Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witam wieczorkiem Po południu zabrałam się za pisanie posta a tu nagle goście zajechali i niestety nie mogłam dokończyć. Przyjechały koleżanki na kawusie a przy okazji przywiozły mi nowe katalogi z avonu. Milutko było,pośmiałyśmy się troszkę i poplotkowałyśmy odrobinkę. Teraz też się nie rozpisuję za wiele bo za moment będzie mój staruszek dzwonił . Zaglądnę do Was troszkę póżniej.Pa Dagmarka mnie możesz znalezć u wszystkich dziewczyn na nk! NatI z Ciebie to musi być bardzo wesoła babeczka!!! Madziu buziolki Małgosiu nie odpowiadaj temu pasożytowi Krysiu Ty nam się wygrzewaj we wyrku i wracaj do zdrówka Freciu ja robię w niedziele urodziny a tak w ogole to ma 4 Iwonko Ty na pewno sie dopiero pojawisz na forum nasz nocny marku Gosiu a Ty gdzie się podziałas? Nefri pewnie nie ma możliwosci pogrzebac w necie
Dorotka, miło spędziłaś czas, nie ma to jak pogaduszki z koleżankami, super :) a też już dawno nie miałam katalogu avon w rękach, coś ciekawego tam wyłapałaś może:)?? Nati, spacerek zawsze dobrze robi, mimo tego zimna, ale u mnie też wiatrzysko straszliwe :P Dagmarka, a Ty już śpisz czy dalej się kąpiesz? heheheh. dobranocka, buziaki :*:*:*:*
Gość Dorota W
Dagmarko wyłapałam wyłapałam Serum do ciała z jedwabnymi perełkami Torebkę ellen---śliczna kosmetyki planet spa zestaw --marokańska róża perełki brązujące do twarzy i dla synów wodę midnigt Sporo nowości maja i super nowe katalogi na marzec
Gość Iwona P.
$… … … … … … .$ $ … … … … … $…$ $$… … … … $… … $ $$$… … … $ … … …$ $$$$… … $ … … … …$ $$$$$… $ … … … … …$ $$$$$$$$$$$$$$$… … ..$…$…$…$….$ $$$$$$$$$$$$$$… … … … … … … .$ $$$$$$$$$$$$$… … … … … … ...$ $$$$$$$$$$$$… ……… … … .. $ $$$$$$$$$$$… DOBRANOC …$ $$$$$$$$$$… … … . .. …...... $ $$$$$$$$$$$,:..............$ $$$$$$$$$$$$… … … … … …$ $$$$$$$$$$$$$… … … … ………$ $$$$$$$$$$$$$$ … … … … … …….$ $$$$$$$$$$$$$$$… … ..$…$…$…$….$ $$$$$…$… … … … … $ $$$$… …$… … … … $ $$$… … …$… … … $ $$… … … …$… … $ kolorowych snow.....buziaczki,
Gość Dorota W
Witam! Chyba dzisiaj jestem pierwsza! Moi panowie pojechali do szkoły więc w domku cisza jak makiem zasiał. Samopoczucie ok . Dzisiaj jestem w domku ,muszę kosztorys przygotować i rozliczenie miesięczne a poza tym kilka przelewów i wypłaty dziewczynom . Tak wiec posiedze przy kompie kilka godzin w miedzyczasie zaglądając do Was kochani! Buziaczki dla wszystkich Pozdrawiam ! Pa , pa Iwonko super zdjęcia!
