Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 30 lat i od pol roku walcze z nerwica . Objawia sie to u mnie mrowieniem twarzy szyi rak nog. Mozna powiedziec ze to ignoruje ale najgorsze sa dusznosci. wykonalem serie badan i nic istotnego nie wykazaly. Otoczenie jest zmeczone moja dolegliwoscia poniewaz podczas atakow wpadam w panike ze zaraz umre. oczywiscie mam zachwiania rownowagi itd. objaw ten wystapil juz u mnie wczesniej tzn gdy mialem ok 25 lat ale jakos minal. trwal wtedy ok pol roku. teraz morduje sie juz 7 miesiecy i ojawy sie nasilaja. walcze ze soba zeby pojsc do pracy a mine mam jakby mi cala rodzine zabili. znajomi mowia ze sie strasznie zmienilem wczesniej bylem dusza towarzystwa teraz sila mnie trzeba wyciagac z domu. caly czas boje sie ze mnie przydusi albo strace rownowage lub wydarzy sie cos innego nieoczekiwanego. praca moja wymaga ode mnie skupienia i uwagi natomiast moj stan mi na to nie bardzo pozwala. nie wiem juz co mam z tym zrobic. poprostu jestem zmeczony. dajcie znac jesli wiecie kto jest skuteczny i moze pomoc w takich przypadkach.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Normalnie jakaś głupawka mnie wzięła:P Już 3 dzień chodzę z uśmiechem od ucha do ucha:D Normalnie dni Świra:P hehehe ale to dobrze:d oznaka że mi lepiej:D Nauki mam dzisiaj że hoho albo i jeszcze więcej.Dzisiaj zamieniam się w dzięcioła;p Będę kuła;p Słuchajcie dzisiaj pokonałam strach przy odpowiedzi na historii.Od historii mam strasznie wymagającego profesora,normalnie każdy siedzi u niego na lekcji jak trusia i modli się żeby tylko nie zapytał.Bardzo dziwny człowiem,zachowuje się jakby przyjeciał z kosmosu,ma swój świat,odruchy ma jakby miał ADHD.Czasami to nas śmieszy ale zazwyczaj wcale nie jest nam do śmiechu.I dzisiaj bach i ja do odpowiedzi poleciałam.No myślałam że padnę pod tą tablicą.Ale jakoś dałam radę i na 3+ odpowiedziałam. Madziu witaj serdecznie.Ja mam 18 lat i od roku zmagam sie z nerwicą i oprócz tego mam wadę serca.Czytając Twój post miałam wrażenie jakbym czytała po części siebie.Też zadaję sobie pytanie za co mnie Bóg tak pokarał.Muszę przyznać że zwątpiłam w Niego.Każdy mówi o dobroci Jego,sprawiedliwości itd. Ale jaka to sprawiedliwość? Teraz jest lepiej u mnie normalnie zaczynam żyć.Rozstałam sie z chłopakiem,w sercu inny z którym nigdy nie będę.Co do koleżanek nie nażekam jest spoko;)
Nie no gdzie sie wszyscy podziali????hej Bartek ,myśle ze musisz znależć dobregopsychologa albo psychiatre ,ja jezdze po lekarzach od czerwca ,a z takimi objawami jak ty walcze juz 2 rok.Bez pomocy lekarza chyba nie dałabym rady ,złości mnie tylko to ze tyle na to idzie kasy ,cały czas tylko płacę ,ale jest lepiej ,widze poprawe ,a na psychoterapi ucze sie walczyć z lekiem ,który jest bardzo uciązliwy .Trzymaj sie ,pisz na forum ,tu ,znajdziesz zrozumienie.Dziewczyny co z wami ,tylko MAŁGOSIA sie dziś wieczorkiem zjawiała,dorka dorota krysia nati,maszynista żyjecie ,iwona buziak .
Małogosiu zrobiło mi się lepiej, gdy przeczytałam to co napisałaś... Mam nadzieję, że jakoś z tym da się żyć. Tylko, że ostatnio ciężko mi się uśmiechać, bo czuję jakby mnie atak duszności łapał, zawsze lubiłam z ludźmi gadać itd. A teraz do nikogo nie chcę mi się odzywać, w środę za tydzień kolejna wizyta u Psychologa, 50 zł. to kosztuję i plus leki, ale mam nadzieję, że wydostanę się z tego i będę mogła normalnie pójść na dyskotekę itd.
