Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Witam kochani w ostatni dzień starego roku U mnie mróz okropny samopoczucie w miare dobre A co u was ? ?????? Ja jak już wam pisałam sylwestra spędzę w domku zrobie pyszną kolacje potem z mężem wypije szampana popatrze troche na telewizje i lulu no oczywiście po 24 napisze wam Zyczenia Noworoczne wszystkim co wybierają się na sylwestowe szaleństwo życzę szampańskiej zabawy Pozdrawiam sedecznie wszystkich buziaczki
Witajcie :) szczerze nie lubię Sylwestra, co roku marzę o balu i nic z tego nie wychodzi, więc najchętniej bym przespała, ale tak się nie da, bo jest taka myśl, że Sylwester, Nowy Rok i nie wiem, no sen nie bierze... Krysia, ciekawy pomysł z tą kolacją, też miło :)) Nefri faktycznie dzieci Cię wymęczą... ale co zrobisz jak choróbsko się przyplącze nie wiadomo skąd ;/ ale będzie dobrze!! Pozdrawiam resztę, pewnie Sylwestra szykują :))
Witam! Mało czasu poświęcam Wam w ostatnich dniach ale chyba rozumiecie sytuację.Mąz w domku ,święta ,goście i sylwester więc jestem ciągle w biegu. Na całe szczęście samopoczucie nie zawodzi---czuję się dobrze i nic złego sie nie dzieje.Głupio pisać ,że nic mi nie dokucza jak czytam ,że u Was momentami nie jest dobrze ale ja doskonale to wszystko rozumiem i bardzo wszystkim współczuję ,ponieważ sama przez kilka lat poddawałam się tej zmorze i żyłam w jakimś amoku! Z resztą nie wiem czy to cholerstwo do mnie nie wróci --oby nie bo drugi raz już tego wszystkiego nie zniosę. Dzisiaj będę do Was zaglądała bo już nigdzie nie muszę jeżdzić no i na bal też jestem przygotowana -- Nastąpiłam mała zmiana z moim strojem ,ponieważ mąż wczoraj zafundował mi piękną sukienkę ze wszystkim dodatkami. Zrobię fotke i prześlę Wam ,żebyście mogli zobaczyć jak wyglądałam! Ok na razie tyle --trzymajcie się kochani!!!! •۞•°*”˜ ˜”*°•۞•°*”˜ ˜”*°•۞• POŻEGNANIE STAREGO ROKU Zostawmy Staruszka w spokoju odrzućmy pretensje i żale on w trudzie odchodzi i znoju a my urządzamy dziś bale … Zostawmy Staruszka, zostawmy i dajmy mu czas na refleksje. Niedawno był młody, postawny, lecz gorzkie odebrał tu lekcje . Zbyt wiele miał tu do zrobienia, zbyt dużo na świecie się dzieje, zbyt wielkie w nas były pragnienia, zbyt duże w nas były nadzieje . Więc jednak pożegnać go warto niech nikt się już nad nim nie znęca, a bramę zostawmy otwartą niech wejdzie Radosny Następca. _______________________$$$$$$$$$$ _______________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___________§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___________§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___________§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __________§§§___________$$$$$$$$$$ ____$$$$$$§§§$$$$$$$_____$$$$$$$$$ __$$_____§§§_______$$______$$$$$$$ __$_$$$$$§§§$$$$$$$$_$$ _$__§§___§§§__________$ $$§§§§___§§___________$$ $$§§____§§§___________$$ $$§__§__§§_____________$ $$____§§§_____________$$ $$____§§§§________§§§§$$ _$$§__§§§§§§§§§§§§§§§$$ __$$§§§__§§§§§§§§§§$$$ ___$$§§§§§§§§§§§§§$$$ _____$$$§§§§§§§§$$$ _______$$$$$$$$$$ __________ $$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ ___________$$$ _________$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie
Horoskop na 2009 rok Od dziś można przeczytać na Czary.pl szczegółowy horoskop dla 12 znaków zodiaku z dokładnymi wskazówkami dla osób urodzonych w konkretnych dniach. Obyś żył w ciekawych czasach głosi chińskie przysłowie, przez niektórych uważane również za przekleństwo. Przed nami właśnie taki rok. Planety będą się ustawiać w silnych konfiguracjach. Pluton zacznie na dobre swoją kilkunastoletnią wędrówkę przez znak Koziorożca. Saturn będzie w opozycji z Uranem. Nadchodzą zmiany i to nie tylko na światowych rynkach. Każdy z nas musi przewartościować swoje życie i przeformułować cele, do jakich dąży, żeby zgrać się z rytmem kosmosu. Czytaj dalej opis 2009 roku. Baran Czas podjąć radykalne środki i działania. Nie oglądaj się wstecz! Ten rok przyniesie ci nowe okazje zawodowe, które wymagać będą od ciebie determinacji, konsekwencji i odwagi. Na szczęście tego ostatniego nigdy ci nie brakuje. Dzięki wsparciu Jowisza uda ci się pokonać konkurencję i w życiu zawodowym, i osobistym. Szczególną transformację przejdą Barany, które urodziły się między 21 i 25 marca. Pluton w początkowych stopniach znaku Koziorożca będzie na nich działać dynamiczną kwadraturą, która spowoduje całkowitą zmianę ich życia. Czytaj dalej horoskop dla Barana na 2009 rok. Byk Czas dorosnąć i podjąć poważne życiowe decyzje. Uporządkujesz swoje życie i będziesz się cieszyć spokojem i dostatkiem. Za sprawą trygonu Saturna i Plutona odkryjesz w sobie prawdziwą moc. Kwadratura Neptuna pomoże ci rozwinąć artystyczne zdolności, na których nawet zaczniesz zarabiać, a sekstyl Urana zapewni pomoc przyjaciół i niepowtarzalne miłosne okazje. Jowisz w kwadraturze do twojego znaku sprawi, że poczujesz się jak na huśtawce: raz będziesz górą, innym razem spadniesz na sam dół. Gromadź siły i oszczędzaj, a nic nie stracisz. Czytaj dalej horoskop dla Byka na 2009 rok. Bliźnięta Ten rok będzie obfitował w wiele wydarzeń, część będzie bardzo szczęśliwych, a część będzie trudnych. Bliźnięta jednak bardzo szybko zbierają się po każdej porażce i z uśmiechem i optymizmem patrzą w przyszłość. Saturn i Uran wciąż działają trudną kwadraturą na twój znak zodiaku. Na szczęście trygon Jowisza doda ci w 2009 roku skrzydeł i pozwoli wyjść z finansowych tarapatów. Wciąż wspiera cię trygon Neptuna, dzięki czemu nie zabraknie ci ani zawodowych pomysłów, ani twórczego natchnienia. Głowa do góry! Czytaj dalej horoskop dla Bliźniąt na 2009 rok Rak Nie bój się zmian, bo i tak ich nie unikniesz. Pluton, planeta transformacji i duchowej przemiany, ustawi się w opozycji do twojego znaku i przez najbliższe kilkanaście lat będzie oddziaływać na Słońce Raków urodzonych w kolejnych dniach tego znaku. Trygon Urana zapewni ci świetne i skuteczne pomysły na rozwiązanie bieżących spraw i problemów. Dzięki sekstylowi Saturna nauczysz się wiele nowych i przydatnych rzeczy, które ugruntują twoją zawodową pozycję. Czytaj dalej horoskop dla Raka na 2009 rok. Lew Przed tobą wspaniały rok! Wreszcie poczujesz, że życie należy do ciebie. Powrócisz do swojej wielkiej formy za sprawą Jowisza, który będzie cię wspierał z opozycyjnego znaku Wodnika. Neptun wciąż będzie ci dodawał uroku, a Saturn sprawi, że twoje marzenia i wielkie plany wreszcie staną się możliwe. Nie ulegaj iluzjom Neptuna i nie wierz we wszystko, co w tym roku obiecują ci ludzie. Czytaj dalej horoskop dla Lwa na 2009 rok. Panna Przed tobą bardzo ważny rok. Bądź konsekwentny i nie zbaczaj z raz obranej drogi. Saturn aż do końca października przebywa w twoim znaku, zmuszając cię do maksymalnego wysiłku i koncentracji na życiowych celach. Uran w opozycji kusi cię do wielkich życiowych zmian, ale nie ulegaj tym pokusom zbyt łatwo i