Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Witajcie:) Kurcze kolejna nocka zawalona:/ Dzisiaj siostra nie dała spać do 2 w nocy bo pakowała się do podróży, jak udało mi się usnąć to znowu mnie coś ganiało w snach, później o 5 rano tata mnie strasznie przestraszył. Przyszedł po cichu do pokoju i coś wyciągał z szafki i niechcący zawadził dosyć mocno o moje łóżko.Hmm no narobiłam troszkę krzyku:D O 6 siostry budziki w telefonach zaczęły dzwonić i zaczeła sie szykować. Jej szykowanie oznacza to że nikomu nie uda się spać:) Dopiero po 8 udało mi się usnąć. Wstałam po 10:) jednym słowem nie wyspałam się:P Iwonko masz racje chyba oboje szukamy u siebie szansy:) Dorma ale masz pomysły...hahaha:D:D:D I do tego wyjazdu jeszcze dołączymy zaleweczke Dandy i się ululamy:D
Soso Ty jesteś niczym stonka ziemniaczana. Zadnego z Ciebie pożytku --same szkody! Takie robale nic nie warte należy tępić ,póki się nie rozpleni tego tatałajstwa więcej. Pasożyt bez serca, Jeszcze Cię w życiu najwidoczniej krzywda nie spotklała i choć jesteś tak okrutny ,złośliwy i bezduszny nie życzę Ci najgorzej!
Gość Małgosia1990
Dorotko nie denerwuj się nim nie warto. Widać nie ma biedactwo honoru, bo jakby miał to by tu zamętu nie robił. Co poradzić takich ludzi też trzeba tolerować:) Tak jak są ludzie ładni i brzydcy tak też muszą być mądzy i głupi:P
Gość Małgosia1990
soso kiedyś los Ci za to odpłaci i to z podwójna dawką :) Wtedy zobaczymy kto będzie się śmiał:) Żal mi Cię bez kitu. I współczuję rodzicom bo wstyd by im było jakby to czytali że nie udało im się wychować syna. Chociaż jestem pewna że bardzo się starali żeby coś z Ciebie wyrosło,niestety nie na wszystko wpływ mają rodzice. Twoim przyszło się tylko wstydzić.
Freciu wychodzi na to ,że my obie jesteśmy niezłymi aparatkami. Musze Ci powiedzieć ,że to nie moje pierwsze dziwactwo popełnione w ostatnim czasie.Kilka tygodni temu kupiłam sobie kolczyki z kryształkami Svarowskiego ,przyjechałam z nimi do domu ,wyjęłam z opakowania ,po czym zapadły się pod ziemię.Po kilku dniach znalazły się..........w lodówce ihhihihihihi Madziu cieszę się ,że moje fotki z Sylwestra zrobiły na Tobie wrażenie. To miłe ,że sie komuś podobają! Nati na całe szczęście mój mąz bierze wit.b tylko wówczas jak zaczynają go szczypać oczy .Ma uczulenie od szkieł kontaktowych.Narobił sobie sam bałaganu ,bo zamiast okularów do czytania ,kontakty zakłada . Krysiu całkiem możliwe ,że te duszności ,które Ci ostatnio dokuczają ,spowodowane są zmiana pogody.Nie martw się bedzie ok! Marku witamy Cię po długiej przerwie. Ja już zwątpiłam w to ,że jeszcze do nas kiedyś napiszesz a tu proszę miła niespodzianka!!!!! Anetko ja bardzo dobrze toleruję hydroksyzinę.Zaczęłam ją brać rok temu po odstawieniu relanium z którym związana byłam kilka lat.
