Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorma ja już wróciłam z pewexu hahaha.Ręce od przeglądania wieszaków bolą,ale było warto.samopoczucie dzis dobre wyszło słoneczko to az lepiej się żyje.Magda Gratki za zaliczenie-super!!! Moja córka tez skacze do góry za 3,chociaz jeszcze 2 lata temu taka ocena nie wchodzila w rachube ...no ale co czasy sie zmieniaja hihihi.Lecę konczyc obiadek i moze jeszcze gdzies wyruszę z domu ,trzeba korzystac z kazdej *zdrowej*chwili bo cholera wie jak będzie jutro.Pozdrawiam was dziewczynki wszystkie bez wyjątku!!!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Wczoraj widziałaś się z Pogódką:) Super że mieszkamy w jednym mieście:) Wczoraj miałam kiepski dzień i dobrze mi zrobiło spotkanie z Pogódką. Jest dla mnie jak siostra:) A kolanko boli gorzej niż bolało. Przyłożyłam sobie liść z kapusty na noc bo to podobno pomaga i chociaż opuchlizna mi zeszła. Myślę że to jakieś zapalenie sie zrobiło tylko nie mam pojęcia z czego. Dzisiaj pójdę do lekarza bo strasznie boli zwłaszcza przy chodzeniu. A co do byłego to szkoda gadać. Wczoraj usłyszałam od niego tekst: *podziwiam tą koleżankę że z gorączką dała radę do 1 w nocy wysiedzieć.* Przykro mi się zrobiło bo mnie nigdy nie podziwiał jak stawiałam czoła nerwicy. Pozdrawiam wszystkich cieplutko:*
Witam kochani ~! Ostatnio mało zaglądałam bo mąż był na urlopie i cały dzien + pół nocy siedział na swoich grach .Za chiny świata nie chciał mnie wpuścić na komputer ( wykorzystywałam chwilke jak szedł do ubikacji ). Najbardziej mnie szlag trafiał jak mówił że on ma urlop i nic mi nie pomagał ( jedynie syna do szkoły zaprowadził ) a ja urlopu jakoś przy dzieciach nie mam - jestem 24h/7dni w tygodniu . Strasznie jestem na niego wściekła - czuje sie jak Swietłana bez wynagrodzenia . U mnie już z kaszlem lepiej , samopoczucie też całkiem ok . Tak sie rozpisałyście że nie wiem czy dam rade nadrobiC czytanie . Wszystkim bardzo dziekuje za śliczne komentarze do profilu na NK. Tak sobie oglądam wasze zdjęcia i musze stwierdzić że niezłe z was babeczki , a nasza Magda i Małgosia to prześliczne dziewuszki ( jak wy sie opędzacie od chłopaków ?).
Do Wszystkich Fajnych Babek ;) Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie.... Kilka lat po ślubie: czytaj od dołu !!!!!!!!! Mam nadzieje ze Was trochę rozbawię przy poniedziałku .Papatki
kochani!mam prosbe,zwlaszcza do tych osob ktore maja mnie na nk.prosze was dziewczynki zebyscie weszly w moim profilu do moich znajomych,jest tam konto mama.w galerii zdjec na 2stronie jest zdjecie martynki chorej na raka.prosze was zebyscie przeczytaly jak mozna jej pomoc.chcialam dac to wszystko do mojego profilu,ale nie dalam rady,nie wie czemu czy za duzy format czy po prostu nie umiem.mam nadzieje ze moj post nie przejdzie bez echa,wejdzcie na moja nk.
