Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj enka matiiaga wie chyba najwięcej .Matiiaga trzymaj się , wiem z własnego doświadczenia że jak się wali to wszystko naraz , ale póżniej jest już tylko lepiej - tak więc głowa do góry - synek wyzdrowieje , ty już wkrótce przytulisz maluszka i te przeżycia i nerwy będą tylko wspomnieniem .Wiem , że dobrze się doradza , bo sama jak coś się dzieje maluchom to cała się trzęsę ale słowa otuchy pomagają , tak więc trzymaj się kochana , my wszyscy jesteśmy z tobą i cały czas o tobie myślimy . Małgosia ty to chyba taka dobra duszyczka tutaj jesteś , sama się nie użalasz i dla każdego dobre słowo masz . A tak nawiasem to dzień dobry wszystkim .
Gość Małgosia1990
Dzień doberek wszystkim:) Jak humorki?? Ja mam dzisiaj świetny humorek ale chyba po 15 mi się popsuje bo mam poważną rozmowę z chłopakiem no ale cóż jakoś będzie;) Kurcze troszkę się nie wyspałam ale jak się przebudziłam to już zasnąć nie mogłam to włączyłam komputerek i weszłam do Was=* Dorotko jak się dzisiaj czujesz?? Enka33 witaj kochana na naszym forum:) Nom ja niestety nie umiem Ci poradzić ani pomóc w tej sprawie gdyż brak mi doświadczenia ale zawsze wesprę Cię miłym i ciepłym słowem:) Będzie dobrze zobaczysz:) nefri77 wydaje Ci się że jestem dobrą duszyczką:) A i często się nad sobą użalam aż za często;p matiiaga kochanie jak się czujesz??Jak synek lepiej mu troszkę?? Jak niuniu w brzuszku nie dokucza ci??
Gość matiiaga
Witam No i mały się rozłozył. Od 6 rano 38,8 i boli głowa. Tak więc nie poszedł do przedszkola. Niestety musze czekać na mężą, bo nie mam z kim go zostawic, a do tego wstrętnego szpitala muszę jechac. Póxniej z małym do lekarza. Ale fajny poniedziałek:) Nadal żadnych oznak:) Juz mnie to wkurza. ENKA33 napiszę ci jak tylko wróce. Ja przez pierwszy miesiąc ciąży też brałam leki: psychotropy, nadcisnienie i inne. Ale to nic nie znaczy. Nie denerwuj się. Póxniej napiszę:) Buziaki dla wszystkich:):)
Gość Małgosia1990
Lece się szykować do szkoły;) Czas się po edukować troszkę:P Ale tylko troszkę bo co za dużo to nie zdrowo:P:P Miłego dnia życzę kochani=* I trzymajcie za mnie kciuki o 15 mam nadzieje że ta rozmowa dobrze się skończy.... Papatki:)
Witam Pogoda wstrętna ,a ja chyba mam anginkę bo mnie strasznie boli gardło aż mnie na wymioty bieże oczywiście numerków w przychodni nie ma a po popołudniu przyjmuje pedriatra i tylko dzieci ,normalnie paranoja a ja chcę tylko antybiotyk bo już mi nić nie pomoże Matiago tak to zawsze jek nie urok to ...........ja ostatnio się męczyłam bo synek przyniusł biegunkę z przedszkola ponoć wirus Dorotko co tam u Ciebie Krysiu3 co znowu coś z kompem Nefri a jak dzieciaczki a gdzie LENKA ,MILENKA , Malgosia ty nasz wzorowy uczniu Enka33 miło Cie poznać sorata jak przeszło już zatrucie ale najważniejsze że wyszłeś z domku i pozdrawiam tych o których zapomniałam buziaki Dzisiaj 17 a jak pisała Iwona to Aga może dzisiaj będzie w domku Czarna buziaki i miłej pracy wiem że nie lubisz poniedziałku
witaj domi masz dobrą pamieć, faktycznie nie lubie poniedziałków, ale dziś jest ok, szybciutko wzięłam się do roboty i czas szybko moi lieci postaram się odezwać na gg wieczorkiem, a tymczasem buźka mattiago wypuść ty tego swojego dzieciaczka na świat, tobie będzie lżej, a i on wreszcie kawałek świata zobaczy, ściskam cię mocno
Gość Dorota W
Dziewczyny dzięki za zainteresowanie moją osobą! U mnie prawie wszystko w porządeczku. Piszę prawie bo samopoczucie ogólnie mam dobre tylko wczoraj przydarzył mi się mały wypadek i dziś odczuwam skutki w postaci ból łepetyny.Poza tym to wszystko ok, jakoś się trzymam .Dziś sporo pracuję ,ponieważ we środę zdaje kolejne mieszkanko. Potem będę miala troszeczkę przerwy i będę mogła zaglądać do Was częściej.Pozdrowionka! Matiiago Trzymaj się skarbie !!!
cześć Wszystkim! nie odzywałam się bo byłam ostatnie trzy dni na studiach. bałam się jechać bo jak zawsze przed oddaleniem się od bliskich mam obawy, ale powiem szczerze, że tam czułam się świetnie. ciągle byłam ze znajomymi i nie myślałam o moich problemach. dziś już wróciłam, ale nadal czuję się ok. czasem nawet krótki wyjazd gdzieś dalej naprawdę dobrze robi. polecam. Mattiaga głowa do góry. *zawsze po burzy świeci słońce* dlatego jestem pewna, że wszystko u Ciebie będzie w porządku. trzymam za Ciebie kciuki:) dasz rade. pozdrawiam Was Wszystkie:) I pamiętajcie, że .........WIARA CZYNI CUDA!!!!!!!!!
