Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Znerwicowana pacjentka pyta lekarza: -Panie doktorze jakim zwierzęciem ja jestem naprawdę? -Co też pani mówi, Pani jest człowiekiem! -Ale jaki ze mnie człowiek: rano wstaje rozczochrana jak owca i biegnę do pracy głodna jak szakal, czepiam się tramwaju jak małpa i jadę rozpychając się i depcząc ludziom po nogach jak niedźwiedź. W pracy haruję jak wół, po pracy węszę po sklepach jak pies policyjny, wracam do domu objuczona jak wielbłąd. W mieszkaniu ryczę na dzieci jak lew i syczę na sąsiadów jak żmija, mąż wracając z pracy pyta się: *No co tam kotku na obiad?*. Pozmywam, położę dzieci spać i sama się kładę. A mąż układając się obok mówi: *No posuń się krowo, bo rozwaliłaś się tu jak świnia*... Więc pytam panie doktorze, czy można mnie nazwać człowiekiem?
Jasiu pyta się ojca: - Tato, ile kilometrów ma Nil? - Nie wiem. - A kto to był Jan Henryk Dąbrowski? - Nie wiem. - A stolicą jakiego państwa jest Madryt? - Jasiu, nie męcz tatusia - prosi matka. - Nie strofuj dziecka, kochanie. Jak się nie będzie pytał,to niczego sie nie dowie. Na lekcji religii: - Kto z was, chciałby iść do nieba? Wszystkie dzieci podnoszą ręce do góry. Tylko Jaś siedzi bez ruchu. - A ty, mój chłopcze - pyta ksiądz - nie chcesz iść do nieba? - Chcę i to bardzo, ale obiecałem tacie, że po lekcjach szybko wrócę do domu. - Czy wy się wreszcie pobierzecie? - mówi matka do córki. - Chciałabym, ale ilekroć pytam go: *kiedy ślub*, to on mi zaczyna opowiadać o swojej żonie i dzieciach! Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor... - No i co? - Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą. - Oczywiście ty. - Nie, nasza pani profesor. Przychodzi facet do baru i pyta: - Jest może czarny kawior? - Nie, ale w zastępstwie mogę podać czarne okulary do ryżu - odpowiada kelner.
Do gabinetu ginekologicznego wchodzi młoda kobieta. W środku zastała dwóch mężczyzn w białych fartuchach. - Ja na badania! - Niech się Pani rozbierze. Najpierw jeden z mężczyzn ją przebadał, a potem drugi. - I co? W porządku? - pyta pacjentka. - Nic złego nie zauważyliśmy, ale niech pani lepiej poczeka na lekarza, bo my tu tylko okna malujemy! Hrabina tańczy z hrabią na balu, nagle puszcza bąka i mówi zmieszana: - Chciałabym aby to zostało między nami. - A ja bym jednak wolał aby to się rozeszło! Za dziesięć minut dziesiąta, prawie godzina policyjna. Dwóch zomowców idzie ulicą. Spotykają przechodnia. Jeden z nich zaczyna go bić pałą i kopać. Drugi pyta: - Za co ty go właściwie bijesz? - Ja go dobrze znam! On daleko mieszka. I tak nie zdąży! Przyjechał kogut ze wsi do miasta. Idzie sobie ulicą i widzi jak kurczaki kręcą się na rożnie. Patrzy tak na nie i mówi: - No proszę karuzela, opalanko, a na wsi nie ma co posuwać. Jedzą sobie świnie jedzonko w chlewie. Nagle jedna zaczęła rzygać. A inne na to: - Nie dolewaj, bo nie zjemy!
O matulko !!!! Ja się chcę na nasze forum dostać i klikam na drugą pozycję a tam nikogo znajomego nie ma .Jestesmy na pierwszym miejscu hihihihihi .No ,no natrzepaliśmy tych postów ostatnio:)) Iwonko szczerze mówiąc mnie nic nie nudzi! Mam tyle cierpliwości do wszystkiego za co się zabieram ,że z miłą chęcią mogę sie nia z Tobą podzielić!
Iwonko ja twoje kawaly opowiadam klientka w pracy, placzemy ze smiechu, ja nie mam glowy do kawalow, ale te zapamietuje.Mam bardzo dlugi weekend,poniedzialek wolny,bardzo sie ciesze bo troche czasu poswiece dzieciakom, popadal snieg wiec moze jutro poszalejemy na dworze.Po swietach mam spora nadwage,nawet moj pas wyszczuplajacy nic nie daje, ale specjalnie sie tym nie przejmuje,dzisiaj zazylam sobie oxazepan i czuje sie jak nowo narodzona,pozdrawiam
Kochane ja dzisiaj dwa kółka na stadionie ,jakbym mniej dychała ,mysle ze zima to dobry czas na biegania ,a mój pies biega ze mną ,jest miło . JUZ po koledzie ,ksiadz sie nie rozwodzilił bach bach i po sprawie. SNIEG tez lezy i jest fajnie ,dziewczynki szalały na dworze ,ale palic trzeba mocniej ,bo zimno,a ponoc w poniedziałek jakiś wielki mróz zobaczymy ,marta powiedziała ze moze rury pekną w szkole i bedzie wolne. NATI lepiej ci ,nie piszesz moze juz ci przeszedł ten kaszel ,malenka ajak twój sylwester ,mati a co u ciebie jak sie bawiłeś??