szybko. Trygon Plutona zapewni ci pokłady sił życiowych i moc towarzyskich atrakcji. Teraz okaże się, że znajdziesz w sobie pokłady energii, aby przetrwać każdy kryzys i zdobyć to, do czego od dawna dążysz. Czytaj dalej horoskop dla Panny na 2009 rok. Waga Czas zakończyć trudne i niepotrzebne sprawy. Skup się na tym, co naprawdę dla ciebie ważne. Saturn będzie zbliżał się powoli do twojego znaku, żeby w listopadzie na dobre w nim zagościć. To dobry moment na wielkie porządki. Jowisz cały rok wspiera cię trygonem ze znaku Wodnika, dzięki temu nawiążesz wiele nowych kontaktów towarzyskich, a twoja intuicja wzrośnie. Pluton w kwadraturze do twojego znaku da ci szansę na zrobienie czegoś, co wymaga wielkiej odwagi i determinacji. Czytaj dalej horoskop dla Wagi na 2009 rok. Skorpion Gwiazdy szykują ci same pozytywne niespodzianki. Nadchodzi czas spokoju i uczuciowej stabilizacji. Jowisz i Saturn będą cię wspierać w zawodowych decyzjach, a twoje powodzenie u płci przeciwnej będzie wzrastać. Uran wspiera cię odmładzającym trygonem, a kwadratura Neptuna sprawia, że wciąż będziesz niepoprawnym romantykiem i idealistą. Czytaj dalej horoskop dla Skorpiona na 2009 rok. Strzelec Zmień swój stosunek do życia i ludzi! Planety będą cię nakłaniać do odpowiedzialności i poważnego traktowania wszystkich spraw. Surowy Saturn i rewolucyjny Uran wciąż będą działać dynamicznymi kwadraturami na twój znak zodiaku. Przychylny ci Jowisz będzie łagodził trudne sytuacje i zapewni ci szczęście. Pluton wreszcie na dobre wyszedł po kilkunastu latach z twojego znaku. Skorzystaj z doświadczeń ostatnich lat, a tylko na tym zyskasz. Neptun w sekstylu zapewni ci optymizm i wyczucie, które poratuje cię w niejednej podbramkowej sytuacji. Czytaj dalej horoskop dla Strzelca na 2009 rok. Koziorożec Przygotuj się na jazdę bez trzymanki. Rozpoczyna się okres wielkich życiowych zmian. Pluton na dobre zagości w twoim znaku i aż do 2024 roku będzie przemierzał kolejne jego stopnie. Saturn w trygonie pomoże ci utrwalić to, co udało ci się zdobyć i dokonać w zeszłym roku. Sekstyl Urana zapewni ci odkrywcze pomysły, dzięki którym pokonasz konkurencję. Półsekstyl Jowisza narzuci ci finansowa dyscyplinę. Czytaj dalej horoskop dla Koziorożca na 2009 rok. Wodnik Porzuć schematy i rzuć się na głęboką wodę, bo szczęście będzie ci sprzyjać. Jowisz, planeta szczęścia i pieniędzy, przebywać będzie w twoim znaku zodiaku. Taka okazja zdarza się raz na 12 lat, wykorzystaj więc dobrze swój czas. Przed tobą rok sukcesów i finansowej zwyżki. Sfinansujesz wreszcie swoje marzenia, zdobędziesz to, czego pragniesz. Wciąż w twoim znaku przebywa Neptun. Pomoże ci rozwinąć intuicję i artystyczne talenty. Trygon Saturna pod koniec roku zapewni trwałość twoim sukcesom. Czytaj dalej horoskop dla Wodnika na 2009 rok. Ryby Czeka cię rok próby. Otworzą się przed tobą nowe możliwości. Bądź dzielny i trzymaj się z góry ustalonych planów. Saturn w opozycji do twojego znaku testował będzie twoje relacje z ludźmi. Twoja sytuacja finansowa zacznie się stabilizować i poprawiać, ale nie rozpędzaj się jeszcze z inwestycjami i finansowym ryzykiem, zanim Saturn nie opuści opozycyjnego znaku Panny, co nastąpi pod koniec października. Uran w twoim znaku wciąż zmusza cię do poważnych reform, a nawet radykalnych zmian. Półsekstyle Jowisza i Neptuna zapewnią ci wsparcie i pomoc osób, które zajmują się religią i duchowością. Czytaj dalej horoskop dla Ryb na 2009 rok.