Hej kochani Ja dzisiaj wcześniej z pracy, robię właśnie obiadek i później jadę na zebranie. U mnie dzisiaj trochę świeciło słoneczko i tez pomyślałam o moim ogródku, ja też uwielbiam sie grzebać przy roslinach. Madziu no widzisz jak Ci świetnie idzie, gratulacje !! Małgosia nie przejmuj się, takim tam, gadaniem, On pewnie nawet nie wiedział, że Ci sprawił przykrość, mężczyźni inaczej myslą niz my kobiety. Mogę się załozyć, że gdybys mu powiedziała o co Ci chodzi, pewnie byłby bardzo zdziwiony :) Gosia, jakby tak było, jak czytam od końca, to nerwica podwójna hahahaha. Nefri, no Twój mąż to chyba jest troszkę uzależniony od tych gier, bo z tego co piszesz to bardzo często gra i jeszcze nie da Ci skorzystać z kompa. Jak tak robi to postaw mu warunek, niech Ci kupi laptopa i wtedy będziesz miała dostep zawsze. A tak wogóle to ja nie wiem jakby to było jakby mój mąż siedział na urlopie przez dłuższy czas w domu, pewnie by chodził i jęczał, marudził, na szczęście ma swoją pasję i rzadko na urlopie siedzi cały czas w domu. I jest spokój :) Frecia, Dorma, Czarna jak tam zakupy w Pewexie?? Co fajnego kupiłyście ? Moja córka też czasami zagląda do Second Handu, uwielbia szukać czegoś niepowtarzalnego. Ostatnio znalazła śliczna torebeczkę, cała torebka zrobiona z jaśniutkiego włókna hiacyntu wodnego, na łańcuszku i jeszcze z pięknym zapięciem. Wszyscy się pytali skąd ma to cudo, ale to czasami tylko się uda trafić coś tak wyjątkowego, ale jednak... i to za grosze :) Dorotko a Ty jak po zakupach ?? Jedzonko, czy coś fajniejszego ?? Czy Wy wiecie, że dzisiejszy dzień jest najbardziej depresyjnym dniem w roku ? Nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzono ale tak słyszałam w radiu. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie dla nas wszystkich dobrym dniem, czego Wam i sobie życzę. Pozdrawiam wszyyyyyystkich serdecznie.
Witajcie, pierwszy wpis w indeksie jest :D jutro bedzie ciezko znowuuuu... ale jakos damy rade. Dzisiaj zasnelam o 2 w nocy, masakra, juz i atarax pilam i chodze dzisiaj jakas znerwicowana, ze naprawde, szlam miastem spotkalam kolege i z Nim kawalek szlam, to myslalam, ze zemdleje... ajjj :( bylo dobrze i znowu zle ;/;/;/ boje sie aby wytrwac to wszystko, te zaliczenia, egzaminy, ach. Nefri do mnie też nie lgną, a jesli juz to tacy, ze ehhh...... szczescia brak, ja to lubie poogladac, popatrzec, poobserwowac facetow, haha i sa takie typy rozne, ale co ja biedna bede dzialac... jest jak jest. Ale jakbym miala faceta, to bylaby taka motywacja do wszystkiego, no, ale jest jak jest. Nati, a to nie wiedziałam z tym dniem... hmm... ale mam nadzieje, ze nie jest az tak zle z ta depresja, chociaz pogoda do tego po czesci sklania ;/;/;/ Frecia na pewno sobie poradzisz :)) właśnie... a gdzie Nasza Iwonka??!?!?
