Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Acha, jeszcze jedno, puściłam totka, jak wygram 40 milionów to się z Wami podzielę i polecimy wszyscy na Bali do osrodka SPA, będziemy się odstresowywać i będzie słońce i będzie tak super..............będziemy pić szampana aż bąbelki będą nam uszami wychodzić, Balijczycy będą nam masaże relaksujące serwować i ................................... No to jutro Wam napiszę czy lecimy na Bali, papapa,
Witajcie moje kochane nerwuski,,, Nie mialam dzisiaj zbytnio nastroju,zeby pisac na forum,mialam kiepski dzien,zbyt duzo chyba sobie do glowy biore,ale to nie ma wplywu na moja nerwiczke,nie chce o tym tutaj pisac,bo po co komu moje problemy rodzinne,ale spoko jutro bedzie lepszy dzien..... Dorotko kochana bardzo ci dziekuje za to ,ze mialas do mnie czas na gg,jestes wyjatkowa osoba,zawsze mozna na ciebie liczyc,jeszcze raz dzieki i buska.... Krysiu kochana ,przepraszam ,ze nie mialam czasu do ciebie na gg,ale pisalam z Dorota o waznych sprawach i nie dalabym rady na dwa razy pisac,nadrobimy straty.buska.pa. Freciu cieszy mnie to,ze dajesz rade sobie z ta nerwiczka,ja codziennie to przerabiam rano,,cigle sobie mowie .przeciez nic mi nie jest i tak caly dzionek sie swietnie czuje ,ale tylko w domu,nie wiem jak to bedzie ,ale staram sie na sile wychodzic do ludzi,pokonam te leki mam taka nadzieje,a jak nie to cale winko wypije sobie i wtedy zaczne dzialac hiiiiiii.buska.pa. Marek dzieki ,ze sie odezwales.wyslalam tobie zapr na N-K,buziol.pa. Dorko ,wczoraj Patryk mi odpisal,ze sie zle czujesz,trzymam kciuki,bedzie dobrze.buziol.pa.pozdro. Mmatiiago ,,hura ,ze zdalas wst,egzamin,sciagalas co???pozdro.buziol.pa Malgosiu fajne focie dalas na N-K,fryzurka oki,jestes ladna laseczka.pozdro.buziol.pa.pa. Nati odezwij sie.pozdro.pa. Magdo widze ,ze czujesz sie lepiej ,jak tu piszesz do nas co??? Tak jak piszesz ,ze musisz cieszyc sie zyciem,tak trzymac,bedzie oki,aha ,,ja tez walcze z lisciami caly tydzien na ogrodku,jest tego ful,ale co mam robic ,wszystko w domu rano porobie i pozniej sie nudze,pozdro.pa.buziol...
Oj Nati -ale mnie porwałaś w świat wyobrażni. Byłoby cudownie móc wspólnie ze wszystkimi forumowiczmi z naszego wątku powylegiwać się na ciepłych piaskach Balijskich plaż.Szampan ,zimne piwko,drinki z parasolką pięknie opalone ciała ,wieczorne pogaduszki nocne potańcówki ........ech cudownie jest pomarzyć, Jednak czasem bywa tak,że marzenia się spełniają---zawsze trzeba mieć nadzieję. Iwonko nic takiego szczególnego nie zrobiłam więc nie dziękuj mi.Poczekajmy z Tym do jutra.Wszystko będzie dobrze.Tak jak obiecałam wszystko załatwię. Niczym się nie martw! Magdo to nie ma znaczenia,kto,jak długo pisze na forum.Najwazniejsze zebyś się dobrze czuła w naszym gronie.
nati ,a ja masaż ,masaż i spa .......dobra powrót w rzeczywistość,dorotko masz racje pozytywne myślenie ,tak tego oczekiwalam od terapi ,choc trudno było odmówić tej poprzedniej terapeutce.jutro psychiatra 120 zł pójdzie na spacer ,ale jak trzeba ,to trzeba.a i jeszcze jedna dobra wiadomoŚć od 12 dni Śpię bez tabletki na sen ,niewiem moze to przez to przestawienie zegarków ,ale jest okey .taka walka jak widac efekty dodaje sił do dalszego działania .małgos znajdz mnie na nk ,jestem u iwonki ,u doroty nie moge cie znależć ,jeśli masz ochote.nati wiesz ze takie spa to moje marzenie !!!!iwonko dasz rade ,dorko myśle o tobie ,pozdrawiam bartka i madge miłego dnia ,krysia trzymam kciuki cały czas ,jeszce trochę i afobama to bedzie przeszłość tego ci zycze ide smażyć naleŚniki ,potem prasowanko ,zakupy ,spacer z psem ...odpoczywajcie ida wolne dni.
