Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Kasiula spokojnie skarbie nie denerwuj się tak.Poszukaj jakiejś innej poradni może tam Cię przyjmą. Pani psycholog postąpiła lekceważąco ale tym się nie zrażaj ,chyba ona jedna nie przyjmuje na pewno są inni psychologowie którzy Ci mogą pomóc. Ttzymaj się i nie płacz----plisssss
Dorotko,czy te terapie grupowe są takie dobre?Może spróbuję jeszcze raz na indywidualne.Nie chodziłam jeszcze prywatnie na terapie.Może chociaż raz co dwa tygodnie,to nie będzie taka szalona suma.Nie wiem już co robić.Pracuję w firmie od 12 lat,może zaryzykować?No,ale wiecie jak moga do tego podejść.I jeszcze zwolnienie z oddziału leczenia zaburzeń nerwicowych.Już raz miałam nieprzyjemności.Bo u nas tak jest-nowotwór to współczujemy,nerwica-to znaczy,że mamy wariata i lepiej trzymać takiego z dala .
Gość Dorota W
Kasiula zgadzam się z Tobą całkowicie .Ludzie uważają ,że nerwica jak człowiek ma nerwicę to musi być niespełna rozumu. Z tym psychologiem zrób w inny sposób.Jeśli chcesz to mogę Ci podsunąć inne wyjście z tej sytuacji. Napisz mi tylko czy masz u siebie poradnie zdrowia psychicznego(psychiatrę)
bylam dzisiaj na badaniach i mam bardzo wysokie cisnienie srodgalkowe a przyczyna jest najprawdopodobiej ucisk w jakims naczyniu odprowadzajacym krew z oka. czly czas czuje pulsujaca galke oczna i powiekszona jedna zrenice juz od 3 tygodni ale dopiero dzisiaj byl wolny termin u prywaatnego jednego z lepszych okulistów w krakowie. porobil jakies badania i 4 godziny po wizycie zadzwonil ze mam sie jutro zglosic do niego i zapytal czy mam mozliwosc zrezygnowac na 2 tygodnie z pracy bo musi mnie polozyc w szpitalu. a reszte powie mi jutro na wizycie. ja myslalam ze to z nerwow a jednak nie.
Gość Małgosia
Witajcie moje kochane skarbeńki:) Jak wszyscy się wyspali??? Ja się nie wyspałam i jeszcze czeka mnie kolejny dzień praktyk:/ Ale słuzba nie drużba;p;pp;p trzeba iść:D Humorek mam świetny mam nadzieje że nikt i nic mi go nie popsują;) No ja zmykam papa kochani:*:*:*
Hej!! Ja miałam koszmarny ranek, wstałam ze spanka usiadłam sobie na łóżeczku zeby sie pozbierać i mi przeskoczyło serducho i zaraz złapałam za szyje zeby tętno sprawdzic i matko Boska jak ono wolno biło starsznie długie przerwy były chyba ze 3 sekundy. i tak chwilke mnie trzymało i potem zaczeło przyspieszać. Boże nie wiem czy to normalne ale tak sie wystarszyłam ze mam dość na dziś. A teraz przez to wszystko mnie gniecie ściska i wogóle dławi jakoś i co wstane czuje ze mnie tak ciagnie i ze zaraz mi przeskoczy, a tak fajnie wczoraj było. Jetsem załamana. ;-((
Staram sie o tym nie myślec ale boje si eto jest cos nienoramlnego ?? sama nie wiem czy tak sie zdarza czy co ?? może tak jest przy zmianie pozycji ale ja sama nie wiem do teraz mam lęki i wszedzie mnie gnicie i pobolewa w tej klacie normalnie koszmar :(( jeden dzieńs pokoju i zas jazda i tak w kółko ;(((
Zuziu faktycznie nie nacieszyłaś się dobry samopoczuciem .Jeden dzień to troszkę za mało aby od tego odpocząć. Na pewno jesteś w pracy więc życzę Ci samych przyjemności. Alicjo witaj . Takie pojedyncze ukłucia i szarpnięcia w okolicy serca to zwykłe nerwobóle ale pieczenie ---nie wiem.U mnie takie coś się pojawia jak mnie gaga pali po słodkim * Wiem tylko tyle ,że jeżeli ten ból nie utrzymuje się dłużej niż20-30 minut to możesz być spokojna ,że to nie zawał. Nie boisz się wycinać pieprzyka? Musisz?