Witam moi kochani!! Dzisiejszy dzień do najspokojniejszych nie należy.Sporo pracy,załatwiania,spotkanie z klientami więc nie krzyczcie na mnie ,że nie pisałam przez calutki dzionek. Czasami tak jest ,że nie starcza mi czasu na przyjemności. Iwonko,Freciu --dzielne z Was dziewczynki.Pełniłyście przez cały czas służbę na forum --to się chwali!! Krystynko Ty także jesteś tak zajęta jak jak?Eeeee chyba nie!! Nawet nie miałam czasu aby z Tobą porozmawiać na gg ale mam nadziję ,że mnie rozumiesz i wybaczysz! Witam na forum nowe osoby Bartka i Magdę Moi drodzy cóż Wam doradzić?Jesteśmy tutaj wszyscy w podobnej sytuacji i każdy z nas trzyma sie jakoś dzięki lekom od psychiatry i dzięki spotkaniom z psychologiem. Piszemy jak zauważyliście na forum co również jest w pewnym sensie całkiem skuteczną terapią.Dołączcie do nas to będzie Wam łatwiej w walce z nerwicą w towarzystwie osób ,które mają podobny problem! Małgosiu obyś jak najczęściej miała takie głupawki ihiihihhihi. Smiech to zdrowie! W końcu nam się też coś od życia należy !
Gość Małgosia1990
Madziu da się żyć przestałam sie zamarwiać chorobą i wyczekiwać kolejnego ataku.Śmieje się z chorby.Co poradzić widocznie tak musi być:) Ostatnio żartowałam sobie że gadałam z krową żeby się ze mną na serce wymieniła bo mam lewe i że nawet krowa nie chciała mojego serca;p A nerwice mam w duuuuuuuuużym poważaniu;p ja jestem silniejsza:D Widze że bardzo brakuje Ci dyskotek ale uwierz to nie jest najważniejsze;)
Co ja tu widze,nowe osoby dolaczyly do naszego forum, ,Witam serdecznie,Magdo i Bartku,jest mi bardzo milo jak i moim kolezanka ,ze wybraliscie wlasnie nas,wiadomo czlowiek pisze ,ale nie wie do konca czy dostanie odpowiedz,tak tez ja na poczatku myslalam,kiedy pisalam tu pierwszy raz(sierpien)nie liczylam ,ze ktos mi odpisze i zauwazy mnie ,ale trwalo kilka minut jak mi odpisano i tak tez jest do dnia dzisiejszego,,Sa tu wspaniale osoby,ja bardzo sie zaprzyjaznilam na tym forum,nie sadze ,ze na innym forum takk bym sie otworzyla wewnet,Jak juz wiele razy pisalam tu wyszlam na prosta ,wyciszylam sie na maxa,ale walcze jeszcze z lekami,ale i to pokonam,wiec i wy dacie rade Magdo i Bartku,glowa do gory....trzymam kciuki.pozdrawiam.pa.pa Witaj Malgosiu,no faktycznie humorek ci dopisuje,tak trzymac,,,a 3+ to nie jest najgorsza ocena,ale mogla byc lepsza co??buziolek.pa.pa.pa. Freciu widze ,ze dzis duzo czasu poswiecasz na forum,na mnie to for,dziala jak uspakajacz,buska.pa.kochana...aha !!! jak coreczki ,zbieraja plusy?? Witaj Doroto,,uspraw,ale nie platne hiiiiiiii,,wiadomo masz sporo pracy,a to jest na pierwszym miejscu,wiesz sedruszko juz normalnie pracuje u mnie,,,spanikowalam jak mi napisalas to.......... na gg.buziol.pa.pa. A co dzis z Dorka sie dzieje ,niepodobne do niej zeby nic nie napisala,,oj chyba wczoraj za duzo szampana bylo co Dorko??pozdrawiam.buziol.pa Krysiu nio,nio,a co z toba kochana..pozdrawiam.pa.buska. Matiiago !!! dzis miala chyba egzamin,ale nie jestem pewna,odezwij sie jak bedziesz miala troche czasu,jak synus ,zdrowy???poozro.buziol.pa. Marek czy sie obraziles na nas ,ze nie piszesz kochany..pozdro.pa.pa Maszynisto,ty tez ostatnio malo piszesz.pozdro.pa. Nati tez zadko do nas zaglada,ale jak bedzie miala troszke czasu napisze cos milego.pozdro.pa.pa. Wiktorio dlaczego nie odpisujesz na gg,co sie z toba dzieje,odezwij sie kochana,,pozdro.pa.pa
Gość Małgosia1990
