Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
No tak widze że wszyscy dzisiaj lenia podłapali i ja tez się przyznaje że mnie dopadł okrooooopny leń ale raz na jakiś czas można poleniuchować dopiero się zaczeła zima a już mam jej dosyć macie racje byle do wiosny . Czarna 68 ciesze się że jesteś za nie mam twojego g g więc podaje swoje g g 184614 napisz to się kiedyś umówimy i pogadamy Pozdrawiam Co prawda nie chce mi się gotować dla samej siebie więc sobie odpuszczę gotowanie dzisiaj coś tam zawsze skubne hihihihi i tak jest z czego schudnąć Pozdrawiam wszyyyyyyystkich bez wyjątku moze jakiś spacerek zalicze albo pod kocyk wskocze Buziaczki kochani
Gość Małgosia1990
Witam:) Ja dzisiaj mam okropny dzień dzisiaj. Wszystko mnie wnerwia. Cicho dzisiaj siedziałam aż wszyscy byli ździwieni że taka cicha jestem;p Ale wolałam się nie odzywać bo jak mam taki dzień to lepiej żeby nikt mi na drodze nie stawał;p Miałam ochotę gdzieś wyjść wieczorem i dupa nie ma z kim:/
Witam moje kochane nerwuski.. U mnie wszystko okey,czuje sie dobrze,humorek dopisuje,choc wczoraj nic nie pisalam na forum,poniewaz dziwnie sie poczulam siedzac przy necie,a to bylo spowodowane wysokim cisnieniem,,ale polozylam do wyrka juz o 22.30.dziwne no nie??????... Dandy, ja rowniez ciesze sie z wczorajszej rozmowy na gg,zrozumialam wiele spraw dotyczacych ciebie i mnie.ale kochana zyj z calych sil,usmiechaj sie do ludzi.dasz rade sobie napewno z tym bolem,,ja pokonuje go i tobie sie to uda.pozdrawiam cie serdecznie,pa.pa. Krysiu sloneczko ty moje,jestem cala i zdrowa,,,haaaaaaa,ale bardzo sie ciesze,ze troszczysz sie o mnie,duza buska.pozdrawiam.pa.pa.paaaaaaaaaa. Dorotka ,ty leniuszku ,widze,ze nygusek na calego cie opanowal hiiiiii,lezaczkowanie popoludniami co????????,,,,,,,,ja tez za mala chwilke wkulne sie do mezusia na kanape,synek na basenie ,wiec mamy szanse na male bara-bara haaaaaaa..obiadek zaliczony (zupka szczawiowa z jajkiem) ,,pozdrawiam cie kochana.paaaaaaaaaa. Freciu kochanie tak wczesnie chodzisz spac a jednak nie mozesz zasnac,,,,,,,hm,brak piszczot???????,w piatek zrobie ta zupke co pisalas mi na gg,,,,,mam nadzieje,ze moim panom zasmakuje.a jak dzis poszlo w kotlowni..pozdrawiam.pa.pa.paaaaaa. Gosiu63,sorki kochana ,ostatnio cos cie zaniedbuje na gg,ale postaram sie dzis troche czasu poswiecic ,,,,widze,ze ty tez sie leniuchujesz co???,ja obiadek juz o 11 .00 mam codziennie gotowy,,,,,,,nawet na jutro pieke juz miecho,,,,,,,pozdrawiam cie serdecznie,paaaaaaaaaaaaa. Nati cos ostatnio tez masz leniucha ,nie odzywasz sie na moje gg,,,,,wiesz moj mezus obiecal mi ,ze postara sie na moje urodzinki sprezentowac mi bielizne w kolorze takim jak mi pisalas.haaaaaaa,,,,,a jak tam twoj mezus po wyjezdzie w gorach.pozdrawiam.pa.paaaaaaaaaaaaaa. Witaj Czarna,szkoda ,ze ja tez nie mieszkam w waszych rewirkach,ale bylaby imprezka u krysiu,,,3 nerwuski.hiiiiiiii,pozdrawiam,paaaaaaaaaaaaaa. Nefri kochana widze,ze sie nam rozchorowalas,,,,,,,,kuroj sie kochana i pod kocyk.pozdrawiam.pa.ppppppppaaaaaaaaaaaa. Malenko witaj,,,,aha dziekuje za mile slowa od twojego mezusia,,,ucaluj go mocno......z jez............hiiiiiii..Bardzo ladnie wygladasz na nk,super kolorki wlosow.pozdrawiam.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Witaj Dlondasek ty tez kochana wygladasz bosko,,,nawet nie widac ten nerwiczki po tobie haaaaa,pozdrawiam cie .paaaaaaaaaaaaaaaaa.. Malgosiu bardzo sie ciesze,ze serduszko twoje puka do ukochanego,czytalam wczoraj opis na gg,tak trzymaj.pozdrawiam.paaaaaaaa. Magda kochanie a jka tam twoje sprawy sercowe co?????/,,motylki sa.pozdrawiam.paaaaaaaaaaaa... Marek nasz gdzie sie podzial co????pozdrawiam. Mati witaj,napewno sie odezwie poznym wieczorem,pozdrawiam.paaaaaaaaaaa.. Pervertor,a gdzie ty sie podziales co???.pozdrawiam.paaa... Matiiago ty tez kochana odezwij sie ,co tam u ciebie i dzieciaszkow??pozdrawiam.paaaaaaa K.. z Siedlec witaj co nowego u ciebie?pozdrawiam pa. Chyba o nikim nie zapomnialam........!!!!!!!!,milego popoludnia.buziolki.......
