Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

To ja juz po terapi, bylo swietnie choc nadal czuje sie nieciekawie, czuje sie tak otepiala jakby mnie ktos mlotem uderzyl,nie musze chlac bo i tak czuje sie jak nawalona.Frecia no nareszcie ktos mnie pyta o cos co kocham, oczywiscie ze dam ci pare rad ale na gg poniewaz byloby nieprofesjonalnie gdybym udzielala ci takich informacji na takim forum, kochana dam ci recepte na piekny blond, pomimo ze tak wirtualnie to tak do konca trudno udzielic fachowej porady, kazdy wlos jest inny, ale sa pewne tajniki o ktorych wielu fryzjerow nie wie, zdradze ci je na gg, ale musze poznac wiecej szczegolow o twoich wlosach.Kiedys moj znajomy stylista powiedzial mi takie super zdanie,, wiesz stara nie ma zlych wlosow.... są zli fryzjerzy,,Dorota dzieki za slowa pocieszenia, ty dla nas wszystkich masz zawsze mile slowo, bardzo to cenie.Dziewczyny a co do pluszakow, to bylam dzisiaj u pani alergolog z moja corka, syn nam towarzyszyl,w pudelku byly pluszaki , na karytarzu pelno pacjentow i cisza, nagle na caly glos moj syneczek bierze w gore pluszowego kroliczka z takim duzym brzuszkiem i wrzeszczy MAAAAMMOOOO a czemu ten krolik jest w ciaży?wszyscy zaczeli sie smiac az pielegniarka nas musiala uspokoic,zycze spokojnej nocy wszystkim
DZisiaj pisze do was z kompa u mamy rano zawinęlam manele i pojechałam autobusem do poznania,tu mi dobrze . Wczoraj na terapi super ,pani powiedziała ze jestem na początku drogi ze widzi postep ,ja trochę narzekałam ze nieumiem sie cieszyć z 22 dni bez ataku ,ale powiedziała ze i na radosć przyjdzie czas. POradziała tez w sprawie dzieci zeby częsciej rozdawać te plusy wtedy je bardziej zmotywuje. DORMA ZGADAMY sie na gg ,zobacz mój łep na nk wtedy dojrzysz moje włosy ,kiedyś miałam długie teraz od 2 lat mam krótkie i załuje ze tak póżno sie zdecydowałam. Nati co u mnie świeci na niebie ....duze żółte słonce!!!!!!! MIŁEGO DNIA KOCHANI..
Witam wszystkich Kochani a co to taka cisza na forum? Chyba wszyscy sprzątają na święta? Dorotko a co to z Tobą, tak mało wczoraj pisałaś, aż dziwne, czyżby znów jakieś problemy zdrowotne w rodzinie, oby nie !! No chyba, że odsypaiałaś cały dzień :) Freciu jak tam po terapii? Podbudowało Cię? Iwonka wysłałam Ci zdjęcia i zero odzewu, a pisałam też na gg, mam nadzieję, że Cię moje oblicze nie wystraszyło???? I, że nie dlatego się nie odzywasz?? Krysiu cieszę się, że odezwałaś się na forum. Dorma chyba musisz być dobrą fryzjerką jak masz tyle pracy, fajnie, o dobrego fryzjera nie jest tak łatwo, ja chodzę od paru lat do tej samej fryzjerki w salonie Gabriela, jestem bardzo zadowolona chociaż nie jest tanio :) Małgosiu moja córka też kocha pluszaki, ma ich strasznie dużo. Ale ma takiego królika który ma tyle lat co Ona ( 16 lat) i *zwiedził *nawet trochę świata z corką, jeździł z nią dosłownie wszędzie i oczywiście spała z nim i śpi dalej, wygląda już jak siedem nieszczęść ale to najukochańsza maskotka mojej córki. Madziu jak tam zdrówko? Nie daj się chorobie, ciepła herbatka z cytryną i miodem, coś na gardło i do łózka. Bo święta za pasem :) Ja dzisiaj sama urzęduję w domu, wszyscy gdzieś tam powyjeżdżali a ja się biorę trochę za porządki. Kochani życzę Wam miłej soboty.Pa
Witajcie :) Wczoraj przeleżałam pod kocem i ŚWIADECTWO oglądałam, dzisiaj mam jeszcze gorszy katar i aż głosik zmieniony, aj to męczące, a jeszcze Rekolekcje w kościele i nie wiem jak to będzie, nie ciekawie, ale muszę mieć siły napisać w poniedz. kolejne kolokwium. Dorma, ja też chętnie uzyskałabym jakąś radę, bo moje włoski są takie cienkie,w gimnazjum jeszcze miałam gęstsze i chyba prostownicą je zmarnowałam, teraz robię pasemka co raz i moja fryzjerka ciągle gada, że ajjj szkoda już tych włosów, ostatnio chciała mnie na boba ściąć, ale nie miałam odwagi, bo czy takie cienkie włosy się ułożą, a co ranek nie będę ich z rana myła i modelowała :( jak to moja mamcia mówi, nie każdego Bozia obdarowała włosami, bo jak patrzę na niektórych to aż zazdroszczę takich loków np. :)) aj.
