Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy szuka miejsca w sercu innego człowieka Choć nie wie,co na niego w tym sercu czeka To dziwne,tak bardzo potrzeba nam zrozumienia Czasami słów pocieszenia,czasem zwykłego milczenia Kazdy chcialby znależć przystań od życia znoju Wśród zmartwień i burz małą,cichą oazę spokoju To dziwne że tak dążymy by znależć w życiu nadzieję Choć los uparcie gnębi i w twarz głośno się śmieje Każdemu potrzeba czasem by ktoś utulił w rozpaczy Kto raz chociaż przeżył rozpacz wie ile to znaczy To dziwne gdy o tym pomyśle,trzeba nam tak niewiele Być soba zawsze dla siebie,dla kogoś byc Przyjacielem
Dandy jestem ,jestem,nie strajkuję . Zrobiłam sobie drzemkę poobiednią.Położyłam sie przed 14 a wstałam dopiero pare minut po 17 -tej.Nie wiem co ja w nocy będę robiła.Oj chyba się bez tabletki nasennej nie obędzie!!!! Agutia witam Cię serdecznie!! To forum jest dla wszystkich ,więc jeśli masz taką ochotę to pewnie ,ze możesz się do nas przyłączyć.Będzie nam bardzo miło. Ja jestem z Torunia (okolic) mam 39 lat Małgosiu A czemu to zawdzięczasz tak cudowny humorek? Czyżby jutrzejsze zakupy tak Ci go poprawiły? A może przygotowania so sobotniej imprezki tak dobrze na Ciebie działają? Tak czy owak super ,ze jesteś taka radosna,pełna energii nasza iskiereczko!! Madziu w takim razie trzymamy mocno kciuki i cierpliwie czekamy do przyszłego tygodnia i.Myślę jednak ,że nie będzie problemów bo sporo się uczyłaś i wyniki okażą się pozytywne. Kurczaczka także uwielbiam ale moi panowie nie za bardzo więc robię go baaaaardzo rzadko.Czasem upiekę i zajadam go przez dwa tak ,żeby na jakiś czas zaspokoić na niego apetycik. Nefri kochana ,żeby tak się dało tą nerwicę wywietrzyć to ja bym okien przez cały rok nie zamykała hahahah.No ale póki co to tylko nasze pobożne życzenie!!! Iwonko cieszę się ,ze lepiej się czujesz!!! ...a co do wczorajszej sprawy to ,tak jak mówiłam ,trzeba jak najszybciej do fachowca z tym ruszyć.
Matiiago ale ten Twój post króciutki!!!! Na pewno czasu nie masz aby pisać bo przy dzieciach zawsze jest mnóstwo zajęć. Najważniejsze ,ze dałaś o sobie znać i jak się okazuję całkiem nie żle się czujesz! Pozdrawiam serdecznie .Buziaczki dla Ciebie i synków!!!! Dandy jak ja bym się tak na prawdę z nudów rozpisała i to w dodatku w nocy to podejrzewam ,żebyście mnie na taczce wywieżli za przynudzanie hihihihihihi. Lepiej mój ukochany boks pooglądam albo kolory na projekt naniosę!
Wiecie co, dowiedziałam sie właśnie, że w szpitalu w jakiejs tam miejscowości urodziło sie dziecko, chłopczyk ma na imię Olaf. Chłopczyk ten urodził się bez noska i bez gałek ocznych, tragedia. Ale najgorsze, że matka go zostawiła w szpitalu i ani nie zrzekła sie praw do niego, ani nie chce go zabrać. Cała rodzina jakby zapomniała o *problemie*. Matka dziecka jest stomatologiem i może dlatego ten precedens tak długo trwa, znajomosci robią swoje. Tylko nie rozumiem jak można tak postąpić, jeżeli sama nie chce tego dziecka to niech chociaz pozwoli na adopcję, może sie znajdzie ktoś kto będzie chciał dać miłość temu biednemu dziecku. A swoją drogą,jak można nie chcieć dziecka tylko dlatego, że urodziło się z wadą. A gdzie matczyna miłość ? Czyżby to dziecko nie wpisało się w realia życia tej rodziny ? Pewnie, że każdy by chciał mieć zdrowe, piękne i mądre dziecko ale to chore czy niepełnosprawne to też dziecko i jeszcze bardziej potrzebuje ciepła i miłości. Wstrząsnęła mną ta wiadomość, wiem, ze dużo jest takich drastycznych przypadków ale.............dlaczego???? Co takie maleństwo jest winne ?? :( Ponoć sprawę ma rozdmuchać super expres, to wtedy może się zainteresują tym maleństwem odpowiednie placówki. Sorki, że taki smutny temat poruszyłam, ale mnie to bardzo ruszyło i musiałam się podzielić z Wami .
