Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Krystynko3--guzik naprawili !!!!!!Za wcześnie się pochwaliłam.Już szczerze mówiąc jestem przez to wszystko nerwowa .Router nie działa .W domu może chodzić tylko 1 komputer na modemie więc chłopacy musieli zrezygnować ,żebym ja mogła coś napisać.Upierdliwa sytuacja.Miejmy nadzieję ,że jutro to zrobią. Wysiedziałaś się u lekarzy za wszystkie czasy Krysiu ale mnie to już w ogóle nie dziwi bo jak ide to też zawsze czekam w długiej kolejce. Zmartwiłam się tą Twoją ręką!!!Znów antybiotyki , jeszcze jednych nie skończyłaś a tu znowu następna trucizna brrrrr--straszne ale cóż rączkę musisz wyleczyć bo w przeciwnym razie będzie Ci trudno pisać na forum jedną hihjijhihhihihihihihhi. Jak tylko zrobią mi gg to się odezwę. Pa słoneczko!!!!
Witam wszystkich i przesylam gorace pozdrowionka!!!! Dorota W - wzielam te tabletki ale nie powiem zebym sie czula po nich rewelacyjnie, wrecz gorzej ale moze musza sie przyjac.... nie wiem, takie dziwne uczucie,,, jakby mi cale cialo dretwialo, a po calym ciele jakby mi mrowki chodzily, jeszcze do tego dochodzi uczucie krecenia w glowie i problemy z chodzeniem czuje sie jak na karuzeli no i chyba najgorsze to to ze wcale nie czuje sie spokojniejsza,,,, czy Ty tez tak mialas jak zaczynalas to brac???? prosze o porady bo nie wiem co mam robic czy przerwac leczenie czy brac to dalej???? Zuzanna 22 - no i jak tam???? lepsze samopoczucie???? mam nadzieje ze tak :) trzymam mocno kciuki zeby wszystko sie poukladalo:) a dla wszystkich przesylam cieplutkie pozdrowionka i duzo sloneczka na te nadchodzace dni:)
22.55 wrocilem z dworu spacerowalem sobie na deszczu..piekna faza,sunny tak wlasnie jest na poczatku leczenia ja biore juz 3 tyg lek i dalej mam takie jazdy ....choc juz coraz rzadziej ale mam lepsze wrazenie...narazie ze bedzie ok,... jeszcze partyjka w NHl 08 i spac....DOBRANOC Kochani:) do jutra
Gość krystyna 3
Witam wszystkich sedecznie Symy kochanie ja do tej pory biore Doksepin to dodry lek antydepresyjny działa równierz przeciwlękowo tylko wiesz początek leczenia zawsze nasika skutki uboczne ala gdyby nie ustąpiły po jakimś tygodniu lub połtora to ić do lekarza niech zmieni leki mnie psychiatea leki dopasowywał dość dłogo trzeba poprostu dopasowac lek po którym będziesz się czuć dobrze a co do xsanaksu to tez kek przeciwlękowy i jak prawie każdy uzależnia ale wychodzi sie z niego nie martw się będzie dobrze Sorata no no brawo wiesz o czym pisze powodzenia i tylko tak dalej Dorotko ja bym tych wszystkich fachowców podusiła z nerwów i tak jesteś cierpliwa a mną się kociku nie martw tak to ja już mam choroby lgną do mnie jak magnez Pozdrawiam serdecznie Nefri Zuzzanne 22 Krysie waw Naszą wspaniałą uczennicę Małgosię Domi 110 Matiage i wszystkich których nie wymieniłam bo nie sposób zapamiętać Ja dzisiaj idę na pierwszy zastrzyk i wiecie brrrrrrrrrrr troszke się boje zastrzyków Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam buziaczki dla wszystkich
Witajcie kochani! U mnie znowu piękna pogoda.Jak to miło gdy człowiek otworzy oczy i ujży cudowne,błekitne niebo . Sunny-Nie wiem czy Cię lekarz uświadomił,że tego typu leki zaczynają swoje działanie dopiero po 3-4 tygodniach.Pierwsze dni rzeczywście mogą być trudne ale pod żadnym pozorem nie wolno Ci tych leków odstawić.Gdybyś zauważyła naprawdę niepokojące objawy to zgłoś się do lekarza i powiedz o wszystkim--on już będzie wiedział co zrobić.Terza pozostaje czekać z nadzeją ,że leczenie okaże się skuteczne i nie długo poczujesz sę lepiej. Sorata-Ty mnie wczoraj zaszokowałeś,szczególnie tym ostatnim postem ( chodzi mi o spacer) .Myśle ,że mimo tych jazd ,które cały czas jeszcze Cię gnębią zaczyna pojawiać się promyk nadzieji na poprawę Twojego samopoczucia. Małgosiu--dzisiaj również będę trzymała kciuki za Ciebie.Z chemią napewno nie będzie problemu skoro miałaś 4.Napisz koniecznie po egzaminie jak Ci poszło. Krystynko3-buziaczki.Jak tylko zrobią mi gg to się odezwę Matiiago -bardzo jestem ciekawa co u Ciebie .Wiem ,że masz sporo pracy i w dodatku ostatnio żle się czułaś i dlatego proszę choć o kila słów co się dzieje z Tobą. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam pięknej pogody i wiele radości !!! Domi.Nefri.Ewuniu,Maleńka,Zuzanno i cała reszta gromadki --Co u Was ciekawego słychać? Jak z Waszym samopoczuciem?Piszcie!!! Przesyłam buziaczki!
Witam wszystkich forumowiczów U mnie piękna pogoda a moje samopoczucie po japońsku ,dzisiaj jadę na wizytę bo nie zabardzo toleruję leki tzn. nie czuję się po nich dobrze DEXOPIN odstawiłam kilka dni temu bo miałam straszne kołatania serducha i Pani doktor po rozmowie telefonicznej kazała odstawić a Afoban biorę ale czuję straszny niepokój wewnętrzny i wcale mnie nie uspokaja Trzymajcie się moje skarby ja zaraz wyruszam do lekarza a póżniej do pracy do 20- tej miłego słonecznego dnia dnia dla wszystkich życzę
siema....wczoraj w nocy minal mi wspanialy zapal...chyba 3 raz w zyciu sie tak zdarzylo ze poczulem krew nie w ustach tylko gdzies w srodku jakby cos peklo...,dziwne uczucie...i farba z ust na zawolanie..w domu kolejny koszmar nocny po ktorym ledwo wstalem- tak ciezko oddychajac ze masakra...
To znowu ja .Byl u mnie fachowiec od neta i chyba coś zrobił bo działa jak narazie.Pocieszł mnie jednak ,że może się powtórzyć sytuacja i mam go ponownie wezwać.Jestem ciekawa jak to długo będzie trwało.Gdyby mąż był na miejscu sam by to zrobił i chyba tak długo by się nie grzebał.Momentami mam już dośc bo tylko nerwy tracę przy tym gównie. Internet potrzebny jest mi do pracy a oni olewają sprawę.Jestem ciekawa za co człowiek płaci abonament jak w pełni nie może z niego korzystać. Domi --nareszcie się odezwałaś.Chyba nie służą Ci te leki ale nie przejmuj się poprostu trzeba spróbować innych.Ja już tak często je zmieniałam przez prawie 7 lat choroby ,że nic mnie nie dziwi.Dopiero jesienią ,po tylu latach lekarz utrafił na lek ,po którym moje samopoczucie polepszyło się i nie miewam tak częstych ataków! Sorata--To wyobrażnia .Rozmawialiśmy o tym.Nie poddawaj się , walcz i pisz przynajmiej tak często jak wczoraj
Witam wszytskich cieplutko:) u mnie w zasadzie dzisiaj nijak ale swiadomosc, że kots jest po drugiej stronie z podobnymi problemami pozwala mi sie czuc mniej samotna w tym wszystkim, pogoda do bani zaciagnelo sie porzadnie i chyba zacznie padac,,,,ja siedzie sobie w domku i juz dostaje rozstroju nerwowego tak mi sie nudzi,, ale do pracy poki co nie jestem jeszcze w stanie wrocic,,, moglabym sie wziasc oczywiscie za pisanie pracy mgr ale tutaj akurat pojawia sie przyslowiowy len..:P dziekuje za informacje o lekach mam nadzieje ze moj organizm je zaakceptuje i z dnia na dzien bedzie coraz lepiej czego zycze sobie no i oczywiscie Wam wszystkim,,, sorata - a Ty sie nie zamartwiaj wszyscy mamy leki i ja tez wiem ze ciezko z tytm zyc ale trzeba jakos dawac rade.... glowa do gory i usmiech na twarz :) bedzie lepiej pozdrawiam wszystkich goraco i zycze milego spokojnego dzionka:)
Acha jeszcze jedno. Mam pytanie. Czy ktoś z Was brał lek o nazwie ATARAX-HYDROKSYZYNA ? Te tabletki mają zastąpić mi relanium ale boję się kolejnej zmany leku tym bardziej ,że nic na ich temat niestety nie wiem.Jeśli ktoś m doświadczenie z tymi tabletkami to bardzo proszę o opinie na ich temat.Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję serdecznie.