Witam wszystkie dobre duszyczki, bo widzę ze tylko takie tutaj sa. Boże jak super,że moge z kims pogadać kto mnie rozumie. Dziekuję za wszystkie dobre słówka, one są tak człowiekowi czasem potrzebne. matiiaga- bardzo dziękuję i będę wdzięczna za wszystkie inf.Mojego przerażenia chyba nie da się opisać:-(
Gość Dorota W
Witajcie ponowne kochane .Miałam cały dzię dzisiejszy siedzieć w domu i poleniuchować a tymczasem spędziłam ponad 4 godziny u lekarza.Pezez własną nieuwagę narobiłam sobie kłopotu i potrzebna była interwencja chirurgiczna. Zresztą to nieważne, to nic takiego szkoda zaprzątać Wam głowy takimi pierdołami. U mnie prwdziwa wiosna od samego rana aż nabieram chęci do życia i jeszcze święta za kilka dni więc jest się czym radować
Czesc kochani! Dzis wrocilam do domu,nareszcie! Prawde mowiac nie czuje sie jeszcze dobrze,powinnam byc jeszcze w szpitalu.Mysli mam jeszcze przerozne,bywaja rowniez samobujcze.Dziewczyny ze szpitala bardzo o mnie sie boja.Dwa razy rowniez zemdlalam niewidomo dlaczego,ale przypuszczam ze to od bolu glowy bo walcze znowu z nim od tygodnia,jest nie do zniesienia.Nie mam czasu narazie czytac co sie dzialo,bede tez rzadziej do Was zaglagac,bo musze dojsc do siebie. Na temat afer sie nie wypowidam bo szkoda zdrowia.Zreszta i tak wszystko wiem,mam tez swoje zdanie na ten temat. Miesiac to duzo czasu i wiele sie zmienilo we mnie,nie wiem czy na lepsze,ale zobaczymy.Dziekuje ze pamiec i troske.A jak u Was? Zmienili mi calkowicie leki.Na poczatku bralam asentre doszlam do 75mg ale zle na nia reagowalam i zmienili mi na mocniejszy lek.Teraz biore alprox 20 narazie,jeszcze nie ma pelnego dzialania wiec czekam co sie bedzie dzialo.Mam tez problemy ze spaniem,w szpitalu dawali mi atarax 75 ale nie dziala tak jak trzeba.Potem zmienili mi na cloraxen to lek o przedluzonym dzialaniu,dziala 12h,niestety jest uzalezniejacy i nie przepisali mi go do domu.Z afobamu udalo mi sie zejsc,biore tylko go doraznie w razie bezsennosci,oczywiscie tez mi go nie przepisali,dali mi tylko atarax.Na tym musze wytrzymac do 27 marca wtedy mam wizyte u swojej lekarki,pewnie wtedy dobieze mi odpowiedni lek uspokajajacy,bo bez tego ani rusz.Z zoladkiem tez mam przeboje,ale to nic nowego jak wiecie. To narazie na tyle,jakos nie moge pozbierac mysli. A co do Iwony-jestesmy przyjaciolkami i bedziemy nadal,myslcie co chcecie,ja o niej wiem najwiecej i jej calej rodzinie i zapewniam ze nie klamie i nigdy nie sklamala.Zapewniam ze nie omotala mnie bo swoj rozum mam!Pomyslcie jak Wy byscie reagowali na takie zarzuty bo mnie bardzo to zabolalo,widocznie za malo mnie znacie.A moze uwazacie ze nie warto mi ufac?bo jestem mloda i glupia,tak niestety to odbieram.Ale i tak Was lubie! Pozdrawiam Wszystkich bez wyjatku,widze ze sa nowe osoby ktore witam.
Gość Dorota W
Witam Cię Aga bardzo serdecznie! Cieszę się naprawdę szczerze ,że jesteś już w domku po tak długim pobycie w szpitalu. Pamiętaj ,że na Twój temat nie zostało nigdy napisane ani jedno złe słowo. Mimo to ,że nie odpisywałaś na moje sms-y i tak myślami często byłam z Tobą. Pozdrawiam i życzę powodzenia w rekonwalescencji !!!
Witam wszystkich bez wyjatku Dorotko Krysiu domi nie martwcie sie o mnie miałam zepsuty komputer 19 wyjeżdżam tak i nie będzie mnie przez tydzień całuje wszystkich mocnoooooooooooooo Dorotko jak coś proszę na komórkę sms iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego Dyngusa i ode mnie całusa.
Gość Małgosia1990
No i ja już od 15 po szkółce:P Wyedukowana i troszkę mądrzejsza niż rano....hihihihi:D:D:D:D Rozmowa z chłopakiem też poszła dobrze:) Domi raczej daleko mi do wzorowego ucznia:P Aga skarbie jak się cieszę że już jesteś.Strasznie się za Tobą stęskniłam=* Ale również dzielnie broniłam Iwonki bo wierze jej i bardzo ją lubię:) matiiagi nie ma hmm....może już sie zaczęło Dorotko co takiego wycudowałaś że aż chirurg był potrzebny??
Gość Małgosia1990
Dorotko o co tak główkę rozwaliłaś musisz być ostrożniejsza.Coś czuję że jedna cecha nas łączy chyba jesteśmy obie roztrzepane:P Krysia było by fajnie jakby matiiaga już urodziła dzidziusia:) ja już chcę być ciocią jej synka:)