Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Majusia!!!! Bardzo dobrze robisz dołączając do naszej gromadki. Z nami na pewno nie będziesz czuła się samotna i zawsze ktoś Cię wspomoże dobrym słowem jak bedzie taka potrzeba. Co do Twojego życia z teściową ;;;cięzka sprawa Nie będe się wypowiadała na ten temat bo nie wiem o co chodzi w tym wszystkim ale wierzę że nie było lekko. Super że napisałaś Możesz powiedzieć skąd jesteś i ile masz lat? Ja mieszkam w okolicach Torunia Mam 39 lat!
Witam wszystkich:):* przepraszam z e az tak dlugo nei pislalm i znowu zaniedbalalm ;/ ale naprawde wieceie jak to jest nie potrafialm pogodzic wszytskiego musilalm sie zabrac ostro do pisania tej pracy moejej ale powiem Wam ze juz oddana i zaakceptowana na zsczescie:) wiec teraz mam troche wolnego i odpoczynek! bo juz mam dosc! Po drugie cos mnie dopadlo kurcze dobrze Madzia piszesz o tych witaminkach kochani ratujcie sie jak mozecie bo jakis okropny wirus panuje ;/ mi sie przerzucil na oskrzela;/ Nie wiem czy Wy rwoniez sie tak zle czujecie czy to przez ta pogode? kurcze taka oslabiona ost jestem masakra jakas taka wogoel przygnebiona! ja jeszcez nigdy nie bylam u psychiatry bo jak poszlam do lekarza powiedzial mi zebym sam probowala jak narazie uporac sie zta choroba ! ze to jest polowa sukcesu! Krysiu czytalalm Twój post przykro mi z Twojego powodu! ale powiem Ci ze kazdy z nas ma czest takie mysli! ta choroba jest nieobliczalana! ja choruje dopiero jkaies 3 miesiace i zdazylam sie juz przekonac! wiem ze pisalas kochana zeby Cie nie pocieszac ale zobaczysz ze wszystko sie ulozy! zreszta napewno jest juz lepiej ! z tego co czytalalm co pisala Dorotka W. ze bylas u lekarza! mam nadzieje ze jest juz lepiej:) czekamy na CIebie na forum :) WItam równiez nowa osobke Mjusie:) cieszymy sie ze dolaczylas:0 powiem Ci ze te osoby bardzo mi pomogly:) moge im powiedziec o wszytskim:) pozdrawiam wszystkich:):* Madzia napsilas sobie moje gg??13114945 napisz swoje odezwe sie:) musial zmienic bo kialalm formata i mi sie wszystko wykasowalo;/ kto ma ochote niech sie odezwie:):*
Gość krystyna 3
Witam kochani Ja już wróciłam od psychiatry oczywiście dostałam nowy lek ASENTRE 50mg lekarz powiedział że dobrze że przyszłam że nawrócił sie stan depresyjny i że sama bym sobie nie poradzila Ale powiem wam tak z mieszanymi uczuciami zaczynam brać kolejny lek zresztą tak jak powiedział psychiatra leki to nie wszystko trzeba jeszcze chcieć się dobrze czuć i trzeba nie dopuszczać złych myśli do siebie . Będe też 2 razy w tygodniu chodzić na psychoterapie Powiem wam jak łezka w oku ma się nie kręcić ja przeczytałam posty okazujecie mi tyle serca i dobrych energi i wsparcia Aż trudno uwierzyć że mam od was tyle wsparcia i ciepłych słów że aż ciepło na serduszku się robi Jesteście Wspaniali Chyle czoła bo tylu wspaniałych i życzliwych osób nie spotkałam w całym swoim życiu Jeszcze raz dziękuję wam kochani Dorotko dzieki że przetłumaczyłaś mi że powinnam iść do lekarza Pozdrawiam was kochani i z całego serca DZIEKUJE
Krysiu dziękuję że napisałaś!! A ja mam syna sklerotyka bo zapomniał mnie poiformować wcześniej ,że dziś o 16 jest wywiadów w sprawie próbnej matury ,ktorą nie dawno pisali. Bo nic trzeba jechać i posłuchać! Jestem ciekawa jak temu mojemu chłopakowi poszło na tym egzaminie! Jak wrócę napiszę!