Witam kochani ! Rozbrykałam się ostatnio i nie moge w domu usiedzieć.Wczoraj kilka godzin siedziałam w centrum handlowym a dzisiaj byłam na jarmarku adwentowym --rękodzielnictwo w Przysieku kolo Torunia. Cuda można było tam ogladnąć i kupić.Oprócz tego odbyło sie kilka pokazów związanych ze świętami .Między innymi zaprezentowano robienie stroików,pieczenie ciast świątecznych no i ios czym się mogę pochwalić ,ponieważ moje stażystki prezentowały dekorację stołów świątecznych.Przygotowały 17 dekoracji we dwie także spisały sie dzielnie i mogę śmiało powiedziec ,że zasłużyły na specjalny prezent od firmy! Zdjęcia z tej imprezy wstawię na nk jeszcze dzisiaj.Musze je najpierw troszkę obrobić i sformatować bo jak zwykle zrobiłam za duże. Poza tym u mnie wszystko ok. Teściowa w dalszym ciągu nie domaga --problem z za wysokim ciśnieniem ale lekarz kazał podawać jej w razie potrzeby tabletki na obniżenie go a w razie jak nie utapi to czarostwo do poniedziałku to mam ja przywieść do szpitala. Teraz idę wziąć prysznic a potem przeczytam Wasze posty w spokoju no i odpisze rzecz jasna . Narka kochani idę się odświeżyć. Acha zapomniałabym --jeszcze byłam na pokazie garnków zepptera i zafundowałam sobie super prezent świąteczny! Pa pa!
Dorotko dzisisiaj na canal + o normalnej porze jakąs walka bokserska moze cie zainteresuje?? Ja juz wykompana ,teraz ciepła herbatka i ja czekam o 21.30 na mecz barcelony lubimy tak sobie z bartkiem pooglądac ,a dziś dziecko starsze tylko mamy bo martynka u babci. ALE dzisiaj tak przmarzłam ze nie mogę sie rozgrzac ,a mama cały czas mi powtarzała ,a podkoszulek masz???? TAk w szafie ,ale dzisiaj załowałam ze nie wzięłam. IWONKO,KRYSIU MAŁGOŚ ,NATI MATI, MALENKA AGA ,DORMA pozdrawiam ,MADGA ZDROWIEJ chyba nie chcesz świat w łozku spędzić ,jeszcze mattiaga ijeśli o kimś zapomniałam nalezy mi sie w łep.