Iwonko u tego nauczyciela 3+ to jak 5 bez kitu.On jeszcze nigdy nikomu za odpowiedź 5 nie postawił.Jedynie w klasach humanistycznych.Tego nauczyciela nie da sie opisac słowami.Jego trzeba zobaczyć i z nim przynajmniej 10 min pobyć.Normalnie on ma fioła na punkcie swojego przedmiotu.Powinien iść na emeryture 5 lat temu ale lata jak fryga i chyba zamierza jeszcze kilka pokoleń wyedukować;p
Witajcie słoneczka!!! dziś mnie dopadł lęk ale uzasadniony,ale zmuszona byłam wziąć afobam bo na dodatek byłam sama w domu i już myślałam że zaraz koniec zaraz zemdleję itd.,pomogło smutno mi teraz troszeczkę bo mój mąż ma dziś urodzinki i szmpan nie został po prostu otworzony ,ale myślę że nic straconego mam wyrozumiałego męża ja obchodzę swoje urodzinki za 2 dni więc może wtedy go otworzymy. Może pisze nie potrzebne rzeczy ale to też mi pomaga dziewczynki i panowie wybaczcie,nie chcę już narzekać życzę wszystkim kolorowych snów ja też już uciekam zmorzyła mnie ta tabletka a muszę wstać o 6,30 a po tych lekach rano głowa jak kamień. Buziaki dla wszystkich papa Dorciu pamiętam w szczególności o Tobie słoneczko kochane.:))))))
Witam z rana. Piszę tak wcześnie do Was ,ponieważ za chwilę wyjeżdżam i nie wiem o której wrócę a poza tym mogę być wieczorem tak padnięta ,że na pisanie nie starczy sił.Mam dzisiejszego dnia sporo pracy ale to już końcówka takiego nawału obowiązków.Corocznie odpuszczam sobie listopad ,grudzień i styczeń przyjmując tylko pojedyncze projekty aby odpocząć po całorocznym kieracie. Tak więc jeszcze troszke cierpliwości i cała będę Wasza!!!! Maleńka domyślam się ,ze ta szczególna pamięć z Twojej strony dotyczy mojej osoby bo mamy na forum jeszcze jedną Dorkę , hahahahahah Kochana na szmapana przyjdzie czas jak poczujesz się lepiej.Czasami trzeba z czegoś zrezygnować dla własnego dobra.Jak go nie wypijesz to trzymaj w lodówce ja Ci kiedys pomogę go opróżnić hehe. Trzymaj się kochana i powiedz lękom stop. Krystynko pisałam na gg do Ciebie i znowu żadnej odpowiedzi nie było.Nie wiem czy to wina tego portalu czy Ty masz jakieś problemy.Odezwij się o mnie albo napisz cokolwiek na forum ,jak wrócę to przeczytam. Buziaczki kochana! Iwonko ale Cię dostałam do pionu iihiihihihihihihih.Sorki !!!Nie przejmuj sie tak bardzo bo nie ma czym.Najważniejsze ,że wytłumaczyłam Ci o co chodzi prawda? Małgosiu w średniej szkole wszystkie oceny powyżej 2 są ok. Twoja szkoła do łatwych nie należy.Masz sporo przedmiotów ścisłych więc i tak można złożyć gratulację za to jak fantastycznie sobie radzisz. Magdo -oj tak jesteśmy fajni iihihiiihihi Nie zastanawiaj się nad niczym tylko do nas dołączaj. Będziesz zadowolona na pewno! Freciu jak tam Twoje pociechy? Portel masz jeszcze pełen czy mały debecik? hehe Zartuję oczywiście ---mam nadzieję ,że już mnie na tyle poznałaś ,że wiesz jakie głupoty czasami mi przychodzą do głowy!!! Matiiago a co u Ciebie skarbie? Czy z uszkami Dominika wszystko w porządku? Dajesz sobie ze wszystkim jakoś radę.? Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam jak zwykle z utęsknieniem na jakiekolwiek wiadomości od Ciebie!!! Marku -rodzynku!!! Odpoczywasz od nas? Taki babiniec nie jednego faceta przyprawilby o zawrot gowy hehe ale znasz nas juz dugo i wiesz jakie jestesmy fajniutkie prawda? Pozdrawiam wszystkich serdecznie,zycze milego dzionka i duzo usmiechu na buziuniach !!!!!! Pa ,pa moje skarby!!
