Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

no tak Frecia...i nasz rząd wydelegował mnie do monitorowania tego forum celem wykrycia cywilizacji pozaziemskiej, spisku na życie prezydenta, zbadania teorii związanych z trójkątem bermudzkim i co tam jeszcze chcecie ;) haha...Dorota pisałem wam już że ten portal -nk- to jest kopalnia wiedzy dla wszystkich..i dlatego nie chciałem tam profilu po 3 miesiącach posiadania go...po co mój sąsiad którego nie lubię ma wiedzieć coś o mnie itd itp...wystarczy parę informacji połączyć i gotowe...Dorotka uwierz mi, że potrzebowałem 5 minut żeby was znaleźć bez żadnych wymyślnych aparatur ;) czasami wolałbym żeby i to forum było dla osób sprawdzonych itd...bardziej zamknięte, ale z drugiej strony wielu z nas by tu nie było...na przykład mnie ;) oczywiście i ja chętnie wam się pokażę tylko, że nie chcę na nk zakładać profilu...coś wymyślę i skoro ja was widziałem to i wy mnie zobaczycie ;) z mojego otoczenia o nerwicy wie praktycznie moja żona, siostra i tyle...moje otoczenie nie zrozumiałoby tego i dlatego tak myślę...niektórym wizyta u psychologa czy psychiatry źle się kojarzy niestety...no cóż...wszystkich nie zmienimy ;)
Iwona...myślę, że tym powyżej Ci choć trochę odpowiedziałem...mam profil bez zdjęcia, bez danych,znajomych.. taki wymyślony żebym mógł sobie wędrować na nk ;) sprawdzać co u mojej klasy słychać, kiedy jakieś spotkanko się szykuje...że była taka osoba to ja wiem, bo już wtedy byłem tutaj i wiem że było to przykre dla was...jak by to było dla zabawy to przypuszczam że każdemu by się znudziło po paru dniach...ja jestem z wami od września, a piszę od ok miesiąca...i jak najbardziej chcę wam pokazać zdjęcie...na gg to będzie za długo trwało każdemu fotę wysyłać ;)..mam inny pomysł i wszyscy ciekawscy chyba będą mogli mnie zobaczyć ;) tylko musi się Dorotka zgodzić ;)....mam mail do Doroty i wyślę jej jedno-dwa zdjęcia...ze mną, moimi bąblami i ona wrzuci je w swoim profilu ;) co wy na to?? Dorota...co o tym myślisz?
No mati to niezły agent jesteś obejrzałeś sobie nas elegancko ,no no no ,nie zle....... iwonko nie bede ci pisać czym mi wlazłam zaskóre ,ale na kazde moje zdanie ma 3 swoje zdania i mnie juz cierpliwości brakuje.... POzdrawiam nową beate ,mam dzieci w podobnym wieku 12 i 8 tylko ja mam dziewczynki sztuk dwie. Krysia a ty zyjesz przy tym remoncie ,widać juz koniec ,bo za chwilkę bedzie trzeba pierogio lepić ,na wigilie. MADGA kolokwium napewno zaliczone ,pozdrawiam. Mattigi mam nadzieje ze lepiej i masz chwilke dla siebie. Dorma wpadnij do mnie wrzucić mi farbe i przystrzyc proszeeeęe,nie cierpię siedziec u fryziera ....
Frecia...powiem inaczej ja wiem z kim piszę teraz...aczkolwiek paru osób nie jestem pewny ;)...a wy to będziecie wiedziały wkrótce ;) ...nawet w ostateczności jak bym miał każdemu z osobna wysyłać zdjęcia to to zrobię ;) spokojnie ;) tylko potem się wystraszycie takiego gbura ze zdjęć i mnie pogonicie stąd ;) haha
Gość krystyna 3
Witam was U mnie jakos leci troche ostatno rozmyślam o wszystkim o całym tym życiu z ta paskudną chorobą Wiesz co Mati przeczytałam co napisałeś odnośnie portalu NK i sory nie wiem czy jesteś jakimś jasnowidzem z tego co się orientuje i zorientowałam to jest nie do przeskoczenia żebyś odnalazł kogokolwiek z nas na NK nie znając nazwizk imion bo miejcowości owszem były wymieniane na forum tymbardziej wizerunku naszych twarzy też nie znasz a imiona pod którymi piszą inni też są niejednokrotnie zmienione tylko nieliczni pisza pod swoimi prawdziwymi imieniami sory że to wszystko pisze ale moim zdaniem jesteś kimś kto już pisał na forum a może nawet posiadał NK jeśli się mylę to przepraszam ale już taka jestem szczera do bólu mieliśmy już tu na forum różne przeboje osoby które kiedyś pisaly i wydawały się ok robiły zadyme i uciekały z forum po jakimś czasie wracały zmieniały swoje logo i udawały kogoś innego oczywiście bez IP komputera bo to niestety mozna sprawdzić tylko niestety bynajmniej ja orjętowałam się bardzo szybko po stylu pisania postow bo muszę Ci powiedzieć ze były też takie sytuacje gdzie dziewczyny wymieniały się zdjęciami przez emeil tym bardziej zastanowło mnie to że napisalęś że niektóre twarze znasz Jeszcze raz sory za szczerość i jeszcze raz sory ale nic nie poradze na to że pisze to co myśle Pozdrawiam Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku ściskam wszystkich Sory dziewczyny za tego posta bynajmniej nie moim zamiarem bylo i jest robić zadyme na forum na tyle mnie chyba znacie