No nie skleroza w tak mlodym wieku u mnie?????? Zapomnialam o mojej imienniczce!!! Iwonko 25 ,sorki,ze cie pominelam w moim poscie,bede musiala jakies leki na sklerozke sobie kupic.haaaaaaa.musze ci powiedziec ,ze przeslicznie wygladasz na fotkach,a co tam nowego u ciebie.pozdrawiam cie serdecznie ,.paaaaaaaaaaaa.
O rany!!! Iwonko.P ale dałas czadu z tym postem.Takiego długiego już dawno nikt nie napisał. Martwiłam się o Ciebie .Nie odezwałaś się wczoraj wieczorkiem ale przeczytałam ,że nie najlepiej się czułaś więc jesteś usprawiedliwiona.Na całe szczęście dziś humorek Ci dopisuje i możesz gościć na forum. Małgosiu ---a co to dziś mojej iskiereczce dolega? Odpocznij troszkę ,rozlużnij się a wszystko wróci do normy. Dandy wszystko jest ok. Sprawa zamknięta.Zawsze na ten temat możemy na gg porozmawiać! Cieszę się ,ze napisałas i że z Iwonką sprawa wyjaśniona! Krystynko wybacz ,ze się nie odezwałam od rana ale umieram. No tak fatalnie się czuję ,że aż mówić mi się nie chce na ten temat, Sorki!
OJJJJJJJJJJ ..powazna sprawa z moja skleroza hiiiii,zapomnialam o kochanej Dormie,ale napewno jest w pracy,jak wrocisz kochana z pracy odezwij sie do mnie,che zebys mi doradzila jakis kolorek,pojawily mi sie ,,,siwki*** hi,pozdrawiam cie.paaaaaaaaaaaaaski..
Co ja tu czytam !!!!!! Nasza Dorotka ma zle samopoczucie ,oj kochana nie wolno tak pisac(umieram))))))))))),co ci dolega??? jak czytam glowka boli ciebie.hmmmmmmmm wiesz co jest najlepsze na bol glowy hiiiiiii,no ale za kosztowny wypad by to byl do mezusia twojego,hiiiiii,zartuje. Namaruj sobie czolo mascia bursztynowa,pomaga na maxa......zycze zdrowka. Witaj Blondasek,co kochana sie dzieje,ze dopadl cie dolek???
Iwonko ale to moje umieranie nie ma nic wspólnego z naszą chorobą(mam nadzieje) Boli mnie okropnie łepetyna i za cholerę nie mogę uśmierzyć niczym tego bólu. Mam jeszcze w domu tramal(ostateczność) i chyba się na niego skuszę bo w przeciwnym razie rozsadzi mi głowę i będę musiała jutro po okolicy jej części zbierać!!!
hej Kochani, a ja tez chodze wnerwiona jakas, juz mam dosc wszystkiego, chce weekendu juz, bo dosc tych zaliczen i wkurza mnie, ze zdarza sie taka poprawka od czasu do czasu :( Iwoncia sprawy sercowe hmm... nic się nie dzieje i ja nic nie dzialam, a tam, jakos bedzie, chociaz smutno mi samej i stad tez mam brak motywacji na wszystko niekiedy :( Dorotka, to może sprobuj sie przespac, moze przejdzie jakos, ja tez polopityne pilam bo mnie to jakby cos brac mialo, ale mam nadzieje, ze nie rozlozy...