Gość krystyna 3
Witam Iwonko te twoje kawały super można się troche posmiać odstresować Ja byłam u znajomej na cherbatce pogadałam trochę tak żadko wychodzę z domu ale dzisiaj wybyłam już o 16 i dopiero teraz wróciłam aż małżonek dzwonił za mna czy wszystko ok on jest jednak kochany wiedział że poszłam sama i się martwił bo ja nigdy nigdzie długo nie siedzę Butki wyczyszczone z kupki hihihihih sama przyjemność czyścić takie coś hihihih No jestesmy na pierwszym miejscu Dorotko też kliklam na drugą pozycje i nic z tego nie mogłam połapac czrmu nas nie ma a tu prosze przodujące forum jesteśmy Dorna to wspaniale że dobrze się czujesz Pozdrawiam wszystkich ściskam i pozdrawiam
Przed chwilą oglądałam prognozę pogody ---szok !!! nawet do minus 25 stopni może być w niedzielę. Powiadaja ,że taki mróz ma przez tydzień trzymać --brrrrrrrr już mi zimno na samą myśl :((( A ja cały czas walczę z fotkami.Wysłałam teraz męża do mojej koleżanki z karta od aparatu aby zrzucił od niej kolejne zdjęcia .Oj czuje ,że razem będzie tego sporo i będę miała zajęcie na najbliższe tygodnie a w dodatku znajomi ,którzy bawili sie razem z nami na imprezie proszą abym im meilem troszkę fotek podała ihiihihhihi. Super ---przynajmniej nudno nie jest!
No Iwonko , trochę się pośmiałam . Dobre te kawały . Ja dziś wysprzątałam całe mieszkani , ledwie się do tego zabrałam , ale z czasem szło mi coraz lepiej , nawet pościel pozmieniałam . Z dzieciakami 40 min. na sniegu bylam i się wyszalały - oby to się nie skończyło chorobą - aż rumiane byly . W przyszłym tygodniu pójde do klubu dwa osiedla obok i zobacze jak jest na tej jodze . U mnie ranki kiepskie , ale w miare upływu dnia jest lepiej ( fizycznie i psychicznie ). Dla wszystkich gorące buziaki !!!
DROGI administratorze , my znerwicowane laski , dodam super laski,prosimy o kilkudniowy pobyt w spa dla znerwicowanych, w karcie dan prosze uwzglednic wszystkie dania uspokajajace, np,zupa z relanium, albo deser z asentry, w nocy prosimy o taniec dzikich cial w stringach, dziekujemy i liczymy na pozytywna odpowiedz
Witajcie moje skarby kochane ,ale mam humorek .ja przed wyjazdem juz widzialam 1 miejsce na forummmmmm,,,,,,,,hura aaaa nerwuski!!!!!!!!!!!!... Z tej okazji funduje nam wszystkim 4 gwiazdkowy hotel,na sniadanko zupka z uspakajaczy...na obiad zupka z psychotropkow......a na cdeser taniec erotyczny ,mezczyzny wiadomo ......
) Na wykładach, starszy już profesor mówi do studentów: - Za moich czasów nieobecność na zajęciach mogła być usprawiedliwiona tylko w dwóch przypadkach: gdy umarł ktoś z rodziny lub choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim. Z końca sali dobiega głos: - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem?! Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim namyśle mówi: - W twoim przypadku, to możesz po prostu pisać druga ręką. Po zabawie nowożeńców młoda para udaje sie so pokoju w hotelu. Panna młoda po wykonaniu wszystkich czynności w toalecie wychodzi i widzi swojego już męża klęczącego przy łóżku i gorliwie modlącego się - Co robisz - spytała pani młoda - Modlę się o powodzenie w naszym związku - odpowiedział pan młody - Ja się o to już zatroszczę! - odpowiedziała. Modl się lepiej o przetrwanie!! Mówi zięć do teściowej: - Gdzie mama jedzie? - Na cmentarz. - A kto rower przyprowadzi?!!! - O co tak się wczoraj twoja żona awanturowała? - To z powodu listu. - Zapomniałeś wysłać? - Nie, zapomniałem zniszczyć.
no to imprezujemy ,tylko czym validolem? mam nadzieje ze utrzymamy poziom, ale z dobrym samopoczuciem ,jak skonczyłam pisać z dorma na gg jak to sie swietnie czuje to mi pierdalnęło ,ale jeszcze nic nie wziełam próbuje walczyć ,niezle czasem mi to juz uszami wychodzi ,jak pewnie kazdej z was.ostanio jak mnie nachodzi ale nie mocno to biore belargot ,czasem pomaga. pa kochane ide pooddychać i przetrwac.
frecia biega, a ja sie tucze, przed chwila sie nazarlam znowu,a jutro bede robic oponki, oczywiscie wszystko z mysla o dzieciach, tylko dlaczego ja tyje a one nie?Iwonka piluchomajtki ubieraj jak ze mna rozmawiasz na gg, nie bedziesz musiala sie przebierac.....Dorotka jak tam twoje zdjecia, juz zrobione?
Gosiu a jakie masz te same co ja mialam 12,5mg,powiem ci szczerze ,ze ja biorac je przez 3 mies chyba ,zle sie czulam,wogole nic mi sie nie chcialo,nogi mialam jak z waty,jak strasznie sie wtedy balam ,nie wiedzialam co mi jest a powodem byl Coaxil,