Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Mati!!! Nie zadręczaj się wspomnieniami z przeszłosci.Musisz wybaczyć ojcu bo inaczej będziesz się zadręczał do końca życia-zobacz ty masz nerwice a po twoim tacie to spływa,jeśli mu wybaczysz poczujesz się lepiej,to cholernie trudne ,ale warto sprobowac.Żal,smutek,uraza,zarzuty,złość -każde z tych odczuć wywodzi się z braku wybaczenia i oznacza,że nie chcemy puścic czegoś w niepamięć i zająć się chwilą bierzącą.Sprobuj a zobaczysz ,że to pomaga,ale wymaga też od ciebie dużej wytrwałości.Trzymam Kciuki i Pozdrawiam ;)))
Witajcie w słoneczna niedziele,BARTEK ROBI LASANIE I MAM LUZIK. MAŁGOŚ moja wika tez drze gardło ,ale staram sie to ile moge ignorowac,mam nadzieje ze minie to. MAM juz gadke do lekarza ,powiem mu ze jezeli jest w miare stabilnie to iech mi wypisuje leki na wiecej ,bo 150 zł za wizyte to trochę duzo ,zobaczymy ... Mati musimy pokonać ,przynajmniej sie starac to cholerstwo . DORMA nie wiedziałam ze twoje dziecie tez do komuni ,moje 3 maja a twoje ? MIŁEJ niedzieli kochani.
No Krysia nie wiem jak teraz u ciebie ,ale u mnie juz pokazało się słoneczko i az inaczej na duszy ;)) Syn z mężem pojechali do kina,córcia spi jak zwykle w niedziele o tej porze a ja latam od garów do kompa hhehhehehe.Samopoczucie narazie nie najgorsze i tak musi byc bo sie wybieram na imprezke.Do popoludnia jeszcze troche czasu ,wiec wszystko może się zmienic ,ale jestem dobrej myśli.Pozdrawiam wszystkich niedzielnych forumowiczów!!!!!
Hej Kochani :) co tam u Was? U mnie słoneczka nie widać, pochmurno się zapowiada ;/ a moze znow popada snieg :D :D a ja sie ucze ucze i ucze... duzo mam wszystkiego, ze naprawde... i moze dzisiaj moja naj kolezanka przyjedzie na pogaduszki, wiec fajnie :)) Nefri też chętnie ujrzę Cię na nk, ale to potem w wolnej chwili zadziałam coś w tym kierunku :)) buziaki, miłego dnia!!!!!!!
Witajcie, ja dzisiaj dzien rozpoczelam od pogotowia,bylam z moja coreczka,bo okazalo sie ze ma angine,teraz jest juz lepiej,sytuacja opanowana,Frecia u nas komunia jest 10 maja,mati cale nasze dziecinstwo i nasze wczesniejsze leki wychodza w postaci nerwicy,moi rodzice juz nie zyją ,a ja teraz wracam do mojej mlodosci,dziecinstwa i powoli zaczynam rozumiec wiele spraw,ktos napisal ze mimo wszystko trzeba wybaczac zgadzam sie ,moze twoj ojciec mial tez prpblemy w swoim domu i taki lancuszek sie utworzyl,pozdrawiam was wszystkich serdecznie,a ty Magdusiu ucz sie ucz,wiem ze wszystko super zdasz
Nati,mozna powiedziec ze tak,moja cora w kwietniu skonczy12lat,wiec weszla juz w trudny wiek i tak trudno byc nia.ale ogolnie nie narzekam,dogadujemy sie z cora,to taka moja przylepa.do ubioru jej niewiele sie wtracam,no chyba zeby przeginala,sprawdzam tylko czy koszulka jest i czapa.i oczywiscie ze jest najmadrzejsza,ale ze za wiele nie moze mi tu sapac i madrowac,to obraza sie,ale nie na dlugo.zobaczymy co bedzie dalej.
