Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Maleńka nie wiedziałam,że masz siostrę ,która potrzebuje Twojej pomocy.To piękne ,że może na Ciebie liczyć.Ja kiedyś również miałam podporę w siostrze a i ona mogła na mnie w każdej sytuacji polegać.To były naprawdę piękne czasy .Łza się kręci w oku jak pomyślę ,że te piękne chwile już nigdy nie wrócą ! Z papierosami daj sobie spokój,Palenie nic Ci nie da, a wręcz przeciwnie napewno zaszkodzi. Trzymam Cię za słowo i czekam na informację po powrocie od diabetologa:) Głowa do góry skarbie-i pamiętaj STOP z papieroskami
Witam kochani Dziś dzień w pracy jakoś przetrwałałam i jestem po wizycie. Jestem zadowolona i zaskoczona dość mile. Pani doktor okazała się bardzo sympatyczną młodą osobą mimo że tak obawiałam się tej wizyty było ok. potwierdziła moje przypuszczenia i postawiła diafnozę: nerwica z napadami lęku.Wyjaśniła wszystko rzeczowo i bardzo dokładnie mam przepisane dwa leki ParoMerck i Afobam. Powiedziała że da się to wyleczyć ale conajmniej pół roku brania leków i oczywiście psychoterapia. Jednak tej nie zaleca od razu bo mogła by tylko pogłębić objawy radzi mi najpierw uspokoić trochę te lęki......Troszkę wraca mi wiara..... Jeśli ktoś brał te leki napiszcie bo pani doktor powiedziała że na początku mogę się czuć nie najlepiej chciała nawet dać mi zwolnienie, ale oczywiście nie wzięłam... Małgosiu jak egzamin cały dzień trzymam kciki Doroto fajnie że tu jesteś..... Pozdrawiam domi110 nefri77 krystnki i ogólnie wszystkich... Mam nadzieje że jutro będzie lepiej ...czego sobie i Wam kochani życzę z całego serca
Dziewczyny kurcze mam problemy z netem .Trzeci raz pod rząd byli mechanicy i guzik zrobili .Wyłącza mi się co pare minut .O gg mogę zapomnieć bo całkiem zniknęło.Przed chwilą zadzwoniłam do firmy prywatnej więc może oni cos pomogą. Dobrze ,że teraz się załączył bo napiszę do Was choć kilka słów. Krystynko3--jak tylko mi naprawią gg to sie odezwę .O nic się nie martw u mnie samopoczucie ok. Małgosiu --gratulacje!!!.Nawet przez minutę nie zwątpiłam w Ciebie --Super:) Krysiu Waw--a ja się zastanawiałam co się z Tobą wczoraj działo .Nie przypuszczałam ,że spotkało Cię jakieś niszczęście .Pogadamy póżniej ok? Nefri--nie taki diabeł straszny jak go malują prawda?Miła lekarka to pół sukcesu.Najważniejsze ,że postawiono diagnozę i możesz się śmało zabrać za solidne leczenie. Przesyłam Wam buziaczki bo naprawdę nie wiem czy jeszcze uda mi się wejśc na neta.właściwie nawet nie wiem czy ten post do Was dojdzie ale miejmy nadzieję ,że tak
Zamęczę Was dzisiaj.......ale poczytałam te ulotki i trochę się boję brać tych leków bo działania niepożądane to m.in jakby nasilenie naszych objawów.....poradźcie coś bardzo proszę bo mam nadzieję że gorzej być już chyba nie może......najbardziej boję się kołatania serca bo tego już jakiś czas nie miałam...... Z góry dziękuję za każda odpowiedź.....