Witajcie ,pozdrawiam nowe osoby,widze tez ze jakis pasozyt sie wkradl, ale nalezy mu tylko wspolczuc,biedactwo lezy na lozku , zlozymy sie na piekna kolderke zeby chlopak nie zaziebil sie, ale i tak za duzo czasu poswiecilam robalowi.Dorotka mi tez sie wydaje, ze jest ci ciezko bo maz wyjezdza, gdzies podswiadomie wiesz , ze znowu nie bedziecie sie widziec.Wojtek, ja tez robilam rozne badania, jest ok, a jednak mam strszne zawroty glowy, chodze na psychoterapie,biore asentre, czasami jest ciezko, ale ucze sie z tym zyc,dzisiaj na przyklad zrobilam 60 paczkow,ale sie narobilam,wszystko mnie boli.Teraz powoli ucze sie zycia z nerwica,jest cala mas ksiazek, ktore wyjasniaja ten problem, a dobry psychoterapeuta czyni cuda, ale trzeba takiego spotkac, tacy zazwyczaj sa drodzy, ale warto
Dormo wiadoma sprawa ,że kobieta zostająca sama z wszystkimi obowiązkami ,pracą i synami w trudnym wieku nie ma łatwo ale powiem Ci szczerze ,że ja sobie radzę doskonale!!! Zuch dziewczynka ze mnie !! -hahahaha Jak u Was jest pogoda? U mnie wieje silny wiatr,śnieg sypie niesamowicie i jest dość mrożno.Zima rozkręca się na całego!!
~~~~~~~~Soso~~~ cos nie tak z toba kolesiu,ale nie warto poswiecac takiej osobie swoj czas.nawt uwagi na ciebie zwracac,dla mnie kojazysz sie z kosmita,debilem,aaaa szkoda moich paluszkow na marnowanie dla ciebie ,piszac post,jednym slowem,nie znizam sie do twego poziomu,bllllleeeeeeeeeee.
U mnie też wieje wiatr i jest mroźno, podobno jest przeraźliwie zimno, śnieg napadał w nocy i jest jeszcze taki świeżutki i czysciutki. Można robić na śniegu orły, pewnie wiecie o co chodzi? robiłyście dziewczynki ? No i kochani można powiedzieć, że już po długim świętowaniu, koniec, trzeba wkroczyć z nowym rokiem w nowe obowiązki, szczerze mówiąc jak dla mnie to już troszkę długo takiego leniuchowania. Już mam dość :) Żeby mi przeszła ta krtań tylko, to od razu po niedzieli jadę do pracy :) Dorotka mi też się zdarzają, i to nierzadko, różne przekręty. Jestem niestety roztrzepana i to dzięki temu, albo raczej przez to. Pisałam Wam jak wychodząc z domu do torebki włożyłam zamiast komórki dużą słuchawkę od bezprzewodowego telefonu, nie tak dawno gotując nóżki na galaretę, już na końcu odcedziłam wywar przez sitko , ale prosto do zlewu no i zostało samo mięso i warzywa :) Oj sporo takich historii mam na koncie, moja córka jak zrobi jakąś głupotę w tym stylu to zrzuca to na karb genów, że niby po mnie odziedziczyła to roztrzepanie. Może i tak :) Chyba z nudów narobiłam trochę zakupów przez internet, udało mi się kupić 2 piękne porcelanowe filiżanki Rosenthala, i to jedna już taka wiekowa, oraz jedną Hutschenreuthera, wszystkie sygnowane. Ja zbieram porcelanowe fiizanki, szczególnie te stare są najpiękniejsze, ale kurczę czasami takie drogie, że nie kupuję bo po prostu szkoda mi pieniędzy. Ale czasami, tak jak właśnie dzisiaj, uda mi się znaleźć coś wyjątkowego i nie tak drogiego. :) Kochani idę coś poczytać i może jeszcze zajrzę do Was.
Soso, żal.pl - rozumiesz co to jest? Nikt na Ciebie i tak nie będzie tu zwracał uwagi, bo jak nie chorujesz to się ciesz, kiedyś jak coś ciebie dopadnie to zobaczysz jak jest milo, mysle, ze masz cos okolo 15 lat, bo starsi ludzie rozsadniej i tolerancyjniej mysla, wiec daruj sobie dziecino, bo nie wiem co chcesz osiagnac, tak czy siak nie osiagniesz tego, yo!
