Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No Freciu to teraz Twój znak zodiaku panuje, kiedy masz urodzinki? A może miałaś??? Może coś przegapiłam kurczę. Jeżeli tak to z góry przepraszam. A jak tam kurteczka podobała się córeczce?? Ja do fryzjera idę właśnie w środę, ja po prostu się umawiam i idę, nie ma wyjscia, nie myślę o tym czy mi się chce czy nie. Tak robię z wieloma sprawami, narzucam sobie coś z góry i staram się to zrobić, żeby nie wiem co, chociaż akurat fryzjer to sama przyjemność :) Pozdrawiam wszystkich, coś dzisiaj nasza młodzież, ta starsza i ta młodsza ,strajkuje czy co?? Nikogo nie ma od rana.......... No to do wieczora, Pa
witajcie :)) Dorotka dziękuje, dzisiaj stanowczo lepiej, ale jutro będzie źle, bo kolokwium :( testowe, a do takiego ja nie mam szczęścia, lecę jeszcze się uczyć. Dzisiaj wysłałam kartki świąteczne, ach jak ja lubię to robić :)) Nati ja jestem bliźniakiem :) niby nie wierze, ale czytam jednak te horoskopy, kiedyś też coś mi się sprawdzało :)) buziakunie dla reszty :*:*:*
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Nie wytrzymałam musiałam wpaść zobaczyć co u Was:) Normalnie się od Was uzależniłam;p Schowałam brzuch z holterem pod blat biurka:p Superowo się dzisiaj czuję:) No troche serce daje czadu ale co tam;p Moja mama ma jutro urodzinki:) Więc dzisiaj poszłam zamówić do kwiaciarni bukiet kwiatów z dostarczeniem do domu:) Mamie musze tylko nawrkęcać żeby nigdzie nie wychodziła między 12-13 :D Powiem że ktoś dzwonił i że ma bardzo ważną sprawę do mamy i że zadzowni w tym czasie:D Ciekawa jestem mamy miny:D:D:D:D mati oj dziękuję:D Chętnie pożyczę lalkę Agatkę:P Ale do macierzyństwa mi się nie śpieszy;p mogę sie jedynie lalami pobawić:P
Gość Małgosia1990
Dorma daleko mi do bycia mamą:) Bałabym się takiego maleństwa że mu krzywdę zrobię:) To takie delikatne wszystko u takiego maluszka:) No w prawdzie lala to nie to samo co żywe dziecko ale teraz już są takie lalki co robią siusiu jak prawdziwe:D Naprodukują takich lalek a później się dziwią że dziewczyny wa tak wczesnym wieku zachodzą w ciąże:P Za małego im się spodoba zabawa w mamę a później zazdroszczą młodszym zabawy lalką i kombinują sobie żywą:D:D:D Frecia no to widać że jednak troszkę mózgu ma ten kolega:) Bardzo ładnie z jego strony że przeprosił.Może coś przemyślał albo...Wiki mu się podoba a wtedy był wkurzony i mu się wyrwało:P Ale zrozumiał że Wiki ładnie postąpiła broniąc koleżanki:)
Czesc dziewczynki i mati, odwalilam dzisiaj kawal roboty, od samego rana do tej pory sprzatalam, mam pieknie ,pachnaco i tak swiatecznie, pala sie swiece i jestem z siebie bardzo dumna.Mati jestes super mezem i ojcem , masz wielki plus bo potrafisz wymienic nazwy zabawek swojego dziecka, moj maz nie rozroznia barbie od szu szu, .Nati jestem zodiakalnym blizniakiem , wielką gadułą kochającą ludzi, podobnie jak Magda prawda?wszystkie blizniaki to straszne gaduly.Frecia widze , ze twoja energia cie nie opuszcza, ty dajesz dzieciaczkom plusy i minusy, ja wieczorem wreczam im kamyczki, a jak ostro nabroja to im nie daje,pomysl z niani, naprawde skutkuje.Iwonko, troche zmartwilam sie tym , co napisalas, kochana to super ze z mezem jest ok, ale napisalas , ze nie masz mamy i ojca nie oddalabys na leczenie.Nie mozesz tak myslec, nie mozesz brac odpowiedzialnosci za doroslego czlowieka, dajac go na leczenie pomozesz jemu i swojej rodzinie, kiedys twoj maz moze nie wytrzymac, a ty zostaniesz z tym calym koszmarem sama.Masz typowe odruchy dziecka , ktorego rodzic pije, z jednej strony nienawidzimy go za to a z drugiej kochamy i litujemy sie, to ciagnie sie przez cale zycie, musisz podjac decyzje, nie wierze ze psycholog nie mowil ci o tym, a tak poza tym kawa byl swietny, naprawde sie usmialam.Dorota dzieki bardzo za checi, ja mam problem z wyslaniem zdjec , nie wiem co jest grane, ciesze sie ze jestes juz w swiatecznym nastroju.Jutro pracuje do 21, mam jeszcze dwa wolne miejsca, jest ktos chetny?zapraszam, ...pozdrawiam wszystkich pa pa, udam sie jeszcze na allegro, moze cos sobie kupie?