Witam Wszystkich serdecznie!!! ja tez bylam dzisiaj u lekarza i tez dostalam jakies dziwne leki diagnoze mam taka samą jak ty Zuzanno22 tyle ze leki inne,,, a objawy po odstawieniu nie napawaja optymizmem,,,:( dostalam Xanax i hmmm,,Doxepin czy ktos z Was to moze bierze lub bral i moze mi cokolwiek powiedziec na temat tych lekow???? pozdrowionka dla wszystkich a Ty Zuzanno22 trzymaj sie nie jestes sama:)
No Dorotko jako konkurencji to mnie raczej do kompa nie dopuści . Może będę siadać o 3-4 w nocy jak on się kładzie ? Ale wtedy chyba bateryjki Durecela sobie zapodam . Małgosiu wielkie gratulacje - podziwiam Cię bardzo - zdolna dziewczyna jesteś - MASZ BYĆ DUMNA !!! Matiiaga trzymaj się , my mamuśki nie mamy łatwo , Sorata z ciebie też jestem dumna . Krysie , domi, zuzanna i cała reszta której nie wymieniłam gorące pozdrowienia . Jutro mam bardzo zajęty dzień - najpierw syn do szkoły , pózniej szybko obiad , na 14,30 z mężem na terapię małżeńską , na 16,30 piłka z synem ( jeszcze chodzimy - bardzo nalegał więc jeszcze pociągniemy ). Tak więc wrócę wieczorkiem , ale może uda mi się do was po 21 zajrzeć . Teraz spadam trzeba dzieciaki położyć do łóżek , i musze przy nich siedzieć do zaśnięcia , bo inaczej wstają cały czas z łóżek i w nosie mają kary ( czasami trwa to 15 min. a czasami 2 godziny ).No ale nikt nie mówił że bycie matką jest łatwe , tak więc idę wypełniać moje obowiązki .PA , PA , PA ,.
Kochani jesteście cudowni:) Cały czas we mnie wierzycie:) dziękuję Wam za to z całego mojego serduszka:*:*:*:* Ja właśnie wróciłam ze spacerku z kolegą:P Kurcze chyba zapalenie oskrzeli mi się szykuje:/ Kaszel już mam i to spory,stan podgorączkowy i klatka boli że ho ho:/ Ja to mam przewalone zawsze albo zapalenie krtani albo oskrzeli:/ Dobranoc kochani:*:*:*:*:* jesteście wspaniali:*:*:*:*
Dorotko w ja mam ten sam problem z kompem i informatyk stwierdził ze to system jakis padł w procesorze trzeba go zawieść do naprawy ale jak załapie to pisze wróciłam od diabetologa i cóż dieta jest jednak w miarę dobra tylko owoce mi zmieniła ale ćwiczenia muszę zmienić nie bardzo jazda na rowerze i ćwiczenia na gazelli musze raczej więcej na spacery wychodzic a po za tym wszystko pozostaje i odwalic te fajki jeszcze nie jest źle bo jak nie kupie to i 3 dni nie pale ale jak przychodzi moja kolezanka zawsze przynosi i reszte zostawia bo przy mezu nie pali a potem ja korzystam ale juz dosc tego....pozdrawiam wszystkich cieplutko
Witajcie kochani ! Już znależli przyczynę awari mojego kompa!. Teraz tylko muszę jechać do sklepu i wymiemić router, który zstępuje madem i do którego podłączony mam bezprzewodowo laptop i chłopaków kompy. Jeżeli to faktycznie tylko to jest przyczyną ,że nie mogę sie łączyć to jeszcze do południa wsiadam w samochód i jadę do sklepu po nowy . Zuzanno - jedna podstawwa zasada -nie czytamy ulotek a szczególnie skutków ubocznych,ponieważ to nas jeszcze bardziej nakręca a leki i tak na każdego człowieka działają inaczej Sunny-Leki ,które Tobie przepisał lekarz są powrzechnie używane przy tej chorobie i sporo osób je bierze.Ja także je kedyś łykałam.Nie masz co się ich obawiać i bierz tak jak lekarz zalecił. Nefri- cieniutko widzę szansę na to abyś mogła wygrać *wyścig* do kompa ze swoim mężem ale zawsze warto próbować.Bateryjki Tobie rzeczywiście chyba się przydadzą bo żyjesz w ciągłym biegu .Tyle zajęć w jeden dzień --no no no nie jednej osobie nawet duracellki by nie pomogły. Małgosiu w Ciebie nie można zwątpić ponieważ jesteś bardzo ambitna i jak widać przynosi to efekty. Maleńka-to mądra decyzja no bo poco jeszcze Ci przy tej chorobie niszczć prganizm papierochami.Ja też paliłam ale kiedy 6 lat temu (prawie7) dowiedziałam się ,że jestem chora i zaczęłam brać leki to rzuciłam palenie w cholerę i Tobie radzę to samo .Troszeczkę silnej woli i wszystko będzie ok. Jeden z wczorajszych postów które napisałam doszed ale wieczorny ,na dobranoc niestety nie.Mam nadzieję ,że przynajmiej ten dostaniec a jak nie to będę próbował dalej.Po południu może będzie już wszystko ok z moim sprzętem i nadrobie zaległości . Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę pięknego słonecznego dnia no i oczywiście spokoju. Krystynko3---jak tylko będę mogła to się odezwę na gg.Mam nadzieję ,że u Ciebie wszystko w porządeczku.