Witaski kochane po przerwie,bylam u pani tesciowej i pozniej na cmetarzu,Moi panowie pojechali do kosciola na 18/30 a ja zostalam w domu z tata ,wstawilam na jutro rosolek z swojskiej kury,mam nadzieje ,ze ugotuje sie do jutra ha , Dorotko ja wogole cie kochana podziwiam ,mezus poza domem ,a ty kochana tyle na glowie ,dom,firma,obowiazki z synami,i ta choroba nerwiczka.ale akurat doskonale sobie z nia radzisz.brawo.......Kochana po dupce dostaniesz od Iwonki za tak lekkomyslnosc,nie wolno brac lekow nie patrzac na opakowanie,,,nie........pozdro.pa. Gosiu jak sie czujesz po Coaxilu,widze,ze twoj mezus tez wyjechal i zostalas sama.pozdrawiam.pa. Witaj Dorma,przeslij Iwonce dwa paczusie,,,oj jak ja uwielbiam swojskie paczki,mniampozdrawiam.pa. Malgosiu widze,ze nocka znowu nie przespana.pozdro.pa. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.PA.
nati ale sie usmialam jak przeczytalam o twojej galarecie,musialas miec nieciekawa mine jak do zlewu wlalas ten wywar,kazdy ma takie numery,ja naprzyklad kieds odebralam domofon bo ktos dzwonil do drzwi i ze zdziwieniem przez domofon zapytalam sie ,,OOO czesc a ty skąd dzwonisz??,,Iwonko posłałam ci emailem kilka pączków,smacznego,pozdrawiam wszystkich
witajcie skarby!!! witam nowych forumowiczów!!! ja jak zwykle abiegana od rano do późna w pracy mamy inwenture i zapierniczamy,wracam do domu tak zmeczona i zmarznieta ze az mam białe stopy i rece z zimna gdzie ja nigdy nie mam zimnych rąk,chyba cos mnie bierze bo jest mi bez przerwy zimno i siedze pod kocem jutro troszke odpoczne bo wolne,ze zdrowiem psychicznym tez nie jest za dobrze jak kiedys pisałam ze to dziadostwo powraca to i tak sie dzieje (znowu mysle ze jestem za gruba,za brzydka ze nikt juz na mnie nie patrzy jak na kobiete tylko jak na dziwoląga,chce mi sie płakać nie wiem z jakiego powodu jak zadzwoniła do mnie znajoma z którą kiedys mieszkałysmy drzwi w drzwi chcąc mnie jutro odwiedzic to poweidziałam ze nie wiem czy bede w domu bo mam inne plany, kurcze co znowu sie dzieje w nocy budze sie cała mokra spocona jak prosiaczek i w ogóle wszystko mnie drażni) boje sie boa nie jestem na lekach juz kilka lat ale mam leki w razie jakiegos napadu lęku a narazie nie mam napadów lęków tylko tak jak opisałam myśli mnie dreczą i nic mi sie nie chce tylko posiedziec samej gdzies na odludziu. pozdrawiam wszystkich bez wyjątku!
Witaj Malenka ,kochana co ty piszesz o sobie,jestes atrakcyjna babka ,sympatyczna,ty gruba ??? no nie ,ja zapewne mam wiecej kilogramow i nie obwiniam sie .ze jestem gruba i mam okragly brzuch hiiiiiiiii,nie wiesz kochana ,ze puszyste kobitki maja duzo wdzieku jak spiewala Danuta Rinn,sa tez wesole i rozweselaja towarzystwo,ja tam nie mysle o tym,mam ochote na ....nutelke ;;; siegam po nia i nigdy nie robilam sobie nic z tego,a jesli ktos na mnie patrzy i sie smieje,to tylko glupi sie smieje,A to,ze jestes ostatnio jakas inna i drecza cie rozne mysli,to zmeczenie kochana,bedzie dobrze.pozdrawiam cie.pa. Gosiu kazdy dzien daje nam nowe wyznania,wiadomo zanim organizm sie dostosuje do Coaxilu potrwa okolo 2 lub 3 tygodni,tak jest z kazdym lekiem na nerwice,ale badz dobrej mysli.nie mysl negatywnie,,,,u mnie zimnica jak diabli ,mrozno i bialo.pozdrawiam.pa.