Witam Pozwólcie ,że najpierw złożę życzenia solenizantce! MALENKA ******************* Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie, potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci, marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to, o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, aby Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczony ludźmi, których kochasz... :* Wszystkiego najlepszego --1000 całusów!!! ***************************************************************************************************
Kochani zgodnie z tym co wczoraj napisałam w związku z moimi planami na najbliższe dni przystępuje do wielkiego leniuchowania. Odpoczywam na maksa. Obiadek zastawiony , ja po porannym prysznicu i dobrym śniadanku siedzę sobie wygodnie we fotelu i napawam się ciszą panującą w domku. Moje pociechy dzisiaj w szkole do 15-tej ale zaraz po powrocie wybierają się na mecz siatkówki więc mam dzionek tylko dla własnych przyjemności! Samopoczucie dopisuje mi ,humorek także całkiem ok więc czego chcieć więcej. Zyczę Wam równie pogodnych nastrojów i jak zwykle bananka na buziuniach! Freciu najwidoczniej zmiana terapeuty wychodzi Ci na dobre.Miejmy tylko nadzieję ,że po każdej wizycie bedziesz czuła się lepiej a lęki ,stresy i wszelkie obawy zaczną odchodzić w zapomnienie! Jeżeli chodzi o wizytę u psychiatry to rzeczywiście nie jest tanio zwłaszcza jak ma się ich kilka w miesiącu .Jest jeszcze możliwość wizyt w Poradni Zdrowia Psychicznego gdzie wszystkie badania i konsultacje medyczne są refundowane przez NFZ.Jeśli masz taką mozliwość zapisania się do owej poradni to skorzystaj a w zamian zaoszczędzisz troszkę grosza. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku! I czekam na Was!
Malenka kieruję te życzenia do Ciebie... Z okazji Urodzin życzę Ci, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni. Wszystkiego co szczęściem sie zwie życzę Tobie w dzisiejszym dniu...!00 lat!!!!!
Zyczenia dla Malenki.. ,Przyjmij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana,niechaj dzien caly bedzie radosny,Badz babo zdrowa aby do wiosny..... ,Te zyczenia choc z daleka plyna jak zburzona rzeka,i choc skromnie ulozone sa dla ciebie przeznaczone.Zdrowia szczescia i slodyczy w dniu urodzin ...nutelka( Iwona P.) zyczy..
Hej Kobietki :) ~Nati hehe, chyba się nie udało z totolotkiem :) Ale dobre z tym wyjazdem było :D Życzenia dla Malenki. Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, Smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok...!!! 100 latek Kochana :)) A ja dzisiaj czekam na brata i Jego żonkę, bo wrócili z Egiptu i coś mi chyba przywieźli :D Iwona P. - zgadza się z Wami lepiej, ale nie wyszłam zagrabiać liści, bo ziiiimnooo strasznie... zeszyty troszkę przepisywałam i sprzątałam i tak dzień mi leci, dzisiaj w miarę jest, staram się panować nad oddechem...:) buziaki póki co :*:*:*:*:*:*:*
Dorotko w przychodni byłam jakieś 5 lat temu kiedy był sam początek depresji ,dostałam taki lek ,ze do końca zycia nie zapomne tego co dzialo sie ze mną .A wziełam go na noc ,bo nikt mi nie powiedział ,ze tak sie go nie bierze i poprostu ,ech to było straszne ,myslałm ze umieram zero snu ,serducho waliło na max modliłam sie o ranek to był mój pierwszy psychotrop w zyciu i ostatnia wizyta w rejonie.TAKZE chyba juz wole wydać tą kase jutro ,niż iść do mnie do lekarza.DZISIAJ dzień w miarę ,ale teraz czuje sie tak sobie ,ide pooddychać ,narazie.
Freciu to fakt ,że chodząc prywatnie do lekarzy jesteśmy traktowani z większą uwagą, bardziej po ludzku a lekarze o dziwo mają serdeczny uśmiech na twarzy i wiele życzliwości w oczach.Kiedyś nawet stwierdziłam na forum ,że ten błysk w ich oku to jest taka lampka ,która zapala się na widok pieniędzy! Tak było ,jest i będzie ,że pieniądz rządzi światem a my nie jesteśmy w stanie tego zmienić więc trzeba opróżniać kieszonki jak chce się żyć . Mi się także przydarzyła pewnego razu niemiła sprawa po tabletkach,które zapisał mi lekarz z pogotowia.Nie pamiętam już co to było za świństwo ale samego zajścia nie da się zapomnieć. Już po pół godzinie od ich zażycia miałam taki odjazd,który na samo wspomnienie przyprawi mi ciarki na całym ciele. No nic w każdym razie tak czy inaczej jesteśmy skazani na służbę zdrowia bo dzięki temu mamy szansę dalej żyć!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Ja dzisiaj sobie zrobiłam dzień wolny od szkoły:D Pospałam sobie troszkę:D dziekuję kochane za komplementy pod moim adresem aż sie zaczerwieniłam:D:D:D Maleńka a to życzenia ode mnie:) Wiele gwiazdek jest nocą na niebie, Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie, Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech Twój śliczny uśmiech na buzi zawsze gości, By było coraz mniej złości, a więcej pięknej miłości, Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. Freciu postaram się Cię znaleźć na n-k:D Nati super pomysł z tym wyjazdem szkoda że to tylko marzenia:D Ale byśmy balowały:D a ja bym za błazenka robiła hihihihihihi:D:D:D:D