Dziendoberek, 4 stopnie.deszcz za oknem zimno jak diabli..czarne niebo nad miastem,niech zyje wiosna:( ... dzis znowu wstalem o 6 rano..ale nie mam juz oparcja w nikim wiec sobie odpuscilem i zasnolem zaraz potem..Jak zwykle po sniadanku zgaga jak oddech smoka,...teraz juz na dobre sie rozpadalo..biore sie za nauke mam zaliczenie w sobote ...odezwe sie pozniej* narazie :
Witajcie kochani:) U mnie słońce świeci jakby chciało a nie mogło:P W sumie jest ciepło ale wieje taki nieprzyjemny chłodny wiatr:/ Dorotko jesteś kochana:*:*:* Soarata to możemy przybić piątkę ja dzisiaj będę się edukować bo jutro egzamin z chemii:/
Kochani net naprawiony !!! huraaaaaaaa!!! U mnie słońce świeci od samego rana aż chce się żyć a energii przybywa z minuty na minutę. Do południa pracowałam w ogrodzie .Przesadzałam kwiatki i formowałam krzewy ---sama przyjemność ,uwielbiam taką robótkę. Sorata nam się dzisiaj rozpisał z czego oczywiściwe bardzo się cieszę.Męskie towarzystwo zawsze jest tu mile widziane tym bardziej ,że to nasz rodzynek!!! Małgosiu--kolejny egzamin?Jak u Ciebie z chemią?
Ciag dalszy relacji rodzynka:) leje ,leje leje od rana ..bez przerwy ale odkrylem fajne hobby bede ogladal filmy japonskie i francuskie...cudo: kiedys myslalem ze niskobudrzetowe,takie sobie produkcje to chlam...a teraz ..ooo sporo sie zmienilo ciekawe i wciagajace a i zaczolem czytac Gałczynskiego....ale o tym potem....
Wiecie co ? Nacieszyłam się kompem jak jasna cholera! Jeszcze jutro muszą przyjechać bo gg zniknęło i nie można za nic w świecie zainstalować na nowo. Nie dziwiłabym się gdy mój sprzęt byl wiekowy ale chłopaków kompy mają niespełna rok a mój laptop zaledwie dwa tygodnie Jakieś popierniczone cuda dzieją się z tym wszystkim ale nic -trzeba być cierpliwym i jeszcze do juterka przeczekać spokojnie sytuację. Sorata --japońskie i francuzkie o wiele lepsze od tych ,które wczoraj miałeś zamiar oglądać. A u mnie słoneczko ,słoneczko i jeszcze raz słoneczko
Gość krystyna 3
Witam serdecznie U mnie też leje od rana ja dzisiaj zaliczyłam dwoch lekarzy oj wysiedziałam się dzisiaj w przychodni za wszystkie czasy do neurologa kolejka straaaaaszna nie pisałam wam ale ostatnio miałam kłopot z lewą dłonią tak jak bym jej nie miała nie mogłam nic w niej utrzymać okazało się że to zapalenie nerwu łokcia jeszcze dostałam opieprz od lekarki że nie przyszłam wcześniej oczywiście dostałam zastrzyki i jakieś prądy na ten łokieć takie zabiegi Sorata dobrze że piszesz częściej Dorotko nareszcie ci kompa naprawili Pozdrawiam serdecznie wszystkich bez wyjątku