Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Witam moi kochani Ja jakoś dzisiaj czuję się do d..... zaplanowałam sobie prasowanie i nici z tego wyszło niestety może pod wieczór się wezme trraz słońce już zaszło i chyba deszczyk sobie popada może sie troszke ochłodzi nie lubię upałów Pozdrawiam wszystkich serdecznie miłego wieczorku życzę i pozdrawiam wszystkich buziaczki
Gość Dorota W
Upał niesamowity!!! Moi goście wybrali się nad Wisłę na Bulwar Filadelfijski a ja zostałam w domku i szykuję im kolacyjkę. Alicjo z kłamstwem to jest taka dziwna sytuacja ,ponieważ mówi się ,że tego nałogu nikt nie pokonał .Jak ktoś skłamał raz to następne razy murowane. Zaczyna się od małych kłamstewek a kończy ..... hm lepiej nie pisać. Rozmawiaj dużo z ukochanym bo to ważne i walcz o miłość z całych sił. Małgosiu no to majówkę dziś zaliczyłas.Cieszę się ,że masz dobry humorek:))) Krystynko pisałam do Ciebie na gg ale chyba wybyłas z domku co?
Gość krystyna 3
Witam serdwcznie w niedzielny poranek zapowiada się kolejny upalny dzień już myślałam że wczoraj troszke popada niestety tylko burza postraszyła i ani kropli deszczu Dorotko nie było mnie w domku wybrałam się z małżonkiem na spacer a potem do Plejady małżonek chciał sobie buciki kupić wczoraj wrócił wcześniej niż zwykle i wybraliśmy się tak żadko nam się zdarza wyjść gdzieś razem Mam nadzieje że dobrze się bawisz buziaczki Pozdrawiam wszystkich miłej spokojnej niedzieli wszystkim życzę
Gość Dorota W
Dzień dobry kochani !!! Moi goście pojechali do kościółka wiec mam chwilkę aby poczytać wczorajsze posty.Nie ma ich za wiele ale to nic dziwnego ,ponieważ w tak upalny weekend szkoda marnować czas przy kompie. Mam nadzieję,że czujecie się dobrze i humorki wszystkim dopisują tak jak mnie. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wiele spokoju i uśmiechu na twarzy. Z okazji dnia dziecka wszystkim milusińskim składam najserdeczniejsze i życzę : ** bajecznego życia ** celnych wyborów ** słodkiego uśmiechu i wszystkiego co tylko sobie wymarzycie:))
Gość Małgosia
Witajcie:D:D: No to dzisiaj moje święto:D:D:D Dzień Dziecka;D Jupi!!:D W pradzwie mam 18 lat ale to nie wiek jest wyznacznikiem dojrzałości;p;p Czuję się w pełni dzieckiem;p;p;p Dzisiaj idziemy z tatą na lody:D:D:D:D Tylko kurde ja chyba nie pójdę bo hmm matematyka się do mnie uśmiecha;p Humorek mam dzisiaj jeszcze bardziej smerfastyczny niż wczoraj;p Jak mi ktoś go popsuje to go udusze;p;p;p Dorotko dziekujemy za życzenia:*:*:*:*
Gość Dorota W
Moi goscie odjechali przed paroma minutami.Ich wizyta sprawiła ,że poczułam się pełnosprawną osobą. Grillowaliśmy , zwiedzaliśmy , odwiedziliśmy kilka kawiarenek i basen .Było na prawdę bardzo sympatycznie.Już dawno nie spędziłam czasu w tak świetnych klimatach. Teraz zabieram sie za porządki i kolacyjkę .Jeszcze się odezwę do Was .:)))
Witam wszystkich! Bardzo długo nie odzywałam się, ale miałam popsuty komputer. Chciałam sie zapytać czy ktoś z was brał seroxat? Biorę go obecnie- pierwszy tydzień to był koszmar schudłam 3 kg, zapadły mi się oczy wyglądałam jak widmo do tego podwojone lęki i w gardle piłeczka pinpongowa. Obecnie jest trochę lepiej, ale na poprawę trzeba czasami długo czekać. Odpiszcie kochani!
Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie zapowiada się znowu upał szkoda gadać Agusku ja akurat tego leku nie brałam ale ta piłeczka w gardle to normalne przy nerwicy ja to nazywam gulą w gardle też ją mam takie uczucie że połykam i połykam a to stoi i już Pózdrawiam wszystkich serdecznie miłego dzionka życze buziaczki dla wszystkich
Gość Dorota W
Witajcie kochani. Jak sie czujecie po upalnym wekeendzie?. U mnie po gościnie nie ma już śladu , było miło ale trzeba wrócić do szarej codzienności. Mam sporo pracy i zadań do zrealizowania w dzisiejszym dniu , sporo jeżdżenia i papierkowej roboty ale to dobrze ,ponieważ nie będzie czasu myśleć chorobie. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnego dnia. Agusek witaj !! Brałam seroxat około 10 dni ale niestety nie służyły mi te leki .Miałam po nich zawroty głowy i wymioty ,to jednak nie oznacza ,że u Ciebie będzie podobnie.Ogólnie opinie na temat seroxatu są pozytywne i wszystko zależy od organizmu jak go przyjmie i jak będzie tolerował. Spadek,lub wzrost masy ciała zazwyczaj występuje po wszystkich lekach z tego gatunku ale po 3-4 tygodniach wszystko wraca do normy bo wówczas zaczynają one swoje działanie. Pozdrowionka Agusek *Pa! Krystynko3-ok
Gość matiiaga
Witam w gorący poniedziałek. U mnie narazie dobrze. Starszy synek walczy z ospą i dobrze mu idzie:) Wysypało go nie tak bardzo, na buzi tylko dwie krostki, najbardziej na brzuszku i nogach. Ale stara się nie drapać więc jestem z niego dumna. W piatek ma kontrolę u lekarza, to może pozwoli mu wychodzić na dwór. Jak nie to zwariujemy wszyscy. Ale na dzień zabiera go babcia czasami więc jakoś moge wychodzić z mniejszym. Najbardziej obawiam się że młodszy też złapie ospę, a 15 czerwca mamy chrzciny i wtedy będę musiała wszystko odwoływać. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco:):):)
Gość Dorota W
Matiiago dobrze ,że masz pomoc ze strony rodziców bo samej z małymi dziećmi nie jest łatwo a tym gorzej jeśli któreś z dzieci jest chore. Przynajmniej możesz wyjśc na spacerek , dotlenić siebie i maluszka bo w ten upał siedzieć w domku chyba ise nie da. Cieszę się ,że masz nie złe samopoczucie i znalazłas chwilkę aby do nasz napisać. Pa skarbie!!!
Dorotko i Krysiu 3 dzięki za odpowiedź. Znalazłam forum na temat tego leku. Rzeczywiście dużo osobom pomógł. Dziś czuje się wogóle dużo lepiej. Nawet wydaje mi się że przez godzinę nie miałam nerwicy. Dorotko z twoich postów widać że w domu znakomicie dajesz sobie radę. Ja to przez to cholerstwo wogóle jestem teraz do niczego w domu, w pracy.
Witam. Dawno tu nie byłam. U mnie wszystko dobrze.Nerwica poszla sobie, zdarzaja sie tylko gorsze dni , ale przed miesiączka. Ostatnio rozmawiałam z pewną kobieta która jest po studniach psychologicznych i powiedziala mi ,zebym nauczylam sie rozmawiać z sobą przede wszystkim , i nie chodzla do psychologa bo oni tylko przepisuja psychotropy. Ja jeszcze nie byłam, jak na razie sie nie wybieram. Od lat radze sobie sama. Acha i żadnych leków mi nie kazała brać bo to tylko uzaleznia i człowiek sobie wmawia ,że jak łyknie tabletkie to bedzie dobrze , a bierzemy tego coraz wiecej. Wszystkich pozdrawiam iżycze dużo zdrowia psychicznego , niech nam słonce dodaje odwagi !!!!!