Dziewczyny, a z jakich zakątków Polski jesteście:)??? Od razu dobrej nocki, bo chyba dzisiaj już tutaj nie zajrzę...:)) $$$$$____________________$$$$$ $$$$$$$$_____________,,$$$$$$$$ _$$$$$$$$,,__________,,$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$__ .___._$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$,_*.__.*,,$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$,, *.__,*_$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$.@:.$$$$$$$$$$$ ___***$$$$$$$$@@$$$$$$$$$* ____,,,__*$$$$$$@.$$$$$$,,,,,, ___,,$$$$$$$$$* @ *$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$*_@@_*$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$__.@.__*$$$$$$$$$$ *$$$$$$$$$$___*___*__$$$$$$$$$ *$$$$$$$$$____________$$$$$$$$ _,;$*$,$$***____________***$$*$* ____,;** ,,,,.;* *.° º PRZESYŁAM BUZIAKI:))) ...° ....O .......°o O ° O .................° .............. ° ............. O .............o....o°o .................O....° ............o°°O.....o ...........O..........O ............° o o o O
Witajcie w sobotni ranek! Przywitam sie z Wami i zmykam do robić obiadek i ciasto na popołudniu do kawki.Goście przyjechali ale w tej chwili są u teściów więc mam czas aby się troszke przygotować. Odezwe się za jakiś czas Krystynko -z Tobą od samego rana mam kontakt na gg więc nie musze się martwic o Ciebie bo jestem na bieżąco! Iwonko to co udało mi sie w Twojej sprawie dowiedzieć może nie jest do końca satysfakcjonujące ale niestety nie mam na to żadnego wpływu. Myślę ,że sobie dasz radę a w razie potrzeby zawsze możesz się zwrócić do mnie o pomoc.Wiesz ,że pomogę Ci jak tylko zajdzie taka potrzeba. Freciu ,Dorko,Nati,Maleńka --pobudka kochane !!!Wstawajcie szkoda cudownego dnia! !!!!!! Magdo ja mieszkam w Toruniu a konkretniej poza miastem w miejscu gdzie jest cisza ,piękna przyroda i świeże powietrze! A Ty skąd jesteś? Matiiago jak z Twoim zdrówkiem kochana? Małgosiu jestem ciekawa czy odzyskałas dobry umorek bo wczoraj wieczorkiem nie było za ciekawie! Marku proszę Cię !!Nie nadążam czytać Twoich postów ,tak się ostatnio nam rozpisałeś-hehe No dobrze wiem ,że sa ważniejsze sprawy niż siedzenie w necie -tak bywa ! Trzymaj się cieplutko i dbaj o zdrówko! Jestem ciekawa co się ostatnio z Dorką dzieje.Nie daje znaku życia? Kobieto co jest grane? Pozdrawiam wszystkich serdecznie,życzę przyjemności i dobrego samopoczucia!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Wczoraj wieczorek miałam nieciekawy dlatego już nie zaglądałam na forum.Ale przespałam się z tym wszystkim i dzisiaj mam wspaniały humorek :) Pogram sobie na radiu i w między czasie zrobię super mega porządek w domu:D Mama będzie miała niespodziankę:D Dorotko dzisiaj jest ok;) Szkoda zdrowia na tego łacha.Niech spada na drzewo;) Znajdę sobie jeszcze kiedyś lepszego od niego:D
Hej kochani Witam wszystkich serdecznie, dzisiaj u mnie znów ładna pogoda, słoneczko świeci , Freciu możesz przyjeżdżać :) nawet z ręcznikami, u mnie doschną hahaha :) A tak wogóle to mamy z mężem szóstkę w totka ! Ale niestety nie zabiorę Was na Bali, bo ja trafiłam dwójkę a mąż czwórkę, w sumie to szóstka ale trochę mało kasy :)))) Ale jeszcze będzie niejedna kumulacja, to kto wie............. Idę sprzątać mój dom, a tak mi się nie chce, przydałaby się jakaś służba :)) Fajnie się mieszka w dużym domu, ale już sprząta niezbyt fajnie, niestety. Iwonko pytałaś mnie o NK, nie mam portalu, ale jak by ktoś chciał to mogę oczywiscie jakieś zdjęcie wysłać pocztą elektroniczną. No to ja lecę, zaglądnę do Was później, wszyscy mi się tu trzymać i z uśmiechem na twarzy spędzać sobotę, nawet jeżeli trzeba sprzątać, gotować i piec ciasta. A tak wogóle to jakie ciasto pieczesz Dorotko?? Pa Kochani, pozdrowionka dla Wszystkich. P.S* Maleńka, spóźnione ale szczere życzenie wszystkiego co najlepsze zokazji Twojego święta, cmok.
Witaj Natii Ja chcę bardzo Twoje zdjęcie jeśli można kaja1kaja@gmail.com A jeśli chodzi o ciasto to własnie jedno siedzi w piekarniku --jest to sernik z rosą a drugie to rodzynkowiec! Mniam pycha --szkoda że jestem na diecie! Małgosiu zdrowe podejście do sprawy.To mi się podoba .Tak trzymaj kochana a wszystko będzie dobrze!