Witajcie U mnie trochę było latania po lekarzach i oczywiście sama nie miałam czasu zająć się swoim zdrowiem. Nie mogę mówić, bo gardło zaatakowła ropa z zatok. Ale może jutro dam radę iść po leki. Głowa pęka. rochę gorączkę mam, ale niestety muszę zajmować się maluchami, więc tylko wam trochę się użalam:) U Domisia podejrzewała lekarz zapalenie uszu, ale laryngolog nie potwierdziła. Tak więc stwierdziły, że to od zębów. Wychodzi ósmy ząbek:) Tylko ten katar i kaszel strasznie go męczy. Gorączki nie ma. A i próbowali mu przepłukać uszka bo woskowina je zatkała, ale nawet wielka strzykawa z wodą nie pomogła. Za dwa tygodnie kontrola u laryngologa a do tego czasu kropelki do uszu. Wczoraj miałam wewnętrzny egzamin z prawka i zdałam. No jakbym miała nie zdać, skoro pani wyszła na 10 min na papieroska:) A od przyszłego tygodnia zaczynam jazdy:) Muszę spadać bo maleństwo wyje jak diabli. Chyba go boli ząbek. Buziaczki:)
Gość krystyna 3
Witam serdecznie U mnie narazie dobrze odstawianie afobamu narazie idzie w dobrym kierunku jeszcze kilka tygodni i skonczę odstawianie tego cholerstwa najlepiej wezme się za zioła tylko niestety leki antydepresyjne trzeba brac nie ma wyjścia Bartek witaj na forum to wszystko jak zapewnie wiesz siedzi w naszej psychice i trzeba wiele zacięcia żeby się tym nie przejmować doskonale zdaje sobie sprawe że to nie jest takie łatwe ale musisz się starać żeby ignorować te dolegliwości nerwicowe poprostu nie mysleć o tym a to połowa sukcesu Pozdrawiam Magdo 1989 witaj na fotum Maleńka nic straconego szampana wypijecie z małżonkiem przy okazji Pozrawiam Matiago prubowałam się z tobą skontaktować na g g ale nie mam szczęścia cię zastać moze kiedyś się uda życzę zdrówka maluszkowi i starszemu synusiowi tobie równierz Pozdrawiam Małgosiu dobrze że jesteś wesoła uśmiechnięta tak trzymaj słonko buziaczki Dorotko co zrobić jesteś zapracowana i doskonale to rozumie tylko nie zaniedbuj zdrowia Pozrawiam Iwonko talent do rysunku to ty masz super buziaczki Dorka a ty gdzie się podziewsz co u ciebie???? buziaczki Freciu Pozdrawiam buziaczki Marek tez się nie odzywa halo Marku co u ciebie POzdrawiam Pozdrawiam pozostalych nie sposób wszystkich wymienic trzymajcie się cieplutko .