Oczywiscie ciekawość zobaczenia ,z kimsie pisze jest wielka ,ale mysle ze to nie jest najważniejsze ,wazne jest ze mozemy napisać tu to o czym rozmyślamy ,nawet jesli te myśli nie sa fajne,ja wierze ze wszyscy jak tu piszemy znajdując to forum szukaliśmy nie twarzy ,ale ludzi którzy tak samo cierpią ,albo ludzi którzy wygrali z nerwicą ,ale maja na nią jakiś patent. TAkze ja mysle mati ze jak bedziesz chciał to wyslesz swoje zdjęcie ,jeśli nie to nie ,ja myśle ze jestś spoko gość ,a i bystry skoro pogmerałeś na nk i znalazłeś nerwowe babki.A JA NIGDY SIE NIE WSTYDZIŁAM tej mojej nerwicy ,chociaż musze wam napisać ze moja przyjaciółka niewie ,ma malutkie dzieci i jak widujemy sie nie ma jak powioedzieć ,jak dzwonimy tez nie ma jak ,moze jak jej dzieci podrosną spotkamy sie same ,chociaz nie raz pytała mi sie po co jeżdze do psychoatry ,ale nie bede jej tego przez telefon opowiadać.
Gość Dorota W
Dziwna sprawa z Tobą Mati jest. Zdążyłam się dowiedzieć od pana informatyka ,który zajmuje się moimi kompami w firmie i w domu ,że nie ma takiej możliwości aby znależć kogoś nie znając nazwiska i miejscowości. Ja mam zablokowaną wyszukiwarkę więc tym bardziej jest to sprawa nie do przeskoczenia. Jedyna możliwość jaka Ci ułatwiła poszukiwanie to ktoś z forum dał Ci na nas namiary. Tylko jest pytanie kto? Kurcze już w zeszłym roku przerabialiśmy taka niejasną sytuacje ,szkoda ,żeby to miało sie powtórzyć.Przeżyliśmy bardzo przykre chwile i o mały włos nasze forum rozpadłoby się na zawsze.To było przykre.Ja przez tamta sytuacje znalazłam się w szpitalu kurde. Jeszcze jedna niejasność Mati.We wcześniejszym poście napisałeś ,że profil na nk jest Ci do niczego nie potrzebny a tu nagle twierdzisz ,że masz fikcyjne konto bez zdjęcia ,zeby być na bieżąco z tym co sie u Twoich kolegów z klasy dzieje. Kim jesteś Mati? Odpisz szczerze plissss.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Mama aż się popłakała z radości:D:D:D nawet się nie spodziewała takiego prezentu:D Jak poszłam po szkole do niej do pracy to mnie wyściskała że ho ho:D:D:D A ja dzisiaj dostałam 5 z matmy bo jako jedyna rozwiązałam zadanie:D:D Sor był ze mnie dumny:P No i gardło mam tradycyjnie zawalone:D Boli mnie że szok:/ mam nadzieję tylko że mnie nie rozłoży. hmm mati troszke coś mącisz z tą naszą klasą.
Gość matiiaga
Witajcie moi drodzy ja tylko na chwilkę. Remont pełną gębą. Opóźnienie jakiś tydzień hihi, ale mam nadzieję że wyrobię się do czwartku bo nie będą mieli gdzie szafek zawiesić. Dzisiaj okazało się że płytki, które wzięłam od taty na podłogę jest ich za mała ilość i jechaliśmy do sklepu po nowe. Boże ile tych płytek jest w sklepie, wybór ogromny i mój mąż się strasznie na mnie wkurzył bo nie mogłam się zdecydować jakie, czy jasne czy ciemne i td. Nie wiem jak będę ten swój dom przyszły urządzać to miesiąc w sklepie będę siedziałą:) Ale kupiłam. No i teraz mąż kończy elektrykę, zaraz gipsowanie, mycie malowanie. Jutro z samego rana kładziemy płytki, wieczorem fugi i na czwartek będzie ok. Moje samopoczucie jako takie. Dzieci też na razie ok. Może wieczorkiem zajrzę albo dopiero jutro bo nie wiem jak z czasem. Kurcze ale ja uwielbiam taki bajzel przy remoncie. Szczególnie jak całego pałacu mam 37m:):) hihi. Buźka:)
No faktycznie dziwna sytuacja powstaje, ale dobrze dziewczyny, że szczerze piszecie, to zobaczymy może w końcu kim jest Mati... żeby nie było, że kimś innym za kogo się podaję... Małgosiu u mnie też zawsze problemy z tym gardełkiem, a z kwiatków to i ja bym była szczęśliwa, że ho ho :)) Dorotka, to chyba faktycznie jakaś głupia sytuacja tutaj była, ale z takich osób co ja zdążyłam już poznać i mam na nk w znajomych, to widzę, że są ok :)) Beata nie wie co to nk, dziwne rzeczy się tu dzieją, nie powiem...