o jacie niespodziewałam się takiego przywitania,aż mi się buzia uśmiechneła dzięki wam bardzo.wiem to wszystko jest zagmatwane ale ciężko mi nawet otym pisac.jednym słowem ta baba zmarnowała mi 7 lat życia i omało niedoprowadziła do najgorszego,ale doś! już mam to za sobą to znaczy mieszkanie z nią ale ból i choroba pozostały i trzeba pewnie sporo jeszcze czasu żebym z tym wygrała.a bardzo chce bo marze o drugim dziecku nie teraz ale za jakiś czas-może.bardzo sie tego boje żeby choroba niemiała nawrotu podczas ciąży i tak to odkładam sama niewiem na kiedy?czy któraś z was może była w ciąży żyjąc już z tą chorobą, macie jakieś doświadczenia pytam tak na przyszłość (mam nadzieje że jak najszybszą)a stym wirusem to jakaś fatalna spawa bo unas szaleje na maxa mnie też zmogło-ah.ja mam 27lat i jestem z woj.lubelskiego.
Majusia ja bylam w ciazy z drugim dzieckiem majac juz nerwice.Przez 9 miesiecy wogole zapomnialam ze ją mam-skupilam sie na ciązy i na dziecku-ciaze mialam zagrozone ale nawet to nie wywolalo nerwicy,poprostu mysli byly skupione na czyms innym.Takze kochana nie bój się !!!! zyczę powodzenia i pozdrawiam ;)0
WITAJ majusia ja mam36 lat dwie córki i tez walcze z nerwicą ,tu na forum znalazłam kilka miesiecy temu ,wsparcie ,zrozumienie i radość. Krysia napisze krótko ,dzieki BOGU ze poszłas do lekarza barrrrdzo sie ciesze naprawde ,wczoraj przed s[paniem myślałam o Tobie i naprawde sie ciesze!!!!! Pisałyscie o tesciowach ,moja jest wciaz dla mnie zagadką,niby okey ale wyczuwam jakis falsz ,a tesciu bardzo mnie lubi ale jest alkoholikem inżynierem ,wiec gdy nie pije jest okey ,ale teraz to sie zadko zdarza ,mieszkaliśmy razem kilka lat i nieraz było przykro jak krzyczał bo to taki typ awanturnik ,a najgporsze było to ze gość rano nic nie pamiętał... Teraz na szczescie mieszkamy osobno i kontakt jest owszem ale raczej grzecznościowy.... TAK to bywa tesciów sie nie wybiera .. NATI dzisiaj byłam w bibliotece i jestem trzecia w kolejce do przeczytania ksiązki ,,POWRÓT NAD ROZLEWISKO *małgorzaty kalicińskiej sa trzy czesci polecam,az żałowałam ze sie skonczyła.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Dzisiaj byłam odebrać wynik prześwietlenia:) I wszystko w porządku z kolanem:) Nie ma żadnych zmian w stawie kolanowym:) Całe szczęście:) ciekawa jestem tylko jak morfologia wyszła bo dzisiaj już nie zdążyłam do lekarza. Madziu proszę daje Ci dawkę energii I===[----------]-- :D:D:D Krysiu dobrze że poszłaś do lekarza. Przyjmowałam kiedyś tą ASENTRE. Szczerze nie pomogła mi ale w końcu każdego inaczej działa lek. Ja wierze że Tobie pomoże:) Cały czas trzymam za Ciebie mocno kciuki:* majasia witaj serdecznie w naszym gronie:) Mam na imię Małgosia i jestem u najmłodsza:)
