Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochani:) Miałam dzisiaj egzamin z rosyjskiego zaliczyłam na 3:D:D:D Jak na początkującą to chyba dobry wynik:P:P Zaczęłam także operacje odpłacenia się facetowi z Polskiego:) Jeszcze pożałuje kosmokwak jeden:D:D Wiecie co skończył mi się xetanor a w aptece zawsze muszę czekać min dzień aż zamówią ten lek więc dzisiaj nie mogłam go wziąść rano bo lek mieli przywieść dopiero po 11 a ja do szkoły na 8 miałam.Wiecie że nie biorąc tego leku dzisiaj czuję się super:D:D:D Matiiaga mogę Cię pocieszyć że ja dawałam mamie czadu przez 4 miesiące:P Kolka w noc w noc:) Ale niedobry bachor był ze mnie;p
Aguniu witaj. dziekuję za pozdrowienia i słowa otuchy. Ja również cie mocno ściskam:) Mam nadzieję, że jakoś spokojnie to przetrwamy, ale znając siebie, swój charakter i nerwowość to czarno to widzę:) Małgosiu gratuluję. Trójka to też dobra ocena, a rosyjski super język:) KOSMOKWAK - super, tego jeszcze nie słyszałam, hihi. Nie daj się jakiemuś melepecie, bo są tacy co chcą tylko udupić i to im daje satysfakcję. A co do kolek - nie strasz mnie, ja po dwóch dniach mam dosyć, a cztery miesiące? będą musieli mnie oddać do zakładu zamkniętego, bo mogę być niebezpieczna:) Ale to żart, pewnie że trzeba przetrzymać, czego nie robi się dla dzieci, prawda?:):) Buziaki
Małgosiu to tylko pogratulować.3 to napewno nie jest szczyt Twoich możliwości ale na początek i tak nie żle. Takim nieznośnym byłas maleństwem za to teraz grzeczna z Ciebie dziewczynka hihihihihihjij:) Matiiago --jak widzisz nikomu nie przeszkadza ,że piszesz o swoim maleństwie i dotyczących go problemach.W miarę naszych możliwości zawsze Cię wesprzemy i coś doradzimy z pewnością.Ja stara matka może Ci sie również na coś przydam hahahahaaaa Aguniu -pozdrawiam Ciebie również
hej! dzięki Dorotko za pamiec ale u mnie nie za ciekawie i nie wiem w zasadzie co mam napisac. zmieniłam leki, tzn tamte mam odstawione bo przestały działac. nowe juz wykupiłam ale nie wiem czy chce je brac, na razie zrobiłam sobie kilka dni przerwy ale jest strasznie. Ciagle mam trzaski w głowie, serce wali jak opętane, oczy mnie bolą przy każdym poruszeniu głową. masakra !!! na dodatek nie układa mi sie w życiu prywatnym. normalnie od dnia slubu wszystko sie pieprzy !!!!!! nie moge juz patrzec na meża, mam go dosyc !!! jestem zła, rozgoryczona, nie mam pracy, pieniedzy i wszystko jest do dupy. znowu mam złe mysli, wiadomo jakie. nie mam juz siły.........................
Dorotko rosyjski jest dla mnie ciężki bo nigdy się go nie uczyłam ale pani z rosyjskiego i tak mnie pochwaliła że jak na osobę początkującą i mającą półroczną przerwę to i tak świetnie mi idzie:D Ta grzeczna dziewczynka yhy :D:D:D Mama by się uśmiała;p;p Matiiaga mogę Cię pocieszyć że za to wcześniej zaczęłam mówić:P W wieku 8 miesięcy gadałam pełnymi zdaniami:P Tak mi rodzice i babcia opowadali:D:D W wieku 3 lat umiałam cały alfabet:P:P A i tylko panią w żłobku kijem po plecach na lałam:D:D ale należało się jej bo mnie na huśtawkę nie puściła;p;p
Ewuś jak nie zaczniesz myśleć pozywtywnie i nie odgonisz tych złych myśli to zobaczysz zajrzę Ci do tyłka i naleje pasem:P A męża też wyszkole żeby traktował Cie jak księżniczkę:) Wierze w Ciebie i w to żę szybciutko Ci się polepszy:)
Ewunia nareszcie się odezwałas .Czekalam na Ciebie na gg a tu nic cisza-zero kontaktu.Czułam ,że coś się u Ciebie dzieje niedobrego ale nie myślałam ,że jest aż tak fatalnie. Bardzo Cię prosze nie rezygnuj z leków bo wpadniesz w jeszcze wiekszy dołek .Skoro lekarz Ci je przepisał to bierz według zaleceń. Jezeli chodzi o sprawy sercowe to może wszystko sie jeszce ułoży .Glowa do góry skarbie .Czekam na Ciebie na gg
Krysiu waw wiedziałam,że jesteś pielegniarką ale nie wiedziałam cholerka ,że pracujesz na odziale dziecięcym.Widzisz człowiek zawsze dowie się czegoś nowego.Chyba masz cięzką pracę bo przy takich chorych ,płaczących maluszkach to nie zły zapiernicz z pewnoscią .Napewno nie raz serduszko Cię boli jak widzisz takie cierpiące i tęskniące za domem dzieciaczki . Małgosiu--a co nie jesteś grzeczna.Czy coś przed nami ukrywasz?hihihihihihihi
Małgosiu jesteś bardzo miłą sympatyczną dziewczyną i tak trzymaj a jeżeli ktoś Cię naprawdę wkurzy to pokaż pazurki i po sprawie. Krystynko3 --wiem ,że masz na głowie sporo problemów i nie zbyt dobre samopoczucie ale mimo tego napisz do nas choc kilka słów bo tęskno za Tobą--buziaczki!!!
Gość krystyna 3
Witam kochane moje dziewczynki Widzę że forum wraca do życia to super Matiago napewno wszystko z maluszkiem sie unormuje i będzie ok trzymaj się słonko. Dorotko widać kłopoty to moja specjalność ale dzięki skarbie że mnie jakoś podtrzymujesz na duchu Sorata może w końcu uwierzysz w siebie najwyższy czas chłopie Krysiu waw ty widze dzisiaj na forum fachowa pomoc pozdrawiam cię skarbie Małgosiu dla ciebie tez uściski Domi 110 co z tobą? Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku Trzymajcie się skarby
Witajcie kochani !!! U mnie w końcu za oknami piękna wiosenna pogoda.Swieci słoneczko, ptaszki śpiewają a 20 metrów od domu stoją dwie sarenki--prawdziwe oczywiście!!!! Pozdrawiam Was serdecznie i życzę samych przyjemności oraz takiej pięknej pogody jak jest u mnie.