Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Mattiago!!!!!!!! Gratuluję, w koncu sie doczekałas. kurcze a na forum pustki, pewnie kazdy zajety przed swietami. ja juz zmniłam lek, wiec od kilku dni znowu sie truje czyms innym, ale przynajmniej juz lekarz nie straszy mnie szpitalem. nawet znalazłam zajecie, wystawiam ciuszki na allegro, wiec trzymajcie kciuki zeby dobrze sie sprzedały he he he. Zawsze to zajmuje mysli i nie nekaja mnie lęki. to takie przymierzenie sie do pracy bo juz czas. A od jutra zaczynam akcje odchudzanie he he he. Nawet mąz sie odchudza wiec razem lepiej. nic tylko rower, mniej jesc i moze beda jakies efekty.
Witaj Dorotko , ja już też nie śpię i też obudziło mnie walące serce .Chyba jest coś w powietrzu . Zażyj coś na ciśnienie bo rzeczywiście masz duże . Matiiaga dostała od was tak piękne życzenia , że ja już nie wiem co napisać , chyba tylko jeszcze dodam *aby dzieci zawsze były zdrowe i żebyś miała z nich ogromną pociechę * .
Witajcie! Rewelacja ze Mattiaga urodzila,dostalam od niej wczoraj smsa,ciesze sie bardzo.Doroto widze ze nie najlepiej dzis z Toba to tak jak u mnie. Malgos dzieki za wszystko,wiesz o czym mowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie nic nowego,mam lenia,nie uiem sie przestawic na zycie codzienne,wszystko bardzo mnie meczy.Za miesiac mam operacje kregoslupa wczoaj sie dowiedzialam 21 kwietnia mam przyjecie do szpitala. Buziaki dla wszystkich.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=*=*=*=*=* Kurcze potwornie się dzisiaj czuję:/ Serce mi dokucza ale to już żadna nowość od kilku dni:/ Łepetyna mnie boli:/ Ale i tak się uśmiecham:) Strasznie się cieszę że matiiaga już urodziła:D Nareszcie zostałyśmy ciociami:D:D:D:D Dorotko może odpocznij sobie,poleż albo coś. Nefrii a ty jak się czujesz?? Ewa ja ci dam odchudzanie:P Na pewno nie jesteś aż tak gruba żeby się odchudzać:) Domi skarbie co tam u ciebie?? Aga kochanie za co mi dziękujesz???
Sorata nie wiem . Małgosia ja czuję się w miare dobrze , o 12 idę do psychologa , póżniej z dziećmi do dentysty na przegląd tak więc będę popołudniu . Małgosiu słuchałam pogody i ciśnienie jest 990 hPa więc pewnie dlatego tak się żle czujesz .Mam nadzieję , że Ci się poprawi .
Gość krystyna3
Witam Was dziewczynki ten cholerny komputer mi sie narazie odwiesił dlatego chciałam do was napisac . Fajnie,że Mattiaga juz urodziła:)) Dorotko co się z toba dzieje ,co z tym ciśnieniem??? Domi110 mam nadzieję ,że juz niedługo będe miała nowy komputer i będe z wami pisać bo mi bardzo tęskno za wami wszystkimi:) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie ,napewno sie odezwę jak komputer mi na to pozwoli!!! Do Mattiagi Moje gratulacje kochanie niech sie synuś chowa szczęśliwie i zdrowo i ty słonko też wracaj szybciutko do sił po porodzie:))))
Gość krystyna 3
MAŁGOSIU jeśli pytasz o mnie to tak sobie słonko męczą mnie cholernie te zawroty głowy ciśnienie mam niskie może to od tego ciśnienia tak mi sie dzieje mam czasami tego wszystkiego dosyć A co u ciebie jak tam w szkole ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Gość Małgosia1990
Położyłam się na troszkę bo myślałam że lepiej się poczuję,ale sama nie wiem kiedy usnęłam i teraz się obudziłam i wcale nie jest lepiej:( jeszcze gorzej mi serducho kołacze:( Krysiu w szkole jakoś sobie radzę.Nauczyciele ciągle mnie chwalą że mimo tego że nie chodziłam pół roku do szkoły to wszystko rozumiem i umiem.
Gość Dorota W
Dziewczyny jestem! To mój jeden z tych gorszych dni .Przychodzi sobie nie wiadomo skąd nerwów napsjuje i pomaleńku odchodzi. Czuję się troszeczkę lepiej.Sporo pospałam w dzień a teraz martwię się jak zniosę nockę:(( Pozdrawiam Was kochane z całych sił jakie mi jeszcze pozostały