Dobry Wieczór Drogie Panie ;) ty Dorotka powiem Ci niezły kompan musisz być przed tv ;) ja jak Ci pisałem też to lubię, ale bardziej niż boks wolę mma i k1...tak bliższe memu sercu są te formuły walki ;) wymyśliłem prezent dla żony...taką dobrą prostownicę do włosów bo ma takie badziewie i ciągle ją przeklina...myślicie, że może być? w ogóle ostatnio, z dwa dni temu, przeprowadziliśmy rozmowę, że ostatnio się zaniedbujemy, nigdzie nie wychodzimy itd...i dzisiaj szwagierka została z dziećmi a my heja w miasto ;) byliśmy w kinie...miałem małe-duże obawy czy nie wyjdę w środku seansu, ale na szczęście było wszystko ok...byliśmy na * to nie tak jak myślisz*...rewelacja...tak się uśmialiśmy...szczerze polecam ten film...a potem restauracyjka i poszliśmy pierwszy raz do japońskiej...miałem wielką ochotę spróbować takiego oryginalnego sushi....w domu już robiłem parę razy, ale nigdy nie jadłem takiego w knajpce...i powiem wam, że rewelacja...żona się tylko nie odważyła i jadła z grillowanym tuńczykiem ;) a w poniedziałek szpital...brrrr :/ Krysia dobrze, że jesteś...wiedziałem, że to tylko mała taka chwila słabości ;) pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątków ;) i zmykam zakończyć jakoś udanie ten wieczór ;) jutro niestety czeka mnie sporo pracy przez ten szpital, więc z lenistwa chyba nici ;)
Witam serdecznie...Oj jaka mjestem padnieta,remoncik w domu,od samego rana,ale narescie skonczylismy z mezem,siedze w fotelu i chyba zasne w nim,Swiateczny nastroj mam juz w domu,wysprzatane na cacu,nawet choinka juz ubrana,Dziewczyny napisze popoludniu bo spie juz ,oczy mi sie zamykaja.. Caluski...pa....
Nareszcie się odzywam:) Kuchnia moja wygląda jakby tornado przeszło i powywalało wszystko z szafek:) Niestety ja bardzo nie lubię układać a jak jeszcze mam o trzy szafki mniej to kłopot. Al mąż dzielnie lata do zsypu i wyrzuca śmieci:) Niestety dzisiaj nocka zawalona, bo jutro urodziny starszego synka i trzeba mieszkanko ogarnąć. Iwonko niestety u mnie do świątecznego porządku, a i nastroju daaaleko. W poniedziałek może dopiero okna umyję, ale to zależy od mojego kręgosłupa i od tego czy dzieci będą w domku. Kuchnia wygląda po remoncie (oczywiście poza wszystkimi rzeczami:) super. Tylko moje szlaczki kiepsko wyszły i muszę poprawiać. Mieliśmy jutro bardzo kameralnie spędzić urodzinki, ale jakoś i chrzestni i babcie się zapowiedzieli. Więc imprezka musi być. Ale to piąte urodziny więc trzeba je uczcić. Tort zamówiony: takie lotnisko z pasem startowym i samolotem:) bita śmietana z biszkoptem, mniam. Zrobię zdjęcie jutro i wstawię na nk. Kuchnię też pokażę, ale jak popsiątam:) Szczerze mam już dość tego remontu, wszystko sami. Ale warto bo ładnie (szafki miałam z 1974 roku:) były etykiety z tyłu). Czas na nowość:) Dobra nie zanudzam. Wszyscy już w domku śpią, za oknem wichura. Buziaczki dla wszystkich:)
witam w niedziele ,wika robi obiadek wiec rzuciłam sie do kompa .mati gratuluje fajny z ciebie facet ,ja z moim mezem umawiam sie do kina no bezdie 3 tydzień ,wciaż coś wypada. dzisaij jade do malenstwa siostry ,wysciskam ,poprzytulam i na tydzień starczy. zadania na tydzien dentysta i fryzier nieżle nie. mattiago szafki miały naprawde niezły wiek tyle co ja prawie. madziu dzisiaj lepiej ? iwonko wszyscy remontują ,a ja co boze musze tez coś wymyślić.
