Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani ja również życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, dla każdego to co najważniejsze, żeby się spełniło. Życzę Wam zdrówka, szczęścia, miłości, uśmiechniętych twarzyczek wokół siebie, samych przyjaznych osób, spokoju i gwiazdki z nieba. Życzę Wam cudownych świąt Bożego Narodzenia, wiele łask od dzieciątka Jezus, pysznej kolacji, cudownej atmosfery i pięknych prezentów. No i niech Wam się to wszystko spełni !!!!!!! Buziaki świąteczne dla wszystkich w oba policzki, mua :)
:|::/’::/’/’ ..’’::’:|:/’:/’/’... ._,•’`¯`’•, .....’’’|/’/’/’......./..........._/ .......’’|/’/’...~~/ ★★★★_/ ........[||||].....(_________) ..........||.....,•’`.._....._....`’•, ..........||.../...... (█)(█) ` ..... ..........||..|............*.............l ..........||..........\____/......../ ..........||.....’•,_............._,•’ .........,||..,~•¯¯(@)//___ .....,•’`||..............////.......`’•, .....’,...||.............////O...........l ..,•”….||•’`¯`’•,...////.............). ..’, …………..,•’….///…..O…./..|) .... ’•._ _..•’.......................…) ..........||.................O…......`’•, /’¯`’•,_||.............................../ _.’•.___.~...’`.......,’•._,.•’•,_..•’ .....’•.__,.•’•.,_.,.•’ ★ +*+., , .+*+., , .+*+., , .+*+., , Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość . Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, ANowy 2009 Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełnią się wszystkie Twe marzenia WESOŁYCH ŚWIAT DLA WAS WSZYTSKICH:)
Kochani , niezbyt często do was ostatnio zaglądam - ale mąz calymi dniami w pracy , a ja mam na głlowie caly dom i dwójke malych dzieci - ale calym sercem jestem z wami . Chce Wam zlozyć najserdeczniejsze życzenia - pogody ducha , duzo zdrowia i samych usmiechów na codzien . Ja jestem w trakcie przygotowan do wigilii -( tez sama , bo mąz w pracy ) , ale na razie jakoś idzie ..
Dzień Dobry drogie panie ;) witam po paru dniach przerwy...miałem urwanie głowy w pracy i wir świąt...w dodatku powinienem leżeć w domu po zabiegu...całe plecki pocięte i nie powinienem auta prowadzić bo cały czas plecy o fotel obcierają, ale jak tu siedzieć...pracując u kogoś to heja L4, a dla siebie to czy chory, czy zdrowy trzeba pracować...ranki się ładnie na szczęście goją...prezenty porobione, żonce kupiłem prostownicę do włosów taką wypasioną...chyba się jej spodoba?..ale podpuszcza mnie cały czas pytaniem co jej kupiłem, a ja ją ściemniam że w tym roku była niegrzeczna ;) zmykam do kuchni bo biorę czynny udział w pichceniu ;)...a jak grzybami pachnieeeeeeee ;)...a zapomniałem wam napisać...zaliczyłem drugą wizytę u doktorka i czuję się jeszcze lepiej po niej...za pierwszym razem byłem przejęty i o wiele rzeczy nie zapytałem, a teraz to nadrobiłem...i ten niepokój który czasami odczuwam to są lęki, a nie niepokój...stwierdziłem też że jak dalej będę to odczuwał to pomyślimy o psychoterapii żeby znaleźć ich przyczynę, ale na razie jeszcze poczekamy...zwiększył mi asertin z 1 tab do 1,5 tab.... Panie, Dziewczyny i Kobietki życzę Wam Zdrowych, Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia...pełnych miłości, śniegu, chwili zadumy, pozytywnej energii...życzę Wam żeby całe święta minęły Wam z uśmiechem na twarzy, życzę Wam wiele radości i zadowolenia z Waszych pociech, mężów, chłopaków, przyjaciół... zmykam do kuchni ;) papa
Czesc dziewczynki!Nati,oto przepis-usmazyc piers kurczaka na masle i pokroic w drobna kostke.swiezy ogorek i pomidor,2 papryki konserwowe rowniez pokroic.do tego dodac pekinke,kukurydze i czerwona fasolke z puszki,pieprz,sol i przyprawa gyrosa.ta przyprawa mozna posypac piers kurczaka podczas smazenia,ale nie trzeba,wystarczy wsypac do salatki i wymiszac.do tego sosik czosnkowy,ktory dodajemy do salatki-3 lyzki majonezu,1/2jogurtu naturalnego,koperek,wycisniete zabki czosnku nawet ze4,odrobina wegety,wymiszac i polac salatke.pychota,polecam!Iwona,no niezle,narobilas jedzonka,jak dla calej jednostki,ale na pewno znajda sie chetni,zeby pomoc ci to zjesc.w koncu trzeba sobie pomagac!Aneta,nie jestes sama!ja to jeszcze tak dobrze nie kojarze was,musze przyswoic sobie wasze nicki w koncu,jak na razie mylicie mi sie wciaz,istne poplatanie z pomieszaniem.zobaczysz,po swietach wszystko wroci do normy,teraz dziewczyny zalatane przed swietami.na prawde szykujemy zarcia jak na wojne.trzymaj sie cieplutko!Justa,bylas juz u lekarza?napisz co ci powiedzial.dzieki dziewczynki za zyczonka fajne,lece myc tony garow,potem postaram sie jeszcze zajrzec do was.pa pa!