a dlatego nie wiem co to jest nk bo od ni dlugiego czasu dopiero siedze na internecie a moj syn dopiero mnie uczy ja nawet nie wiedziałam że jest cośtakiego ...... i mam też od niedawna internet .................. to taki dziwne.................. ja myślałam że tu można naprawde szczerze porozmawiać o swoich problemach i chorobie
Gość matiiaga
Zaniemówiłam:) Sprzątałam gruz i zamiatałam, tylko nie pomyślałam żeby coś na gębę włożyć i się nawdychałam kurzu. Kurcze ale jazda, mąż mówi że nareszcie cicho jest:) A ja tchu złapać nie mogłam:) Jakbyście potrzebowały Dziadka Mroza to ja chętnie za darmo:) Mam takie śliczne białe włosy:)Idę sprzątać bo dzieci już jadą:)
Gość Dorota W
Ale ruch się wieczorkiem na forum zrobił. Beatko witaj! Nie miałam okazji jeszcze do Ciebie napisać więc robię to w tej chwili. Nk to portal nasza -klasa.Musisz założyć tam swoje konto z fotką . Jeśli masz gg to w ten sposób możemy podawać sobie namiary. Skąd jesteś Beato i ile masz lat?Byc moze o tym napisałas a ja nie doczytałam w poście więc z góry przepraszam. Madziu ja miałam na myśli sytuacje ,która wiele miesięcy temu się zdarzyła ale nie ma co do tego wracać.Miejmy nadzieje ,ze podobna sytuacja sie nie zdarzy! Małgosiu piękna niespodzianka dla mamy .Wcale się nie dziwię ,że się wzruszyła. Ja bym zareagowała podobnie . To piekna sprawa.
No i mati zostal zaatakowany...nasz biedny agent, ale sie usmialam jak czytalam wasze wypowiedzi, teraz mati poznales sile kobiet, my to takie ciekawskie bestie jestesmy, no i nie chcemy abys myslal, ze wszystkie z nas to lale barbie, no moze tylko ja.....ha ha ha, bo ja mati wyobrazam sobie ciebie jako latynosa, bardzo wysokiego, piekne brazowe oczy, meskie dlonie i cudowny usmiech, tak wygladasz nas agencie prawda?Dorota wyobraz sobie , ze umiem wytrzymac kilka dni bez relanium, ale to meka straszna jest, a jesli chodzi o klientki moje to dzisiaj wszystkie wychodzily zachwycone jak po duuuuuzej dawce relanium, mialam wene tworcza.Iwonko och dzieki za mile slowa, a twoj kawal sprzedaje w salonie, Magda jak zwykle troszke nazeka, frecia masz zdrowe podejscie do atakow, tez tak zrobie, od kilku dni jest troche lepiej, ale caly czas czuje sie jak nacpana, ale trzyma mnie nanogach wizyta u pani psycholog w piatek, jutro mam caly grafik zapisany i musze to przetrwac, ale mam jeszcze 2 relanium, ktore trzymam na najtrudniejsze chwile,witaj Beata, trafilas w dobre rece , ja ci to mowie bo oprocz relanium uzaleznilam sie od tego forum, na szczescie jest bez recepty i skutkow ubocznych, pozdrawiam krystyne,nati, malgosie i wszystkich innych
Gość Dorota W
Dorma nikt nie atakuje Matiego tylko wszyscy się dziwią skąd ma namiary na nas. Byc może dostał je od kogoś kto nie potrafi trzymać ***jezyka za zebami*** Co do relanium po wyobraz sobie ,ze wiem jak to jest.Mozna nawet tydzień bez nic sie mordować.Po pewnym czasie organizm zacznie się ich domagać a serduco dostaje tak popalić ,że szkoda gadać. Moja rada!Rzuc to swiństwo w cholerę,póki jeszcze możesz.
Gość Dorota W
Betako dzięki serdeczne. GG zapisałam oczywiście,Jutro sie do Ciebie odezwę! Pisz na forum o wszystkim co Ci przyjdzie na mysl. Przenieśliśmy sie prawie rok temu tutaj aby móc pisac nie tylko o chorobie ale także o wszystkich problemach jakie nas dotykają. Pozdrawiam serdecznie!