Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No dziewczynki wcale mnie nie pocieszyłyście, ja myślałam, że powiecie , że to minie tak jak katar :) :). Kurczę ale wcale mi się to nie podoba, dla mnie to jeszcze ciagle mała dziewczynka, a dla mojego męża to już wogóle sytuacja trudna do zaakceptowania, przecież to jego mała córeczka hihihi , a tu chłopak jakiś, też coś :). Ale tak poważnie to jednak dla rodziców zawsze to jest zaskoczeniem, dzieci tak szybko rosną, dzisiaj dziecko jutro juz prawie dorosły człowiek. A my się starzejemy, niestety..... Dorotko Ty masz synów, to jest łatwiejsza sytuacja, nie mają takich emocjonalnych problemów jak dziewczyny,- a to nie mam się w co ubrać, a to jestem za gruba, a to fryzura beznadziejna, a to Ona coś na mnie głupiego powiedziała, a to ..............itd, itd, Chłopcy są prostsi w obsłudze, że tak powiem, inaczej rozwiązują swoje problemy. Masz rację Freciu chyba założymy jakiś klub matek dojrzewających córek hihihi. Oj sporo by się nas pewnie zebrało :) Małgosiu dziękuję za radę, cały czas jestem otwarta na sprawy mojej córki, dużo rozmawiamy, ale przyznam, że czasami nie omieszkam ją skrytykować, a czasami to nawet burza z piorunami przejdzie. Ale się poprawię :) Matiago a Ty się nie poddawaj, przejdą Ci nerwy i rób to prawko, to droga do niezależności. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Gość Małgosia1990
Dorotko może kiedyś powiem to sakramentalne TAK,ale nie temu mężczyźnie.Moje uczucie do niego minęło:/ Dzisiaj byłam u niego bo chciał żebym wpadła i po 1,5 godziny uciekałam do domu.Unikam jego pocałunków,przytulania. Nati jeśli coś nie odpowiada Ci w zachowaniu córy to nie krytykuj jej a delikatnie zasugeruj co Ty zrobiłabyś na jej miejscu.Uwierz nastolatki nie znoszą krytykowania;) A burzami z piorunami tylko się oddalicie od siebie i ona przestanie Ci się zwierzać.Wiem to z wałsnego doświadczenia:)
Dzień dobry dziewczyny i chłopaki. Ale dzisiaj sobie poleżałam,niedawno wstaliśmy,za oknem nawet przyjemnie. Ale coś dzisiaj pusto tutaj,pewnie każdy korzysta z wolnego dnia od szkoły. Soso - z całym szacunkiem ale nie rozumiem tego co napisałeś.Obwiniasz dziewczyny o gasnące uczucia,zarzucasz im że są nie wierne. A co powiesz o chłopakach,którzy trzymają swoją dziewczynę za rękę a oglądacie się za jakąś przechodzącą przypadkowo dziewczyną,która ma spódniczke mini...co Wy wtedy robicie..nie wiesz to Ci odpowiem.Ślinicie się na widok mini spódniczki i wystarczy,że skinełaby paluszkiem a juz warowalibyście przy Niej jak pies...pewnie nawet niejeden zaaportowałby...i jak to nazwiesz???Bo dla mnie to jest zwykła obłuda i fałsz!!! Wcale nie jesteście od Nas lepsi.I jak to powiadają-każdy sądzi według siebie. Więc daruj sobie te uszczypliwości pod adresem Małgosi. A za tą szmatę to gdybyś stał naprzeciwko mnie plunełabym Ci w twarz...tylko taki cham jak Ty pewnie i tak powiedziałby,że to deszcz pada!!! Życze wszystkim miłego i spokojnego dnia. Aha-a to z dedykacją dla Lenki-Widzisz kochana i znów boli mnie dzis głowa i to od nocy.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) U mnie dzisiaj słoneczko:d i zaraz lecę do miasta po sukienkę na wesele:D Soso wiesz co widać że masz problem skoro tak mówisz. Nie znasz mnie więc nie wydawaj opini. Widać żadna Cię nie chce ale wcale się nie dziwie. Roczne dziecko ma więcej rozumu niż ty:) Masz wielkie szczęście że to tylko internet a nie stoisz na przeciw mnie.Przez monitor jesteś bardzo wyszczekany ale jestem pewna że w realu zamknąłbyś jadaczne i tylko słuchał jak Ci strzelam kolejne pociski.Ze mną nie wygrasz:) Także schowaj sobie w skarpety swoje uwagi bo na mnie nie działają:) Wszyscy moi znajomi płci przeciwnej mają do mnie szacunek bo wiedzą że nie jestem jedną z tych które się jak to nazwałeś liżą z każdym:) Dorko nie ma co sobie idiotami głowy zaprzątać:) Niech sobie popisze jak lubi:) Ja nawet się ciesze że taki asfalt do nas zawitał:) Dawno nie było u nas jakiegoś przygłupa:) Hmm a jak myślisz Dorko co asmin powie na jego zaczepki???:D
Małgosiu soso ma szczęście,że to nie ja jestem adminem -bleeeeee brzydzę się takimi ptasimi móżdżkami ( tzn.takimi jak soso ) Ale masz rację Małgosiu-mamy tutaj nie złą zabawę z niektórymi oryginałami, przynajmniej możemy zapomnieć o nerwicy a przecież smiech to zdrowie. Duże całuski Małgoś dla Ciebie!!!!!!