Oj Dorotko ja tez jestem w szoku ,jak ty to lubisz jak sie tak obkładają w boksie ,mnie to zaraz trzęsie ,to już lepiej kolorki nanoś,bo jak sie tak naogladasz to zaczniesz używać tego boksu w realu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nati to faktycznie bardzo smutne ,co to dzieciatko zawiniło żeby tak cierpieć ,a co do matki tego dziecka ,to napewno trudno powiedziec co jest przyczyna takiej decyzji,moze szok ,miejmy nadzieje ze jeszcze ochłonie i zaakceptuje swoje dziecko takim jakie jest,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nefri ja tez bym chciala to cholerstwo wywietrzyc jak tylko zrobi sie cieplej to zrobie takie przeciągi że chyba mnie wywieje razem z tą cholera nerwicą ,,,,,,,,,,,,,,, Dandy nie zlosc sie bo złosć urodzie szkodzi ,to tylko zlośliwosć rzeczy martwych ,ale co tam napiszesz jeszcze dłuższy ,,,,,,,,,,,, Iwonka ciesze sie bardzo ze już lepiej sie czujesz i humorek wrocił ,tak trzymaj kochana ,jak tylko bede miec dluższy dostep do kompa to pogadamy bo ja tylko z doskoku ,córka okupuje komp bo pisze prace magisterską ,,,,,,,,,,,,,,,,, Ja dzisiaj troche smutno przechodze dzien ,bo dowiedzialam sie ze rano zmarla moja kuzynka 43 lata na raka a dokladnie rok temu zginąl jej mąż jak wracal z pracy zabił go samochod ,wieć nastroj mam do bani dzisiaj,,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam całą reszte naszej forumowej rodzinki ,mialam pospisywać wszystkich ale dzisiaj nie mam nastroju ,chyba mi wybaczycie ,,,,,,,,,,,,a i witam nową forumowiczkę ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! bylam u fryzierki ,,,,zmienilam fryzurke na krotko,jak bede miala czas to wrzuce kilka foci na nk, ale musze miec do tego nadchnienie,haaaaaaaaa, Obiecalam ,ze dlugo dzis posiedze w necie,ale jutro mam wizyte u lekarza ,wiec musze pozytywnie sie nastawic hmmm,wczesniej sie poloze zeby wypoczac,hiiiii . No prosze nasza Dorotka lezaczkuje popoludniami jak w przeczkolu,,,,zarcik)) ale taki odpoczynek popoludniu dobra rzecz,Porozmawialam rano z tata i wytlumaczylam mu co i jak,wprowadzilam mu juz dzis diete bogata w wapn i witam,C,ograniczylam jego w piciu kawy i papieroski ma tez ograniczone,teraz tylko zarejest go do specjalistow..bedzie dobrze.dzieki Dorota ,ze wytlumaczylas mi wczorajszy temat,,,na gg,,buska. Dandy ,tak masz racje mam humorek ,jestem twarda babka wiec dam rade ze wszystkim,,,,,,,,buziol. Gosiu,to przykre co spotkalo cie,taka mloda osoba zmarla,szok.trzymaj sie,trzymie kciuki,,buska.. Nati,to straszne jak matki porzucaja noworodki w sszpitalach ,jesli dziecko ma jakas wade,,powiem ci ,ze to jest tez przykre,ja mam znajoma,ktorej urodzilo sie dziecko chore,od poczatku okazywala do niego wstret ,byly takie momenty ,ze mowila,ze jak bedzie sama w domu to o sciane nim walnie,teraz juz jest troche inaczej ,dziewczyny ma duze ulgi na dziecko wiec mowi inaczej,ale i tak ma czasami wybuchy zla,,,,, ,╔═══((¯`•»(`•♫♫♫•´)«•´¯))═══╗ ♥║Gdy się kładziesz spac wieczorem, ║♥błądząc wzrokiem gdzieś po niebie, ♥║pomyśl o przyjacielu wiernym, ║♥który bardzo lubi Ciebie ♥║Spij sobie smacznie z uśmiechem ║♥na twarzy.Niech Ci się przyśni ♥║to o czym marzysz ╚═♫════♫══════♫═════♫═╝