Krysiu Kochana tak sie ciesze że poszlaś do lekarza to jest bardzo dużo ,uwierz choć troszeczke w siebie a lekarstwa zrobią swoje ,odzywaj sie do nas częsciej na forum ,troszeczke nam pomatkuj ,skrzycz jak ktoras cos nie tak pisze albo doradż,poprostu z nami bądż nie zamykaj sie w sobie ,prosimy Cie o to ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorotko dziekuje ze jestes taka troskliwa ,,,,,,,,,,,,,taki dobry duszek miedzy nami ,,,,,,,,,,,nikomu nic nie odmówisz ,,,,,,, Freciu ,Madziu dziekuje Wam jestescie kochane ,tak mi sie ten utwor podobał ,a ja jestem dosyc ciemna w szukaniu po necie ,dopiero raczkuje jak niemowlak,jakbyscie miały czas to poszukajcie ,plisssssssss,,,,,,,,,,,, ,Iwonko ,cos malo sie odzywasz ale mam nadzieje ze sie to zmieni ,ale ja lubie z Toba pogadac na gg ,pozdrowionka ,,,,,,,,,,,,, Blondasek malo Cie widać na forum ,jak sie czujesz ?Jak córcia sie czuje ? Majasia ciesze sie ze jestes z nami ,dziewczyny są tutaj boskie ,nigdzie takich nie ma ,,,,,,,,,prawda ?zawsze pomogą i wesprą jak siostrzyczki ,ja mam 45 lat jestem stara baba ,ale dobrze sie czuje wśrod młodszych ,tu jest tyle dobrej energii że choc na chwilke można sie wyciszyc ,,,,,,,,,,,,, Reszte pozdrawiam i bużki przesyłam,,,,,,,,jak przyjmiecie od starej baby,,,,hihihihi
zapomnialyscie o mnie:((((( A tak powaznie to nie wiem jak to jest z tesciowymi bo takiej prawdziwej jeszcze nie mam le ztego co wiem to przed slubem jest zawsze dobrze a potem sie zaczyna wyzsza szkola jazdy! wiec sprawdza sie to bo tak wniskuje z waszych komentarzy! Ale Majusia juz najgorsze przeszlas to mieszkanie, teraz tylko bedzie lepiej! jasna sprawa ze nerwy dalej zostaly ale tak juz bywa w zyciu! dlatego jak to sie mowi ciasne ale wlasne! Małgosia ciesze sie ze przeswiet;lenie dobrze Ci wyszlo:) i morfologia tez taka bedzie :) wierze w to:) gosia za buziaki dziekuje:):**** heh słodziutkieeeee:) Wszystkich pozdrawiam i za pozdrowionka dzikuje:)
Witam serdecznie,,,,,,,,kurde jakie dzis sa przeciazone serwery,pol godziny czekalam az wyswietli mi sie nasza strona,ale co tu oczekiwac,. U mnie dzis samopoczucie dobre,humorek tez.mezus w pracy,synek ma swoje zainteresowania,wiec cisza na maxa,,,,,,,, Krysiuniu kochana ,bardzo mnie ucieszyl twoj post,dobrze zrobilas,udajac sie do lekarza,ale jeszcze caly czas mysle co tak mocno cie zdolowalo ??nie tak dawno pisalysmy na gg,i nic nie wspomnialas ,ze zaczyna sie ten dolek,ale wierze w ciebie,ze dasz rade,nie jest latwo z ta ,,,,,paskuda*** ale nie pozwol kochana ,zeby ona toba rzadzila,,,,,pozdrawiam cie,i duzy buziolek.pa.paaaaaa. Dototka dzieki ,ze jako pierwsza z naszego gniazdka nerwuskow ,tak szybko zaalarmowalas o stan Krysiu,ze mialas z nia kontakt przez skypa...i dalas znac wszystkim,szkoda ze ja mam inny program ooVoo zamiast skypa,,,,i nie moge z nikim z spkypa sie polaczyc.pozdrawiam .pa. Gosiu 63,mnie tez sie swietnie z toba kochana rozmawia na gg,ale jak mam czas i wolny komp to moge zaszalec.hiii.widze ,ze lubisz rano sobie polezaczkowac,ja nie stety nie bardzo ,wstaje o 7.oo bo synek na 8/00 do szkoly ,sniadanko trzeba przyszykowac...a pozniej nie klade sie ,bo byly takie dni,ze pospalam nawet do 12.00 i pozniej bieguskiem obiad.pozdrawiam.pa. Witam cie Freciu.co do mojej tesciowej ,hmmmmmmmm,dlugie pisanie,ale napisze w skrucie,nie jest za ciekawa,mi nic nie powie,ale do innych ,to potrafi mi tak w d.namieszac ,ze szok,zadko mam kontakt z nia,jets bardzo upierdliwa i msciwa.tyle moge powiedziec,u nas tez duzo dzieciakow choruje,przychodnie zawalone.pozdrawiam.pa. Malgosiu dobra wiadomosc od ciebie ,ze kolanko ok,moze wybiesz sie na disco,to przestanie bolec.(zarcik)pozdrawiam.pa. Madziu sliczne focie dajesz na nk,jestes naprawde bardzo ladna ))),no ,ze tez kolejki chlopakow nie ma pod twoim oknem,ha,pozdrawiam.pa. Czarna widze,ze i ciebie tez samopoczucie kiepskie,masz lenia ,ale byle do wiosny,bedzie dobrze.pozdro.pa. Witaj Blondasek,no kurde co ty tez kochana masz dolka,pozdrawiam.pa.pa.a Witanm pozostale nerwuski.pozdrawiam.pa.
niemoge sie nadziwić,że was znalazłam ponieważ ja też jestem poczontkująca w necie.jakie ciepełko tu jest czego ja was niemam posąsiedzku jesteście super babki.niemoge sie doczekać kiedy któraś napisze coś nowego i czytam to z uwagą widocznie tylko człowiek którego dotknie ta choroba potrafi to zrozumieć.mam pytanko do *czarnej-mogłabyś mi napisać coś więcej czy brałaś antydepresanty przed ciążą,,jak długo a jak tak to na ile przed zajściem odstawiłaś.noi czy po porodzie jak jest masa obowiązków to diabelstwo niewruciło.bo ja okropnie panikuje.oj *frecia jak ci zazdroszcze ja właśnie bardzo marze o córci bo synia łobuziaka już mam i wiecie,że dziękuje bogu za niego każdego dnia bo dla niego wytrwałam w najcięższych chwilach jego(mamusiu niepłacz)było i jest jak tlen.naprawde sie ciesze,że was znalazłam bo nikt lepiej tego niezrozumie nawet psycholog:-))))))))))))))))))))))
Wróciłam z wywiadówki do domu!! Ufff nareszcie! Jestem i zadowolona i troszkę zła ale zaraz napisze dlaczego Próbna matura poszła synowi nawet całkiem ok Teraz przedstawia się to w procentach więc jest tak: Język polski --63% Język angielski--94% Fizyka 62% Chemia 88% biologia 91% Niby dobrze tym bardziej że mowa tu o rozszerzonym poziomie. Natomiast gorsza sprawa jest z zachowanie.Jak się okazuje moje dziecko jest asesorem całej klasy.Musi zawsze zwoje 5 groszy wtrącić i wiele dyskutować z nauczycielami.Burzy się o wszystko i w dodatku przedstawia swoje poglądy na forum klasowym.Młodzieży to nawet się podoba ale u nauczycieli ma krechę bo oni nie za bardzo lubią gdy uczeń ma ostanie zdanie na dany temat.No cóż przydarzył mi się taki gadatliwy dzieciak i chyba już za póżno aby coś zmieniać.Skutki tego widoczne bo zachowanie tylko poprawne! Lecę coś do żołądka wrzucić i pranie z suszarni poznosić Pa !!
