Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Zuzanno --ale super ,że napisałaś.Już myślałam ,że masz nas dosyć hihihih. Pisz kochanie kiedy tylko będziesz miała na to ochotę ,przecież Wiesz ,że nas nie zanudzisz ---możesz sie użalać ile wlezie bo po to jesteśmy ,żeby sie wspierać. Mam nadzieję ,że poniedziałkowa wizyta u lekarza przyniesie pozytywne efekty i wszystko sie ułozy po Twojej myśli.Trzymaj się skarbie i zagladaj na forum jak najczęściej.Pa!!!
Kochani torszeczkę mi lepiej ale wtedy jak mnie trzęsło to włączyłam sobie literaki i jakoś po woli mi przeszło.Ale czułam się normalnie kabym miała zaraz oszaleć:/ Później położyłam się spać.Przespałam się chyba ze 2 godziny,tylko najgorsze że jak prześpie się w dzień to póżniej po przebudzeniu kołacze mi serce:/ Sorata gratulacje:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* jestem z Ciebie dumna:D Zuzanna dziękuje:) Ten facet jeszcze pożałuje każdego słowa którym sprawił mi przykrość:) To że jest nauczycielem nie uprawnia go do zadawania bólu.Nie pozwole żeby kto kolwiek tak mnie traktował....nie wie z kim zadarł:P
Witajcie moi kochani Przepraszam że nie pisałam przez cały tydzień ,dzięki że o mnie pamiętacie.U mnie nic ciekawego trochę się rozsypałam psychicznie ,zmienione mam leki i czuję się strasznie nie mam na nic siły tylko bym spała a nadodatek pogoda koszmarna .Brałam Tranxene a teraz dostałam Afoban i DoXepin .Pomału tracę wiarę że będzie dobrze ,dom ,dzieci ,mąż zaniedbane ja strasznie wybucham pochwili ich przepraszam ,koszmar .Czy to cholerstwo mnie kiedyś opuści czy nie ,wiem moi kochani że tez z tym się borykacie . Pozdrawiam Was gorąco wszystkich bez wyjątku
Małgosiu cieszę się ,że czujesz się troszeczkę lepiej.Ja po drzemce w dzień również budzę się z kołataniem i lękiem ale po pewnym czasie ten stan mija i wracam do pełnej sprawności!! Dziewczyny !!Cały czas zastanawiam się co u naszej Matiiagi słychać.Jak się czuje jej maleństwo? Ciekawa jestem także co słychać u Domi , Nefri, Ewuni26 bo naprawdę bardzo mało ostatnio piszą.Jak cos wiecie to dajcie znać ---proszę!!!
Wszystkie rozumy dawno zjadłeś, Tak ci smakuje wiedza o mnie, I myślisz, że już wszystko wiesz, Co chcę, z kim śpię, czy w coś wątpię. Ta pewność dziś cię zgubi, Jestem całkiem inna, Ja zmieniam się, gdy tylko zechcę. Ref. Jeszcze nie skończyłam, Jeszcze nie odkryłam, Siebie tak, Żebyś ty był pewien, że mnie dobrze znasz. 2. Zlizujesz to, co mam na sobie, Lubisz gdy ma tak ostry smak, Chcesz zajrzeć tam gdzie każdy chce, Lecz o tym możesz już zapomnieć. Ta pewność dziś cię zgubi, Jestem całkiem inna, Ja zmieniam się, gdy tylko zechcę. Ref. Jeszcze nie skończyłam, Jeszcze nie odkryłam, Siebie tak, Żebyś ty był pewien, że mnie dobrze. Jeszcze nie, (jeszcze nie), Jeszcze nie odkryłam, Siebie tak, Żebyś ty był pewien, że mnie dobrze znasz, Że mnie znasz. Ta pewność dziś cię zgubi, Jestem całkiem inna, Ja zmieniam się, gdy tylko zechcę. Ref. Jeszcze nie skończyłam, Jeszcze nie odkryłam, Siebie tak, Żebyś ty był pewien, że mnie dobrze znasz. Uwielbiam tą piosenkę:) Motywuję mnie bardzo do tego by być silną :)
Małkosiu jaka wielka szkoda ,ze nie mogę posłuchać jak sobie nucisz tę piosenkę:) Każda motywacja jest dobra to dodaje nam siły , wiary i otuchy. Na mojego syna też często mówią kujon ale on sobie nic z tego nie robi bo prawda jest taka ,że w domu się wcale nie uczy tylko ma wyśmienitą pamięc i wystarczy ,że uważnie słucha na lekcji tego co mówią nauczyciele .A dupki niech sie śmieją zobaczymy czy będą się tak smiać jak przyjdzie im zdawać egzamin dojrzałości.Oby to nie był śmiech przez łzy!!!!!
Dorotko jesli chcesz moge ci przeslac emailem kilka piosenek ktore mnie motywują i byc moze Tobie też pomogą w jakimś stopniu:) Wiesz ja słowa kujon przestałam używać już jakiś czas temu.Kujon w dokładnym znaczeniu właśnie nie oznacza osoby która tylko siedzi w książkach i się uczy ale oznacza matoła.Byłam zdziwiona że to słowo oznacza zupełnie co innego niż ludzie go używaja:P Albo stronka w necie mnie oszukała:P:P
Dorotko Adamek jest wspaniałym człowiekiem:) Oglądałam kiedyś program Kuby Wojewódzkiego z jego udziałem byłam zaskoczona że ten człowiek, który na ringu pierze po gębie drugiego a poza ringiem jest wrażliwym, dobrym i wielkiej wiary człowiekiem:)
czemu przecież to wiadomość prywatna i nikt wiadomości nie czyta:/ To działa na takie samej zasadzie jak wiadomość meilowa.No ale jeśli możesz to podaj gg:) A mi się wydawało że mam Cię na naszej klasie....hmmm*mysli* Dobra lece spać:) Jeszcze raz życzę dobranoc:)
Ja na chwilkę. Jestem po bardzo silnym ataku. Dopiero spadło mi cisnienie, więc zajrzałam, aby się uspokoić. Trzymało mnie od południa. Ciśnienie 180/130, mieliśmy juz karetkę wzywać. Ale całe szczęście że mogę już brać leki i że sąsiadka choruje na nadciśnienie i ma takie leki jakie ja brałam kiedyś. Niestety ja wszystkie swoje wyrzuciłam. W poniedziałek idę do lekarza, i musze koniecznie zapisać się do psychiatry, bo już nie daję rady. A dzisiaj to był jeden z najsilniejszych ataków. Teraz głowa mi pęka więc się położe bo jeszcze do malucha muszę wstać. A maleństwo - dobrze się ma i był dzisiaj taki grzeczniutki, jakby wyczuł że ze mną źle. Kochany. Jutro napiszę więcej co się działo, a teraz zmykam. Pozdrawiam.
Witajcie w niedzielny poranek! Ja mimo tego ,że położyłam się spać około 2 -ej - dopiero po walce Tomka Adamka to jestem już na chodzie od godziny.Za oknami zrobiło się pochmurno . Piękne słoneczko chyba poszło dajej w Polskę i może dotrze do Was. Pozdrawiam Was z całego serduszka i życzę miłego spokojnego dnia. Matiiago--bardzo dobry pomysł z tym psychiatrą ,tam napewno uzyskasz fachową pomoc i w końcu zaczniesz żyć spokojniej.Całe szczęście ,że Twoje maleństwo jest grzeczne bo w przeciwnym razie przetrzymanie ataku chyba było by nie realne.Podziwiam Ciebie Matiiago --jesteś niesamowicie odważną i opanowaną kobitką a do tego super mamą!!!!