hejka dziewczynki ja juz prawie obrobiona,dzieci lezały grzecznie w łóżeczku i chyba lepiej juz odrobinkę ale to dopiero drugi dzien antybiotyku,pranie zrobiłam obiadek konczy sie gotowac zaraz sie wykapie i chyba ide spac jakas taka jestem zmeczona ale samopoczucie lepsze dostałam w pracy dobra propozycje i boje sie zaryzykowac nie wiem czy podołam(szefowa chce zebym przejeła jej obowiazki bo ona przechodzi na drugi sklep) tak ze afobam musiałam zarzyc bo serducho chciało wyskoczyc, dziękuje za miłe słowa Dorotce,frecia3,Iwonce P,i wszystkim za to ze są,pozdrawiam serdecznie pa spokojnej nocy
~Małgosia1990, dziekuje za słowa uznania ja tak tylko na chwilke,pisałam przed chwilka na gg z Iwonką P i DorotkąW i nakazały mi sic spac bo mniełam przed klikonastoma minutami nie ciekawy incydent myslałam ze jakis stan przedzawałowy ale przeszło. dobrej nocy pa
MAŁGOSIU TO DLA CIEBIE Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca Alu. Pamiętaj, że jako Twoja przyjaciółka będę Cię wspierać, że możesz na mnie polegać i wiedz, że nie jesteś zwykłą dziewczyną. Jesteś wspaniała i mimo, że czasem sobie odpuszczasz, to wiem, że jesteś silna i wytrwała i moge Ci powierzyć różne sekrety. Wiem też, że w głębi duszy jesteś wrażliwa, a wokół siebie tworzysz mur, za którym skrywasz swoje uczucia. Otwórz się, daj się odsłonić od środka, niech Twoje uczucia wypłyną na wierzch i sprawią, byś była kimś wartym podziwu. Pamiętałam, pamiętam i będę pamiętać o Tobie. ---Dorota ....._.;_*.-._ ...{`--..-.*_,} .{;..,__...-*/} .{..*-`.._;..-*; ....`*--.._..-* ........,--\..,-*-. ........`-..(..*-... ``````````||/````````````` ```¶¶¶¶¶¶``||```¶¶¶¶¶¶ ´´ ´ ´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶`||`¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´ ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶||¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´ ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ...... BUZIACZKI
Małgoś zycze CI przede wszystkim zdrowia ,uśmiechu ,wspaniałej miłości ,dobrych ocen ,matury na szóstki ,wszystkiego co sobie wymarzysz kochana sto lat!!!!!!!! WCZoraj poszliśmy biegać i wyobrażcie sobie ze zawsze jedno kółko biegne z KERRYM potem go spuszczam bo on staje i niechce biec tylko mam go spiuścić ,no i go spuściłam ,tylko ze jak skonczyliśmy biegać psa nie ma .GODZINE nam zeszło szukanie go ,ciemno jak w dupie ,od gwizdania to mi sie dziubek zrobił ,my bez telefonu ,dziewczynki juz zaczeły sie martwić gdzie tak długo jesteśmy. W KONCU JA miałam wrócic do domu po ekipe do szukania ,a bartek został na stadionie ,wracam do domu a mój pies juz na drodze do domu cały szczęsliwy ze mnie znalazł ,nie no mielismy dosyć . Zycze wam miłego dnia ,zadnego stresu i uśmiech od ucha do ucha.