Gość Dorota W
Maleńka moi synowie również się cieszą z tego upału i już nie mogą się doczekać kiedy pozwolę im się kąpać nad jeziorem. Agusek super że dziś Twoje samopoczucie jest ok.Jeżeli chodzi o moje radzenie sobie z chorobą w życiu codziennym to staram się bardzo i nawet czasem mi się wszystko udaje .Bywają również dni ,że jestem do niczego , nie mam na nic siły i telepie mną od rana do wieczora.Nauczyłam się wykorzystywać dobre samopoczucie i robić wszytko na zapas aby mieć zabezpieczenie w razie gdy mnie dopadnie ta zmora. Małgosiu taką senność rzeczywiście można zwalić na pogodę ,ponieważ daje nam sie we znaki niesamowicie. Próbowałam poleżeć troszeczkę na słonku ale nie dałam rady tak potwornie kuło , że szybko zabunkrowałam się do domu.Zaciągnęłam rolety i odpoczywam od ciepełka przed kompem. Marku60 jak wytrzymujesz w te upalne dni? Z kręgosłupem problemy ma Krystynka może ona coś w tej sprawie Ci doradzi i podpowie.Pozdrawiam Ciebie także!!!! Cixi81-wiitaj po długim czasie! Pani , która skończyła studia psychologiczne chyba ich jednak nie skończyła z całym szacunkiem dla niej oczywiście. Sama jest psychologiem a Tobie radzi abyś do psychologa nie chodziła? Nie wydaje Ci się to troszkę dziwne.Zapytaj jej od kiedy psycholog zapisuje leki? O ile mi wiadomo ( Z AUTOPSJI ) recepty na nerwicę zapisuje psychiatra ewentualnie inny lekarz. Psycholog nie jest lekarzem i recept nie wypisuję!!!@
Gość Małgosia
dzisiaj opierdzieliłam typiare na ulicy;/ Bo szła jak krowa się pchałam i nawet przepraszam nie powiedziała jak chciała przejść tylko popchneła i miała pecha że mnie popchneła:P Oczywiście powiedziałam jej czy ją w domu słowa przepraszam nie nauczyli mówić bo pcha się jak bydło w oborze:D:D:D:D Mój chłopak wziął mnie za rękę i powiedział żebym się uspokoiła;p Dorotko ja to kocham słonko:D:D:D Aby od 7-8 czerwca było tak slicznie bo będą Dni Siedlec:D:D:D Będzie super:D:D Kombii,Stachurski,Bartek Wrona bedzie tany tany:D:DD:D Jednym słowem Małgosia w żywiole:D:D
Gość krystyna 3
Nareszcie kończy się ten kolejny upalny dzień takie upały mogą wykończyć człowieka Marku 60 ja mam kłopoty z kręgosłupem ale szyjnym jak czytasz moje posty to zapewne wiesz że żeczywiście są to objawy podobne do nerwicy bo występują okropne zawroty głowy jak i przy nerwicy różnego rodzaju bóle i ja czasami już nie wiem czy w danym momencie mam to wszystko od nerwicy czy od kręgisłupa Matiago witaj słonko dobrze że się odezwałas to dobra wiadomość że u ciebie w miare dobrze pozrawiam i buziaczki Dorotko ty kochana ty jak zawsze jesteś pełna potynizmu mimo tej choroby tylko jakby tu być taką jak ty nie zawsze się tak da muszę koniecznie brać przykład z ciebie tylko czy się uda nie wiem ale muszę spróbować ale trzeba mieć tyle chęci do życia i cieszyć się każdym dniem tak jak ty to robisz buziaczki kochanie Pozdrawiam wszystkich sedeczie
Gość Dorota W
Małgosiu podobno w przyszły weekend ma być równie gorąco jak w ten także jest szansa ,że impreza odbędzie.Wyszalejesz się przy muzie Stachurskiego i kombi za wszystkie czasy . Krystynko3 nie przesadzaj tak z tym moim optymizmem bo sama dobrze wiesz ,że miewam ciężkie dni , gdzie nie funkcjonuję normalnie i wyłączam się od rzeczywistości. Jak jest ok ,to faktycznie działam na pełnych obrotach i daję z siebie wszystko. Z natury jestem energiczną osobą a w dodatku uwielbiam swoją pracę dlatego z taką pasją się jej oddaję. Marku jak bedziesz miał opis zdjęcia i dowiesz się jakiś konkretów na temat swojego kręgosłupa to napisz nam wszystko proszę!!!