Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

W dalszym ciągu puściutko? W sumie sie nie dziwię ,pogoda piękna więc po co siedzieć w domu.Gdyby nie to ,że jutro od rana będę miała gości sama wyruszyłabym mna jakiś spacerek do lasu. Wpadnę póżniej na stronkę ,przecież sama ze sobą nie będę pisała.Pa ,pa słoneczka!!!!!!!! krystynko3 a co to dziś strajkujesz?
hej wszystkim!!! niestety zagladam coraz rzadziej ale dlatego ze nie mam juz stalego dostepu do internetu. jak na razie sytuacja jest kiepska. na dodatek dostalam opierdziel od lekarza ze nie biore lekow wiec znowu zaczelam je brac. ja juz nie wiem, nawet psycholog zaczela mnie wkurzac, moze jestem przewrazliwiona albo jakas dziwna. Dorotko jak tylko bede moga to odezwe sie na pewno na gg na pewno. trzymajcie sie, pozdrawiam wszystkich.
Witajcie!!! U mnie za oknami mglisto ale mam nadzieję ,że za jakiś czas pojawi się słoneczko!To będzie dla mnie wybawienie przed siedzeniem przez kilka a może kilkanaście godzin przy zastawionym stole.Gości spodziewam się około godziny 10-tej więcpóżniej nie będę miała możliwości by zajżeć na forum. Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam mnóstwo buziaczków.Zyczę samych przyjemności i spokoju w dzisiejszym dniu. Ewuniu--jak tylko będziesz mogła to zaglądnij na gg . Matiiago --co u Ciebie słoneczko.Jak maleństwo się sprawuje? Krystynko3-czekałam wczoraj na Ciebie !!! Nefri--walcz dzielnie o dostęp do kompa hhihhihihihi Krysiu waw --co się dziejez Twoim sprzętem (czytałam opis)? Domi --a Ciebie gdzie wcieło? Małgosiu-egzamin goni egzamin--ale widzę ,że sobie całkiem dobrze radzisz-super:) Zuza--napisz jak się czujesz Sorata-pozdrowieinia Maleńka --gdzie zniknęłaś Sunny--wczoraj czułaś się tak sobie a dzisiaj? Wszystie posty nadrobię wieczorkiem jak pojadą goście obym tylko miało co czytać hahaahahahahahaaaaa..Pa,pa:)
witaj Dorotko - ja dzisiaj jakos nie za dobrze czuje sie jakbym wazyla z tone bola mnie wszystkie miesnie chce mi sie spac i na dodatek znowu pojawia sie jakies dretwienie rak,,, koszmar ,,, mam nadzieje ze to tylko chwilowe,,,, bo nie chcialabym znowu przez to przechodzic,,, poza tym pogoda sie jakos psuje i to nie nastawia mnie zbyt pozytywnie :( ale moze jakos bedzie,,, a Ty sie tam tzrymaj cieplutko i duzo cierpliwosci zycze w zwiazku z rodzinnym zlotem,,, pewnie masz duzo roboty ale pomysl sobie ze wieczorem bedzie juz po wszytskim:) zycze udanego dnia spedzonego w gronie rodzinnym i do uslyszonka :) buziaki wszystkim tutaj obecnym zycze milego cieplutkiego niedzielnego dzionka spedzonego w taki sposob w jaki go sobie zaplanowaliscie:)
Gość krystyna 3
Witam wszystkich sedecznie Wiem Ze zaniedbałam ostatnio forum ale tak to czasami jest że nie ma czasu siąść i cpoś napisać Witam nową nerwoskę Marcie Dorotko przepraszam ale nie dalam rady być wczoraj na g g Domi 110 co z tobą Pozdrawiam serdecznie Nefri Sunny Ewę Małgosie Krysie waw oczywiście naszą Swieżo upieczoną mamę Matiagę jak maleństwo ? Sorata weż się w końcu w garść bedzie dobrze tylko się troszke postaraj U mnie jakoś leci lęki troszke się nasiliły ale muszę dać rade w maju mam wizytę u psychiatry może zmieni leki muszę wreszcie zacząć schodzić z tego Afobamu Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich bez wyjątku buziaczki dla wszystkich