Krysiu ******** Oj coś nie możemy się zgrać na gg.Jak ja mam czas to Ty jestes zajęta i na odwrót.Dzisiaj już nigdzie się nie wybieram i nie mam zajęc zadnych także jak tylko zdołasz to się do mnie odezwij! A tak w ogóle to zaniedbujesz forum kochana_--ojojoj Freciu ******* ja podobnie jak Ty .nie mogę się doczekać pracy w ogrodzie.Niesamowicie mnie to odpręża.Nic mnie wówczas nie obchodzi --tylko ja i roślinki--super. Jutro za to Ty się troszkę odprężysz....taka mała odmiana od codziennej szarości na pewno Ci się przyda. A swoją drogą ,dobra z Ciebie dziewczyna !! Madziu ********* Powiedz kochana czy my nie mamy cudownie mieszkając z dala od miejskiej dżungli ? Piękna przyroda,cisza,spokój,zwierzęta ...Ja bym już na pewno do centrum miasta się nie przeprowadziła.Latem w piżamie rano na tarasie kawkę popijam,Wieczorami siedzę przed domem i nadsłuchuje jak pieknie świerszcze grają i żabki skrzeczą.Raj na ziemi--oaza spokoju.Uwielbiam to. Madziulka ja również gratuluję oceny---no nie okłamujmy się 3 jest ok ale zawsze może być lepiej no nie? Gosiu ******* Mój ksiądz wpadł jak dziki wyjął jakąś jakąs deklarację pomocy finansowej do wypełnienia i poszedł.Nawet o nic nie pytał.Nie był nawet dziwiony ,że sam przyjmowałam kolędę. Swoją drogą ta pomoc oczywiście jest konieczna ,ponieważ mają być zakupione nowe ławki do kościoła bo te obecne sa strasznie zniszczone.Kościółek jest z 1788 roku ,maleńki ale piękny i zdaję sobie sprawę ,ze pomoc parafian jest konieczna .No ale jak już ksiądz zawita w progi to przynajmniej mógłby ze dwa zdania z człowiekiem zamienić!!! Czarna ******** Widzę ,ze tryskasz humorkiem i samopoczucie Ci dopisuje ulalal az Ci zazdroszczę. Ja dzisiaj jakaś taka przymulona jestem i mam w sobie tyle werwy co slimak w ciąży!!! Małgosiu ********* Z tym kolanem nie ma żartu.Lepiej to sprawdzić .Calkiem możliwe ,ze zrobił się jakiiś stan zapalny i potrzebne będą leki. Wczorajszy dzień upłynął Ci w miły towarzystwie więc tylko się cieszyć! Nati ******* Twoje kawały były super a te brzydkie słowa dodały im tylko pikanterii. Na szczęście mój ksiądz był inny! hahahaha Dorma ********* Oczywiście ,ze wiem co to pewex--Można tam kupić super oryginalne ciuchy i dodatki.Ja nigdy sobie nie daję czasu na szperanie w takim sklepie ale za to moja kuzynka robi w nich takie spustoszenie ,że i dla moich domowników zawsze coś przyniesie. Ostatnio kupiła synowi dres na w-f --nike ,ciemny nie zniszczony za 22 zł Wzięłam go bez zastanowienia bo mimo tego ,ze już był prany to i tak wytrzyma o wiele dłużej niż bylejaki dres z naszych sklepów. Dandy ******** Oczywiście ,że zaglądne do Twoich znajomych ay przeczytać o tej dziewczynce.A zdjęcie możesz przenieść na pulpit zapisując je jako ....nr. i natępnie dodać do nk.Najłatwiejszy sposób. Nefri ******* No to nie miałas zbyt dużej pociech z urlopującego mężulka.No niestety my kobiety pracujemy na kilka etatów tylko jakoś ta brzydsza część naszego społeczeństwa tego nie zauważa. Iwonko ******88 A co to się z Tobą dzieje? Zawsze wieczorkami pisałas na dobranoc a tu taka cisza i putka nagle się zrobiła! Mati , Marek ******************** Pozdrawiam Was serdecznie. Proszę nie strajkować!!!!! Wszystkie pozostałe osoby pozdrawiam Maleńka.Blondasek.Kasia.Dagmarka Matiiaga Iwonka 25, no tak i już zapomniałam resztę osób--skleroza!!! Szczególne pozdrowienia dla Aguni *********
witajcie,dzisiaj w peweksie kupilam spioszki dla lalki szuszu,pokazalam koledze jakie zakupy zrobilam a on serdecznie mi pogratulowal blogoslawionego stanu....nie wiem czy moj brzuch juz tak sterczy???Frecia w szkolach epidemia,nafaszeruj sie jakimis lekami ,witaminkami, bo przyniesiesz do domu katar,blisko mnie jest Opole, tam jest epidemia grypy, szpitale nie przyjmuja odwiedzajacych, a moja klientka byla wczoraj na pogotowiu i ludzi byla cla masa, wszyscy zagrypieni,kochane a jesli chodzi o nerwice to bardzo musze sie sprezac aby normalnie funkcjonowac,leki pomagają,takze jest wiele dni kiedy wspaniale sie czuje,a w te gorsze poprostu niewiele robie,mam lenia ,ale ogolnie staram sie nie marudzic,ze deszc, ze slonce, ze wiatr itd,bylam w izolacji od swiata 2 mies,wiec teraz swieze powietrze,ktore wdycham wychadzac z domu jest czyms pieknym,widze ze niektore osoby zaczynaja dzien od nazekania na pogode, postarajcie sie zmienic tok myslenia,co z tego ze cos pada, ze jest pochmurno,przeciez wszyscy mamy rodziny, dzieci, mezow,przyjaciol,nie glodujemy,mamy siebie,czy ta pogoda naprawde az tak jest straszna?