Freciu moja córcia też Viki. Dorotko to super że u ciebie samopoczucie dobre , życzę ci cudownej zabawy . Madziu kochana ja spędzałam takie domowe sylwestry z rodzicami do 22 roku życia , pózniej poznałam męza i też siedfzimy w domku a mam 32 lata .Kochana zobaczysz , że jeszcze będziesz miała dość chodzenia po imprezkach .A teraz życzę ci dużo optymizmu i €smiechu na codzień , głowa do góry bedzie dobrze .
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Już 4 dzień bez leku i jakoś żyję:D Nie jest źle ale chwilami organizm się domaga swojej dawki leku. Śmieję się z siebie że jak u narkomana który idzie na odwyk:P Dorotko ten horoskop całkiem mi się podoba zwłaszcza mój:P Najfajniejszy jest ten moment z pieniędzmi:D:D:D Madziu nie martw się nie tylko Ty byś chciała pobyć na balu albo chociaż na jakiejś imprezie. Ja już drugi rok w domu siędzę niestety:(
Witam was w ostatni dzien starego roku,choc dla nie ktorych to wspanialy ,ale dla mnie nie !!!!!!!!! Koncza sie stare klpoty a zaczna sie nowe ,jestem bardzo smutna ,powinnam sie cieszyc, mam bliskie mi osoby,ale nie potrafie ,To takie nie sprawiedliwie !!!,jestem dzieckiem Boga, a jednak omija mnie .....dlaczego??????????????????co zrobilam takiego,??????.prosze go codziennie w moich modlitwach o pomoc ,a jednak nic z tego. Czytam wasze posty nieraz 3x dziennie i powiem szczerze jestem bardzo smutna ,w waszych domach jest rodzinne ciepelko ,spokoj,a w porownaniu do mnie jest odwrotnie ,Cala rodzina sie odsunela od nas ,ze wzgledu na ojca mojego,nie ma juz tego co bylo,,,,tak bardzo potrzebuje wsparcia rodziny ze strony mojej sp,mamy.a jednak nikt sie nie zainteresuje co ja czuje ,majac takie problemy...Powinnam sie cieszyc ,ze mam syna,meza ,bardzo mnie kochaja i cierpia razem ze mna ,wszyscy jestesmy zmeczeni sytuacja ta..ale mam mala nadzieje,ze nowy rok zmieni moje klopoty!!!! w radosc, Z calego serca ,zycze wam aby dzisiejsza noc byla czyms wyjatkowym,zeby smutek zamienil sie w radosc i zeby chorubsko z jakim sie codziennie meczymy opuscilo nas ..........Jeszcze raz wszystkiego dobrego.buziaczki.paski......
Iwonko nie smuć się --zobaczysz ,ze kiedyś reszta rodziny pójdzie po rozum do głowy i zrozumieją jak z Ciebie dobra ,wartościowa i serdeczna kobieta.Nie przejmuj się tym wszystkim-wiem ,że nie jest to łatwe ale spójrz na to z innej strony.Masz kochanego męża i synusia więc dla nich musisz się uśmiechać ,im dawać radość i miłość bo to właśnie oni są Ci najbliżsi i oni Ciebie potrzebują! Małgosiu Ciebie też proszę abyś zaczęła myśleć pozytywnie.Jesteś młodziutka i zobaczysz ,że jeszcze kiedyś ( może całkiem nie długo) Bozia Ci wynagrodzi wszystkie smutne chwile ze zdwojoną siła! Dandy oby nam się te horoskopy tylko sprawdziły prawda?
