchu,rozplanujesz sobie caly dzionek,taka cisza jak u ciebie panuje ,(chlopaki w szkole)mozna na spokojnie pracowac,pozdr/pa. Gosiu witaj kochana,jak tylko bedziesz na gg ,odezwij sie pogadamy troche.ciesze sie ,ze czujesz poprawe samopoczucia,,,kolejny dzien bedzie lepszy,a co do fasolowki ,moi panowie lubieja,a ja nieeee bardzo,,chyba im jutro nagotuje na ,,,ogonie;;haaaaaa.pozdro.pa... Dagmarko czy ja tez moge sie dolaczyc do nk.....pozdro.pa.. Malgosiu powodzenia u fryziera.pozdro,pa.. Witaj Czarna.jak tam po wczorajszym relaxiku,samopoczucie u ciebie lepsze??pozdro.pA/ MADZIU KOCHANIE A JAK TY SIE dzis czujesz,pozdro.paaa.... Mati,Marki a gdzie sie podziewacie co???pozdro dla was. Malenko napisz co u ciebie,ja dziewczynki.pozdro.pa.. Matiiago trzymam kciuki ,bedzie dobrze,pozdro.pa... Nati zapewne obowiazki w pracy,napisz jak wrocisz co tam dzis nowego u ciebie,pozdro.pa.. Dorma------strajk???zarcik.napisz kochana co u ciebie,pozdro.pa.. Martha dlaczego nie piszesz co???martwie sie o ciebie kochana,pozdro.pa.. Dandy a co u ciebie,jeszcze walczysz z temperatura??,odezwij sie.pa.pozdro. Nefri kochana ,no co z toba,zrob grafik mezusiowi na kompa,ty tez masz prawo korzystac z niego,pozdro.pa.. Blondasku no ty kochana cos nas omijasz kochana,napisz cos ,niepokoi mnie to.pozdro.pa.. Musze zabrac sie za torta moj mezus jutro ma urodzinki,zrobie mu niespodzianke.albo nalesniczkow napieke dla niego,heaaaa. milego popoludnia,odezwie sie pozniej,buziolki dla was.......
Dziewczynki kochane tak sie ciesze ,bo wyszłam sobie kawałek za podworko z pieskiem ,wprawdzie niedaleko ale nie miałam tej **dziwnosci * w głowie i miękkich nóg jak wrociłam na to jeszcze pobawiłam sie piłką z moim psem ,sunia to uwielbia ,i jestem taka szczęśliwa ,jutro spróbuje kawałeczek dalej ,moze ten Coaxil zaczyna dzialać bo to już miesiac jak biore,byłabym taka szczęsliwa gdybym mogla sobie sama pojść gdzies na daleki spacer ,,,,,,,,,,,,,moze się uda ,,,,,,,,,,,,,u nas śweci pięknie słoneczko i śnieżek topnieje w oczach
Witam. Iwonka Kochana, ale się rozpisałaś Nam tutaj :) ja dzisiaj nawet nieźle się czuję, nie zapeszając, ale strasznie się nudzę, już nawet z nudów sprzątałam w szafkach hehe :) no, ale nic, jakoś muszę szukać innego zajęcia. Kochana, ja myślę, że jakoś jeszcze się ułoży i znowu wskoczysz na rowerek, a kto wie, może kiedyś i ze mną, bo uwielbiam jeździć rowerem :D ślizne zdjątka na nk :)) buuuuzi :* Dorotko, a jaka z Ciebie stara dupencja? No wiesz, bój się Boga haha, laska jak nic, ja Ci wiele razy mówiłam, że uwielbiam Twoje zdjęcie, masz tak ciepłą twarz, że naprawdę :)) no, więc proszę tak nie mówić!!! hehe :) Dagmarka, co raz wskazane są przerwy dla Ciebie, jak najbardziej :) dobrze się obronisz i z głowy!!!
Gość czarna68
Dagmarka zaprosilam cie na n-k tak ,tak ta starsza pani to wlasnie ja ;)) Cale do poludnia poza domem czyli samopoczucie ok! pobuszowalam w pewexe dzis akurat nowy towar ,takze bylo w czym wybierac-lubie to hihihih. frecia ja tez czytam juz milosc nad rozlewiskiem i martwie sie co ja potem bede robila jak juz wszystko skoncze a tak wieczorkiem siedze sobie w kuchni ,muzyczka gra,a ja jestem na mazurach.....pije piwko i jest super. Krysienko kuruj sie kuruj i czekam na ciebie!! Dorota jak ty mozesz nie lubic swojskich wyrobów mniam mniam-nie wiesz co dobre hihihih a serki ja tez pozeram pod kazda postacia.AAA w razie gdybys narobila ich za duzo to juz wiesz z kim sie podzielic;))) Poza tym to jeszcze slodycze pozeram jak najeta a potem sie dziwie ze nie moge sie w ciuchy zmiescic ale mam to gdzies ....lepiej miec nadwage i byc szczesliwym,cholera wie ile czlowiek jeszcze tutaj pociagnie i co...potem bede zalowala ze nie sobie przyjemnosci odmawialam. Małgos super sie odstresowalas wodeczka jest dobra na chandre oczywiscie w umiarkowanych ilosciach....ja tez czasem lubie sie napic,bawic sie i zapomniec o tym ze cos mi dolega a co..... ide w koncu zabrac sie za mieszkanie bo mnie wymelduja,dzieci nie ma takze szybko sie odrobie pa pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!