Hej Wszystkim :) dzisiaj sobie dłużej pospałam, zresztą po lekach dobry sen teraz... Mam tydzień wolnego od studiów, ale muszę poprzepisywać notatki, bo piszę na brudno, gdyż potem ciężko byłoby się uczyć z takich bazgrołków hehe :) Tak już mam, pewnie znowu liście obok domu pozagrabiam, aby nie myśleć o tym wszystkim... muszę starać się cieszyć życiem na dobre, i dołączam do Was oczywiście :))
HEJ KOCHANI ,chyba ta metoda działa na moje laseczki ,bo wiktoria sama z własnej woli pomyła sterte naczyn,a potem martyna to powycierała ,a wiecie ja im nie mówie za co te plusy taką mamy umowe ze pomagają a ja wieczorkiem mówie ,za co plus ,za mycie oczywiście im sie dostanie ,ale wczoraj marytna ugryzła wiktorię wiec minusy tez sa.Brakuje mi słonca,MATTIAGO gratulacje ,jesli w tym młynie zdałaś testy ,to jazdy to pikuś.,Krysiu trzymam kciuki za afobame ,jesteś naprawde dzielna .
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) dzisiaj mimo że okresu dostałam i brzuch mnie boli to humorek mi dopisuje:P Klasóweczka z polskiego poszła super:) Pytania mi podpasowyały;p Namachałam 5stron:D Myślałam że mi ręka zwiędnie od tego pisania;p hihihihi:D A tam oby 4 było;p Lecę na 14 do fryzjera:D Dorotko masz rację nie jest łatwo u mnie w szkole, bo oprócz przedmiotów takich jak polski,matematyka,historia i dwa jezyki obce mam jeszcze sporo przedmiotów któe no wymagają dużo nauki pamięciowej jak i praktycznej,No ale jak to mówią cierp ciało jakżeś chciało;p Myślę że przyda mi się bardzo ta szkoła w przyszłości i że pozwoli mi na godne życie :) Krysiu kochana moja buziaki wielkie muaaa=* Ja właśnie zamiast zomirenu dostałam zamiennik Afobam:) Z lekarzem chcemy zejść z tego leku ale stopniowo:) Matiiago gratulacje zdanego egzaminu:) Madziu pilna z Ciebie studentka:d
Hehe, Małgosiu, ale z Ciebie fajna optymistka, aż się miło czyta Twoje posty :) A to w tym roku maturka?? Pilna hmm... ostatnio kolokwium z filozofii udało mi się na 4 zaliczyć... :D :D a zeszytów dzisiaj nie dotknęłam, ale chyba zaraz to zrobię. Małgosiu zmieniasz fryzurkę? Ja o tym myślałam, ale moje włosy są takie cieniutkie, że nie wiem czy będą się układały tak jakbym chciała :)) jak fajnie, że do Was trafiłam.
Nareszcie jestem w domu. Przez najbliższe 5 dni nie ruszam sie nigdzie-dosłownie nigdzie na krok! Zrobiłam zakupy na cały tydzień .Wnet nie pomieściłam się do mojego cukiereczka z tymi tobołkami i mało brakowało abym nogami te zakupy udeptać musiała.Lodówka zapełniona więc tylko świeże pieczywko będzie mi potrzebne ale to zadanie zwalam na kark moich chłopaków . Poza tym czuję sie średnio bo jakże może być inaczej po przespanych dwóch godzinach w nocy od 3-5 Dobra nie narzekam !!!Przecież sama sobie na głowę tyle obowiązków wzięłam . Dzisiaj nawet zastanawiałam się po co ja tak szaleje ? i znalazłam jedną odpowiedż ---z miłości do zawodu bo na pewno nie dla kasy. Parę dni temu dowiedziałam się ,że 2,30 pod ziemią pieniądze nam są nie potrzebna i tu się całkowicie zgadzam! Ok już Was nie zanudzam .Rozpisałam się jakbym co najmniej tydzień na forum nie zaglądała. No tak ale co ja mogę za to ,że kilka godzin bez Waszego towarzystwa jest dla mnie wiecznością. Krystynko dziękuję Ci za troskę.Jesteś kochana !!Powtarzam się może ale tak rzeczywiście jest. Już wzięłam kąpiel i czuję się