Witam serdecznie Ja dziś od samego rana zabiegana jestem okropnie.Jeszcze dzisiaj, za moment jadę na spotkanie w kawiarni przy lampce wina organizowane przez radę rodziców dla nauczycieli z Liceum,w którym uczy się mój syn. Jeszcze tylko delikatna poprawa makijażu jakiś ciuszek elegancki i spadam na 2-3 godzinki. Nie zdążyłam przeczytać wszystkich postów ale rzuciło mi się kątem oka ,że do Soso pisałyście a żadnego posta tej osoby nie wiedzę.Czyżby powtórka z rozrywki była i posty zniknęły tak jak w marcu? Pozdrawiam Was cieplutko ,przesyłam wszystkim słodkiego buziaczka i życzę optymizmu oraz cierpliwości w walce z chorobą! Odezwę się jak wrócę!!Pa skarby moje kochane!!! ***************************************************** Z okazji Dnia Nauczyciela ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Wszystkim nauczycielom życzę dużo szczęści i radości z wykonywanej pracy, sukcesów zawodowych i samych wzorowych uczniów. Niech wam sprzyja los w tej niełatwej pracy.
Gość Małgosia1990
No dziewczyny Soso nie będzie już raczej nam przeszkadzał:D Zgłosiłam jego osobę adminowi:) Administrator podziękowął mi za informację, napisał też że część jego postów została usunięta i że na przyszłość lepiej żebyśmy ignorowały a nie odpowiadać na zaczepki:)
Małgosiu zgadzam sie z Tobą w 100%:) Buziaki dla Ciebie. A co dziś tak pusto ???? Tylko Małgosia i ja pełnimy dyżur na forum??? Dorotka zrobiła się na bóstwo i poszła na spotkanie. A pozostali??? Iwonko,Freciu,Krysiu,Matiiago,Marku,aga33,Ewa26,Nati ( jeżeli kogos pominełam to przepraszam) co z Wami kochani??? Proszę sie zameldować!!! Kurcze no odezwijcie się.Smutno bez Was!!!!
Witam moje sloneczka.ja dzis dos pozno ,nie mialam czasu wczesnie tu wejsc ,mialam robotke,porzadki domowe w zakamarkach, Dorko witam dzis poprawa u ciebie zapewne ,ze caly czas cos piszesz na forum,,dobrze ze masz humorek ,buziolek .pa Malgosiu brawo za odwage ,,ze szybko zalatwilas soso ,faktycznie to jakis swir,,,,a jak twoje sprawy sercowe????? buziolek.pa. Dorotko to podpadajace dzis te spotkanie,,winko i co innko hiiiiiii.....buziolek.pa. Krysiu a gdzie ty sie podziewasz co??????????spanko????????buziolek.pa. Frecia zaczytana napewno...buziolek.pa. A gdzie pozostali..........pozdrawiam bez wyjatku......pa..........
hej dziewczyny,dzisiaj dzien raczej do spania,dzieci miały wolne wiec z rana juz wojna o kompa ,wkurzyłam sie i poszłam do fryziera ,a ze było duzo kobiet to nie było mnie 2 godziny i sie laseczki uspokoiły.Dorko my z martynką mamy zadane na kazdy miesiąc po 4 mpdlitwy i tak po kolei zdajemy,ale idzie nie żle.CIESZE SIE ZE PISZESZ TO SUPER I CO wygrałaś dałaś rade ,to dobrze.W twoim pisaniu jest tyle zycia ,pisz dalej .Zycze wam dobrej nocki .
Oooooo wreszcie Iwonka się odezwała. Iwonko trzyma mnie ta cholera,nie przeszło mi tak na 100% ale staram się jakoś iść do przodu.Jak jedno przejdzie to drugie sie zacznie i tak krąży to g.... po moim ciele. Dziś miałam takiego pietra wyjść na dwór a musiałam zasuwać do banku po przelew.Poszłam z córcią...na początku myslałam,że się wrócę do domu ale moja Ania zaczęła bawić sie ze mna w kroki-jeszcze jeden krok do przodu - i takimi kroczkami doszłam do banku,póżniej wyciągła mnie do marketu... Miała w tym swój cel... a ja znów chociaż przez chwilkę stawiłam czoła tej cholerze. Całuski dla Ciebie.