Gość Małgosia1990
Blondasek spokojnie serducho na pewno Ci nie wyskoczy;) Też mam ten problem tyle że moje serduszki do końca życia będzie mi dokuczało;) Ale Tobie bez obawy pozostanie na swoim miejscu;p Przez gardło nie da rady bo za ciasno a klatką piersiową nie da rady bo żebra przeszkadzają;) Dorotko pewnie lewą nogą wstałam:D A tak poważnie to każdy u nas w klasie taki chodzi. Za dwa dni wolne i na każdego to działa że jeszcze bardziej czujemy się zmęczeni;) Iwonko oj bije bije do niego:)
Dziewczyny jestem padnieta ,poszłam z kolezanką i psami biegac z tym ,ze ona biega caly czas a ja biegalam ostatni raz 2 lata temu,więc mozecie to sobie wyobrazic.Bolą mnie nogi i kregosłup .Snieg sypie jak oszalały slisko jak cholera a ja w adidasach noi sie wypierniczylam hahahaha,Iwonko zazdroszcze ci bo moje zycie erotyczne zaniknie przez moje obolałe kosci ;))).Teraz sie lecze herbatka malinowa bo mi zimno i w glowie mi sie kreci chyba od nadmiaru swiezego powietrza hihihihihi.Ale.....nie ma tego złego troszke sie rozruszalam bo od rana czulam sie kiepsko.krysiu dzieki za n gg jak bedziesz to się odezwe.Blondasek znam swietnie to uczucie mnie jeszcze dochodzil brak powietrza i panika ze sie uduszę,nie martw się wszystko wróci do normy.Buziolki!!!
Gość K.zSiedlec
witajcie Iwonko P. u mnie bez zmian, stagnacja, rano wstaję szykuję sie do pracy, potem z pracy do domu, wieczorem obiadokolacja, coś poczytam, i spać, dzień za dniem dzień za dniem... poza tym mialam ciekawy i fajny dzień w pracy dzisiaj. pracuję w dzilale exportu, mam fajnych klientów :) porozmawiałam sobie z kilkoma :) od razu się lepiej zrobiło. dziś rano w domu była mała zmiana, wstałam sobie rano a tu nie mam w kranie wody, nawet kropli, na całe miasto prawie awaria :/, nawet w rmf-ie mówili o tym ;) przez 2, 3 dni ma nie być wody, masakra... w sklepach wszystko wykupione podobno, ciekawe czy kupię jak wyjdę z pracy, ciekawe jak moja krajanka Małgosia 1990 sobie dzis radzi wobec braku wody? :) poza tym jestem jakaś spokojniejsza ostatnio, moze to ten sympramol działa? pozdrawiam wszystkich ciepło
Malgosiu swietnie napisalas o tym serduszku,masz racje kochaniutka ,co do tych narzadow nie ma mozliwosci wyskoczyc ha hiiiii.. No prosze Malgosiu,milosc kwitnie co? buziol.pa. Dorota dasz rade ,jestes silna babka,,,,,,,polezaczkoj troche.pa.pa.buska. Madziu wyjdz pierwsza na droge ku niemu,)))))))pa.buska.pa.a Blonasek bardzo sie ciesze,ze moglysmy porozmawiac na gg,buska. Czarna to mialas jazde,w adidaskach,pozdro,buska.pa.
Pewnie ,że dam radę Iwonko ale męczy mnie ten ból jak diabli.Cisnienie niskie mam i to chyba przez to albo jakaą niestrawość dokucza. Tak czy siak jutro będzie lepiej. Kasiu nic innego tylko bierz baniaczek na wode i śmigaj do naszej Małgosi ihihihiihhiihih Czrna zakwasy masz murowane haha--piwko sobie walnij na zakwasy najlepsze!
Witajcie babeczki,ale wy duzo piszecie,nie bylo mnie chwile a tu cale epopeje do odczytania,a ze to bardzo lubie wiec uczynilam to z przyjemnoscia,a zeby dodac troszeczke pikanterii powiem wam , ze moja klientką dzisiaj byla prostytutka...sama o tym powiedziala,a ja udawalam ze jestem taka luzara,nie pytajcie co musialam jej robic na glowie,miala doczapiane anielskie loki do pasa,ktore jeszcze bardziej mialam jej krecic, cos strasznego,ale dala duzy napiwek przynajmniej tyle.Ja dzisiaj czuje sie wspaniale,mam tyle energi, ze moglabym gory przenosic,chcialabym juz miec tak zawsze...a was biedulki dzisiaj glowy bolaly,oj to okropny bol, Dorotka jak przezylas ten dzien, juz dobrze?Iwonko no ty zapomnialas o mnie????a ile masz tych siwych wlosow?caluje naszą mlodziez uczącą sie, w waaaas cala nadzieja narodu pa pa