świeża,zrelaksowana,pachnąca i gotowa na dyskotekę ruszyć ihhihihiihihi Matiiago słonko Ty moje zastanawiam się kiedy w końcu te wstrętne choróbska Was opuszczą.Jak dzieci to Ciebie jakaś zaraza dopada.Tylko współczuć Całe szczęście ,że Domisiowi z uszkami nic poważnego się nie dzieje bo maleństwo wycierpiałoby się strasznie.Z ząbkami też nie jest lekko ale ale są żele przeciwbólowe ,dość skuteczne więc można troszkę złagodzić męki.Nie wiem czy stosowałaś sachol-żel---jeśli nie do spróbuj ,bo jest skuteczny na takie dolegliwości. Trzymaj się skarbie --jestem z Tobą! Gardło płucz roztworem z wody utlenionej 1:10. Mój syn przed operacją gadła wiele lat chorował na ropne zapalenia (anginę) i ta metoda zdawała egzamin. Małgosiu gratulację!!! Zawsze powtarzam ,że zdolna z Ciebie bestyjka! Szkołę wybrałaś sama ale myślę ,że ten wybór jest trafiony w dziesiątkę. Jeszcze troszkę pocierpisz i zawodzik będzie w kieszeni ! Za dwa tygodnie mój Przemek {Alan} pisze próbna maturę. Jestem ciekawa jak sobie poradzi.Szczerze mówiąc zamiast się uczyć, fruwa gdzieś z kumplami ale jest pełnoletni więc przestałam zwracać mu uwagę na temat nauki. Jeśli uważa ,że posiadanie kawałka plastiku uprawnia go do bycia dorosłym to niech ponosi za siebie pełną odpowiedzialność włącznie z porażkami. Człowiek uczy się na błędach więc mały kopniak w tyłek może mu się przyda! Freciu ooooo rewelacja.Chyba Ci się udało poskromić Twoje ślicznotki! Dziewczyny są ok .Widzę w nich niezły materiał na prawdziwe panie domu hihiihiiihii.Troszkę cierpliwości i wszystko będzie dobrze. Najważniejsze ,ze znalazłaś metodę na poprawienie tej sytuacji. Magdo ja również się ciesze ,ze do nas trafiłaś.Gdzie Ci bedzie lepiej jak nie wśród takiej wesołej gromadki. Pisz o wszystkim na co przyjdzie Ci ochota! Bedzie ok! Iwonki nie widzę na forum.Gdzie ten nasz wulkan energiI się podziewa? Iwonko czyżby znowu balety z koleżankami? A może chata wolna ,syna nie ma i jest bal?- iihihihihihihihhii No i jest nasza zguba!!! Marku Ty mnie kiedyś do ostateczności doprowadzisz!!!. Jakbym Cię miałam w pobliżu to oberwałoby Ci się i to dość poważnie za brak jakichkolwiek wiadomości przez kilka ostatnich dni! Ejjjjjjjjj -nie wolno tak stresować Dorotki!!!! Apropo zięcia--Czyżby weselisko się szykowało? a może dziadziusiem zostaniesz? Dziadzio Marek ihiihihi nawet pasuje! A dorka gdzie się zapodziała? Ok kończe bo jeszcze mnie ktoś zlinczuje za tak długiego posta. Mimo zmęczenia mam cudowny humor. Promienieje cała i jestem szczęśliwa ,że kilka dni odpoczynku mnie czeka! A z resztą moja gębusia zawsze się uśmiecha .Chyba taka natura. Oj gdybyście wiedzieli ile za piękny uśmiech można kupić -hohoho to dopiero bym was zaskoczyła! Spadam na kolacyjkę ale wrócę do Was jak zapełnię balonik. Pa!
MUSZE wam napisać ze te wizyty u pani teresy czyli nowej psychoterapeuti ,są owocne teraz jak mi idzie ten lek staram sie go powstrzymac i raz mi sie udało,wogóle nie mówie słowa nie ,jestem CAŁA NA TAK ,DAM RADE .I TO WSZYSTKO co siedzi mi w głowie zamieniam na pozytywne myśli ,czyli jak sie czuje gorzej ,a były takie dni to mówie nie jest żle ,siadam i głeboko oddycham i to naprawde działa.iwonka ,dorka strajk czy co?????????NO i wziełam te cholerne reczniki do domu bo szedł 5 dzień ,jak schna i pewnie do gwaizdki by nie wyschły.