Witam ,moje kochane sloneczka ,ufffffff nareszczie troche lepiej ,bo kurcze już bylam zla sama na siebie ale co zrobić jaka stara taka durna hihihihihi,dzisiaj nawet z rana mam humorek i mam nadzieje ze sie utrzyma caly dzionek ,bede musiala sie dzis zabrac za prasowanie ,bo nazbierała sie mi mega sterta a ja tak nie cierpie ,moge robic wszystko byle nie prasować ,no ale nie ma chętnych więc musze sie zmobilizowac ,na obiadek robie dzisiaj zupke fasolową ,,,,,,,oj będzie sie po niej dzialo pózniej hihihihi,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorotka ty dzisiaj masz przed soba pracowity dzionek widze ,ale najważniejsze ze interes sie kręci ,ja to nie mam glowy do interesow za grosz ,,,,,,,,buziaczki Krysiu kochana ciesze sie ze czujesz sie lepiej,bo weselisko już niedaleko ,moja corcia w przyszłym roku ,,,,,,,,,,,,,buziaczki Iwonka mam nadzieje ze w tym tygodniu uda nam sie pogawędzic troche ,twoj męzulek na popołudniowej zmianie ,ja tez zarezerwuje sobie kompa wieczorkiem ,będe na ciebie **polować **na gg,,,,,,,,,buziaczki Czarna ale sie zawzielaś z czytaniem ,no ja nie moge bo nic na mnie tak nie dziala usypiająco jak ksiazka ,zaczynam czytac i odlot hihihi ,tabletki na spanie mi nie są potrzebne,,,,,,,,,buziaczki Nati,Nefri ,Dagmarko,Madzia,Małgosia,Blondasek,Dandy,Frecia i wszystkich o krorych zapomnialam mocno ściskam i caluje i udanego dnia życze,,,,,,,,,,,,,,
Wotam witam kochane nerwuski:):* Ja wstalalm zjadlam sniadanko): moja ulubiona kielbaske wiejska hehehe uwielbiam wiem ze tluste no ale coz lubieee:):p hehe a teraz nic mi nie pozozstalo tylko to czego nie lubie nauka;/ buuuuuuuuuuu ale obiecuje ze bede do Was zagladac:) Madzia wczoraj to po kapanku zasnelalm jak dzidzia:) heheh No a Ty gdzie sie podziewasz:) spioszku:):p no!:) A co do katalogu avon to ja na biezaco tez:) bo moja siostra jest konsultantka:) Dorotka fajne sa nowosci:) To dzis amsz duzooo pracy kochana:):* ale czas Ci minie :) Gosia dziekuej za pozdrowionka:):* i wzajemnie:) calusek jeszcze:):* A no to powiem Ci ze masakra bedzie po tej zupce hehehe ale ja lubie zupke fasolowa czy grochowa:) kto zwal jak zwal:):p Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku:)
Gość Dorota W
Gosiu to dawaj mi to prasowanie .Ja chyba pomyliłam zawody;;;Prasowaczką mogłam zostać hihiihihihihhi! A tak na poważnie to ciesze się ,ze czujesz się lepiej i napisałas z ranka ,tylko kawałów jakoś nie widzę! Ja na obiadek mam dzisiaj krokiety z mięsem i czerwony barszcz ale słowo daję ,ze wolałabym fasolóweczkę mimo tych niespodzianek ,po jej zjedzeniu hahahahha
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) No i dzisiaj trzeba iść do szkoły:/ A szczerze mówiąc nie mam siły. Ahh trzeba wrócić do szarej codzienności po imprezie. Oj szkoda że życie to nie jest jedna cudowna wielka impreza. Wszyscy byliby szczęśliwsi:) Wypracowanko napisane, właśnie je smaruje na czysto;) Ale talent mam niesamowity;p Zaczęłam pisać esej na temat duchowych rozterek Kordiana i wyszła mi rozprawka o sporze Kordiana z Prezesem czyli drugi temat:D Dzisiaj o 17 mam ciachanie włosków:D Ciekawa jestem efektu:D No i na 18 polecę do kościoła bo dzisiaj święto a później zabieram się za edukowanie do klasówki z matmy:/ Dorotko ja uwielbiam się droczyć z tym soso:P To jakiś dzieciak i widać ma radochę z tego że ma dostęp do internetu;D
WITAJCIE w nowym tygodniu . Ja juz wróciłam od lekarza nie było nawet tak duzo ludzi i szybko dałam rade ,w aptece stówka znowu została ,ach szkoda gadać . Zima NA CAŁEGO A JA JUZ MYŚLAŁAM ze wiosna coraz blizej ,a tu kicha .Lekarke w przychodnimam o rany ,zawsze jak oś poważniejszego jeżdze prywatnie ,ale teraz to tylko przeziebienie wiec jakby nie było stówka zaoszczędzona .DZISIAJ rosołek i potrawka ,lubie nie tak bardzo jak makoaron z sosem ale moze byc. CZARNA ja teraz czytam miłość nad rozlewiskiem wczoraj do 22 ale opamiętałam sie i cosik na jutro czyli dzisiaj zostawiałm.