Witam wszystkich serdecznie! Dopiero dziś spokojnie mogłam uśiąść do kompa i przeczytać zaległe posty ale do nadrobienia za wiele nie miałam więc zajęło mi to dosłownie momencik. Wczorajszy dzień jakoś przeżyłam choć nie ukrywam ,że umęczona jestem jak cholera.Goście przyjechali już przed 10-tą odjechali około 21-ej. Z zaplanowanych 13 osób nagle zrobiło się 16 ,ponieważ dołączyła jeszcze kuzynka z dwojgiem dzieci więc możecie sobie wyobrazić jak miałam wesoło.Na szczęście pogoda dopisała i spokojnie mogliśmy posiedzieć w ogrodzie na świeżym powietrzu. Moje samopoczucie dzisiaj takie sobie.Cały czas boli mnie głowa , trzęsę się we wnątrz jak galaretka no i w dalszym ciągu dokucza mi senność i ziewanie. Pozdrawiam i przesyłam buziaczki:) Napisszcie co u Was słychać ale przede wszystkim jak się czujecie.Pa!
Dzień doberek wysztkiem:) U mnie pogoda śliczna ale nastrój mój zachmurzony:/ Dzisia egzamin z angielskiego tylko nie wiem o której bo pan nie łaska był mnie o tym poinformować:/ Dzwoniłam wczoraj do niego chyba z dziesięć razy ale nikt nie odbierał, wkurzyłam się jak nie wiem:/ No ja jeszcze się trochę poedukuje i śmigam do szkoły:P Miłego dnia życzę.Papatki:*
Krysiu waw witaj ! Co to sie u Ciebie dzieje skarbie.Normalnie szpital w domu .Dopiero Ty chorowałaś teraz malutka :((Jak pech to pech,można tym wszystkim się wykończyć i jak tu człowiek może być spokojny? Przesyłam całuski i życzę córeczce szybkiego powrotu do zdrowia.Zapalenie ucha srodkowego nie jest mi obce ,znam ten ból i serdecznie jej współczuję!!!
witam wszystkich w piękny dzionek u mnie cieplutko bardzo....a samo poczucie różnie ale ogólnie nie jest źle....komp mi sie psuje i dlatego tak rzadko bywam na forum wyłącza mi sie bez przyczyny chwilkę pochodzi i znowu sie wyłącza ale pamiętam o was pozdrawiam i życzę miłego dnia
gratulacje Małgosiu!!!! :) jak sie dzisiaj macie???? ja fatalnie w sumie pogoda ladna i swieci sloneczko ale ja od samego rana jestem dzisiaj jakas nerwowa, wszystko mi w srodku drga i mam wrazenie jakbym zaraz miala sie przewrocic z braku sil, na dodatek jeszcze cos mi sie z oczetami porobilo bo widze gorzej,,, koszmar,,,:( a mialam nadzieje ze juz bedzie lepiej,,,,,, mam nadzieje ze u was duzo lepiej niz u mnie ,,,, pozdrawiam i zycze milego dzionka ....
Małgosiu nawet przez chwilkę w Ciebie nie zwątpiłam. Spisałaś się świetnie ----gratuluję!!! Maleńka ja równiez ,mam problemy z kompem a ściślej mówiąc z neostradą.Zgłosiłam dziś kolejny raz awarię ,poczym obiecano mi ,że w ciągu 24 godzin zjawią się monterzy.Smiem jednak wątpić w ich skuteczność ,ponieważ tyle razy już przyjeżdżali i cudowali a guzik zrobli,że chyba złudne są moje nadzieje poprawienie łącza. Sunny--nie trać nadzieji na lepsze jutro bo może to tylko chwilowy kryzys.Pozdrawiam serdecznie .PA ,pa,pa!!!!!!!!!!