Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Dzień doberek wszystkim. Noc jakoś minęła. Nawet nie wiem czy coś mi się śniło czy nie. Dziękuję Wam kochani za Wasze słowa. Cieplej się robi na serduchu jak się to czyta. Jednak smutno mi bo za tydzień może dwa nie będę mogła tu już pisać bo kończy mi się umowa na internet:( Rodzice zapowiedzieli że nie przedłużą umowy bo mój brat strasznie opuścił się w nauce. No a rodzice na to ile siedzi przed kompem wpływu nie mają bo są w pracy. Jak wracają to on wtedy schodzi. No ja przy tym niestety muszę też cierpię. Kurcze strasznie będzie mi Was brakowało:(
Witam Nerwuski!napisalam dlugiego posta,ale rozlaczyl mi sie internet,masakra.no to napisze od nowa.Blondasek,gdzie jestes?chcialam pogadac na gg,bo jestem ciekawa jak w szkole,zreszta nie tylko ja chcialabym wiedziec jak bylo.Krysiu,dobrze ze nie dajesz sie tej francy i pomalutku do przodu,trzymam kciuki.Iwonko,za ciebie tez trzymam kciuki,odpoczywaj ile trzeba,bedzie dobrze!Nefri,jak czytalam twoje posty o mezu,to mialam wrazenie ze czytam o swoim,bo moj tez jest taka cholera i egoista.mozna tlumaczyc a i tak nic nie dociera.Gosiu,oj fajnie byloby wpasc do ciebie na imprezke,albo na pogaduchy.
Witajcie kochani! Wczorajszy dzionek minął mi dość spokojnie w gronie rodzinki.Było miło i wesoło więc troszkę się odprężyłam. Pod wieczór jednak miałam mały problem z ciśnieniem i kołataniem serca ale opanowałam sytuację po raz kolejny bez pomocy pogotowia. Dzisiejszy dzień spędzam w domku.Muszę troszkę uporządkować dokumentację domową i firmową bo już mi się mały meksyk w tym wszystkim porobił. Poza tym małe sprzątanko i obiadek a potem luzik . Wczoraj rozmawiałam z Krysią i Iwoną . Dziewczyny walczą jak tylko potrafią i chyba (tak mi się wydaje) ,że jest minimalna poprawa! Pozdrawiam wszystkich , miłego dnia --buziaczki!!!!
Dzień dobry wszystkim :) U mnie się zapowiada ładna pogoda, wychodzi słoneczko. Może będzie lepszy dzień, wczoraj miałam kiepskie samopoczucie i tak wmawiam sobie, że to pewnie przez tą brzydką pogodę, która wczoraj była. Dorotko może to kołatanie serca u Ciebie to też przez pogodę. To fajnie, że Iwonka i Krysia wracają do zdrówka, pomalutku bo pomalutku, ale jednak do przodu :) Specjalne pozdrowienia dla nich. Wczoraj weszłam na forum Ogrody i tak już bym chciała wiosnę, już zaczęłam planować jakie zmiany poczynię w moim ogrodzie wiosną :) Rozmarzyłam się na maxa, i nawet jeżeli wszystkiego nie zrealizuję to i tak fajnie jest pomarzyć......... Wiecie co,chyba za wcześnie pochwaliłam dzień, właśnie zaczyna się robić szaro chyba nici z tego słońca które miało być :( Wszystkim życzę bardzo miłego dnia, wszystkich serdecznie pozdrawiam i uśmiechy na buźkach mają być :))) A teraz dowcip na poczatek dnia, głupi jak nie wiem ale cóż........... Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała! Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic! Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi: - Panie, trzeba kuć! - Co Pan, k***? Gres z Włoch za 4 tys. euro! - Jest inna metoda, ale może się nie spodobać... - Panie, wszystko ale nie gres... Majster ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, k*** odpierdalasz? - pyta mąż - Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumolitem (!)