Witam wszystkich U mnie też strasznie wieje i jest zimno. Ale zaraz muszę wyjść. Dorotko mam pytanie do Ciebie, jeżeli można oczywiście, a mianowicie: Kupiłam piękny, świąteczny wianek do powieszenia na drzwi wejściowe w domu, na zewnątrz, czy możesz mi powiedzieć jak można go zawiesić?? Nie chcę wbijać gwoździ w nowe drzwi, myślałam o jakiejś masie plastycznej, takiej którą potem można usunąć, ale obawiam się, że nie utrzyma tego wianka. Dorotko masz jakiś pomysł?? A może ktoś z Was ma pomysł jak to zamocować?? Trochę takie pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, ale .............kurczę nie mam pomysłu. Idę się zbierać, aż się nie chce wychodzić z domu, ten wiatr jest okropny, ale trzeba niestety. Życzę Wam wszystkim miłej niedzieli.
Witajcie w niedzielne przedpołudnie! Pospałam dzisiaj sobie troszkę aby nabrac sił na przyszły tydzień. Samopoczucie dopisuje mi w dalszym ciągu więc mam powody aby się uśmiechać. Nati ja w takich przypadkach mam 3 rozwiązania.Wiadoma sprawa ,że szkoda wbijać gwożdzie w drzwi i je zniszczyć tym bardziej ,że ozdoby nie wiszą na nich przez cały rok. W większości przypadków stosuję ozdobne nakładki z haczykiem ,które umieszcza się na górze drzwi.Są tak skonstruowane ,że nie przeszkadzają w ich zamykaniu i są bezpieczne i pewne ,że nic co na nie zawiesisz nie spadnie. Drugim rozwiązaniem jest bezbarwny sylikon no i trzeci ,który nie wygląda zbyt estetycznie to samoprzylepne wieszaczki .Po tych dwóch ostatnich rozwiązaniach zostaje ślad ,który usuwam za pomocą wody utlenionej albo najzwyklejszym płynem do trwałej ondulacji. Pierwsze rozwiązanie jest super .Zawieszki można kupić dobrych sklepach z wyposażeniem wnętrz lub w hipermarketach . Freciu jak ja Ci zazdroszczę tych obiadków robionych przez córcie.Oj żeby tak mnie ktoś chciał przynajmniej w niedzielę wyręczyć. Iwonko zwolnij tempo skarbie bo do świąt nam padniesz. Matiiago te Twoje szafki faktycznie wysłużyły swoje ale powiem Ci ,że na pewno jeszcze nie jeden nowy mebel przetrzymałyby bo z tych lat meble są dosc solidnie zrobione. Mati moze zaskoczę Cię a może i nie --Też uwielbiam mma (mixed martial arts) i k1 .Oglądam ciekawsze spotkania ale jednak boks góruje i nie popuszczę widowiska, choćby się waliło i paliło obok mnie- hahahahah Jakbyś zobaczył mnie oglądającą boks to gwarantuję ,ze posiusiałbyś się ze śmiechu. Moi domownicy powtarzają ,ze kiedyś nagrają mnie ukrytą kamerą i wyślą film do śmiechu warte --pierwsze miejsce zapewnione! Odnawiałam mojej teściowej meble prawie z tą sama data produkcji i musze przyznać ,że za parę groszy kuchnia wygląda super.Wystarczyła dobra akrylowa farba szablony do wzorów i bezbarwny spray do utrwalenia koloru.Efekt bombowy!Ma kuchnię jedyną w swoim rodzaju. Krysiu cieszę się ,ze nie możesz bez nas żyć i dalej piszesz na forum.Nawet nie wiesz jak zrobiło mi się smutno kiedy napisałaś ,że masz zamiar nas opuścić. Wiem ,ze zawsze możemy pogadać na gg ale to nie byłoby już to forum co dawniej gdybyś zniknęła. Madziu a co to za choróbsko Cię dopadło?Zdrowiej szybciutko bo święta nadchodzą i musisz byc w formie aby na pasterkę we wigilię pójść. W razie gdybyś miała problem z lekami i nie wiedziałabyś ,które z jakimi można stosować to służę pomocą za pośrednictwem mojej mamuli. A tak w ogóle to mam super przepis na herbatkę z majeranku ,która postawi Cie na nogi.Jak będziesz zainteresowana to prześlę Ci go na nk albo gg. Pozdrawiam wszystkie pozostałe dziewczynki --NIE wymieniam po kolei ,ponieważ mogę kogoś pominąć a nie chciałabym zrobić przykrości ,żadnej osobie! Pa pa --lecę dokończyć obiadek Dziś nic specjalnego --roladki schabowe z pieczarkami boczkiem i serem a do tego kalafior w panierce i ziemniaczki