Gość Małgosia1990
Dorma chyba nie tylko bliźnięta są gadułami;p jestem wodnikiem a rozgadana jestem że ho ho czasami mama nie może ze mną wytrzymać jak się nakręce;p Mati pewnie dobrze zna zabawki córy bo pewnie razem się bawią;p Ja za to potrafie wymienić i wskazać wszystkie imiona samochodów z filmu animowanego *Auta* Mojej siostry ciotecznej synek kotry w mikołajki skończył 3 lata jest wielkim miłośnikiem tego filmu mnie nauczył:D:D:D
Gość Dorota W
Nati ja jestem spod znaku byka czyli spokojna ,rozważna,opanowana i szczera do bólu !!!! Madziu bardzo się ciesze ,ze dzisiaj samopoczucie dopisało Ci. Czasami pogoda też daje sie we znaki więc ten wczorajszy dzionek mógł mieć z tym związek. Freciu jeśli chłopak sam doszedł do wniosku ,że żle postapił wobec Twojej córki i za to przeprosił to jest ok.Gorsza sprawa natomiast byłaby gdy przepraszał bo mu ktoś tak kazał.W takim przypadku można się spodziewać ,ze nic do niego nie dotarło i za jakiś czas sytuacja się powtórzy.Oby pierwsza wersja była powodem jego skruchy -trzeba mieć taka nadzieję! Małgosiu bardzo miłą niespodziankę przygotowałaś dla mamy. Ja uważam ,że kwiaty dane od serca to najpiękniejszy prezent jaki może dostać.Kwiaty maja w sobie jakąś czarodziejska moc ,która przynajmniej na mnie działa.
Frecia to bardzo miłe, czyli chłopak przemyślał sprawę :)) Dorma, no właśnie ja też jak zacznę gadać to czasami aż naprawdę, ale coś w tym jest, tych bliźniakach :D Małogosia, ale mam będzie szczęśliwa, napisz jutro jak reakcja :))) Dorotko, dzisiaj w Białej Podlaskiej troszkę śnieżek pruszył, więc chyba i to mi humor polepszyło troszkę...:)) Ale wtorków nie cierpię, tego ostatniego angielskiego, ahh...
Iwona dobrze. że dogadałaś się z mężem...on też ma przecież prawo do chwili słabości... Frecia tak czytając o tej twojej skali minusów i plusów zastanawiałem się jak by to u mnie zrobić...i wymyśliłem coś innego ale zarazem podobnego..moja mała jest głupia za bajkami jak każdego dziecko zresztą i w granicach rozsądku ogląda jest, poza tym nie wszystkie kanały z bajkami może oglądać itd...w miarę to kontrolujemy...ale zastanawiałem się nad plusami tylko i każdy taki plus to jest 15 min...zaczyna tydzień na przykład z pulą 28 plusów...czyli 7h bajek...za każde 15 min oglądania ubywa jej plus..czyli teoretycznie w poniedziałek może obejrzeć 7 h bajek i ma cały tydzień z głowy...jak jest niegrzeczna itd można jej zabrać np jeden plus (15 min) a jak coś zrobi na pozytyw to oddać te zabrane plusy...z tym, że nie może mieć więcej nigdy niż te 7h ustawowe ;) nauczyła by się szanować czas i rozkładać plusy a nie wszystko na hurra ;) a co do tego chłopaka...to ma gościu jaja ;) facetowi ogólnie ciężko przychodzi przepraszanie, a już zwłaszcza w tym wieku...a on jednak się zachował ;) Dorma wolałbym już z synem samoloty sklejać, a nie wymieniać lalki córki jednym tchem ;) ale na to trzeba jeszcze troszkę poczekać ;)
