Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Tak sobie poczytałam i co do domku z ogródkiem - wczoraj podpisałam wstępną umowę o zakup działki budowlanej. 25km od stolicy. Może za kilka lat też będę mogła się chwalić swoim ogródkiem jak Dorotka:) Ale zbierałam się do tego ponad 4 lata, teraz rzuciłam wszystko na głęboką wodę i kupuję. Niestety ziemia strasznie idzie w górę. A tak wogóle to kiesko sie czuję. Ten antybiotyk wogóle nie działa. Chrycham jak chrychałam, bolą mnie wszystkie mięśnie jakie są w okolicy brzucha, klatki piersiowej i pleców - od kaszlu. Do tego doszedł katar. Nic mi się nie chce. Głowa boli, drętwieją mi ręce i nogi. Kurcze ale mnie pogięło:) Dobra koniec marudzenia bo moje maleństwo już się obudziło - spał 10 minut. Kurcze strasznie nerwowy się zrobił. Za to starszy wyspokojniał. Buziaki dla wszystkich.
Matiiago może powinnaś jeszcze raz pójść do lekarza skoro antybiotyk nie działa?Dość długo Ciebie to choróbsko trzyma a to niebezpieczne!Będziecie sie na wzajem zarażać i tylko kłopotu Ci przybędzie. Twój synuś malutki też jakieś rekordy ze spaniem pobija .Przez te 10 minut nawet dobrze nie zdołasz się na pięcie wykręcić a gdzie tu pomarzyć o jakimś wypoczynku. Dobrze ,że starszy synuś jest grzeczny --przynajmniej tyle zadowolenia! Ja też znikam obiadek dokończyć i dalej do pracy się zabieram. Wczoraj leniuchowałam to dziś trzeba nadrobić wszystko.Pa słoneczko!
Dzien dobry.Witam Was bardzo serdzecznie.Dopiero teraz siadam do komputera ale tylko na chwilke obowiązki wzywaja.Dzis mój dzien zaczął się całkiem przyzwoicie,moze po za tym ze jak zwykle boli mnie głowa ale to tego sie juz przyzwyczaiłam.Mamy piękna pogode az sie życ chce i napewno po powrocie Narzeczonego nie bediemy siedziec w domu,z całą pewnoscia wybierzemy sie na działeczke i zaczerpne troche świerzego powietrza i promieni słonka.Pozdrawiam i całuje mocno ;))
Aga25 nie poddawaj się.Złe samopoczucie możesz mieć od pogody.Zmieniła się bardzo a to ma wpływ nas szczególnie przy tej chorobie A33ga baw się dobrze na łonie natury!! Nie ma to jak wypoczynek na świeżym powietrzu Krystynko czekam i czekam za Tobą i się doczekać nie mogę!!
Lina 81 -ja takich problemów nie mam ,wręcz przeciwnie wzrok mam doskonały mimo częstego siedzenia i pracy przy komputerze. Pamiętam jednak ,że pojawiały się na forum osoby ,które podejrzewały ,że odkąd zmagają się z nerwicą zaczęły pojawiać się problemy ze wzrokiem. Najlepiej zrobisz jak skonsultujesz to z okulistą. Acha jeszcze jedna sprawa.Lino kochana pisz proszę małymi literami,ponieważ drukowanymi nie wolno na tym forum i nie potrzebnie administrator strony może zwrócić Ci uwagę.Zdarzały sie już tutaj takie przypadki.Nie ma co się tym przejmować co prawda ale lepiej pisz małymi ok? Buziolki dla Ciebie!!!!!
Lina bardzo dobrze zrobiłaś ,że do nas napisałaś. Zmaganie się w samotności z tą okropną chorobą jest koszmarne.Mimo tego ,że nasza znajomość jest wirtualna czasem nawiązują się prawdziwe przyjażnie. Co niektórzy rozmawiaja ze sobą telefonicznie ,piszemy na gg przesyłamy swoje zdjęcia mailem i to tylko tyle ale za razem bardzo wiele. Ciężko zdrowym ludziom zrozumieć naszą sytuację więc w gronie osób z podobnymi problemami nie czujemy się **inni**. Doradzamy sobie ,pocieszamy ,czasem rozmawiamy o bardzo poważnych sprawach a nie kiedy sypiemy kawałami jak z rękawa.Wszystko to zależne jest oczywiście od naszego samopoczucia ale i tak jest cudownie. Pewna jestem ,że i Ty wśród naszej gromadki znajdziesz odrobinkę szczęścia.