Witajcie kochani Małgosiu pisałaś, że idziesz w sobotę do fryzjera i nie wiesz jak się obciąć, podam Ci linka na świetną fryzurę. Jest to nowa fryzura Anji Rubik, mojej córce strasznie sie podoba i mi też, ale oczywiście Małgosiu Tobie nie musi, ale zobaczyć zawsze można :) http://www.polki.pl/viva_galeria.html?galg_id=10000111. Dorotka takie piękne słowa napisała do Małgosi, nie wiem czy to jakaś okazja jest czy tak bez okazji, jeżeli jakieś świeto to: MAŁGOSIU dołączam się do tych pięknych słów Dorotki, nic lepszego nie można wymyślić, jest tam wszystko czego można życzyć drugiej osobie :) A jeżeli są to życzenia bez okazji to ..............też Ci życzę wszystkiego co najlepsze :) Lecę do pracy, u mnie śniegu napadało po kostki i jest pięknie bielutko, to tymczasem, odezwę sie później. Miłego dnia życzę.
Hej, Małgosia jeszcze raz wszystkiego naj :* :* :* Nati, to teraz ja czekam na śnieg, ponoć u mnie ma być też jakoś, tak w pogodzie mówili, hehe, miłego dnia. A ja wczoraj z Dagmarką pogawędziłam na gg, rozmawiamy tak jakbyśmy się znały od dawna hehe i to zaskakujące jest :)) Pozdrawiam Wszystkich i Miłego Dnia Życzę :)) A Iwonka... motylki z brzuszku są wciąż i tak próbuje coś działać w tym kierunku, ale ciiiiii :P nie mogę być nachalna też hehehe.
Gość Małgosia1990
Dziękuję kochani za cudowne życzenia:) Dorotko normalnie aż mi się cieplutko na serduszku zrobiło i łezka się w oku zakręciła od tych pięknych życzeń:) To najpiękniejsze życzenia jakie kiedykolwiek usłyszałam:) Moja ciocia kochana:* Nati oczywiście zobaczę tę fryzurkę:) Najgorsze że ja muszę mieć grzywkę bo mam wysokie czoło:/ a nie znoszę tej grzywki:/ I również ślicznie dziękuję za życzenia:) Madziu muaaa:*:*:*
Gość Małgosia1990
Nati mi niestety ta fryzurka nie odpowiada. Za krótko:/ Jak popatrzyłam w necie na te fryzury to szok. Ci styliści chyba oczu nie mają. Takie co oni fryzury wymyślają to ja mam jak rano wstanę i jeszcze się nie uczeszę:P hihihihi:D:D:D
Malgoniu,widze ze jakies swieto masz,przylaczam sie do zyczen-zycze ci aby jedynymi lzami,ktore pojawia sie w twych oczach,byly krysztalowe lzy szczescia.aby radosnego usmiechu na twojej twarzy,nie zakryly ciezkie chmury smutku.aby platki roz wyscielaly droge twojego przeznaczenia,a szczescie,zdrowie,radosc i milosc byly przeznaczeniem twych dni! Gosiu,bardzo mi przykro z powodu smierci twojej kuzynki,badz dzielna kochana! Malenka,idz za ciosem,przyjmij propozycje i zobacz co z tego bedzie,zawsze mozesz zrezygnowac,ale to na pewno nie bedzie konieczne.mam nadzieje ze czujesz sie dzis lepiej? Nati,to na prawde okropne tak porzucic wlasne dziecko.dlatego malo ogladam wiadomosci,bo za duzo jest pobitych czy porzuconych dzieci.nie wiem jak zachowalabym sie w roznych ekstremalnych sytuacjach,chyba nikt nie moze tego wiedziec,ale wlasnego dziecka na pewno nie porzucilabym,chocby nie wiem jak chore bylo.mam nadzieje ze znajdzie sie ktos,kto zajmie sie tym malenstwem i to dziecko na pewno przyniesie wiele radosci swoim opiekunom. Krysiu,Iwonko,Dorotko i reszta dziewczynek wielkie buziole.teraz koncze pisanie bo lece zaraz na wywiadowke.pa!