hej Małgosiu nie wazne na jaka ocene wazne ze zdane oceny nie sa adekwatne do naszej wiedzy poza tym nikt nie bedzie Cie pytal na co zdalas :) ciesz sie ze masz to z glowy:) bo jestes o jeden egzamin do przodu:) gratuluje!!! zycze szybkiego powrotu do zdrowia i do uslyszonka)
Małgosiu z calego serca gratuluję a ocena naprawde nie jest ważna dokładnie uważam jak sunny..... Sunny jak ty się czujesz z tymi nowymi lekami??? Bo ja jestem kompletnym tchórzem zamiast zacząć brać od wczoraj tabletki boję się nasilenia od nich objawów a narazie nie mogę wziąśc wolnego w pracy. Boję się że złapie mnie to tam i nie biorę a wiem że muszę i koło się zamyka wszystko do dupy jestem zła sama na siebie.......... Dorotko ja brałam kiedyś Atarax od neurologa w najniższej dawce. Bardzo dobrze go tolerowałam brałam tylko dwa tygodnie jak zaleciła pani doktor i odstawiłam jak kazała
Zuzanno22 - biore te lekarsta no i jak na razie nie powiem zebym czula sie rewelacyjnie ale zrzycam to na karb tego ze biore je dopiero 2 dni a podobno one zaczynaja dzialac pozniej ,,,, wiec mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej najgorzej jest wieczorem bo wtedy jestem najbardziej zdenerwowana zwlaszcza jak mam isc spac,,, ale powiem Ci jedno nie zastanawiaj sie tylko bierz te leki bo nie ma na co czekac,,,, ja tez jak przeczytalam skutki uboczne i objawy jakie moga sie pojawiac przy braniu tych lekow mialam dosc i az mi sie wolosy na glowie zjezyly ale stiwerdzilam ze lekarz chyba lepiej wie niz ja no i zaczelam je brac,,, wiec nie czekaj tylko bierz i glowa do gory bedzie dobrze pamietaj ze nie jestes sama bo chociazby po drugiej stronie ekranu jestem ja:) a jak Ci bedzie zle to pisz:D jestem zawsze chetna pogadac:) pozdrawiam Cie cieplutko i trzymam kciuki i nie nazywaj sie tchorzem bo nim nie jestes,,, kazdy sie boi nowych rzeczy a juz na pewno nowych lekarstw ale jak maja nam poprawic samopoczucie to warto sprobowac,,, a tak nawiasem to gdzie pracujesz??? pozdrawiam i zycze milego wieczorku pozdrowka dla wszytskich !!!:)
Dorotko ja właśnie dzisiaj dostałam Hydroxyzynę od lekarki ale ciężko było dostać w aptekach to dostałam ATARAX to jest niby to samo a jak będzie działało to się okarze na noc zażyję ,a tamte leki w inną stronę działały bardziej byłam niespokojna i rozbita a nie wyciszona Matiago co u Ciebie jak sobie radzisz Krysiu waw lepiej by było jakbyś poszła do szpitala jek masz taki straszny ból Małgosiu gratulacje i kuruj się skarbie Zuziu i Sunny ja też biorę nowe leki ale jak trzeba to trzeba Sorata może od leków Ci zasycha w gardle będzie dobrze Krysiu3 co u Ciebie Ewuniu a jak u Ciebie