Właśnie wróciłam z wywiadówki semestralnej u mojej córki, bardzo jestem dumna z niej !! To takie przyjemne jak dziecko chwalą :) Oby tylko tak dalej. Dorotko no ale pojechałaś z tym postem :) Takiego długaśnego napisałaś, że ho ho ho :) Wiesz, u moich rodziców był chyba ten sam ksiądz co u Ciebie hahaha, dokładnie identycznie się zachował, bardzo był powściągliwy, delikatnie mówiąc. A ja też mieszkam tuż za miastem, mam wokoło las, mam gdzie chodzić na spacery, na grzyby dosłownie w papciach mogę pójść i też kawkę piję w piżamce na tarasie :) I też bym już nie wróciła do samego miasta, tu jest super i latem i zimą :) Widać, ze juz tęsknimy wszystkie za wiosną :)) Tak się rozmarzyłyśmy :)) Freciu ale masz fajnie, super jest taka odskocznia od codziennosci, napewno wrócisz zadowolona, napisz koniecznie jak było. Trzymaj się tam jutro. Iwonka zastrajkowała forum i Krysia też, chyba się zmówiły :)) Dziewczyny dajcie znać co tam u Was ??? Martwimy się !! Małgosiu jak tam u lekarza, jak noga ?? Madziu trochę gorzej się czujesz bo stresy egzaminacyjne pewnie wychodzą, niestety, ale dasz radę kochanie :) A to dowcip na dobranoc: Przychodzi facio do apteki: - Poproszę paczkę kondomów! - A nie można zapytać bardziej kulturalnie? - strofuje go pani farmaceutka. - Poproszę paczkę prezerwatyw - poprawia się facio. - A może jeszcze kulturalniej? - Poproszę paczkę męskich środków antykoncepcyjnych - wymyśla trochę już wkurzony. - A może jeszcze ładniej Pan to ujmie? - uśmiecha się aptekarka. Facio już nie zdzierżył. Wyciąga interes, kładzie go na ladę i mówi: - Uprzejmie proszę ubrać dżentelmena......... Wesołych snów Wszystkim zyczę.
nati to super ze ci dzieciątko chwalą ,pozdro dla niej.dorotko walnelaś posta ,ale sie miło czytało ,ja wróciłam z biegania jest coraz lepiej ,tylko dzis mokro na stadionie spodnie do prania . dorma ładnie napisłaś,trzeba sie cieszyć z tego co jest ,ale dzisiaj mam świetny dzień ,tylko nie moge tej cholernej myśli dopędzić co bedzie jutro ??/dorma mój na targach bedzie w Środe ,to sioe pewnie miną ,pozdrawiam was bez wyjątku .
Gość Małgosia1990
hmm do lekarza niestety się nie dostałam. Jak weszłam do przychodni i zobaczyłam ten tłum ludzi to zrezygnowałam. Tylko bym przy okazji złapała jakąś infekcje przy tych rozchorowanych ludziach. Wiedziałam że z poniedziałku będzie dużo ludzi ale że aż tyle to przez myśl mi nie przeszło. Moja lekarz przyjmowała od 11 do 16 a ludzi cała przychodnia i jeszcze w miejscu przeznaczonym na wózki dla dzieci.Normalnie chyba ze 40 osób. I wszyscy tylko kaszlą i fukają. Oj farmaceuci się ucieszą:P No a moje kolanko po okładach z kapusty wygląda troszeczkę lepiej:) ale mimo wszystko jutro pójdę do lekarza bo złapałam stan podgorączkowy i nie wiem czy mnie też dopadł wirus czy od kolana. Nic poza kolanem mnie nie boli nawet kataru nie mam.