Mati, to oczywiscie najmniej wazne czy rodzi sie syn czy coreczka, jedno jest pewna faceci naprawde glupieja na punkcie coreczek, moja coreczka przy mezu moze robic prawie wszystko, syn juz nie, ale za to ja go totalnie rozpieszczam, no i oczywiscie zadna kobieta mi go nie zabierze......a tak poza tym mati wez sie do roboty , skoro masz ochote sklejac samoloty z synem.....dziweczyny zycze udanego dnia.Magdusiu zauwazylam ze bardzo czesto uzywasz slowa nie lubie, nie cierpie itp, moze zmien je na lubie,fajnie ze jest wtorek,fajnie ze Dorma daje takie rady a sama faszeruje sie relanium hi hi , ale dzisiaj zaszaleje w pracy, nie wiem tylko czy moje klientki to wytrzymaja, hej pozdrawiam wszystkich
Gość Dorota W
Pierwszy wyjazd w dniu dzisiejszym zaliczyłam. W południe czeka mnie kolejna wyprawa tym razem do ortodonty a pod wieczór aerobik. Najeżdżę sie troszkę ale dobrze mi to zrobi po wczorajszym lenistwie. Dorma czyli co????Współczuć klientkom czy im pogratulować takiej szalonej fryzjerki ? ihihihihihihiihhihii Napisz mi proszę jaki okres najdłużej wytrzymujesz bez relanium?Jestem ciekawa czy zdąrzyłaś się od niego uzaleznić tak bardzo jak ja.Co prawda już się pozbyłam ze swojego organizmu tego świństwa ale czasami do dnia dzisiejszego korci mnie aby po nie sięgnąć.W każdym razie zapasy jeszcze w torebkach mam w razie nagłej sytuacji . Krystyno Iwonko a co Wy moje panienki tak milczycie? Odezwijcie się i napiszcie co u Was słychać!
cześć kobietki...;) Dorma masz rację z podejściem do dzieci...chłopaka z reguły traktujemy inaczej niż dziewczynkę...i piszesz tak jakbym żonę swoją słyszał - nie odbierze mi go żadna baba - haha i jeszcze - to będzie najbardziej wychowany facet na świecie - hehe ;) ja kocham oboje mocno i oboje bez różnicy są przeze mnie tuleni...nie wiem jak będzie za 15 lat, ale chciałbym być takim spoko ojcem z autorytetem...a życie pokaże...takie dobre powiedzenie znam odnośnie dzieci...przepraszam za przekleństwo, ale wtedy to lepiej brzmi : - jak masz syna na głowie to masz jednego chuja na głowie, ale jak masz córkę to masz na głowie całe miasto chujów - ;) i coś w tym chyba jest ;) a o nk już ja was pytałem....ja nie mam profilu tak...zlikwidowałem rok temu i ja jak i moja żona...a domyślam się że chcecie moją gębulę zobaczyć ??? ;)...przyznam, że ja już wasze co niektóre mordki widziałem ;) nietrudno was znaleźć jak się parę informacji do kupy zbierze ;) powiem Wam, że od paru dni momentami ogarnia mnie taki niepokój, mały stresik...ale jak się zastanawiam z jakiego powodu to nie potrafię racjonalnie powiedzieć...może podświadomość już myśli o kolejnym zabiegu...:/ w poniedziałek idę na kolejny, tak więc 3 dni sobie odpoczniecie ode mnie ;)
DOROTA ja ci mówieon czyli mati jest z CBA ,albo ABW i on o nas wszystko wie hihihi. ALE masz mati fajne podejscie do dzieci ,mam tylko nadzieje ze jak urosną to wiek dojrzewania nie bedzie taki trudny jak u mojej wiki .Wczoraj wlazła mi tak za skóre ,za hej ,było cieżko,koniec konców doszliśmy do porozumienia ,ale chyba było coś przed 24 wieć miałam dość. Ja od 22 dni nie miałam ataku petardy(boze napisałam to ,zebym tylko nic nie wykrakała) a;le ten lek sie pojawia próbuje sie do mnie dpobic to jest tak jak z odbijaniem piłeczki ,ja juz potrafię ją odbić ,niewiem czy rozumiecie .Na przykład piekłam ciasto ,i czuje ze idzie ,ja na to kurwa nie teraz i jazda z oddychaniem i tak z 3 razy przychodziło ,a ja swoje ,to chyba dobry znak . ALE ciągle sa dni kiedy naprawde musze sie mobilizować zeby zachciec walczyć , ALE MYŚLE ze xanax wziety 2 razy na 22 dni to niezły wynik.