Gość Małgosia1990
Niech się spełnią wszystkie marzenia - te małe i te ogromne. By uśmiech na twarzy dodawał Wam wiary i nadziei na lepsze jutro. A gwiazdka z nieba przypominała Wam o rodzinie, znajomych oraz tych, którzy nie mają tyle szczęścia co Wy i są sami. Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2009 Roku życzy Wasza uśmiechnięta Gosia:) * Cs CsCs CsCsCs CsCsCsCs CsCsCsCsCs CsCsCsCsCsCs ********[]********* Wesołych Świąt
No ładnie,ciągle piszę per dziewczynki,a przecież mamy i chłopców na forum.no to nadrabiam zaległości i chłopcom również życzę zdrowych i spokojnych świąt,smacznego karpika i wszystkiego naj naj naj...mati,żona na pewno będzie zadowolona z prezentu.mi mąż podarował fajną bluzkę błyszczącą,bo ja taka sroka jestem,lubię wszystko co się świeci.trzymajcie si,pa!
Wpadłam na chwilę bo musze wam coś opisac kochani.MAZ kupował mi prezent i wział ze soBA MARTYNE,martyna lezymy wczoraj w łozku mówi tak ,mama ja juz nie moge ,ale o co chodzi ?WIEM CO TATA CI kupił powiem ci tylko ty musisz sie potem fajnie zdziwić ,ja na to no dobra okey. CZYLI DOSTANE BRANSOLETKE NA REKE ,a martyna do mnie tekst ....mama a co ty kupilas tacie ja mówie zebielizne termoaktywna zeby mu było cieplo w pracy ,a martyna ale co to jest ,no to mowie ze ciepłe kalesony ,a ona na to ..kurde tata ci kupił bransoletke za 175 zł a ty mu kalesony?????ale sie usmiałam.
Gość Małgosia1990
No już po kolacyjce:) mniam było brzuszek pełniutki wszyscy zadowoleni z preznetów:) No i jakoś przebrnęłam ten pierwszy dzień jeszcze tylko dwa:) I po bólu;p jeszcze polecę na pasterkę:) Freciu to córa tekstem sypnęła:) hahahaha Mati dobry z Ciebie mąż ja o protownice już rok się doprosić nie mogę u taty:P
Gość krystyna 3
Witajcie kochani Wigilja przeszła miło i spokojnie bez lęków i zawrotów głowy prezęty rozdane wszyscy zadowoleni dzisiaj mam rodzinke tz syna synowa i wnusia na obiadku więc jeszcze troszkę przy obiadku postoje ale jutro wypoczywam tak mi wczoraj łęzka się kręciła jak wnuso podszedł z opłatkiem i powiedział babus zdrowia Odpoczywajcie skarbeczki Pozdrawiam serdecznie
Cicho się zakradnę do stajenki wrót, by patrzeć i patrzeć na miłości cud, by patrzeć na Matkę i na Boże dziecię i więcej niczego nie pragnę na świecie. Poproszę Dzieciątko - ciszy sercem całym, by dobrocią w domu naszym zamieszkało. ***** „Dziś w mieście Dawida narodził się wam Zbawiciel...” Owocnych refleksji nad faktem, Że Bóg stał się człowiekiem, Odtąd zawsze jest z nami. Jest z nami, gdy się cieszymy i płaczemy, Gdy pracujemy i odpoczywamy Ii nawet wtedy, gdy grzeszymy... Pełnych pokoju świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim z całego serca:)
Gość Małgosia1990