Gość krystyna 3
Witam w niedziele kochani U mnie zimni okropnie mróz trzyma brrrrrr Magdziu no to się zaprawiłaś musisz wygrzać i jeśli mogę ci coś doradzić wysmaruj się Amolem cała i przykryj wygrzejesz się mnie to pomaga może tobie tez pomoze wracaj do zdrowia buziaczki Matiago jeszcze caly tydzień do świąt dasz rade napewno buziaczki Nati pytałam małżonka czym można to przykleić ale to zależy jakie są dzwi można kupić specjalne taśmy do drzewa które dobrze trzymają przykleić z kilku stron powinno wytrzymać bo jeszcze można sylikonem przykleić potem się zmyje tylko trzeba troszke przytrzymac zaczym się przyklei buziaczki Freciu napewno fryzurke exstra odstawisz ja muszę poczekać aż córcia będzie miała w przyszłym tygodniu trochę czasu i zrobi mi włoski muszę jakoś wyglądać w święta mam poznać przyszłych swatów stres okropny Pozdrawiam Iwonko noto się napracowałaś odpoczywaj kochana Buziaczki Mati zaliczyłeś kino fajnie A lokówka dla żony bardzo dobry pomysł Pozdrawiam Małgosiu co u ciebie ??????? Dorotko ty to masz z tym boksem żadko kobiety się tym interesują a ty widze żadnej walki nie przepuścisz nawt kosztem nieprzespanej nocy Buziiaczki Aga gratuluje teraz przed tobą same przyjemności z dzieciaczkiem Pozdrawiam Dorma pozdrawiam serdecznie Pozdrawiam wszystkich miłej niedzieli wam życzę ściskam was mocno
Gość Małgosia1990
Witajcie:) przepraszam że wczoraj nie zajrzałam na forum ale mamusia się pochorowała:/ Biegunka i wymioty cały czas ją męczą a komputerek stoi w rodziców pokoju i nie chciałam jej przeszkadzać.Dzisiaj troszkę lepiej mamie i teraz siedzi sobie w drugim pokoju i ogląda film więc skorzystałam z okazji i wpadłam na forum:) U mnie dobrze:) Nowe leki które przepisał mi psychiatra są ok;) Od wczoraj biorę i nic się nie dzieje. Dorma to musiał być niezły ubaw z tym króliczkiem;p Ale dzieciaki mają pomysły:D:D:D:D Nati ja niestety nie mam takiego pluszaka którego dostałam w dzieciństwie:P Wszystko albo zostało oddane albo wywiezione na wieś:P Teraz robią fajniejsze misiaki:P
Małgosiu to prawda ,że teraz zabawki są przepiękne ale powiem Ci ,że mój misiaczek ,którego dostałam na roczek od dziadka dla mnie będzie zawsze najpiękniejszy.Dałam zrobić przeżroczyste pudełko z pleksy , zamykane jak szkatułka i siedzi sobie tam misiu i pieści moje oczy i przywraca wspomnienia z cudownego dzieciństwa!
Uważam, że super wątek. W końcu ile można mówić o chorobach i objawach. Nie tylko samymi chorobami człowiek żyje. Trzeba również dostrzegać te pozytywne aspekty naszego życia jak rodzina, dzieci, przyjaciele itp. Życzę wszystkim chorym radości życia i chęci do działania mimo wszystkich przeciwności losu. Nie myślcie tylko o bólu. Zwalczajcie go ja tylko możecie i cieszcie się nawet drobnostkami.