Gość Małgosia
Już wróciłam mam nadzieję że za mną tęskniłyście:D:D U mnie mimo chłodnego wiaterku upał taki że można na balkonie jajka sadzone smażyć:D:D:D Na praktykach dzisiaj było spoko.nie nudziłam się:) A panie które tam pracują traktują mnie jak swoją i jakbym pracowała tam już dłuższy czas.No gdyby nie te ich polty i brabianie dużego poważania to były by na prawdę super:) A teraz lecę do fryzjera:D:D:D:d Dorotko ależ nie ma za co opisik prosto z serdszka:)
Ja wróciłam przed chwilą z zakópów.Myślałam ,że w taki upał ludzie siedzą pozamykani w domach aby się schronić przed słońcem ale się niestety pomyliłam. Tłumy ,tłumy i jeszcze raz tłumy narodu na ulicach. Widać ,że Polacy kochają ciepełko. Małgosiu po w Twoich postach wyczówa się radość i zadowolenie z praktyk. Super,na prawdę się cieszę ,.że wszystko w porządeczku. Myślę ,że na moim tara sie można by było oprócz jaj super schabowego usmażyć. Kto wie czy kiełbaska na griilu nie upiekłaby się bez rozpalania grilla.hihihihihh
Witajcie!! Ja tez już jestem w domku w pracy było jako tako nie było źle chociaż momenty kryzysowe były, teraz znów jestem w domku i nie jest fajnie, siedziałam sobie i w dołeczku jakos poczułam bolesne jakby skurcze czy cos i zaraz mi sie dziwnie w głwoie zrobiło i jakby słabo ale to pewnie dlatego że sie wystarszyłam i taka była reakcja,rącki mi sie trzesą. Pisałam do mojej lekarki ze mi tak wolno uderzało rano napisała mi ze jeśli nie zmedlałam w ciagu tych trzech sekund to nie jest źle,i że mam żyć cieszyć sie i wogóle aha i napisała ze chyba znów mi sie nerwy odezwały tak podejrzewa, napisalam jej ze mnie tak ściska w dołku i wogóle, i napisałam jej ze ja mam chyba jakaś nerwice serca a ona mi odpisała * i to po byku* niby sie troche uspokoiłam po ona jest fajna i myśle ze gdyby cos podejrzewałą powiedziała by mi coś. Mam takie ziółka na nerwice ojca Klimuszki czy cos one mi nie zaszkodzą no nie ?? moge se je pić?? kupiłam je pół roku temu ale piłam pare razy i przestałąm może jak bede pić systematycznie to mi pomoże no sama już nie wiem ;-/
Dorotko pani dermatolog powiedziala,ze nie zaszkodzi go usunac)jest on duzy i mi tez pzreszkadza,to taka myszka)czasami czuje takie pieczenie i to chyba raczej w zoladku,a uklucia i*uciskanie* po prawej stronie,zaraz kolo piersi...wtedy tak jakby boli mnie pluco....sama juz nie wiem,pojutrze ide do lekarza to o wszystkim powiem a potem do psychologa 1 raz.....
Gość krystyna 3
Witam dziewczynki U minie upał nie do zniesienia a ja od rana miałam troche biegania i nawet do kompa nie miałam czasu dojść teraz dopiero siadłam po całym dniu Zuziu ty za bardzo przejmujesz się dyskonfortem w twoim organizmie wszystkie dolegliwosciami za bardzo się przejmujesz poprostu staraj się to troszkę zignorować ja też kiedys bardzo się przejmowałam wszystkim co mnie zabolało zaraz panka że coś się dzieje nie tak ale przytocze ci słowa mojego lekarza kiedyś powiedział mi cytuję że jakby mnie nic nie bolało to znaczy sie że jestem chora naprawde tak powiedzial i od tej pory staram się to wszystko brać inaczej nie przejmuje się tak bardzo wszystkimi dolegliwościami i ty słonko też spróbuj tak do tego wszystkiego podchodzic a bedziesz zdrowsza zobaczysz Pozdrawiam buziaczki Dorotko chyba te upały przeniosły się teraz do mnie a tak było fajnie chłodniutko buziaczki Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku buziczki dla wszystkich