Malgosiu,Dorotko dzieki za mile slowa ,troszke lepiej sie zrobilo mi na serduszku,jak dobrze ,ze te ferum istnieje,mozna wszystko napisac i bratnie duszki mnie pocieszaja,bardzo mi jest to potrzebne, ~~~~~~~~~~~~~~ Ja jetem zodiakalnym barankiem i wszystko sie zgadza co do mnie,mam taka nadzieje,ze wszystko sie spelni..... Jade na chwile z zyczeniami do tesciowej a pozniej do mamy na cmetarz , Bede pozniej,cala noc dzis chyba w necie spedze ha hiiiiii,goloneczki sie gotuja ,reszta przystawek zostala z swiat ,placki tez sa ,tylko paczki dokupimy...Wasze zdrowie kochane tez wypije......bawcie sie do bialego ranka......Ja pamietam sylwestra z mlodych lat,bylam na sali balowej z moim pierwszym chlopakiem,chcialam sama wtedy otworzyc szampana........no i byl ubaw jak cholera..ja go szczaslam i wtedy otworzylam ja pirnicze co sie stalo cala w szampanie bylam ,wszystko poszlo na mnie,i nadodatek czerwony byl ,a tak ladnie bylam ubrana ,no skonczylo sie to dla mnie powrotem do domu,pieszo szlam z chlopakiem 3 kilometry a mroz wtedy byl ,nie dosyc ze sopelek sie ze mnie robil to kleilo sie wszystko,wygladalam jak smieciarka hiiiiiiiiiii,tak jest jak sie jest zwariowanym w mlodosci ha ha ,, Ale jeszcze wam co napisze...bedac uczennica w szkole zawodowej, bylismy na wycieczce klasowej w Karpaczu w marcu ,zacofani z wiochy wyszlismy w gory ,chociaz buty mielismy przystosowane do pogody w gorach ,ale ubaw na maxa,jedna z nauczycielek miala polbuty,ktore zaczely jej farbowac pod wplywem sniegu,jak wrocilismy do osrodka ,babka krzyku narobila ,ze skaleczyla sie i ma stopy od krwi ,po chwili dopiero uswiadomila sobie ,ze to wina butow ,ktore kupilana bazarze i pofarbowaly jej stopy,pod wpywem mokrego nozki miala czerwone...ale ten jej krzyk jeszcze slysze hi;;;;**krew,,krew....... Dobra spadam juz ,ubieram sie i jedziemy do tesciowej.pa.pa.
Gość krystyna 3
Widze ze wszyscy jeszcze prawie na forum ale juz za parę godz zaczniecie się szykowac na bale prywatki mnie tak jakby troszkę smutno się zrobiło i łezka się w oku zakręciła przypomniał mi się ostatni bal sylwestrowy jak było wspaniale byłam zdrowa uśmiechnięta i wogule inna krystyna i wiecie żal mi tylko mojego męża ze przezemnie siedzi w domu a napewno chciałby się pobawić i choć tego nie okazuje to ja i tak wiem że jest mu przykro ale co mam zrobić :(:( Małgosiu kochana dziękuję za piękne życzenia i wiesz tak sobie myślę że choć na tą jedna noc wziełabym tą chorobę od ciebie żebyś mogła się pobawić poszaleć jak twoi rówieśnicy Pozdrawiam cię słoneczko moje Iwonko nie martw sie napewno w Nowym Roku wszystko zmieni się na lepsze życzę ci tego z całego serduszka Pozdrawiam
KOCHANI !!! Zyczę Wam aby nadchodzący Nowy 2009 Rok przyniósł każdemu z Was wiele radości , miłości,ciepła rodzinnego.Obyście jak najczęściej mieli uśmiech na swoich sympatycznych bużkach.Zyczę także wytrwałości w walce z chorobą .Oby Wasze życie stało się bardziej wesołe i pełne optymizmu. Niech spełnią się Wasze marzenia,niech wszystko co złe omija Was z daleka.Nam wszystkim natomiast życzę abyśmy wspólnie doczekali w tak wielkiej przyjażni kolejnego 2010 roku. Kocham Was !! Katarzyna Dorota W ____________$$$$ ____________$__$ ____________$__$ ____________$__$ ___________$___$ __________$_____$ _________$_______$ ________$_________$ _______$___________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$____________$ ______$____________.$ ___$$$$$$$$$_______.$ __$_________$______$ _$___________$_____$ $_______~~_~~_$$$$$$$$$$$ $____~~_~~~~~~$________.$ _$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$ __$__~_~~_~~.$_____.~~~~~_$ ___$_~~~~~~$_$___~~~~~.~~$ ____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~~$ ________$$_____$_~~.~_~~~$ ________$$______$$$$$$$$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ _______$$$$$________$$ _____$$$$$$$$_______$$ __________________$$$$$$ _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Gość Małgosia1990