witajcie witam naową koleznake MAJUSIE! dobrze ze trafiłas tu do nas zawsze bedziesz mogła sie wygadac i nie bedziesz sama piszesz ze pochodzisz z lubelskiego ja sie w tamtych stronach urodziłam a dokładniej w Tomaszowie Lubelskim, wszystkie wiemy co przechodzisz ale najwazniejsze nie poddawac sie i nie tracic nadzieji ze bedzie lepiej ja praktycznie juz sie wyleczyłam z nerwicy lękowo-wegetatywnej ale to powarca....mam nadzieje ze damy sobie z tym wszystkim radę pozdrawiam serdecznie:) Dorotko jak zawsze na straży, Dagmarka222,blondasek,Małgosia1990,Iwonko P,Madziu,Freciu i nasza kochana Krysienko serdecznie Was pozdrawiam jezeli o kims zapomniałam to wybaczcie proszę pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ja narazie walcze z grypą jeszcze mnie nie powaliła ale czuje ze to moze byc angina bo przełykac juz nie moge i ucho mnie okropnie boli....papa
Dorotko nie martw sie dobrze że chłopak wygadany ,poradzi sobie w życiu,,,,,,,,, ale musze ci pogratulowac ,ze oceny super i to jeszcze rozszerzona matura ,bardzo zdolnego masz synka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ech dziewczyny te nasze kolezanki nerwice to sie tak poprzyklejaly do nas że w żaden sposob odkleić nie można ,ale będziemy pomaleńku nadrywac i w końcu muszą sie oderwać ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nie ma innej opcji,,,,,prawda ? Majusia drugiej takiej rodzinki nie znajdziesz w całym necie ,my jestesmy niepowtarzalni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jedyni w swoim rodzaju Krysiu kochana zajrzyj tu do nas na chwilke ,a to serduszko specjalnie dla Ciebie _####___#### .`-.´.+` ´° _##____#_#____##`,+.*.*´ #_______#________# `+.*` #________________# `,+.*`.° _#______________# `,+.*`,+.* __#____________# `,+.*`,°*`’ ° _____#_______# `,+.*`,+.*`,+. _______#___# `,+.*`,+.*`,+.*’ _________# `,+.*`,+.*`,+.*` Pa kochani ,nie wymieniam bo napewno o kims za pomne a nie chcialabym ,kogos pominąć .Dobrej nocki i milych snów
Malenka dziekuje za pozdrowienia, zycze zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!! Chyba wszystkich po kolei dopada coś, strach myslec. Małgosia, fajna ta dawka energii hahaha :D dziękować :)) Iwonka, hehehe, dzięki za miłe słowa... buziak! Dorotka, mądre to Twoje dziecko!!! świetne wyniki, gratulację :) a co do tych 5 groszy, to myślę, że czasami to i na dobrze może wychodzi... szczerość pewnie taka hehe, pozdrowionka :)) Gosia masz rację, niepowtarzalni jesteśmy :D dobranoc wszystkim :))
gosia1963, masz racje ze przyczepiły sie do nas i dziadostwo nie chce isc w p.... tylko meczy nas jak holera mnie na noc juz cos bierze czuje te mogotania chwilami mam az ciemnoe w oczach ale wiem ze to na tle nerwowym wziełam afobam ale cos nie bardzo chce pomóc,mam doła ale musze sobie jakos poradzic pa słonca moze sie jeszcze odezwe
Gość Małgosia1990
Byłam na spotkaniu z byłym. Gadaliśmy sobie i w ogóle.No ale byłam chłodna po tym co powiedział mi w niedziele. Gdy każde z nas wróciło do domu napisał mi esa z zapytaniem czemu taka byłam dzisiaj. No więc mu odpisałam, że chcę żeby nauczył się mnie traktować jak koleżankę bo przestałam wierzyć że on mnie kocha i że jeszcze kiedyś będziemy razem. Zraniłam go tym:( Napisał że chce być dzisiaj sam i żebym nie pisała. Ahh zawsze coś zepsuje:( Dorotko no no tylko pogratulować synowi:) Żebym ja za rok takimi wynikami mogła się pochwalić w co baaardzo wątpię. Z angielskiego kuleję, szanowny pan Giertych dołożył mi matmę na maturę...uhh tylko go w dupsko kopnąć za to:P No mam nadzieję że zdam:) A co do zachowana hmm to jestem dumna z mojego rówieśnika:d nie daje sobie w kasze dmuchać nauczycielom:P hihihihi Madziu proszę bardzo;) zawsze do usług:D:D:D