dziewczynki ja tylko an chwilke:) Iwonka wszystko bedzie dobrze zobaczysz:):* kochana glowa do gory:):* Czekam na zaproszenie:) Gosia 1963 ciesze sie z TOba skarbie)::* naprawde:) Madzia przerwy jak najbardziej wskazane hehe)::* Czarna jaka straszna pani chyba zartujesz! wiesz co nastepna mi tu wyskakuje zjakimis strasznymi paniami! sliczna jestes i tyle!:) pozdrawiam wszystkich:)
Witajcie kochane,nie bylo mnie kilka dni i nie mialam jeszcze czasu aby poczytac co tu sie dzialo,moj urlop bardzo sie udal,byly pewne drobne incydenty z nerwica ale i tak bylo super,ale juz ciesze sie ze jestem,w domu czuje sie najlepiej,mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku,nie wiem czy frecia juz wyjechala?caluje was wszystkie , jutro jestem na szkoleniu w Katowicach, wiec pewniw na nic nie bede miala sily,trzymajcie sie zdrowo,pa
Gość Dorota W
Krysiu Ty masz leżeć we wyrku i się wygrzewać a nie do kompa do kuchni biegac ,pewno jeszcze na bosaczka! hhahahahah--żartuję oczywiście. Wiem ,ze Ci ciężko uleżeć.Jutro już pewnie będzie ok! Gosiu Ty też masz widze do południa luzik w domku.Tak jak ja samiutka siedzisz!! Z tym wyjściem na spacerek super.Będzie dobrze ,z dnia na dzień lepiej --zobaczysz!!! Freciu pytałam Cieie i ten zasiłek,ponieważ moja koleżanka pobiera takowy na swoje dziecko chorujące na alergie.Wiem ,ze mała też ma leki d;la przewlekłe chorych.Może i tobie się należy? Dagmarko i Madziu dziękuje Wam skarby za milutkie słowa pod moim adresem. To sympatyczne co mówicie ale ja tam i tak wiem swoje! Czarna ty taki chuderlaczek możesz nawet wiejską ,tłustą kiełbachą się objadać.Z pewnością nawet kilogram Ci nie przybędzie! Iwonko co Ty mi tu gadasz ,ze jesteś niedowartościowana.Bez przesady.Mężulek ,Cię chwali i ma za co bo gospocha z Ciebie całą gębą.Tylko pozazdrościć takiej zaradności i umiejętności! A to ,ze jesteś w chwilowej niedyspozycji na pewno niczego mie zmienia.Uwierz w siebie kobieto ---jesteś ok
jestemmm znowuuuu kochaniii)::* heheh no i umiem 16 pytan:) mam nadzieje ze umiem): jeszcze 30;/ bleeee trzymajcie za mnie kciuki w,piatek:) Dorma ciesze sie ze urlop sie udal:) i ze odpoczelas:) kochana :) Dorotka nie am za co:):* przeciez od tego jestesmy:) prawda Madzius??? No a i tak wiem ze bedzie okey):*: wiec prosze glowa do gory i bedzie super:):**** Małgosia zaraz sobie obaczaje fryzurke:)
Gość Iwona P.
No to poczytalam a teraz cos napisze. U mnie oki,jestem juz po kolacyjce-zapiekanka.- ,Chcialam troszke polezaczkowac popoludniu,ale co ja w nocy bym robila.ha.. Dorotko dzieki za mile slowa,ale czasmi tak sie czuje,ze nie jestem taka jak kiedys,jutro mam wizyte u psychiatry,sama musze jechac,mezus ma 2 zm.ale dam rade.,chyba ,ze spanikuje to dam noge haaaa. Dorma witam w domku,,pozdrawiam. Malgosiu sliczna fryzurka... Dagmarko witam na nk,napewno bede trzymac kciuki, Martha odezwij sie...
Gość Dorota W
Iwonko jestem pewna że dasz radę.Dlaczego miałabyś nie dac...Jak wrócisz od lekarza to proszę bardzo o szczegółowe sprawozdanie hihihihihihi a tak w ogóle to przestań sobie takie rzeczy do glowy wkładać.Jesteś taka jak byłaś tylko po prostu chwilowo niedysponowana! OK???????
Gość czarna68
Hejka!!! Małgos fryzura odlot ,ale nie mówie ,ze w tamtej było gorzej -fajna laska to we wszystkim dobrze...aaazaproszenie na nk top odenmnie ;))) DORMA zaprosiłam cie równiez na nk tak na chybił trafił myslę ze to ty hihihih dorota nie przesadzaj z tym jedzeniem tłustych rzeczy hahahah ,ale przynajmniej mam z czego schudnąć zmykam dziewczynki ide sie szybko kapac i poogladam telekamery PA!!!!!
Malgosia bardzo ladnie wygladasz,czarna nie dostalam zaproszenia, znajdziesz mnie u Dorotki, jestem na zdjeciu z dwojka dzieci,moj mąż oglada poraz setny szklaną pulapkę,i est ta zaciekawiony jakby oglądał ten film pierwszy raz,ja facetow nie zrozumiem chyba nigdy,a teraz juz was opuszczam, musze sie wyspac przed jutrzejszym maratonem,dobranoc dziewczynki
Gość Iwona P.
Kolejny dzionek mamy na boku. I tak nam ubywa-Nowego Roku. Nocka nadchodzi,czas do łóżeczka, tam na nas czeka miękka poduszeczka. Sen nam otworzy baśniowe bramy. A jutro znów tu się spotkamy. Życzę spokojnej nocki i pięknych snów:)