Gość Małgosia1990
Wróciłam od fryzjera:D Poszła zrobiłam sobie zdjecie i wkońcu zaniose wniosek o dowód;p hahaha aż wstyd tyle czasu a ja nie mam dowodu jeszcze:D Ale szczerze mówiąc nie śpieszno mi było.Chciałam się nacieszyć młodością....hihihhiih:D:D:D:D Nie no ale już pora zanieść:D Postaram się wrzucić zdjęcie na nk:D Madziu maturka za roczek:) Jestem w technikum a konkretnie technik handlowiec:) A co do fryzjera to jestem zadowolona:D Jeszcze tylko w przyszłym tygodniu pójde sobie do szkoły fryzjerskiej żeby mi dziewczyny spód włosów pofarbowały i laseczka ze mnie będzie że ho ho:D hihihihhii Wole iść tam dać 5zł za ufarbowanie niż u fryzjerki ponad 50zł efekt ten sam:D Dorotko no jak próbną obleje to uwierz że raz dwa się otrząśnie i weźmie za nauke:D Widziałam jak było z moim kolegą:d Olewał olewał a jak oblał próbną to przed maturą w maju przychodził do mnie i go z lektur odpytywałam:D Ale trzeba mi przyznać że jestem genialna bo trafiłam z tematem na maturze:D No i kolega zaliczył ślicznie polski:D
Freciu powiewa od Ciebie optymizmem a to już wielki sukces.Ciesze się ,ze terapia przynosi rezultaty.Oby było coraz lepiej! Trzeba być dobrej myśli ,że zdrówko wróci do normy! Ja w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki! Małgosiu fryzurka rewelacyjna.Jak to się mówi, ładnemu we wszystkim ładnie więc co tu dużo mówić! Dobrze ,że mamy tą naszą klasę i możemy na siebie popatrzeć!
Dobry wieczór moi kochani Troszkę mnie nie było ale miałam bardzo dużo pracy i bardzo mało czasu dla siebie. Poczytałam posty i widzę, że doszły dwie osóbki, serdecznie je pozdrawiam, jest mi miło, że dołączyłaś Madziu do nas. Ale z drugiej strony to jestem przerażona, tak młode osoby i już nerwica, kurczę co się dzieje, niedługo dzieci w przedszkolu będą chorować na tą wstrętną chorobę ( nie daj Boże ). Tak niewiele lat życia u nich jeszcze a już nerwica, tak jak Małgosia, cholera czy ta szkoła taki wpływ ma na młode pokolenie czy jaki diabeł? Ta gonitwa szczurów u obecnej młodzieży jest wszędobylska, a młodzież jest ambitna i to też ma jakiś wpływ pewnie . Ale jedno jest pewne, dacie radę! wszyscy damy!!! Musimy :) Freciu u mnie też niestety nie schną ręczniki, tym razem i u mnie nie ma słońca już od ponedziałku :( Dorotko zazdroszczę Ci , że już porobiłaś zakupy na wolne dni, ja to mam przed sobą, a przyznam się, że nie bardzo lubię robić zakupy spożywcze, co innego ciuszki o to jest zdecydowanie fajniejsze.:) Ale nie ma co, jutro jadę i też zapakuję po brzegi moje maleństwo :) Matiago współczuję Ci bardzo, ostatnio ciągle masz urwanie głowy i jeszce sama chora, no jak się coś pieprzy to się pieprzy na całej linii. Ale równowaga w przyrodzie musi być, będzie napewno lepiej ! Głowa do góry. Ja dzisiaj też miałam urwanie głowy, moja córka jest zaproszona na urodziny kolegi i jest to impreza tematyczna, czyli mają się wszyscy przebrać w postacie z bajek. W domu przeszedł huragan, wszystkie ciuchy, nawet przedwojenne ujrzały światło dzienne. Normalny tajfun, ale dobrze, że moja córka ma wyobraźnię i poczucie humoru i jakoś poszło. Ufff..... Iwonko a Ty co porabisz, że się nie odzywasz? Gdzie Twoje żarty???Zawsze mnie rozbawiasz nimi. A i Dorki coś ostatnio nie ma, czyżby chora? A może jeszcze sprząta po imprezce urodzinowej. Krysiu gratulacje, że Ci się udaje z afobamem, oby tak dalej. Wszystkich serdecznie pozdrawiam, życzę dobrej nocki i posyłam całuski, wszystkim bez wyjatku. Pa