Iwonko od tegu tu jesteśmy żeby się wspierać:) Dzisiaj byłam w bibliotece żeby wypożyczyć książki i wpadła mi w ręce książka o nerwicy i z ciekawości przejrzałam ją. Jakie tam idiotyzmy wypisują to ludzkie pojęcie przechodzi. Między innymi były przepisy na to jak poradzić sobie z nerwicą przykładem było omijanie słońca w godzinach od 12 do 16. No myślałam że walne tam ze śmiechu. Dorotko z roku na rok coraz mniej we mnie wiary że kiedyś wszystko się zmieni na lepsze. Mama zawsze mówi że zaufać Bogu ale jak zaufać komuś kto zawiódł?? Dzisiaj śnił mi się Pan Jezus który pokazywał mi moje wszystkie złe i dobre uczynki i rzeczy. Oddzieła je od siebie gruba krecha.I tych dobrych było ponad 5 razy więcej aż byłam zdziwiona tym że jest ich więcej.Nie wiem co miał znaczyć ten sen. Krysiu kochana jesteś:) Normalnie aż mi się w oku łezka zakręciła. Widzisz nie jest ważne to że nie bawię się jak równieśnicy bo dałabym radę iść na impreze.Tylko nikt mnie na nią nie zaprosił. Nikt na żadną impreze:( To jest najsmutniejsze. Kiedyś rok w rok miałam kilka propozycji. W tamtym roku też miałam dwie propozycje ale choroba mi nie pozwoliła. A w tym szkoda gadać:(
Małgoś,u mnie Nasza Klasa idzie,no i nie smuć się kochana!Dorotka-mam nadzieję że sprawdzi nam się horoskop,ale musimy się o to postarać.Iwonka,nie przejmuj się zachowaniem rodzinki,bo po prostu nie warto,kiedyś zmądrzeją.może otwarcie porozmawiaj z nimi,zapytaj dlaczego postępują tak a nie inaczej i powiedz im jak bardo potrzebujesz ich wsparcia.znam takie zachowania rodzinne z autopsji,jak rodzina czegoś potrzebowała od mojej mamy,to przypominali sobie o nas.mało kiedy ktoś nas odwiedzał przez tego pijaka.ja myślę,że oni po prostu boją się,nie wiedzą jak mieliby się zachować w razie awantury.na prawde,porozmawiaj z rodzinką i ciesz się tym,co masz.ja nauczyłam się cieszyć z małych rzeczy,dzięki temu lepiej się żyje.kochana,kiedyś Ktoś mądry powiedział-kto był poniżony,ten po stokroć wywyższenia dozna,a kto się wywyzszał,ten po stokroć poniżenia dozna.więc przyjdą i lepsze czasy!imprezowiczki,bawcie się dobrze,dacie radę i zabawy będą super!a my domatorki,zabawimy się przed kompem,potańcujemy paluszkami na klawiaturce!
witajcie skarby! dawno sie nie odzywałam chyba z 8 stron w stecz,ale pamietam o Was, teraz szykuje sie idziemy do mojej siostry i tam spedzimy Sylwestra i przywitamy nowy rok mam nadzieje ze ten bedzie lepszy czego sobie i Wam zycze. pa do zobaczenia ... Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byśćie Wszyscy w przyszłym roku zbudowali zamek. Byśćie mieli sto koni i sto samochodów, byśćie nigdy do płaczu nie mieli powodów.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z całego serca tego Wam wszystkim bez wyjątku życze-moja rodzina również pozdrawia wszystkich moich znajomych z wirtuala...buziaki
życzę wszystkim udanego sylwestra oraz najcudowniejszego 2009 roku. życzę wszystkim w tym nowym roku zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!!!!!!!!! życzę również sukcesów w życiu osobistym, zawodowym, dużo miłoŚci i przyjaŹni oraz rodzinnego ciepła. po prostu żeby ten rok 2009 był lepszy od starego.
Ile równań niezależnych, Ile jest szeregów zbieżnych, Ile całek niewłaściwych, Ile na płaszczyźnie krzywych, Ile funkcji kwadratowych, Co nie mają miejsc zerowych, Ile krzywe mają siecznych, Ile jest układów sprzecznych, Ile różnych jest symetrii, Ile twierdzeń w geometrii, Ile przestrzeń ma wektorów, Co nie tworzą pustych zbiorów, Tyle szczęścia i radości W Waszym domu, W Nowym Roku niech zagości !!! smutny ten Sylwester :(