Hej Kochane.. Trzymam kciuki za Iwonkę i Krysię, musi byś dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!! Nati mmm... tak zaczęłaś pisać o ogrodach... ajj, pięknie to wszystko wygląda wiosnąąą... Dorotka odpoczywaj, odpoczywaj :)) należy Ci się... Miłego Dnia Wszystkim!!!!!!!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- *Życie bez Miłości to czarodziejska latarnia bez światła...*
Nati ten dowcip wcale nie jest taki głupi hahahahah .Grunt to dobry pomysł a tego majstrowi odmówić nie można!!!!!! Co do mojego kołatania....być może miało to związek z pogodą ale równie prawdopodobne jest to ,że mogła dać znać o sobie szanowna pani choroba.Kiedyś już pisałam ,że pomimo znacznej poprawy mojego stanu zdrowia ,bywają jeszcze takie gorsze dni ,które nie dają zapomnieć o tym co przeszłam. Czy tak,czy owak ,dałam sobie sama z tym czarostwem radę i to jest dla mnie powód do zadowolenia! Madziu odpoczywam ,odpoczywam ,tylko ,żeby od tego odpoczywania i leniuchowania jakieś głupie myśli mi do głowy nie przyszły hhahaha. Miłego dzionka!
WITAJCIE kochani!!! Wczoraj cały dzien spedzilismy przy kompie wreszcie udłao mi sie rozpocząć sprzedaz na allegro ,wystawiałam tą sukienkę i kilka innych rzeczy i wczoraj sprzedałam pierwszą super . A zaraz jade zawieść cv do jednego sklepu w Kórniku i juz mnie w brzuchu keci trzymajcie kciuki!! Iwonko ,KRYSIU mysle o was i wierze ze bedzie dobrze! NATI to własnie ta ksiązka o której pisałas ,ja dzisiaj rano tez myslałam o ogródku ,mam skalniak i w tym roku tez przejdzie rewolucje!!!!A POGRZEBAŁo BY SIE W ziemi nie ?? MAŁGOŚ mam nadzieje ze internet udłao ci sie przedlużyć ,a MADZIA ty przegoniłaś katarek? NIC napisze pózniej ,pa
Witajcie słoneczka ,dzisiaj ponuro i mglisto,ale co tam nie ma narzekać od poniedziałku ,wczoraj skończyłam sobie poduszkę na szydełku i dzisiaj muszę coś następnego wymyślić do robótki ,,,,,,,,,,,,uwielbiam szydełkować ,czuje się przy tym taka odprężona, ale najpierw zrobie obiadek zeby mieć póżniej więcej wolnego czasu,,,,,,,,,,,ale tymi ogródkami narobilyście chęci ,moj w tym roku też przejdzie rewolucje ,bo woda w oczku zaczęla gdzes uciekać ,napewno korzenie roślin gdzieś ją przebily ,no i skalniaczki też trzeba poprawić,,,,,,,,,,,,,,,już nie moge sie doczekać tej **przyjemnej harówki** w ogrodzie ,,,,,,,, Pozdrawiam wszystkich i buziaczki przesyłam ,,,,,,,,,,, Szczególne pozdrowienia i wsparcie dla naszej Krysi i Iwonki ,,,,,,,tak trzymać dziewczyny ,małymi kroczkami ale ciągle do przodu ,,,,,buziaczki
Gosiu to ty zdolna dziewczynka jesteś skoro szydełkowe cudeńka potrafisz robić.Nic innego tylko własny biznes otwieraj. Ja dałam sobie zrobić koronkowe zazdrostki do kuchni ,piękne ,bieluteńkie ale nie ukrywam ,że mnie całkiem sporo po kieszeni szarpnęły.Jak się ma taki talent to nie można go marnować kochana.Wyszydełkuj tego troszkę i na allegro wystaw--mówię poważnie --grunt to interes hahaha
Dorotka nie jestem pewna czy to dobry interes ,kiedyś może jakieś 2 lata temu próbowałam ,piękne poduszki i serwety ,sweterki na drutach dla dzieci ,,,,,,,,,,i zainteresowanie prawie zerowe ,w sumie to nawet nie odzyskałam pięniedzy za włóczke i stwierdziłam że nie warto ,,,,,,,ale za to jak gdzies ide na imieninki lub urodzinki mam prezent gotowy ,no i robie i składam dla moich panien ,dam im w posagu zawsze to będzie jakaś pamiątka,,,,,,,,,,
Gosiu każdy towar można sprzedac...dobra reklama ,marketing i po kłopocie.A z tym posagiem dla córek to nie zły pomysł .Mało kto może takimi cudeńkami się pochwalić a przy tym pamiątka rewelacyjna.Nie jeden raz się łezka w oku dziewczynom zakreci jak będą z dala od Ciebie i spojrzą na pracę Twoich rąk!