Gość Małgosia1990
Witajcie moje słoneczka:) Dzisiaj miałam super dzionek:D Wstałam sobie o 9 zjadłam śniadanko,obejrzałam moją kochana telenowelkę *Zbuntowani* (może ktoś ogląda??) i poleciałam z koleżanką na miasto:) Zapisałam się do dermatologa bo mi tak włoski na nogach wrastają:? może dermatolog coś pomoże na to. Wróciłam do domu ok 15.Odpoczełam chwile,zjadłam i pojechałam z chłopakiem odwieśc jego kuzyna do domu.Posiedzieliśmy troche u jego cioci tam,poźniej pojechaliśmy na pizze i do parku:D Przed chwilą wróciłam do domciu:D Kocham takie dni jak dzisiaj nie ma kiedy nawet pomyślec o chorobie:D
O moja Małgosia się odezwała. Szalejesz dziewczyno ,szalejesz!!!hihihihhi. No widzisz a mówiłam że życie jest piękne!Cieszę się ,ze miałaś taki udany dzionek.Ja nigdzie z domku się nie ruszałam .Pracuje solidnie bo terminy gonią! Dziś odwaliłam kawał dobrej roboty,Jeszcze jutro do południa i projekt będzie w roboczej wersji a potem wykończenia --ale to już sama przyjemność. No tak rozbrykałaś się w moich okolicach hehehe jak częściej będziesz tu przyjeżdżała to staniesz się taka szalona jak ja!!! Moja skrzynka mailowa pusta !!!!Zdjęć brak !!!A może tak przez kolanko??? Lina81 Cała przyjemność po moje stronie!
Dzien dobry kochani! Wczoraj szybciej sie polozylam ale dlugo nie moglam zasnac pewnie dlatego ze magnez wzielam za pozno... Nocka taka sobie bo dzieci czesto sie budzily na picie. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej, moze umowie sie z kolezanka zeby nasze dzieci sie razem pobawily:) Ostatnio byla zajeta bo tak to prawie codziennie sie widzialysmy! Dobrze jest miec znajomych mnie to pomaga! nie moglabym nie rozmawiac z ludzmi:) Nawet jak wyjde na chwilke do sklepu to zawsze zagadam z jakas sasiadka. No dzwonie do kolezanki moze jeszcze nie ma zadnych planow na dzisiaj... Buziaczki dla wszystkich!
Witajcie! Myślałam ,że będę pierwsza a tu proszę mamy kolejnego rannego ptaszka na forum! Aga25 nie możesz dospać czy dzieciątka tak rano wstają i Cię budzą? Plany na dzisiejszy dzień mam dośc sprecyzowane.Do połudnai ,sprzątanko,obiadek,dokończenie projektu a po południu telewizorek i otwarcie igrzysk olimpijskich.Potem luzik ! Samopoczucie ok !więc zabieram się do realizacji planów. Małgosiu fotka pierwsza klasa mam nadzieję ,że pojawi się ich więcej! Krystynko wczoraj się nie pojawiłaś na forum ale dziś Ci nie popuszczę.Koniec obijania się:)) Matiiago jak Twoje samopoczucie? Marku---odezwij się po powrocie!!!!! Domi --jak sobie radzisz ? Zuziu też się opierdzielasz z pisaniem ostatni! Maleńka może troszkę częściej do nas bedziesz zaglądała? Lina81 fajnie ,że jestes. Ewuniu a z Tobą co się dzieje? Sorata jak się masz po wczorajszym ,nie ciekawym dniu? Gosiu pozdrowionka dla Ciebie Na pewno o kimś zapomniałam za co z góry przepraszam! Na następny raz poprawię się. Zyczę Wam udanego weekendu,samych radosnych chwil i dużo uśmiechu na gębusiach.
a33ga-----TO DLA CIEBIE Urodziny dzień radosny, Pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, Szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, I w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone. W tym szczególnym dniu życzę Ci rzeczy dwóch: miłości co w sens życie ubiera i szczęścia by wygrać z losem w pokera. DOROTA.W