A ja zapomniałam Wam napisać coś jeszcze! Wczoraj jak robiło się szaro mój Przemek z kumplem wracał od kolegi ,ktory mieszka kilka domów dalej .Byli jakieś 50 metrów od naszego domu i zobaczyli faceta na szosie ,ktory usiłował zatrzymać jakikolwiek samochód .No nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby.....ów facet nie był nago.Stał na golasa, tylko miał skarpety na nogach. Chłopaki wpadli do domu i tak się strasznie śmieli ,że nie wiedziałam co się dzieje .Za nim się uspokoili troszkę czasu minęło. Chciałam zadzwonić po policję bo przecież to nie normalne ,zeby w mróż z gołą dupą publicznie się pokazywać ale ktoś mnie wyprzedził --pewnie jacyś przejezdni i naturystę zabrali Cholerka a mogłam lecieć na zwiady..a nóż widelec to jakiś gwałciciel......No cóż spóżniłam się hahahahah
Dorotka faktycznie twoj syn mial przygoe, ale mi tak przyszlo do glowy ze moze ktos go napadl,ukradl samochod i takie tam ...filmy robia swoje.Moj syn zadal mi dzisiaj pytanie,jesli ktos zna odpowiedz to prosze mi ja dac,pytanie brzmialo,,Mamusiu a w ktorym roku dni mijają szybciej?*,
Ha ha ha, oj Czarna zdecydowanie poprawna odpowiedź, hahaha, odczuwam na własnej skórze :)) Dorotko to był na pewno ten z apteki, aptekarka go wygoniła jak zobaczyła ten jego interes i zgubił spodnie ze strachu hahahaaha. A duży był mróz ?? Może sobie nie przeziębił klejnotów hahahaaha Oj ale się ubawiłam, i kto by pomyslał, że my nerwicowcy :))
~~Nati dobre to jest... a ja mam dzis okropny dzien smutek i płacz i migotanie przedsionkow co chwilka wziełam leki na uspokojenie i z nerwów dostałam takiej zgagi ze myslałam ze spali mnie od srodka juz sie wykanczam osoby na których polegałam ponizyli mnie dzis i potraktowali jak idz stąd!!! nic mi sie juz nie chce co za dzien w pracy problemy i awantury nie ze mną oczywiscie ale jak sie tego słucha chce sie wyc i tak dzis zrobiłam bo juz nie wytrzymałam,jeszcze na to wszystko przychodze do domu a jestem sama z mężem bo dzieci i babci na wsi a on jak nigdy sztywny nie wiem jak z kim i z jakiego powodu ani sie wyzalic ani wypłakac,wsiadłam w autko i pojechałam do siostry jak jej sie wyzaliłam to dostała takiego ataku newrwów ze jeszcze ja musiałam pocieszac... mam nadzieje ze jakos sie wszystko uspokoi jutro mam wolne ale mam wyjazd do drugiego miasta załatwiam sprawy mojego taty bo sam by sie biedny pogubił a tak boje sie jechac bo była odwilz a teraz jest przymrozek i to taki porzadny a ja tak boje sie jazdy w takie dni trzymajcie sie słoneczka,pamietam o was buziaki pa pa
Witam kochani Myślałam, że będę pierwsza a tu maleńka mnie wyprzedziła :) Maleńka nie martw się kochana, po burzy zwykle świeci słońce, u Ciebie też tak będzie, świat jest tak skonstruowany, że tam gdzie ludzie tam i problemy, niestety. Ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz ! Trzymaj się i uśmiechnij mimo wszystko :) Ja idę wypić kawkę, przy kawce przeczytam co się dzieje na świecie ( po za kryzysem, bo to już wiem ) i jadę do pracy, dzisiaj czeka mnie bardzo dużo pracy i to takiej wymagajacej szczególnej uwagi, wrócę pewnie padnięta. Kochani wszystkich Was serdecznie pozdrawiam i życzę bardzo miłego dnia :)