Gość Iwona P.
Czesc dziewczyny i nasz jedyny rodzynku Mati... Hmmmmmmm ,ciekawe mati jak nas odnalazles na N-KL skoro nie masz juz portalu,ale dla ciekawych wszystko jest mozliwe,nie lubie takich sytuacji ,jesli sam nie chcesz dac swoich namiarow na poznanie ciebie blizej ,to dlaczego robisz to odwrotnie,widocznie bawisz sie z nami ,jesli jestes bardzo uczciwy podaj nam swoje gg,to choc tak mozemy sie blizej poznac i przeslac sobie focie,badz szczery z nami co?????????,Mielismy juz na forum pewna osobe ,ktora niby byla szczera a okazalo sie ,ze nas wszystkie zablokowala na N-KL.bez wytlumaczenia sie ,ale to jej sprawa,choc wiem czuje to, ze ona tu zaglada ,ma nieczyste sumienie ale to jej sprawa ,mnie to wali..............., Dorotko ale ty dziewczyno jestes jak perszing,ciagle w ruchu no,no,aerobik co???.dbasz o swoja posturke,ja kiedys chodzilam jak mialam 20 latek oj pierwszy raz dostalam tak w kosc ze juz nastepnym razem bylo cienko ze mna,hiiiiii,buska . Freciu co ta twoja wiki znowu ci tak za skorke weszla co???,a gwiazdka sie zbliza pewnie nie mysli o tym ,ale takie sa uroki dzieciakow ,niestety okres dojrzewania..buziolek. Dorma widzisz ja mam jedno dziecko -syna 12 lat i na wszystko tez mial i nadal ma pozwalane ale wydaje mi sie ,ze to nie dobry sposob wychowawczy ,czasami stawia bunt jesli ma cos zrobic ,ale teraz kiedy wzielam przyklad z Freci odnosnie plusow i minusow za cos wykonanego,ale to wyglada nie zaciekawie w otoczeniu moich znajomych,ze nie powinnam dawc cos za cos.....smieja sie ze mnie .ze tym sposobem zarabia chlopak sobie na swoje potrzeby,ze takie proby wychowawcze wprowadzila Superniania *a niech sobie gadaja hmmm.Nie mialam okazji tobie na forum napisac odnosnie co do portalu na N-KL,jestes urocza i dzieciaki rowniez,Ciesze sie ,ze poznalysmy sie rzez to blizej,wiadomo teraz z kim sie pisze co??? ha ha .buziolek. Witaj Magda wyslalam tobie rowniez zaproszenie na N-KL,pozdrawiam i buska duza.pa. Witaj Beato ,ciesze sie ze dolaczasz do naszej rodziny........napisz cos o sobie.pa.pa. Malgos ,krysiu,Matiiago,a wy kochane gdzie???? Odezwie sie wieczorem,ide polezaczkowac...buziolki.pa.pa.pa.
Gość Iwona P.
Magda minelysmy sie po drodze ha ha ,na rowno pisalysmy posty,dzieki za akceptacje,pozniej zobacze na portal....ale jestes ladna dziewczyna musze ci tyle powiedziec i gdzie u ciebie ta nasza wspollokatorka(nerwica) nie widac kochana po tobie.buziaczek.pa. Ide lulku...
jestem mężatką mam 2 kie . dzieci syna i córkie . syn jest starszy ma 11 lat a córka 8 lat . z tą chorobą walcze już 7 a może 8 lat juz sama niewiem tak długo to trwa . i ciągle sie boie że może być coraz gorzej . kiedyś bałam sie wychodzić z domu iezdzić samochodem ... w tej chorobie pomogła mi terapia znowó poczułam że mogie dalei żyć ale ta choroba a może nie choroba lecz na pewno ataki paniki znów powracają ...........ucisk w gardle jak by coś tam siedziało albo suchość w ustach uczucie jk by nie można było przelknąć sliny pocenie sie uczucie braku oddechu kłócie w ramieniu i jeszcze inne dużo by można pisać .robiłam już wszystkie badania i nic nie wykazało . leki jakie biore to afoban i atarax . pare lat do tyłu nie wierzyłam że może mnie coś takiego spotkać . co ja przerzywałam że nie mogie iść ze swoimi dziećmi na spacer lub do sąsiadki na kawe bo miałam ataki paniki że sie dusze i zezaraz umre ............