Hej Wam, właśnie niedawno wstałam, zjadłam i myślę co ja będę dzisiaj robić... Dagmarka, podziwiam z tą kiełbaską, ja bym nie mogła takich ciężkich rzeczy na śniadanko hehe, a Ty Ty Robaczku :P Gosia, również ściskam i pozdrawiam :*:*:* Dorotka, to dzisiaj będziesz miała cichutko w domku, będzie się lepiej pracowało :) Miłego Dnia Wszystkim :) Małgosia, mam nadzieję, że dzisiaj już tam dobrze, hehe, nie suszi, papatki :)
Gość Małgosia1990
freciu no w aptece u mnie na osiedlu wiecznie mają jakieś ale że się nie ma drobnych:P chyba zapominają że jak ktoś co miesiąc tam zagląda z receptą na te same leki i za dużą kwotę to drobnych nie bierze:D Ja zawsze też troszkę zostawiam w tej aptece:P Madziu dzisiaj nie suszi;p;p całe szczęście:D
Gość Dorota W
Dagmarko aż mnie wstrząsnęło jak napisałaś o tej kiełbasie-uuuuuuuuuffff. Mnie chyba nikt nie przekona żebym to polubiła.Ja też daję robić swojskie,wiejskie wyroby po co drugim świniobiciu ale sam nie rusze tego natomiast moi mężczyżni pale oblizują tak im smakuje. Ja ro jestem serowa panienka.Wszystkie sety ,jakie tylko są w sprzedazy uwielbiam---bez chlebka tak z metra hiihihihihhi Madziu jak nie masz co robić to odpoczywaj ,poleniuchuj a jak się tak solidnie wynudzisz to pomysły ,i zapał do pracy sam przyjdzie Małgosiu no to widzę ,że imprezka się spodobała jak mało kiedy skoro taka ochota do balowania jeszcze w Tobie siedzi.Niestety co dobre ,szybko się kończy.Szara rzeczywistość czeka! A z tym pasożytem ,nie ma co zaczynać bo szkoda nerwów na niego! Freciu a Ty motorek masz w dupce?Już zdążyłaś u lekarza być ? No to mnie zaskoczyłaś!
ghehhehe Madzia no widzisz ja lubieeee :):p hehehe :p takie tlusciutkie rzeczy:) Frecia ja wiem cos na ten temat ! kasa idzie jak woda w aptece! masakra!:) ale coz zdrowie najwazniejesze! Barszczyk mniam!:) uwielbiammmm:) to co zapraszasz Dorotka??? heheh:) U mnei tatus gotuje bo mama w parcy! wiec dzis jest rosołek zmakaronem i ziemniaczki miesko drobiowe! i suroweczka z kapusty marcheweczki z czerwona cebula i majonezem mniammm! polecam:) Małgosia powodzenka w szkole:):* Pozdrwiam wwzsyskich:):*
Dorotko moja lekarka od dzieci w rejonie ma motorek w du...i na pacjenta poświeca naprawde mało czasu ja wiedziałam co potrzebuje bo mi sie wziewy pokończył i krótko ,poprostu kosmitka nie lekarz. A RECEPTY potrzebne bo one te leki maja na przewlekłe i płace mniej ,normalnie to bym nie wyrobiła finansowo. MAŁGOŚ jestem ciekawa fryzurki ,licze na zdjecia ,a jak ktoś chce mnie znleżc to jestem u dorotki na zdjeciu za kratami ,napewno mnie znajdziecie. MALENKA JAK CÓRKA Z uchem ,dorma dlaczegpo sie nie odzywasz ? Gosiu no to DOrotka sie nie wyrobi z prasowaniem bo ja swoje tez podrzuce ,tez tego nie lubie .
Gość Małgosia1990
Dorotko przynajmniej na imprezie zapomniałam o problemach. Zatopiłam smutki w kieliszku wódki chociaż dobrze wiem że to nie jest rozwiązanie. No ale dam radę:) Jestem zadowolona że pojechałam na tę imprezę okazało się że na prawdę mam wspaniałych przyjaciół:) I z tego powodu jestem szczęśliwa:) Dagmarko na pierwszą lekcję nie idę;p właśnie się rozmyśliłam:P
Gość Dorota W
Freciu sorki ,ze pytam ale czy Ty dostajesz na dzieci zasiłek pielegnacyjny? Dagmarko nie ma sprawy jak tylko masz ochotę to możesz na barszczyk wpadać. Jesteś na nk jako Dagmara?????Jak tak to wysyłam zaproszenie. Mam na imię Katarzyna Dorota W Małgosiu jakoś sobie Ciebie nie mogę przy tej wódce wyobrazić-hahahahahah
Gość Dorota W
Małgosiu nie ma się czym przejmować ,przecież wódka jest dla ludzi. Jak ktoś .Ja broń Boże nie jestem żadną przeciwniczką picia o ile ktoś pije jak człowiek a nie ja te chlorki po sklepami z butelką taniego wina w ręce! Na zdroweczko kochana --grunt to dobry humorek i super zabawa