Proszę i Nasza frecia sie odezwała!!! Freciu ja czasami staram sie oszukać te nerwy i piszę na wesoło.Ale jak mi juz dopieka na ful nie potrafie wtedy wykrzesic z siebie ani odrobiny radości.Zamykam sie w sobie,żarty ida na bok i przed oczyma mam tylko cierpienie duszy. U Was jest całkiem inaczej z tym zdawaniem katechizmu.Tutaj jest bardzo wszystko tak chaotycznie.Ksiądz podzielił katechizm na 4 części.No teraz jeszcze dzieci uczą się 1 części a oprócz tego modlitwy.Do 20 maja zdać tą część a do 23 modlitwę.DZieci bardzo zniechęcaja się.Pamietam jak mój syn zaliczał było całkiem inaczej,prościej a ten ksiądz znów inaczej to robi. A szkoda gadać bo jeszcze ktoś mnie za heretyczkę tutaj weżmie.Rózne indywidua sie przecież trafiaja na forum.
Gość Małgosia1990
Iwonko żadną odwagą się nie wykazałam;) A sprawy sercowe tak jak były tak są dalej;) kupiłam dzisiaj sukienke na wesele ale bardzo nie chce na nie iść:( Wynudzę się jak ostatnio.Mój chłopak nie nadaje się na zabawy:/ Znowu będzie siedzenie przez całe wesele przy stole i ewentyulanie może wyciągne go do tańca albo może znowu złapie welon i wtedy będę miała jakąś rozrywkę:) Ahh zrobie wszystko żeby nie iść.Myślałam nad moją krtanią ale szkoda jej nadwyrężać tylko dla niego:/
Nasza Dorcia chyba dłużej zabawiła na tym spotkaniu. Dziewczyna przynajmniej po tej walce wie,że żyje i korzysta z zycia ile się da. Kurcze żeby mieć jej siłę teraz....może kiedyś...kto wie... Małgosiu czy to wesele,jeżeli oczywiście można spytać,jest ze strony Twojej czy Twojego chłopaka? Może poprostu powiedz otwarcie,że nie masz ochoty iść na nie.Skoro masz się męczyć i robić dobrą minę do złej gry. Oczywiście decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie.
¤*¨¨*¤.¤*¨*¤..WITAM .¤*¨¨*¤..»* ((_,»***** DOBRY WIECZÓR ****.»* ((_,»*((_,»*((_,»**((_,»**((_,»* Jest taka noc jest taki dzień Jest noc bez gwiazd i księżyca i dzień pochmurny bez słońca jest przestrzeń pusta daleka i droga kręta bez końca Jest dzień co deszczem płacze noc długa nieprzespana chwila znaczona cierpieniem droga kamieniem usłana Jest dzień piękny jak wiosna niebo utkane gwiazdami miłość szczęśliwie spełniona i radość skropiona łzami A wszystko to razem wzięte w księdze losu wpisane tam w górze na niebiosach od wieków zaplanowane *¨¨*¤¸¤*¨¨*¤..¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸* ¸¤*¨¨*¤. SPOKOJNEJ ¸¤*¨¨*¤.*¨¨*¤ *¨¨*¤¸¤*. NOCKI .¸¤*¨¨*¤.¸*¨¨*¤ ***.CUDOWNYCH SNÓW .******¨¨*¤.»* .»*.»*.»*.. DOBRANOC ..»*.»*.»
WITAM po przerwie ,ogladalam ,Na wspolnej:** i M jak milosc* a chwile temu gotowalam naworke dla moich chlopow...moj mezus akurat wrocil z pracy,ale kolacyjke juz ma na stole,,a ja sie wyciszam teraz,, Dorko jestes fantastyczna babeczka,pelna ciepla ,widze ze mimo choroby jestes silna i zuchwala ,poprostu dajesz sobie swietnie rade ( brawo),,wczoraj Dorko ogladalam sobie na N-K twoja galerie( nie gniewasz sie chyba co?)powiem ci szczerze ze masz wspaniala rodzinke,mezus na 100% a dzieci super ,naprawde panuje w waszej rodzince mila atmosfera,,mozesz byc bardzo dumna z tego.pozdrawiam cie goraco.pa.pa. Freciu witaj tak bywa jak jest jeden komp w domu i halas na calego , Masz racje przy jedyne wyjscie to uspakajacz ___ fryzier!!!!!pozdrowienka.pa.pa. Malgosiu idz na wesele i miej dume w sobie,baw sie na calego ,,pozdrowienka.pa.pa. A tu zaskoczenie mam do Dorotki !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ona sie podziewa ,w kawiarni baluje z nauczycielami ,,hiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,kacyka bedzie jutro leczyla ha ha ..pozdrowienka dla ciebie Dorotko i buziolek.............pa.pa. Krysiu a ty jeszcze dzisiaj nie powitalas nas co z toba.??????????// odezwij sie dziewczyno kochana.......buziolek dla ciebie.pa.pa.