CZYLI ja pójde z komunią na pierwszy ogień,3 maja ,zeby tylko pogoda byla. Dorma dzieki za rady ,kupię te szampony i moze cos sie polepszy ,przekaz buziaki córce zeby szybko wyzdrowiała!!! DZieci z reguły choruja w niedziele.DANDY pozdrawiam tez ciebie masz super córe ,tez w podobnym wieku co moja wiki teraz 6 luty bedzie miała 13 ,az sie wierzyć niechce jak te dzieci szybko rosną! zrobie herbatkę i coś poczytam ,zajrze wieczorkiem.
dandy ale sensacja no no, dzieki za wiadomosc,jutro siedze w domu z coreczką,ktora teraz juz szaleje,jednak antybiotyk musiala dostac,za kilka dni dzieci maja ferie,wiec znowu mam luzy,a nidziele pryjezdza do mojego salonu super stylista,piękny facet z Katowic,zrobi szkolenie dla mnie i dziewczyn,szkoda ze gej....choc ja ich bardzo lubię
Dandy oj to musimy uważać.Dzięki za wiadomość.Nie tak dawno krążył wirus sparanian i o mały włos odebrałabym go,Dzieku Bogu syn mnie poinformował w ostatniej chwili. A ja sobie pospałam.Teraz głowa mnie boli jak cholera.Musze się obudzić bo jeszcze śpię hihihiii Oj żebym ja tak mogła sobie prawdziwą kawkę wypić no ale coż choroba nie pozwala i trzeba obyć się smakiem! Freciu mam prośbe!!Czy możesz za mnie jedna książkę przeczytać? hiihihihhi Ostatnio się zaniedbałam w tej dziedzinie a mam tyyyyyyyle czasu wolnego ,że na pewno mogłabym poczytać.Jestem leniuszek --albo nie --powiedzmy że oszczędzam wzrok aby z Wami na forum jak najdłużej pisac.
witajcie serduszka kochane! dawno sie nie pokazywałam ale naprawdę nie miałam czasu dziś chociaż niedziela to tez nie zbyt mam czas,usiadłam przedewszystkim ponieważ mój mąż z dziecmi poszli do kośćioła a ja nie mogłam cos mnie dziś lęki obleciały nogi mam jak z waty i okropny ból w klacie wziełam afobam i weszłam szybciutko na forum żeby wywalić to z siebie tylko nie rozumię co jest dlaczego mnie znowu dopadło?, nie wiem czego sie boję myśli mam różne o przyszłosci i o zdrowiu w pracy też mamy dziewczynę z którą coraz gorzej sie pracuje ale nie chcę uciekać ciągle od problemów,nie wiem co sie dzieje zeby tylko przeszło najbardziej boje sie tych bóli i pieczenia w klatce jak nie pusci jade na pogotowie a chodzic tez ledwo co tak mi trzesą sie nogi w kolanach. Moze odezwe sie później pozdrawiam wszystkich i witam nową forumowiczkę Czarną...
Iwonko 25 witam Cie serdecznie Wiem doskonale co czujesz poniewaz sama walczę z tym dziadostwem 7 lat. Ostatni rok jednak był dla mnie przełomowy dzięki dobrze dobranym lekom. W poprzednich latach zmieniałam je jak rękawiczki poniewaz nie przynosiły takich efektów jakie zakładał lekarz.Teraz jest ok. Pomaga mi również psychoterapia.Super psycholog specjalizujący się w leczeniu nerwicy lekowej może zdziałać cuda! Jeśli możesz ,to napisz jakie leki brałaś do tej pory Do jakiego lekarza chodzisz? Pozdrawiam serdecznie! Maleńka no na reszcie jesteś! Nie poddawaj się skarbie .Walcz z całych sił. Weż sobie dodatkowy uspokajacz i głęboko oddychaj w takich sytuacjach. Odezwij się koniecznie jak tylko dasz rade!