WItajcie:) Mmm mało nas oznaka że reszta jeszcze świętuje:) Ja właśnie wróciłam od babci:P I o dziwo przemogłam sie i pojechałam z rodziacami na cmentarz do mojej babusi za którą bardzo tęsknie. To już 7 lat jak jej nie ma. Dziadzia już prawie nie pamiętam. Miałam 7 lat jak umarł. Pamiętam tylko jak złościł się na mnie jak przeszkadzałam mu oglądać wiadomości:) Bardzo go interesowało co dzieje się w świecie i codziennie oglądał dwa razy wiadomości a ja oczywiście wtedy miałam najwięcej do opowiadania babci:) Paplałam jak na jęta a dziadziuś się złościł:D Albo pamiętam jak dziadziuś zawsze z samego rana rowerem jechał do sklepu po pieczywo. Jak wstawaliśmy to na stole leżało już świeżutkie pieczywo:) Mmm i taka pyszna wiejska kiełbaska. Tego smaku nigdy nie zapomnę. Pamiętam też dziadzia wracającego w letnie dni z lasu z pełnym koszem grzybów. Tylko tyle niestety pamiętam:( Troszkę mało. Za to babcię dużo bardziej pamiętam,Może dlatego że przez kilka lat mieszkała z nami. Szczerze mówiąc po wizycie na cmentarzu lżej mi się zrobiło.
witajcie skarby!!!! nareszcie mozna odpocząć,ja cały dzien leze i odpoczywam ,byłam z mężem na cmentarzu,pogoda świetna troszeczkę mrozu i lekko w czoraj popruszył snieg. A po świetach chyba trrezba bedzie kupic kilka nowych ubran z wiekszym rozmiarem......hi hi pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze duzo spokoju i radisci./ Odpoczywajcie kochani buziaki papa
Witam w swiateczny wieczor,choc jest pozno ale ja dzis nie zaciekawie sie czulam cale popoludnie i wieczor prawie przelezalam ,nawet pospalam sobie,do 20,wsalam wzielam prysznic ,troszke pojadlam ,bo od rana nie bardzo mi wchodzilo jedzonko ,pewnie wczoraj przy wigilli sie przezar.....,rano dzis tylko kanapka jedna i tablety polklam i leniuszek caly dzionek,jutro bedzie lepiej.. Przencik od moich panow dostalam ,hmmmmmmmm,kosmetyki Adidas i Rajskie mleczko,skarpetki na zime, Krysiu ciesze sie ,ze dalas rade wszystko przygotowac na wigillie i swieta..pozdro,buska. Malenka ja tez pewnie rozmiar po swietach zmienie,ale jak tu nie jesc kiedy pychotki sa..mniam..ja na maxa odpoczywam,pozdro.buska. Malgosiu witaj,lezka zakrecila mi sie,tak ciepelko wspominasz swoja babcie,zapewne ja bardzo kochalas???,powiem ci szczerze,ze ja tez zawsze sie lepiej czuje kiedy odwiedzam mame na cmetarzu...pozdrawia cie .pa.buska. Magda super focie dalas na nk,jaki piekny usmiech masz,u nas tez w kosciele trzeba dojsc do oltarza do komuni,kawalek drogi zanim ja dojde tam,ojjjjjjjj..super mikolaj musial byc u ciebie,skoro taki prezencik.pozdro.buska. Witaj Freciu,jak tam mezus twoj w tych nowych ....kalesonkach??,ty zapewne dumna z branzolety co.pozdro,buska. Matiiago witaj,dzieki za zyczenia sw,jak tam u ciebie.pozdro.buska.pa. Dziwne ,ze Dorotka rano sie nie odezwala???/ Dandy,Nati,Dorma,Dorota,Mati,Anetko,Marku,pozdrawiam was serdecznie.buski dla was......
Witajcie Wszystkiego dobrego kochani w drugi dzień świąt. U mnie wczoraj pełen dom gości .Było bardzo rodzinnie ,miło i wesoło.Moi synowie wczoraj zostali porwani przez męża siostrę nad morze.Ona ma dzieci w wieku moich chłopaków więc postanowili sprawić całej czwórce niespodziankę i zorganizować im jakieś super atrakcje w trójmieście.Tak więc zostałam ze staruszkiem sam .Mam okazje poleniuchować i z całą pewnością to wykorzystam. Buziaczki dla wszystkich!