Witam serdecznie kochani. Dzis odwiedzam forum znacznie póżniej niż zwykle a spowodowane to jest moja wizyta u kardiologa z samego rana! Ok ale nie będę się na swój temat rozpisywała bo nie ma o czym. Małgosiu nie masz za co dziękować. Dziś Twoje świeto więc jak mogłabym zapomnieć o Tobie.Zyczenia prosto z serduszka na te Twoje ostatnie naście lat!!! Co do fryzurki ...hmmmm-cięzka sprawa.Ja sobie zawsze coś tam sama wymyśle ,czasem narysuję i idę z nabazgraną kartka do mojej fryzjerki.Komus jest ciężko coś doradzić ale jeśli już mogę ,to powiem Ci szczerze ,że w tych włoskach wyglądasz ślicznie i bardzo Ci taka fryzurka pasuje.Czasami nie warto zmieniać czegoś co jest prawie doskonałe!!!!!! Maleńka bardzo sie zaniepokoiłam Twoim samopoczuciem dzisiejszej nocy.Nawet nie wiesz jak bardzo było mi Ciebie żal. Sama miewam takie sytuacje i wiem jak strasznie ciężko jest w takim momencie.Człowiek chciałby wys z rozpaczy i bezradności.Chciałoby sie wyskoczyć z własnego ciała aby tylko było lepiej.Okropność ,nienawidzę tego ! Mam nadzieję ,że w nocy choć troszkę pospałaś i wypoczęłaś po tym ataku. Napisz proszę jak dzisiaj czujesz i czy obyło się wczoraj bez pogotowia? Krysieńko a Ty nie piszesz....ale ja wiem dlaczego haha! Twój wnusio jest u Ciebie i pewnie nie odstępujesz go na krok.Ja juz znam Ciebie i wiem ,że Patuś jest Twoim całym szczęściem i miłością życia więc wcale mnie nie dziwi ,ze chcesz poświęcić mu jak najwięcej czasu ! Iwonko już się nie mogę doczekać kiedy ujrzę Cię w tej nowej fryzurce. Wstaw to zdjęcie jak najszybciej bo mnie ciekawość połknie.Ja to jak małe dziecko niecierpliwa jestem--niestety --i nic na to nie mogę poradzić!!! Gosiu to straszne jak odchodzą od nas bliskie osoby. Ciężko wyrazić słowami jaki ból pozostaje w naszych sercach po takiej stracie. Wiem cos na ten temat więc nie bedę Cię pocieszała bo to nie mam sensu. W takich momentach ,żadne pocieszeia do człowieka nie docierają Mogę jedynie powiedzieć Ci ,że czas leczy rany --zasklepia je ale blizny pozostają do końca życia. Nati --nasz pracusiu. Jak ja Ci zazdroszczę tego śniegu. U mnie jest szaro za oknami.Wieczorem i nad ranem lekko przymozi a wdzień chlapa.To błoto nawet nie ma kiedy porządnie wyschnąc. Ja już wdwa razy w tym tygodniu myjnię odwiedziłam bo wstyd takim zachlapanym autem do miasta się ruszyć! Freciu najwidoczniej pieskowi się znudziło Wasze towarzystwo-hiihih On też potrzebuje odrobinę prywatności.Może pieskowi spodobała się jakaś panienka mieszkająca w okolicy i sobie randkę zrobił! Mądry psina --sam do domciu wrócił...Za to jeszcze nagrodę powinien dostac hahaha Madziu Ty na pewno dzielnie walczysz z ksiażkami...Lata studenckie to cudowny okres w życiu i mimo sporej ilości nauki i tak będziesz kiedys wspominała ten czas z uśmiechem na buzi. Kochani pozdrawiam całą resztę gromadki. Pozostałym osobom odpisze w kolejnych postach.Teraz zajadam obiadek,taki szybki bo nie wiele miałam czasu na przygotowanie.Filety z dorsza ,suróweczka z kiszonej kapustki ,ziemniaczki i kompocik z gruszek!
Zyczenia urodzinowe dla Malgosi....... ,Ile błędów jest w zeszycie, ile prac zrobionych skrycie, ile wspomnień po wagarach, ile pani w szkole starań, ile godzin bije czas, ile liści sypie las, tyle szczęścia i słodyczy w Twoje święto Tobie życzy ,Iwona P.
**************DLA MAŁGOSI************************* Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów, dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów. Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu, unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu. Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie!